I parken med Moa

Det här hände en lördag för några år sedan. Jag och kompisarna var som vanligt ute på en krogrunda i våran medelstora stad. När vi druckit några öl och klockan började närma sig midnatt så försvann några av kompisarna ut på dansgolvet, någon försökte ragga på en tjej. Där stod man helt plötsligt helt själv. Får väl gå vidare själv till nästa krog då, tänkte jag och gick iväg.

Kom efter en kort stund fram, ett ställe för den yngre publiken mellan arton och tjugo år. Jag som själv var tjugosex brukade inte gå så ofta dit. Men när jag själv var i den åldern var man där nästan varje helg.

Efter att jag hängt in jackan i garderoben gick jag till baren och beställde en öl. Tittade runt lite för att se om det var någon man kände. Nehe, tänkte jag och tog en klunk av ölen. Då fick jag se henne på dansgolvet en bit bort.

Moa som hon hette hade jag strulat med för något halvår sen. Vi hade haft en hel del mysiga stunder i sänghalmen, jag hade väl aldrig direkt kunnat sluta tänka på hur skön hon var. Kort till växten, skulle gissa på 1.58 ungefär. Smal och liten kropp. Likaså brösten var små, en typisk A-kupa. Rumpan var rund och passade perfekt ihop med den övriga kroppen. Hennes läppar var som gjorda för att göra en man lycklig för resten av livet.

När hon fick se mig sken hon upp och visade med en blinkning att hon hade sett mig. Hon blev kvar en stund på dansgolvet och mina tankar var bara på henne. Efter en stund kom hon fram till mig o vi började prata om hur vi hade det nuförtiden osv.

Det syntes i hennes ögon att hon ville något speciellt ikväll. Plötsligt lägger hon handen utanför mina byxor mot min kuk. Som svar ger jag henne en lång kyss mot hennes underbart fylliga läppar. Smeker henne ner för ryggen och mot baken och greppar ena skinkan med handen.

– Kom så går vi, säger hon.

Jag följer med henne ut från krogen tätt hopslingrade. Vi börjar gå mot parken ett stenkast bort.

– Jag vill ha dig nu, säger hon med sin kåta röst.

Hon river upp mina byxor och smeker den nu sprängkåta kuken med handen. Runkar skönt med sina små händer samtidigt som vi kysser varandra.

Jag knäpper snabbt upp hennes byxor. Börjar sedan smeka hennes renrakade fitta med handen samtidigt som jag kysser hennes hals och nacke. Hennes fitta är nu så blöt att den kan tävla med den och som rinner förbi strax intill. Smeker hennes skåra och för in ett finger i henne. Hon biter sig i läppen för att inte låta för mycket. Det kan ju trots allt komma förbi någon nattvandrare.

Jag lyfter stående upp henne grensle över mig. Mina händer håller mot hennes bägge skinkor. Långsamt för hon in min kuk i sin drypande och hungrande fitta. Jag lyfter upp henne långsamt och släpper ner henne igen. Jag känner varje millimeter av hennes kramande fitta mot min styva kuk. Denna sköna fitta som jag har längtat efter i flera månader. Ganska snart får vi in en bra takt och hon stönar allt mer. Börjar snart tappa balansen av den här stående ställningen. Trots att hon är väldigt lätt och behändig. Ber henne kliva av och luta sig mot en mur strax bredvid. Hon gör som jag säger efter en kyss. Jag ser på henne bakifrån och smeker hennes rumpa och ner mellan benen.

– In med den…, nästan skriker hon av längtan

Jag trycker snabbt in min kuk och hon flämtar till. Jag smeker henne under tröjan och känner hennes små bröst och de hårdnande bröstvårtorna. Tar ett stadigt grepp om Moas midja och pumpar på allt snabbare.

– Hårdare… snabbare och mer…, flämtar hon.

Jag slår med handen lagom hårt mot hennes skinka och det hörs en klatsch i parken, hon stönar till. Känner att det snart är dags för mig att komma och det kan inte dröja länge för henne heller, så som hon flämtar. Snart känner jag hennes fitta pulsera och krama runt min kuk. Då kan jag inte hålla mig längre utan skriker till och sprutar rakt upp i hennes varma fitta. Det svartnar nästan för ögonen när det går för mig, men jag lyckas som tur är hålla mig på fötter. Hon ställer sig framför mig och kysser mig länge.

– Ingen dum lördagskväll det här inte, säger hon och tittar på mig med glansiga ögon.

– Nej du, den bästa sen vi träffades första gången, svarar jag och ger henne en puss på munnen.

Vi tar snabbt på oss kläderna igen och går ut på gatan. Efter en kyss och hejdå försvinner hon in till sina kompisar på krogen igen. Jag ringer till en kompis och frågar vart dom var någonstans. De var kvar på en annan krog, sa han. Så jag skyndande dit, mötte dem i baren och festade vidare.

Efter några dagar får jag ett SMS från Moa. Där beskrev hon att hennes trosor hade varit helt blöta av min sperma resten av kvällen och natten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *