SOMMAR, SOL OCH BAD

Det var en sommar för några år sedan och jag var tillsammans med en tjej som hette Anna. Det var en väldigt varm söndag och vi hade bestämt att vi skulle åka och bada i sjön någon mil bort. Anna frågade om hon kunde ta med sig en kompis som jag inte hade träffat förut. Det ska väl gå bra sa jag och packade ner lite extra fika medans Anna ringde sin väninna. Så åkte vi iväg till sjön och plockade upp henne på vägen. Hon hette Sofia och var runt 24 år skulle jag tro, något år äldre än Anna och mig alltså. Tjejerna satte sig i baksätet och började prata om saker och fnissade som tjejer gör. Det var väl mindre intressant tyckte jag så jag satte på radion och fokuserade mig på vägen istället.

Efter en stund kom vi fram till parkeringen som låg några hundra meter från sjön. Sjön låg en bit ut i skogen, men den var ändå väldigt populär och hade en ganska fin strand med brygga och flotte. Eftersom det var varmt och ganska mycket folk på strande bestämde vi oss för att lägga oss på en gräskulle lite längre bort från stranden. Det fanns en grillplats där med med en träbänk och ett bord som vi ställde vårt fika på. Sofia hade redan börjat smörja in sig med sololja, hon tänkte tydligen sola en del för hon hade på sig en liten bikini. Jag är inte den som tittar på andra så jag tänkte inte mer på henne utan jag och Anna bredde ut våra filtar och lade oss för att värma oss i solen ett tag. Anna hade på sig en svart baddräkt som visade upp hennes former på bästa sätt. Hon var så snygg där hon låg och gassade i solen. Min blick vandrade från hennes vackra brunröda hår, över hennes ansikte och ner till hennes bröst som höjde sig under hennes baddräkt. Bröstvårtorna stack upp genom syntetmaterialet och jag betraktade hela hennes varelse med sådan vällust att jag kände hur det började hända något där nere. Jag gav Anna en kyss och hon låg kärleksfullt mot mig. Hon tog min hand i sin och lutade sig tillbaka. Men jag kände hur jag fylldes med mera och mera lust och min kuk styvnade allt mer. Jag lade hennes hand på mitt skrev och hon tittade upp. Leende tittade hon på mig och jag frågade henne om vi skulle bada, med en bedjande blick. – Okej då, sa hon och sa till Sofia att vi gick ner till vattnet. – Gör det ni, jag stannar här uppe, sa Sofia satte på sig sina solglasögon.

Jag och Anna gick ner till vattnet och jag förde Annas hand innanför mina byxor. – Väldigt vad du var het idag då, älskling! skrattade hon. – Jag kan inte hjälpa det, du är ju så vacker så att jag blir galen, sa jag och hon runkade min kuk lite som tack. – Nu badar vi, sa hon och drog ut mig i vattnet. Vattnet var varmt och vi vadade ut till lite djupare vatten. Vi busade och stojade en stund, och vi simmade ut till flotten. Det satt några barn på flotten och vi lade oss att sola i ett av hörnen. När barnen hade simmat iväg, började jag smeka Annas lår och rumpa. Jag förde in handen under hennes baddräkt och smekte henne mellan benen, hon stönade till. – Runka mig, bad jag henne. – Nej, Fredrik, sluta nu. De kan se oss från stranden. – Kom igen nu, snälla? bad jag henne. – Nej Fredrik sa hon bestämt och tog bort min hand. – Inte här där alla kan se, sa hon och hoppade i vattnetoch simmade inåt land igen. Jag simmade efter och när vi kunde bottna så lade jag mina händer på hennes höfter och drog hennes rumpa intill min höft, jag kysste hennes nacke och drog ner hennes axelband så att baddräkten låg runt hennes midja. Jag började smeka hennes bröst under vattnet och mina kyssar blev allt intensivare. Hon förde sin hand innaför mina byxor och började runka min kuk under vattnet. Trots att vi var under vatten fick jag stånd och jag gnuggade mitt stånd mot hennes rumpa och började lirka in kuken innaför baddräkten. Våra smekningar blev allt intensivare och hon vände sig om och dök ner i vattnet. Jag kände hur hon förde in min kuk i hennes mun! Under vattnet!! Hon sög så hårt hon kunde och smekte min pung och runkade mig på ett sätt jag aldrig upplevt förut. Det var en mycket speciell känsla att bli avsugen under vattnet, inte lika intensivt som uppe i luften men ändå skönt. När hon inte hade någon luft kvar reste hon på sig och kom upp över ytan igen, fortfarande utan att sluta runka mig. Jag älskar dig, sa jag till henne och drog ner henne under vattnet och jag lät min mun gå fram och tillbaka över hennes bröst samtidigt som jag smekte hennes skinkor med mina händer och hon i sin tur fortsatte att runka mig. Jag ville gärna in i henne, men när jag försökte så skakade hon på huvudet. Vår luft tog slut och vi steg upp till ytan igen. – Jag vill inte att du ska tränga in i mig, för då kan jag få vatten i slidan, sa hon förklarande, kom så går vi upp till kullen igen. – Det är nog inte så lämpligt, sa jag och tittade menande ner på kuken som fortfarande stod rakt ut. Hon började skratta och jag drog ner henne i vattnet och började killade henne. Vi busade runt en stund och när jag hade slaknat gick vi fnissande upp till kullen igen där Sofia låg och stekte sig. – Var det skönt i vattnet? frågade Sofia. – Oja, sa vi i korus och tittade finurligt på varann. – Jaså, då får jag väl ta och bada jag med snart. Men först ska jag bli lite brun på ryggen oxå sa hon och vände sig över på magen. Det var så skönt i solen att jag nästan somnade, men jag var fortfarande kåt. Jag hade ju inte fått spruta och Annas och min lek hade gjort min pung alldels tung av säd. Jag gav Anna en kyss på axeln och viskade till henne: – Innan vi åker hem vill jag spruta i munnen på dig. Hon nickade medgivande och jag lutade mig förväntansfullt tillbaka och blundade.

Solen tog hårt och jag blev dåsig i värmen. – Nä nu får jag snart gå och bada, sa Sofia. Jag mumlade något till svar för jag var halvt borta där jag låg. Efter ett tag hörde jag i bakgrunden att någon reste sig upp och gick iväg. – Har hon gått nu? frågade jag Anna och hon gav ett ”mm” till svar. – Ingen ser oss nu, så nu har du ingen ursäkt. Runka mig, det är du skyldig mig, sa jag. Som svar kände jag en hand som öppnade mina byxor och tog ett grepp om min allt styvare kuk. Hon började sakta föra min förhud upp och ner och hon tog tag med hela handen och juckade upp och ner med handleden allt fortare. – Ta den i munnen, befallde jag henne. Med ens kände jag värmen från hennes läppar runt min kuk. Jag suckade djupt och bara låg och njöt där i solen. Hennes läppar rörde sig upp och ner för min lem och hon sög in den ända till roten för att sedan gå upp igen och slicka bort safterna från ollonet med tungan. Hennes tunga fortsatte den för undersidan på kuken och hon började suga på min pung samtidigt som hon fortsatte runka min kuk med händerna och jag stönade av vällust. Hon förde in kuken i munnen igen och hon ökade tempot, och jag började få märkbart svårt att hålla mig. – Snart kommer jag, sa jag och hon fortsatte att suga och smeka frenetiskt. – Aaah, aaah, jag stönade och kunde inte hålla mig längre. Med ett ryck sprutade jag all min sperma in i hennes mun och hon blev så full att hon inte han svälja allt utan en del rann ut på kuken igen. Plötsligt hörde jag några kvistar som bröts i närheten. – Vad gör ni? hörde jag en välbekant röst och jag öppnade ögonen för första gången. Det var Anna som kom ut från buskarna!! Jag blev alldeles paff och tittade ner mot kuken och upptäckte till min stora förvåning att det var Sofia som satt hukad framför min uppsvällda kuk med sperma på läpparna och låg belåtet!

– Jag…, jag visste inte vad jag skulle säga utan blev alldeles stum. – Han är oskyldig, sa Sofia. Det är inte hans fel. När du gick iväg så trodde han att det var jag som gick och han sa att han ville få den där avrunkningen som han inte fick när ni badade. Jag sa inget utan tog tillfället i akt när han blundade, han såg aldrig att det var jag. Förlåt mig. Anna funderade men efter en stund så trodde hon på det. – Jag tror dig, jag vet att Fredrik aldrig skulle lura mig, men när ni ändå redan börjat, kan jag också få va med då? frågade hon. – Vad menar du? Jag förstår inte riktigt? stammade jag fram. – Då ska jag visa dig, sa Anna och tog av sig baddräkten och böjde sig över min kuk för att slicka bort spermaresterna. Hon nickade till Sofia som förstod vinken och började ta av sig sin bikini. Anna var i full gång med att få upp mitt stånd igen och hon sa till mig att tillfredställa Sofia med munnen. Medans Anna höll på och masserade min kuk för att få den hård igen så gick Sofia fram och satte sig ovanför mitt bröst. Hennes bröst gungade till lite när hon satte sig och hon förde mina händer över hennes bröst och jag började smeka dem. Hon var normallång och normalbyggd med välsvarvade former överrallt och egentligen borde hon inte haft så stora bröst. Men naturens under äro oberäkneliga och det hade utrustat Sofia med ett par bröst som var större än normalt och som jag nu fick smeka, klämma och ta på så mycket jag ville. Hon smekte sin fitta med fingrarna och böjde sig över mig så att jag kom åt att suga hennes bröst. Jag kupade händerna runt dem och började suga hennes bröstvårtor. De styvnade till och när jag slickade undersidan av brösten stönade hon till och jag kände hur kåtsafterna från hennes fitta började blöta ner min bröstkorg. Hon förde sin fitta till min mun och jag började suga och slicka hennes blygdläppar. Jag tog tag om hennes skinkor och tryckte in tungan i henne. Efter ett tag började jag koncentrera mig på hennes klitoris och jag sög, slickade och blåste medans hon började ta spjärn mot marken. Hon lät mer och mer och safterna forsade nästan ut ur henne. Med ett skrik fick hon en våldsam orgasm och sjönk ner vid sidan av mig.

Under tiden hade Anna lyckats få upp ett rejält stånd på mig och blodet pumpade ut i kuken så att den blev hård och stel. När Anna tyckte att den var stel nog reste hon sig upp och började rida mig. Jag övergick till att smeka Annas bröst och vi tittade ymnigt på varandra. Hon höjde sig upp och ner över mitt stånd och njöt av min kuk inne i henne. Hon böjde sig fram mot mitt huvud och vi kysstes snabbt och intensivt. Jag rullade runt så att hon hamnade underst för jag hade blivit lite öm i ryggen av att ligga på rygg så länge. Jag började pumpa ut och in i henne, ibland långsamt och så långt ut att kuken halkade ut en gång och ibland snabbare och kortare. Jag juckade i sidled och roterade lite och hon smekte sin klitoris med fingrarna. Vi började båda komma närmare och närmare orgasm och Anna slöt fittmusklerna runt min lem allt hårdare. Det blev lite trängre, men alla safterna gjorde att det gick smidigare och jag började köra ut och in tills Anna stönade ut sin orgasm, den varade väldigt länge och efter några sekunder så gjorde jag henne sällskap i en vild orgasm och min utlösning fyllde henne. Vi låg omfamnade en stund när Anna frågade Sofia som satt bredvid och onanerade om hon ville att jag skulle ta henne med. – Orkar du? frågade hon. Jag tittade utmattad på Anna. – Jo, det gör du, visa att du är karl! sa hon och drog upp mig på fötterna igen. Sofia böjde sig över bordet där vi hade ställt fikat och putade med rumpan. Anna började smeka min sloknande lem igen och förde den till Sofias bak. Efter att jag gnidit kuken mot Sofias perfekta skinkor och stimulerat hennes klitoris med den så började den bli stel igen. Anna stod bredvid och smekte Sofia över brösten och klitoris. Jag tog tag om kuken och förde den mot slidöppningen. Det var vått och fuktigt och det hördes på Sofia att hon var bra kåt nu. – Kommer du in nån gång? frågade hon bedjande. Med ett ryck med höften stötte jag in hela min kuk i henne och hon skrek till av upphetsning. Eftersom hon stod framåtlutat kunde jag tränga in hela min längd i henne och det kändes som om jag blev totalt uppslukad. Hon stönade högt när jag började föra mig ut och in med långa drag. Så långt ut det gick och sen hela vägen in, fram och tillbaka. Hennes slida slöt sig villigt runt min kuk och jag tog tag i hennes höfter för att få bättre grepp. Jag ökade takten och Sofia var så kåt att hon redan stönade ut i orgasm. Jag hade dock en bit kvar eftersom jag redan hade tömt pungen två gånger. Jag ökade takten ytterligare och vi hade sån fart på det att bordet började knaka. Sofia kom i en orgasm till, denna gången så vild att jag omöjligt kunde låta bli att spruta ut det som fanns samlat. Jag lutade mig utmattad över henne och smekte hennes härliga bröst en stund.. – Blev du nöjd nu? frågade jag henne och hon pustade ut ett ja till svar. – Men jag är inte nöjd, sa Anna som stått bredvid och smekt Sofia och sig själv under tiden. Jag tittade frågande på henne. – Du ville ju spruta mig i munnen, kommer du inte ihåg det? Jovisst gjorde jag det. – Jag orkar inte, sa jag och satte mig på bänken med ryggen lutandes mot ett träd. – Jaså, det tror du inte, vänta bara. Jag ska nog få mitt också, men först fikar vi, sa Anna och hon och Sofia började ta fram fika. Jag satt bara still vi trädet och såg hur bordet blev fullt av kakor och saft och annat gott vi hade tagit med oss.

Det var gott med något att dricka, man kan bli väldigt törstig av sex, framför alllt om man håller på lite längre. Vi hade tagit på oss badkläderna igen och satt och pratade en stund. Klockan hade blivit eftermiddag och de flesta badgästerna hade packat och åkt hem. När vi hade fikat färdigt gick vi och badade en snabbis för att skölja av oss all svett, sperma och kåtsaft som vi hade på oss. Vi tog på oss kläderna och packade ihop våra grejor och jag gjorde mig i ordning för att lämna stranden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *