Min dominanta man

Vi hade varit ihop i två år nu och älskade varandra som killen utanför sängen var du världens goast och finaste kille med massor massor av varm kärlek att ge och väldigt romantisk. Men när vi kommer till sängkammaren blev du en helt annan kille. Den där styrande,bestämmande och dominanta typen som skrämde mig lite samtidigt som jag blev oerhört kåt på. Du älskar när jag har kort klänning eller kjol med stay ups. Din favorit plats att ha sex på är köksbordet. Du går i gång på att beordra tjejen vad hon ska göra. Leksaker och handbojor är också något vi brukar ta in i våra sex lekar.

En kväll står jag vid diskbänken och gör i ordning middagen och du har klivit ur duschen kommer fram till mig naken. Du tar tag i mitt hår och drar mig bakåt och beordrar mig att ställa mig på knä. Jag gör som du säger och ställer mig på knä. Du tar tag i din kuk och beordrar mig att suga. Jag gör som du säger och samtidigt så har du ett fast tag i mitt hår och hjälper till att föra din kuk långt ner i halsen så att jag får kväljningar. Jag får kväljningar men du fortsätter att se till att jag suger din grova kuk. Du känner att du är på väg att komma och drar i mitt hår så att jag suger fortar och till slut när det går för dej trycker du ner din kuk ner i min hals och sprutar. Jag vet att jag måste svälja för annars kommer det något annat straff. Du sprutar din satts och jag sväljer. Du hjälper mig upp och tar mig i dina armar och berättar hur en bra flicka jag är och du håller mig i dina armar och kysser mig kärleksfullt och säger att jag nu har varit ett duktig slyna.

Jag fortsätter och laga mat och du häller upp två glas med rött vin. Du försvinner ett tag och kommer tillbaka med en liten ask. Jag sväljer och vet inte riktigt vad jag ska tro är det en förlovnings ring eller är de något annat smycke. Du slänger upp mig på köksbordet och börjar knulla mig djupt och hårt. Du slutar kulla mig. Du säger till mig att din slyna har en så trång och våt fitta precis som en hora ska ha. Jag bönar och ber att du bli knullad av din underbar kuk. Eftersom jag är olydig och inte gör som du säger så får jag snällt vänta. Jag kvider och ber snällt mina ögon blir som cockerspaniel ögon som på Lady i Lady och Luffsen. Du skakar på huvudet och säger nej nej dessa ögon går jag inte på. Jag bestämmer och du gör som jag säger får jag till svars från dig.

Du smiskar mina skinkor och mitt stönanden och min våta fitta har gjort din kuk stenhård. Du retar mig lite med kuken innan Du kör in den med en hård stöt. du tycker de är härligt o känna min våta fitta krama din kuk. Du börjar knulla mig med långsamma hårda stötar. Låter dildon leka lite runt mitt andra hål innan jag sakta tar emot dildon i min röv. Jag biter mig själv i läppen och kvider ut ett stönande. Slickar mig om mina läppar och fuktar de. Mina fitt muskler kramar om din kuk som glidit in i min trånga ,blöta och villiga fitta. Jag säger att jag vill ha mer av dig och din kuk att du inte får sluta knulla mig. Jag vill att du ska knulla mig hårt och djupt medans du smiskar mig. Så härligt att känna fittan ta emot dina hårda stötar. Knullar hårdare, snabbare. När du smiskar mig säger du åt mig vilken stygg liten flicka jag är. Låter dildon knulla min röv snabbare o snabbare. Jag säger att jag ska vara en snäll ficka om du knullar mig ordentligt i båda hålen. Gillar när du smiskar skinkan och talar hårt till mig. Jag svankar med min rygg ännu mer så att du kan komma djupare in i mig. Du stannar upp och jag bönar och ber dig att fort sätta att knulla mig. Du flinar åt mig och det lyser i dina ögon hur nöjd du är att se mig böna och be dig att fortsätta.

Min röv är ordentligt öppen nu efter dildon så din kuk glider lätt in där. Så trångt o skönt! Han tar ett hårt tag i mitt hår, drar mitt huvud bakåt o börjar knulla min röv riktigt hårt. Du säger att jag nu är en duktig flicka. Jag biter mig i underläppen och nickar till svars. Njuter av att du knullar mig i röven. Jag känner hur mina muskler i min fitta krampar och drar ihop sig till att komma i en orgasm. Jag försöker att dra ut på att komma så länge jag kan. Mm, min trånga röv gör att du nästan kommer. Du drar dig ur, lossar mig från bojorna o beordrar mig att sätta mig på din kuk. Du säger till mig att de är härligt o få mig att lyda dina befallningar. Jag gör som du säger gränslar mig över dig och börjar rida dig. först långsamt och försiktigt tills du befaller mig att rida dig ordentligt som en riktig slyna rider kuk. Mina fittmuskler kramar om din kuk och mjölkar den och samtidigt som jag själv känner hur nära jag är på väg att få en orgasm. Jag vet att jag inte får komma för ens du säger till mig att jag får. Du ser min bedjande blick av att jag vill att du ska säga att jag får komma. Du vet att du har makten i dina händer och att jag bara är din lilla slyna som måste lyda och det du beordrar måste jag gör. Du säger åt mig att rida fortare. Du har ett hårt tag om mina höfter och stöter upp kuken i mig. Du sätter dig upp, biter o nafsar på mina bröstvårtor. Du drar mig i håret och säger att jag knullar som en liten hora. Du säger att jag är din lilla hora!! Du ser hur jag njuter och du säger att jag får komma. Jag njuter av att vara din hora. Att veta att du äger mig i sängen gör mig väldigt kåt och upphetsad men samtidigt lite skamsen på ett sexuellt sätt. Jag känner hur mina fittmuskler stramar och mjölkar ut din kuk och samtidigt som det går för mig så sprutar du din satts inuti mig jag skriker ut min orgasm som är explosionsartade. Skriker som en hora ska skrika. Mmmm, utmattade sjunker vi ihop o möts i en ömsint kyss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *