Den heta trekanten med Grannen

De va en helt vanliga fredag kväll, jag och Johan låg i sängen och tittade på tv och funderde hur denna kväll skulle sluta.

Från ingenstans så börjar de plinga på dörren, inte bara en gång utan tio gånger.

– Vem kommer nu fråga jag hastigt?
– Jag vet inte svarade Johan.

Då hör man ett halloj från brevlådan. De va grannen, Zarah, barnledig och partysugen.

Hon kom infarande och sa:

– Nu är det fest.

Vi satte oss i sängen med varsin grogg och började hinka ivrigt, kanske för ivrigt. En grogg förvandlades snabbt till att en sjuttis som var slut….

Fulla som vi alla blev började vi glida in på den klassiska sex-diskussionen som de alltid brukar bli. Skulle du kunna ha sex med Chad Michael Murray? Lindsay Lohan? tillslut blev frågorna mer och mer personliga.

Skulle du kunna ha sex med Zarah, frågade Johan mig.

Jag vet inte svarade jag generat. Tankarna sa ja på än gång men skulle jag våga säga de till min nya pojkvän, jag var ju inte besviken på vårat sexliv, men tjejsex, trekant till och med de är ju bara ett plus i kanten.

Johan tittade på mig och sa: Jag skulle kunna ha sex med er båda, helst samtidigt. Min kropp började skälva på än gång, och hoppades verkligen att Zarah också ville detta.

Han fortsatte sen och sa till mig att jag inte skulle tro att de berodde på mig, men att de va en sak som han velat prova länge, och att de skulle vara ännu mer perfekt om han fick den upplevelsen med mig. Medans Johan pratade så tittade jag mot Zarah och mötte hennes blick. Hennes ögon glittrade, och jag bara log mot henne. När jag hörde att Johan var klar så frågade jag Zarah rätt ut:

– Zarah, skulle du kunna ha sex med mig, oss?

Hon tittade länge på mig och sen så snegla hon på Johan, när hennes blick kom tillbaka på mig så log hon, och nästan viskade:

– Om du kommer hit och kysser mig.

Hela kroppen började pirra, och jag verkligen längtade tills jag skulle få möta hennes läppar, innan jag böjer mig fram mot Zarah så sneglar jag på Johan och till svars så får jag ett försiktigt nickande. Jag lutar mig över Zarah som redan satt bredvid och möter hennes läppar i en varm och intensiv kyss. Rummet förvandlas till en stor grön äng på en varm solig sommardag och de finns inget annat som existerar förutom vi tre på en stor madrass och en klarblå himmel.

Zarah lutar sig bakåt och lägger sig ner på rygg och jag följer bara med och lägger mig gränslä över henne, släpper inte hennes varma våta läppar. De va bland den hetaste kyssen jag upplevt. Johan kommer bakom mig och smeker mig över ryggen. Jag säger åt Johan att sätta sig i fåtöljen medans jag och Zarah värmer upp, så får han titta på och njuta åt showen. Ville ha henne för mig själv en stund….

Johan säger bara okej och går och tar av sig sina kläderna och sätter sig ner och bara tittar på oss. Jag lägger mig bredvid Zarah och börjar smeka på hennes kropp.

Hon säger åt mig att ta av mig mina kläder och lägga mig naken i sängen, jag gör ivrigt som hon säger. Hon ställer sig över mig i sängen och klär av sig kläderna, ett plagg i taget. När hon står där i de vita nästan genomskinliga underkläderna och man ser hur de styva bröstvårtorna lyser igenom bh:n och jag ser också hur hennes trosor börjar bli mer och mer fuktiga…

Hon knäpper upp bh:n och fram kommer två helt runda, fasta och jätte fina tuttar, hon tar snabbt av sig trosorna också och står där naken över mig. Jag beundrar hennes kropp, hon är riktigt vacker, hon sätter sig över mig och kysser mig. När hennes underliv sätts ner på mitt känner jag hur våt hon är, de nästan rinner om henne.

Hon kysser mig intensivt och börjar sen ner över halsen. Hon kysser mig på brösten och de ända jag tänker på och längtar efter är att hon ska lägga sig på rygg så jag kan få slicka hennes våta fitta, jag vill verkligen känna de där safterna i min mun.

Hon fortsätter att kyssa mig över magen och jag säger ingenting utan börjar ge av små stön, av njutning. Jag känner hur blodet pulserar runt, runt i hela kroppen. Zarah kommer upp igen och kysser mig på läpparna, då passar jag på. Jag vänder henne snabbt ner på rygg och säger åt henne att ligga stilla för att hon ska få njuta riktigt ordentligt.

Jag börjar kyssa henne över halsen, samtidigt så smeker jag hennes kropp med mina händer, jag tittar över mot Johan och han sitter där och bara njuter han också. Jag fortsätter mig ner över Zarahs kropp, när jag når till hennes bröst, så känner jag hur våt jag är, jag suger lätt tag i hennes bröstvårta och Zarah riktigt stönar till. Jag fotsätter sen med andra bröstet, och börjar sedan pussa henne ner över magen.

När jag kommer ner över fittan så börjar jag pussa henne på insidan av låren, zarah stönar mer och mer nu, och jag känner att jag bara bli kåtare och kåtare. Jag tar min tunga och sätter den mot klitorisen på henne, hon stönar bara högre och högre, jag njuter bara ännu mer…

Jag känner hennes härliga safter i min mun och slickar ivrigt hela hennes fitta. Hon säger åt Johan att komma och tysta ner henne, och jag tar en paus och säger: Ja gör det älskling, sen kommer du ner hit och smakar du också…

Han böjer sig över Zarah och kysser henne, jag fortsätter slicka hennes fitta och sen så kommer Johan ner mot hennes härliga underliv han också, han tittar på mig och säger åt mig att kyssa honom, så jag gör det. Åh, vad kåt jag är, pulsen slår bara fortare och fortare. Johan försvinner sen igen, men jag upptäcker snabbt vad han håller på med, han lägger sig bakom mig, och börjar slicka mig samtidgt som jag slickar Zarah.

Zarah börjar stöna mer och mer, jag också, till slut så skriker hon att hon kommer komma, så jag slicker ännu ivrigare och känner när hon får sin orgasm, jag år alla safter i mun, och samtidigt som jag känner hennes orgasm i min mun, så känner jag att jag också kommer. Johan kommer upp i sängen ordentligt och säger åt oss att suga på hans kuk.

Vi båda två bara ler och mer eller mindre attackerar hans snopp med våra läppar. Jag tror nästan att vi längtar att bli knullade båda två, Johans styva och härliga kuk mättar gott och väl oss båda. Jag säger åt han att jag vill se han knulla Zarah, Zarah lägger sig ner på rygg i sängen och Johan kommer och ställer sig på knä framför henne. Jag ligger bredvid och smeker mig själv, och tittar ner när Johan trycker in sin styva kuk i hennes våta härliga fitta. Båda två stönar till av njutning och jag känner att jag nästan kommer igen av att se de knulla, han knullar verkligen henne hårt, jag böjer mig över henne och kysser henne.

Hon säger åt mig att sätta sig över hennes ansikte och samtidigt slicka henne medans Johan knullar henne. Jag gör som hon säger, jag känner hur hon suger tag i min klitoris, så jag suger tag i hennes också, och vi båda två suger och stönar, och Johan börjar knulla henne ännu fortare och hårdare.

Helt plötsligt så säger Johan åt mig att vända på mig för att han vill knulla mig också. Jag lägger mig på rygg och Zarah lägger sig bredvid och smeker sig själv, Johan böjer sig över mig och kysser mig, och viskar sen hur mycket han älskar mig. Så trycker han in sin härliga kuk i mig och jag riktigt skriker till av njutning. Zarah kommer genast kastandes över mig och börjar kyssa mig, sen frågar hon om hon får sätta sig mitt ansikt så jag kan slicka henne lite mera.

Jag säger att de får hon mer än gärna göra. Hon sätter sig över mig och jag får hennes safter i hela mitt ansikte, och Johan han knullar mig bara hårdare och hårdare, känns som en låååång och jätte utdragen orgasm. Johan slutar plötsligt knulla mig och säger åt oss att komma och suga av honom igen, han vill spruta oss i våra ansikten.

Vi dyker ner på hans penis igen och suger och suger, Johan stönar och säger till att han är på väg att komma… Hans spermier sprutar ner hela våra ansikten och vi bara slickar i oss allt vi kan få tag i, sen så möts Zarah och jag i en varm härlig kyss.

Zarah tog sina kläder och gick iväg på toaletten och klädde på sig.När hon kom ut så hade vi också hunnit få på oss lite kläder. Hon sa att hon skulle gå hem och sova, för hon var jätte trött. Jag går fram och kysser henne och säger att det var en riktig härlig upplevelse, jag får till svar: – Ja verkligen, vem vet de kanske kan hända igen!

Jag ler och blir glad inombords, Johan och Zarah säger hej då och Zarah går hem.

Jag och Johan går in i sovrummet och säger:

De där va en riktigt het och härlig trekant. Jag vet att jag längtar tills nästa gång de plingar på dörren och Zarah står där utanför och säger att vi ska ha kul ihop igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *