Dom finska systrarna

Jag bodde på den här tiden i en stad som heter Sandviken, ”stålstaden” ni vet. Jag jobbade i verket som många i min generation och tjänade hyggligt, jag var allt som oftast ute på äventyr på min lediga tid om jag inte var på gymmet. Under en tid hade jag träffat på en tjej på krogen allt som oftast och vi hade börjat prata för att sedan dansa och partaja ihop. Hon hette Petra och hade långt krulligt hår ner till rumpan, henne kropp var smal och hennes figur var inte alls märkvärdig på något vis. Men hon hade en mystik kring sig och en ”sex appeal” som gjorde mig nyfiken.

Det här var en fredagskväll och jag gjorde den sedvanliga pub rundan och träffade på Petra. Vi tog en öl och började prata om vad som hänt sedan vi sågs senast. Efter en halvtimme så enades vi om att gå hem till mig för att ta en grogg. Vi gick till min lya eftersom den låg närmast.

När vi kom in i trappuppgången så tryckte Petra sig intill mig och kysste min mun.
– Jag vill ha dig, viskade hon.
– Men det är på ett villkor och det är att min kompis Katja får vara med, fortsatte hon.
– Ok då, svarade jag mesigt tillgjort.

Hon ringde sin kompis, som genast kom till min lägenhet. Hon var kortare än Petra och hade en tydligare figur samt en liten röd mun. Jag kände hur min kuk började styvna i mina brallor vid blotta tanken på att få knulla dessa tjejer. Vi tände stearinljus och bäddade upp soffan som stod i vardagsrummet och satte oss mitt på madrassen. Jag lutade mig framåt och kysste Petra djupt och länge, hon besvarade min kyss samtidigt som Katja knäppte upp min skjorta. Hon drag sakta av sig sin t-shirt och hennes två små men välformade bröst blottades i skenet av stearinljusen. Mina jeans var nu alldeles för tajta för att kunna dölja min stolta kuk och vad jag ville. Jag fumlade av Petra hennes blus och fann två små bröst innanför. Jag slickade på hennes vårtgårdar och nafsade lite och jag kände att hennes bröstvårtor blev styva omedelbart.

Nu kände jag hur mina jeans knäpptes upp och hur en hand sakta gled in ovanför byxlinningen. Handen masserade min kuk intensivt samtidigt som Petra stönade lågt. Jag slutade suga Petras bröst och övergick istället till att dra av Katja hennes minimala kjol. När den föll till golvet så blev ett par spetsförsedda stringtrosor synliga.

Jag såg att hennes fitta var väl ansad och rejält fuktig, hennes saft smakade ljuvligt. Min kuk stod som ett spett vid det här laget och redo att penetrera de båda skönheterna.

Men just när jag trodde att jag skulle få trycka in mina 20 cm i Katjas varma och våta fitta, så kände jag Petras tunga virvla till över ollonet. Det tog all min koncentration att undvika att spruta Petras mun full med sperma just då. Jag gjorde mitt allt för att stå emot och när jag kom till sans igen så kände jag hur en hand runkade min kuk med långa sköna drag. Jag öppnade mina ögon och såg då Katja begrava sitt ansikte mellan Petras långs slanka ben samtidigt som Petras slickade mitt bröst.

Jag gjorde mig fri från Petra och närmade mig Katjas fitta, jag slickade hennes fitta med långa drag samt då och då lät tungan glida in mellan hennes svullna blygläppar och varje gång lät jag spetsen på tungan landa på hennes klitoris. Hon stönade högt av vällust, jag lät mig väl smakas av hennes härliga fitta. Jag synade hennes fitta efter varje drag som min tunga gjort över hennes fitta, men så vände hon sig på rygg och drog upp sina ben mot bröstet och då fick jag syn på hennes rövhål. Det var alldeles runt och spänt jag masserade hennes anus försiktigt med hennes fittsaft för att slutligen låta pekfingret glida in i hennes varma trånga röv. Katja skrek till gällt för att sedan sucka djupt av vällust, hon slutade att slicka Petras våta fitta. Petra undrade nyfiket vad som hände, jag gav henne en blick och sedan visade jag hur jag gjort. Hon ställde sig på alla fyra bredvid Katja och putade med rumpan, jag spottade en loska i hennes rosa stjärthål och masserade det sakta innan jag till slut lät mitt andra pekfinger glida in i Petras röv. Där stod jag nu på knä och pullade de båda med ett finger i röven och två i fittan på dem var. Jag kände deras fittsafter rinna ner över mina fingrar samtidigt som deras stön blev allt högre och gällare.

Jag avbröt min behandling efter en stund och befallde de båda att suga min kuk, vilket de genast gjorde. Petra tog in hela min kuk i munnen medan Katja nöjde sig med att slicka på kuken samt att suga på mina kulor. Jag tog ett stadigt tag om Petras huvud och började sakta att munknulla henne för att sedan öka tempot samtidigt som Katja sög mina kulor allt hårdare.
– Nu vill jag knulla er, stönade jag fram.

Det behövde jag inte säga mer än en gång, jag lade Petra på sidan och satte mitt ollon mot hennes blygläppar och lät kuken sakta glida in till botten på hennes fitta jag ökade tempot och varje stöt gick ända in till botten på hennes fitta. Under tiden så pullade Katja sin fitta samtidigt som hon spanade in varje gång kuken gled in och ut ur Petras trånga fitta. Petra njöt av den djuppenetrerande behandlingen och skrek till varje gång som ollonet nådde fram till slidväggen. Vi böt ställning till att hon red min kuk först stående på huk för att sedan sätta sig ordentligt över den. Jag befallde Katja att sitta på mitt ansikte så jag kunde slicka henne. Hon gjorde som jag befallde och lutade överkroppen framåt så att hennes stjärt putade mot Petra som red i full galopp. Petra hejdade sig i sin galopp och red sakta och med lägre frekvens samtidigt som hon lutade sig fram och slickade Katjas anus. Jag kände hur Katjas kropp blev alldeles spänd som en pilbåge och hon tryckte ner fittan mot mitt ansikte än hårdare. Jag avbröt Petras ritt och lyfte upp Katja för att sakta låta henne glida ner på min kuk, jag lät den endast glida in till hälften i början för att sedan låta henne sjunka allt längre ner över den för varje gång och till slut var hela inne. Hon stönade och skrek hur mycket hon tyckte om att bli knullad av en stor kuk.

Petra låg på rygg med benen i vädret och körde in ett finger i fittan hela tiden, jag lade ner Katja som var bortom sig av kåthet och nästan medvetslös av att ha blivit spetsad av min påle. Jag ställde mig ovanför Petra och måttade min kuk mot hennes fitta. Jag började doppa min kuk i hennes fitta ett tag innan jag beordrade henne på alla fyra och med rumpan i vädret. Jag tog ett fast grepp om hennes höfter och stötte till mot fittan, min kuk gled in direkt och utan motstånd. Jag stötte in den med sådan kraft att hennes fittsaft stänkte upp mot min pung. Jag knullade i allt snabbare takt och till sist kunde jag inte stå emot längre utan exploderade inne i Petras trånga fitta. Jag kände hur sperman pulserade ut ur kuken och samtidigt som Petra knep åt och juckade som en galning. Jag sjönk ner mellan Petra och Katja helt omtumlad, men Katja som vaknat till av Petras och mina stön var långt ifrån nöjd. Hon tog min slaknande kuk och sög upp ett nytt praktstånd, jag vaknade kvickt till och var genast med på noterna.

Katja tog kommandot och började rida min kuk bakvänt d v s med ryggen mot mig och med kroppen i en båge över kuken. Min påle stod stolt och glänste utav Katjas fittsaft plötsligt så gled hon fram och satte ollonet mot sitt rövhål, vi höll andan båda två en kort sekund medan ollonet penetrerade hennes anus. Hon red min kuk med den skillnaden att nu gick kuken ut och in ur hennes röv.

Jag stönade högt och tryckte dessutom till lite extra varje gång som Katja sänkte sig över min kuk, hon red allt snabbare och min kuk nådde gång på gång i bott på hennes varma och jätte trånga röv. Jag reste mig med Katja fortfarande på kuken och ställde henne på alla fyra framför mig och började sedan knulla henne i röven bakifrån. Katja skrek högt för varje stöt och inte långt därefter så kom hon i en lång och högljud orgasm samtidigt som jag drog ur min kuk ur hennes röv så sköt jag iväg min andra sats för kvällen rakt över Katjas anus och upp på ryggen samt att en del även landade rakt i ansiktet på Petra som glupskt slickade i sig allt hon kom åt ed sin tunga.

På morgonen efter så vaknade jag av att Petra och Katja var på väg ut genom ytterdörren. Petra sa:
– Den här gången fixade jag en rejäl kuk åt oss, eller hur då syrran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *