Tjejen utan namn

Det börja som vilken dag som helst klockan ringde 06:00 samma visa varje dag 06:00 gå upp äta klä sig och åka till det jobbet. Sagt och gjort gick ut till bussen som tar mig till jobbet. Kallt och jävligt var det denna novembermorgon. Stod där och huttrar vid håll platsen. Bussen kom och jag steg på drog mitt kort i magnetapparaten och gick och satte mig. Som vanligt hade jag min musik med mig i lurarna det va ändå en skön stund på dagen som just hade börjat.

Jag visste att två hållplatser efter min så bruka det stiga på en tjej i ca trettioårsåldern och jag visst precis som alla andra dagar så dök hon upp. Vi hade delat många resor tillsammans utan att säga ett ord till varandra men blickarna hade möts mer än tusen gånger. Många gånger hade jag undrat hur hon bodde, om hon vi singel, om hon hade barn, ja du vet, men många gånger hade jag också tänkt på hur hon var i sängen, om hon lät mycket, om hon var rakad, om hon ville bli knullad.

Denna morgon va det något annorlunda med hon jag visste ju inte ens hennes namn. Ofta när jag titta på henne så brukade hon titta bort så där som man gör men nu håll hon ett fast tag med sin blick i min.

Hon hoppade alltid av två hållplatser innan mig. Hon sträckte sig för att plinga det va alltid lika synd att se när hon gjorde det för då visste jag att nu va dagens stund slut. Hon reste sig för att gå av men istället för att gå av i mittendörren gick hon förbi mig mot bakdörren när hon passera mig så fick jag en lapp av henne.

Innan jag fattat va som hände var hon borta och bussen på väg igen. Öppna den ihop vikta lappen, läste:“Idag vågar jag, Vågar du? Ses på bussen hem 17:28″

Hoppade av gick till mitt jobb och gjorde det jag ska göra där visst lappen dock upp då och då jag undra om det va på skämt eller på riktigt många gånger den dagen.

Hoppade av gick till mitt jobb och gjorde det jag ska göra där visst lappen dock upp då och då jag undra om det va på skämt eller på riktigt många gånger den dagen.Klockan slog 17:00 och det va dags att åka hem. Som vanligt fråga Fredde om jag vill åka för det gör jag alla andra dagar.

– Nej tack inte idag, sa jag, – Måste fixa lite grejer på stan. Men tack i alla fall.

Klart jag inte trodde att det skulle hända något på bussen hem. Hon skulle nog inte ens vara på den men jag våga liksom inte chansa ett litet hopp inuti mig sa att kanske skulle hon hoppa på. Hoppa på bussen. Satt spänt och vänta då det va november så va det mörkt ute så jag såg inte om hon stod där. Bussen stanna på hennes hållplats och visst där steg hon på, jag satt där jag bruka sitta och hon satte sig där hon brukar sitta vilket gör att vi sitter mitt i mot varandra fast några rader bort.

Vi tittade på varandra och jag ljuger inte när jag säger att det lyste i hennes ögon hon var kåt! Vi sa inget till varandra bara tittade jag kände min kuk började växa!

Då hon sträckte sig för att plinga så nicka hon till mig och kisade med ögonen jag såg att detta var allvar. Hon gick mot dörren och jag gick mot andra dörren där bak. Vi gick av samtidigt jag följde efter henne fast med kanske 4-5 meter bakom hon vände sig om ibland för att kolla att jag var med och det var jag tro mig!

Hon vek av från cykelvägen och gick mot ett hyreshus. Jag hade handen i jeans fickan hela tiden gnuggade min kuk sakta jag hade aldrig känt den så hård som nu.

Hon gick in i trappen och jag efter kan inte säga exakt hur många våningar upp vi gick jag lite efter, men säg tre våningar då.

Hon låste upp dörren gick in och jag bara följde efter jag var ju tvungen att stänga dörren och på dom två sekundera var hon borta. Jag gick in genom den långa hallen kollade till vänster där var hon inte gick lite till där var ett rum till höger och där stod hon.

Svarta string, svart silkes behå, ett par svarta stövlar som gick upp till knäna han hade bara släppt kjolen och blusen på golvet. Jag blev helt stillastående.

Hon gick mot mig tag ett fast tag om mitt hår i nacken tryckte mitt ansikte mot hennes hals jag kysste hennes hals hårt med min spända tunga. Hon flåsade högt när jag gick neråt när hon själv tog tag om sin behå och slet av den på ett sätt som jag inte trodde var möjligt hon höll mig hårt i håret och tvinga min mun mot hennes bröst jag slicka och sög allt vad jag kunde.

Plötsligt släppte hon gick och lade sig i sängen tog sakta av sina string ner till klackarna på stövlarna. Hon smekte sig på magen sedan längre och längre ner tills hon nådde sin fitta. Hon började smeka sin klitoris sakta stönade så där mysigt hon titta på mig i mellan åt sen blunda hon igen.

Jag tog av mig naken i ett ögonblick när hon blunda när hon titta igen stod jag där med min kuk i fullt stånd. Jag gick mot henne satte mig mellan hennes ben tog ett tag om min kuk och smekte hennes klitoris med mitt stenhårda ollon.

Hon stönade mer och mer och jag tryckte mitt ollon hårdare och hårdare mot henne klitta. Hon började stöna högre och högre och jag var helt inne i att smeka hennes blötta fitta med min hårda kuk. Så bara skrek hon jag såg hur det kom ur henne det rann ur hennes fitta. Hon putade bort mig i ett par sekunder och bara njöt av sin orgasm och jag njöt av att se hennes fitta så blött.

Hon ställde sig på alla fyra vid sängkanten jag ställde mig upp bredvid sängen smekte mitt ollon mot hennes öppning utan förvarning tryckte jag in hela min kuk i henne började knulla henne hårt. Det tog kanske bara femton juck så skrek hon igen nu bara rann det ner för hennes lår jag fortsatte knulla hårt och hon skrek, jag kunder inte hålla mig längre och hon kända att jag va på gång hon flytta fram så min kuk åkte ur henne vände sig om och börja suga i ett rasande tempo! Jag stönade högt nu kände i hela kroppen att nu var det dags. Hon tog precis ut kuken när jag kom jag spruta henne i munnen, håret, ansiktet det rann ner över hennes bröst trodde jag skulle svimma så skönt det va!

Hon fortsatte suga hon sög och sög så hårt utan att fatta det kom jag igen inte fullt så mycket som första laddningen men det va jävligt mycket denna gång kom jag i munnen på henne hon titta på mig gav mig ett smile sen svalde hon.

Jag bara stod där helt mjuk i kroppen varm och skön inuti mig. Hon reste sig gav mig en puss på kinden och gick in på toaletten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *