Caroline knullar gamla gubbar

Jag hade länge fantiserat om att min flickvän och jag skulle ha sex med andra par, eller singel killar och tjejer. När jag för första gången föreslog det för Caroline var vi båda två rejält berusade. Allt för att dagen efter kunna skylla på just spriten om hon totalt skulle avvisa mitt förslag. Men till min förvåning var hon i alla fall inte helt avvisande. Tyvärr blev det väl som jag hade befarat. Hon gillade inte tanken på att jag skulle ha sex med en annan tjej men att hon själv däremot skulle kunna tänka sig att ha sex med en eller flera killar förutom mig samtidigt. Det var hennes krav. – Säg till mig om du fortfarande vill gå vidare med det här, skrattade hon till svar. Dagen efter låtsades vi båda två som om diskussionen aldrig hade ägt rum. Jag för att jag inte riktigt fått det svaret jag ville ha och varför min flickvän Caroline inte sa något om det vet jag faktiskt inte.

När jag till en början tänkte på min tjejs motbud tilltalade det mig inte något vidare. Att en annan kille skulle få ha sex med henne var ju inte direkt vad jag hade haft i åtanke. Men efter några dagar började jag vänja mig vid tanken och efter en vecka eller två var det snart det enda jag tänkte på. Tanken på att få se Carro suga på en annan kille/mans kuk gjorde mig nu väldigt kåt. Att få någon kille att vilja ha sex med henne skulle sannerligen inte bli några problem. Caroline är i det närmaste 1,80 m lång. Långa slanka ben, välsvarvad midja och en fast byst. Hennes blonda hår är lätt permanentat och räcker henne ner till axlarna. Alla brukade säga att hon är docksöt att titta på. Med andra ord en 19-årig skönhet. Själv är jag föresten 23 år.

Det dröjde ytterligare någon vecka innan jag hade beslutat mig för att jag verkligen ville genomföra detta. Tänk nu om hon ändrat sig eller hela tiden bara hade drivit med mig? Efter att vi druckit en flock öl vardera på lördagskvällen fattade jag mod till mig och började försiktigt att dra upp det igen. Ganska så snabbt fattade Carro vad jag ville ha sagt. – Du vet vad jag sa sist eller hur, svarade hon. Inga brudar för din del om vi skall ha sex med nån annan. Tydligen trodde hon att jag fortfarande hade i åtanke att själv få knulla en annan tjej men när jag berättade att jag gick med på hennes krav blev hon först förvånad och sedan stum. – Öhhh… Vill du verkligen att jag skall ha sex med en annan kille, frågade hon? När jag förklarat hur totalt besatt jag blivit av tanken på det log hon brett för att sedan återfå fattningen igen. Hon förklarade för mig att hon verkligen skulle kunna ställa upp på det då det var lite av en gammal hemlig sexdröm för henne att ha sex med fler än en kille. Hon poängterade dock att det inte skulle påverka vårt förhållande utan att hon fortfarande älskade mig lika mycket. Hon ville bara förverkliga sin dröm och det hade som hon förklarade inget med kärlek att göra.

Caroline undrade ganska omgående hur och när det hela skulle ske. Jag märkte att hon nu också var eld och lågor över det här. Vi kom överens om att det hela skulle ske så snart som möjligt. Vi uteslöt tanken på att ragga upp någon på krogen här i vår egen stad då det hela skulle vara en engångsföreteelse. Ingen av oss gillade direkt tanken på om hur snacket skulle gå på stan efteråt heller om det hela skulle komma ut. Efter att ha funderat och diskuterat olika förslag kom vi efter ett tag fram till att bästa idén var att åka till badhuset i en av Sveriges största städer som var på betryggat avstånd från vår stad. Redan dagen efter satte vi oss i bilen för att köra de 15 milen till storstaden.

Väl framme vid badhuset gick vi in och bytte om. I herrarnas omklädningsrum var det ganska så tomt. Efter att ha bytt om gick jag ut och satte mig i bubbelpoolen. Efter ett tag kom Caroline och satte sig bredvid mig i poolen. Hon var verkligen vacker och sexig i sin blåa bikini. Caroline gled intill mig och vi kysstes djupt. Hennes hand letade sig innanför mina badshorts och hon började att runka min kuk. När hon märkte hur skönt jag tyckte det var slutade hon skrattandes. – Nu är det nog bäst vi lugnar ner oss, fnissade hon. Efter att ha relaxat ett tag i bubbelpoolen började vi nu speja efter något lämpligt byte. Efter att ha tillbringat några timmar i badhuset konstaterade vi att det inte fanns några killar i vår egen ålder i hallen. Carro förklarade att det inte gjorde så mycket för hon var rejält tänd bara av tanken på en annan man kuk. Det skulle säkert ordna sig med någon som var äldre också sa hon. Dagen innan hade Carro fantiserat om hur hon skulle förföra den sexige badvakten. Nu visade det sig att det sexige badvakten för dagen var en sur tant i 60 års åldern. Så tji fick Carro. Efter ytterligare en timme hade Carro tröttnat då badhallen i det närmaste var tom sånär som på ett par killar i 15-års åldern. – Nu är jag så kåt att jag inte vet vad jag skall ta mig till, stönade hon. Om det inte dyker upp någon kille den närmaste kvarten så följer jag med dig in i herrarnas bastu och har sex med den som är där, fortsatte hon. – Det kan ju vara vem som helst, svarade jag. – Ja, det är ju det som gör det hela extra spännande och upphetsande, stönade Carro till svar. Efter att de femton minuterna även de hade passerat drog Carro med mig med raska steg mot herrarnas bastu. För att komma in i bastun var man tvungen att passera ett tempererat vilo-/omklädningsrum. Väl inne i rummet konstaterade vi att i en av vilostolarna som stod uppställda satt en man som uppskattningsvis var i 50 års åldern och läste en tidning. Han hade en ganska så markant hängmage och var hårig över hela bröstet. Han hade ett rejält skägg som täckte nästan halva ansiktet. Mannen var helt naken och man kunde tydligt se att han hade en rejäl sak mellan benen även om den var slak. Han tittade förvånat upp när han såg Caroline men han sa inget. Vi gick bort till klädskåpen som stod uppställda intill ena väggen. Carro hängde upp sin handduk på en krok och jag så i ögonvrån att mannen följde varje rörelse som hon gjorde. Utan det minsta tvekan eller darr på rösten bad hon mig knäppa upp hennes bikiniöverdel baktill. Med en enkel rörelse åkte överdelen av och hennes toppiga bröst blottades. Mannen i vilostolen hade nu släppt tidningen och koncentrerade sig nu helt och hållet på Caroline. Hennes bröstvårtor var styva och stod rakt ut. Det märktes att hon var rejält upphetsad av situationen. Innan jag visste ordet av det hade även bikinitrosan åkt av och hon stod nu helt naken framför mig. Hennes fitta var snyggt rakad. Blygdläpparna var renrakade och hon hade endast lämnat en liten toffs kvar av sin könsbehåring. Själv hade jag varit så upptagen med att titta på Carro att jag själv glömt att klä av mig. Carro bröt min förtrollning när hon drog av mig shortsen och kastade in dom i skåpet tillsammans med hennes bikini och handduk. Med självsäkra trippande steg drog hon nu med mig hand i hand mot bastudörren. Innan hon steg in vände hon ansiktet mot mannen i vilostolen och gav han en förförisk blick. Hon hoppades väl att han skulle fatta vinken och följa med in i bastun.

Inne i bastun fanns bastu-aggregatet direkt innanför till vänster och bänkrader i två etage vid tre av väggarna. I bastun satt två äldre herrar som uppskattningsvis var i 65-70 års ålder. Båda två hälsade lite förvånat på oss då vi hoppade upp på de översta sittplatserna mittemot dom. Det dröjde inte länge förrän tidningsmannen kom in och satte sig även han. Carro spillde ingen tid utan särade villigt på benen så att herrarna kunde se hennes välrakade fitta. Temperaturen i bastun steg ytterligare ett par grader vill jag lova. Dörren öppnade sig och de två killarna i 14-15 års åldern kom in. Båda två hade fortfarande på sig sina badbyxor. När dom såg min tjej tittade de på varandra och flinade. Utan att tveka gled de in och satte sig på de nedre sittplatserna mittemot mig och Carro för att få bästa möjliga synfält.

Carro smekte sakta sina bröst och stönade lite lätt. Hennes mun letade sig mot min och vi möttes i en het kyss. Hennes händer letade sig ner mot min kuk och hon började att runka den. Då den redan var halvstyv behövdes det inte mycket för att den skulle resa sig till ett riktigt praktstånd. Carro böjde sig framåt och tog min kuk i sin mun och började att suga mig. Jag såg att killarna mittemot hade fått stånd och deras badbyxor putade uppåt. En av de äldre männen började att sakta onanera. Han fick upp ett hyfsat stånd. Tidningsmannen hade flyttat närmre mig och Carro och satt nu på samma sida som oss fast på bänkraden under. Våra blickar möttes och jag tecknade att det var fritt fram att ta för sig av min tjej. Han rörde sig snabbt fram den sista metern till oss och han fattade tag om Carros lår vilka hon villigt särade på. Tidningsmannen gled in med ansiktet mellan hennes lår och började att slicka hennes fitta. Jag tände så på alla cylindrar att se detta så jag kunde inte längre hålla tillbaka min orgasm. De två första strålarna med sperma kom i Carros mun innan hon tog ut den ur munnen och lät resten av satsen komma över bänkplankorna.

Tidningsmannen tungbehandling av Carros fitta var tydligen av hög klass för hon stönade högt och hennes underliv roterade friskt. Efter någon minut kom hon i en våldsam orgasm. Hon gled ner ett steg och kysste tidningsmannen på munnen. – Jag vill att du knullar mig nu, stönade hon, och tog tag i hans kuk som nu hade styvnat till och blivit en rejäl batong. Hon tog han i handen och drog med honom över till andra sidan. Carro ställde sig på knä på den nedre bänkraden så hon fick den äldre mannen som satt och runkade framför sig. Samtidigt putade hon inbjudande med baken mot tidningsmannen som tog plats bakom hennes fasta stjärt. En av småkillarna på nedre bänkraden ställde sig upp och drog ner sina badbyxor och blottade sin tonårspitt. Den var rejält styv. När hans kompis såg detta drog även han av sig sina badbyxor. Den gamle mannen hade inget emot att Carro började att runka hans kuk. Han hade fortfarande bara halvt stånd men det hade väl med åldern att göra att han inte fick upp full ribba. Carro böjde sig framåt och tog hans kuk i munnen och började att suga. Samtidigt hade tidningsmannen särat på Carolines blygdläppar och styrde nu sin kuk mot hennes fittöppning. Med ett kraftfullt juck tryckte han upp den och Carro kved till. Själv hade jag återigen fått ett rejält stånd och satt nu och runkade samtidigt som jag kollade in min tjej. Den andra gamla mannen försökte runka upp sin kuk men han hade uppenbara problem att få upp den. Han böjde sig fram och smekte Carros ena bröst. Båda småkillarna satt som förhäxade och tittade på. Tidningsmannen hade tydligen varit rejält upphetsad för redan efter någon minut hade han nu kommit allt närmre sin orgasm. Han hade greppat tag om Carolines höfter och stötte med kraft in sin kuk i hennes fitta. Han stönade till högt och drog samtidigt ut sin kuk och sprutade sin säd över Carros bak och rygg. Utan ett ord drog han sig tillbaka och lämnade tämligen omgående bastun.

Carro fortsatte att suga på den äldre mannens kuk medan den andra äldre mannen hade dragit sig lite tillbaka och satt nu lutad mot ena väggen och kollade in de andra. Han fortsatte enträget att försöka få upp sin kuk. Den ena av de två yngre killarna tog nu sin chans då Carolines bak och fitta nu var fri. Han reste sig upp och ställde sig nu bakom hennes bak. Försiktigt började han med händerna att känna på hennes fitta och klämma lite lätt på hennes bak. Han böjde sig ytterligare framåt och kände på hennes bröst. Hans händer skakade av nervositet. Efter att ha kramat hennes bröst en kort stund började han åter att fingra på hennes fitta. Carro avbröt tillfälligt att suga kuk och vände sitt huvud mot killen. – Slicka min fitta om du vill, stönade hon. Hennes ögon fullkomligt lös av kåthet. Killen var inte svår utan sjönk ner bakom hennes bak och började försiktigt att slicka henne. Lite fumlig var han nog till en början men efter ett tag började Carro att stöna så helt oduglig var han nog inte. Den andra av killarna hade nu närmat sig Carro även han. Han började att smeka hennes bröst, bak och längs med sidorna på henne. Den gamle mannen flyttade på sig så att killen kunde få plats uppe på översta raden framför Caroline. Killen flyttade villigt upp ett steg och särade på sina ben. Hans kuk var med tanke på åldern inte så stor men den stod upp med full kraft. Carro förde tillbaka hans förhud och började att retfullt slicka på hans ollon med tungan. Killen ryckte till av vällust. Carro skrattade till och tog med en gång hela kuken in till roten i sin mun. Hon hann inte mer än suga på han kuk mer är i max 15 sekunder innan det gick för honom. Caroline svalde villigt hans sperma. Killen verkade aningen generad över att det gått för han så snabbt men när han gled ner på golvet och satte sig hade han ett stolt ansiktsuttryck och ett nöjt leende på läpparna.

Under tiden hade Caroline vänt på sig och satt nu på den undre avsatsen bakåtlutad. Hon sköt fram sitt underliv så att killen som slickat henne fick fritt fram. Killen började återigen att slicka hennes mus men Caroline tog tag i hans hår och drog upp hans ansikte. – Vill du inte hellre knulla mig, kved hon? Killen lyckades inte få fram något svar men reste sig upp på stapplande ben. Carro drog tillbaka hans förhud och drog han intill sig. Caroline hjälpte till att föra hans kuk rätt och den gled med enkelhet in i fittan. Med försiktiga juck började han att knulla henne. Ganska omgående fick han in en hyffsad rytm. Caroline drog hans ansikte intill sitt och dom började att kyssas djupt. Men även den här killen var alltför orutinerad för att kunna hålla tillbaka sin orgasm. Han drog ut sin kuk ur fittan och lät sin sperma komma över hennes mage och fitta. Carros hand sökte sig ner mot fittan och hon smorde in sperman över magen och fitthåren. Återigen kom även jag och jag sprutade sperman i långa kaskader över bänkarna och golvet. Helt utmattad sjönk jag ner liggandes på bankraden. Tydligen var dock inte Caroline nöjd ännu för hon närmade sig den gamle mannen som ännu inte fått upp sin kuk. Hon tog plats framför han och tog hans slaka kuk i sin mun och försökte suga upp den. Men efter nån minut tog mannen tag i hennes huvud och drog tillbaka det en anings. – Jag är ledsen men jag får nog inte upp den är jag rädd, urskuldade han sig. I min ålder är det lite oberäkneligt med den saken, fortsatte han. Men jag tror att Hugo gärna ställer upp, fortsatte han och nickade not sin kamrat som fortfarande hade ett hyffsat stånd. Carro misströstade inte utan bad Hugo att lägga sig ner på golvet så skulle hon rida honom. På stapplande ben hasade sig den gamla gubben ner på golvet och lade sig. Caoline tog plats över honom och försökte nu att få in den halvslaka kuken i sin fitta. Efter en stunds lirkande gled den tillslut in och hon började att rida honom. Killarna som tidigare hade suttit på golvet hade nu fått resa på sig. Tydligen så hade dom glömt bort tiden och fick nu med ens brått ut ur bastun.

Den gamle mannen ansiktsuttryck visade att han var på väg att komma. Caroline stönade allt högre även hon och hennes underliv roterade allt häftigare. Båda två närmade sig sin orgasm och de kom samtidigt i ett förlösande gemensamt stön. Caroline gled av mannen och halvlåg bredvid honom. Mannens sperma rann ur hennes fitta.

– Tack, sa den gamle gubben till Caroline. – Det är väl ändå jag som skall tacka , svarade Carro med ett skratt. Caroline reste sig och tecknade till mig att vi skulle gå. – Kommer du tillbaka nån gång, frågade mannen? Vi är här varje söndagseftermiddag och bastar, fortsatte han. – Kanske det, replikerade Caroline med ett finurligt leende på läpparna.

Efter att Caroline hade försvunnit in till damernas för att duscha av sig och jag gjort det samma träffades vi utanför vid bilen. Vi hade inte kört mer än nån mil då vi båda två var så upphetsade igen efter att ha diskuterat händelsen i bastun att vi var tvungna att stanna vid en rastficka för att snabbt förflytta oss ut i buskagen för att själva knulla. Det blev ett våra mest upphetsande och laddade samlag vi haft. Vi var ganska så överens om att fler besök i badhuset skulle det nog allt bli.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *