Efter sista idrottstimmen

Hej jag heter Martin och är singel och 28 år. Jag arbetar som idrottslärare på en gymnasieskola i mellansverige. Sista timmen på torsdag har jag en samhällstrea där det går några riktigt fina tjejer. Man är ju dock väldigt noga med att sköta sig så inte snacket börjar gå att man är en ”ful gubbe”.

En halvtimme efter lektionen brukar jag gå runt och se till så att alla dörrar är låsta in till hallen så att det inte är något spring i hallen på morgonen när man kommer till jobbet. Jag låste från killarnas omklädningsrum och gick över till tjejernas. Just när jag skulle öppna dörren hörde jag att det fortfarande var två stycken som pratade där inne.

– ….du ofta då? Hörde jag den ena rösten fråga. Den tillhörde Anna, en mörkhårig tjej på snart 19 år som hade en aningen mullig kropp men ändå inte tjock,

– Ganska ofta, oftast innan jag somnar. Svarade den andra som tillhörde Lina. En blond tjej som nyss fyllt 19 med snygg kropp och relativt stora bröst.

– Ja man somnar så gott då kommenterade Anna.

– Sant. Vad brukar du fantisera om då? Frågade Lina.

– Oftast brukar jag tänka på mig och min förre pojkvän, Andreas. Han var en idiot men vi hade det jätteskönt ihop. Han fick mig till och med att ta den i stjärten….och jag gillade det.

Jag trodde inte mina öron. De snackade sex! Jag ställde mig och tjuvlyssnade medan det växte i mina byxor.

– Är det sant? Utbrast Lina. Jag har tänkt på det någon gång men har nöjt mig med att föra in fingret i min stjärt när jag onanerar.

– Det brukar jag göra med. Det är skönt. Vad brukar du fantisera om då, Lina?

– Tjaa…Det händer ofta att jag fantiserar om att vara med en tjej, eller i alla fall att se henne smeka sig själv.

Det blev rejält hårt i mina byxor och jag drog ned mina gympabrallor en bit så jag kunde smeka mitt stånd. Det här gjorde mig enormt kåt. Jag hörde tjejerna viska och fnittra ett tag därinne men kunde inte höra om vad. Jag smekte sakta mitt hårda stånd.

– Du har fin kropp sade Anna till Lina när tjejerna höjde rösterna lite. Kan du inte klä av dig igen?

– Om du gör detsamma så visst kan jag det svarade Lina.

– Javisst. Inga problem sade Anna och jag hörde hur tjejerna rörde på sig och att kläderna föll till golvet.

– Jag gillar dina bröst, Lina. Smek dem för mig.

– Nu blir jag kåt, Anna.

– Jag med, Lina. Titta hur våt jag börjar bli.

– Mmm. Så rosa och fin du är. Jag måste sätta mig mitt emot dig.

– Ja gör det. Sära dina ben för mig, Lina.

– OK. Titta vad svullen jag är. Min klitta blir så stor och hård.

Nu stod jag med gympabrallorna nere vid vristerna och runkade min kuk. Det här var otroligt! Tjejerna onanerade inför varandra!

– Oj vad blött ditt finger är, Anna. Du är verkligen våt nu.

– Du med, Lina. Jag blir så kåt av det här. Vill du se hur jag ser ut bakifrån kanske?

– Gärna. Låt mig få se din stjärt. Åh gud. Jag älskar när du låter fingret leka i skåran sådär, Anna. Sära på blygdläpparna för mig.

– Åh vad jag är kåt. Fortsätt pulla dig Lina. Sära benen mer för mig.

– Mmm. Jag ska. Gnid din klitta för mig nu. Du riktigt glänser mellan benen nu.

– Jag älskar att onanera. Smeka min klitta. Låt mig få se hur du för in ett finger i din stjärt nu, Lina. Du sade ju att du brukade göra det.

– OK…Ahhh. Det är så skönt. Sedan brukar jag gnida min klitta såhär.

– Åh vad du är sexig, Lina. Pulla din stjärt för mig. Nu vill jag suga på något, sade Anna.

Helt plötsligt öppnades dörren Som jag stod bakom och Anna stod på knä framför mig.

– Låt mig få suga din kuk, Martin, sade hon och omslöt mitt stånd med sina läppar.

– Vi har vetat att du stått därute ett bra tag, sade Lina.

Jag hann knappt reagera men insåg nu att det hela hade tagit en oväntat skön vändning.

Jag kände hur hon smekte min pung medan hennes läppar vandrade upp och ned på min kuk. Jag tittade på Lina och hon satt med benen brett isär och ett finger gick in och ut ur hennes bak medan hon tittade på oss och gned sin klitta. Anna sög mig fortare och fortare och jag som redan nära min utlösning när jag stod bakom dörren kom nu snabbt ännu närmare.

– Jag vill se honom spruta dig i munnen, Anna. Stönade Lina där hon satt och smekte sig.

Anna sög mig fortare och fortare. Med ett stön sköt jag min sats i hennes mun. Hon svalde en hel del men snart drog hon ut kuken och det sista sprutade jag i ansiktet. Lina satt i sin egen värld och smekte sig allt fortare. Det var en härlig syn och Anna fortsatte försiktigt att suga min kuk så att den började stå igen.

– Lägg dig ned på golvet, Lina berordrade Anna. Lina gjorde som hon sade och lade sig ned med brett särade ben. Anna tittade upp mot mig och frågade:

– Visst vill du knulla henne?

Jag var inte sen att ställa mig på knä mellan Linas ben och föra in kuken i henne. Lina stönade högt när kuken gled längre och längre in i hennes trånga mus. Anna särade sin ben över Linas ansikte och stönade:

– Nu vill jag att du slickar min fitta.

Sedan sjönk hon ner över hennes ansikte. Jag knullade Lina med djupa stötar. Min kuk glänste av hennes safter och jag såg hur Anna rörde sitt sköte över Linas ansikte. Linas tunga lekte med Annas klitta. Anna nästan red Linas tunga medan hon smekte sina bröst och stönade högt.

– Gillar du hans kuk, Lina? Är den skön? Lina svarade inte utan stönade högre med tungan djupt inne i Annas fitta.

Anna reste sig snart och sade till mig.

– Nu vill jag slicka henne. Knulla mig bakifrån, Martin.

Anna föste undan mig och ställde sig på alla fyra med huvudet mellan Linas ben. Hon började slicka hennes klitta medan hon förde isär sina blygdläppar. Hon tittade bak mot mig och sade:

– För in din kuk i min fitta, Martin.

Jag var inte sen att lyda och stack in kuken i henne. Åh gud vad trång hon var! Jag knullade henne långsamt och jag såg hur Lina ålade sig på golvet medan Anna slickade henne.

– Åh ja! Pulla min stjärt! Hörde jag Lina stöna.

Anna juckade bak mot min kuk hårt. Det var så skönt! Jag ökade takten men snart kände jag att Anna sträckte bak en hand och drog ut kuken ur henne. Hon placerade den mot sitt anus och pressade sig saaakta bakåt. Hon rörde sig sakta så kuken för varje långsamt juck sjönk djupare och djupare in i hennes trånga stjärt. Det var obeskrivligt skönt! Jag tog tag i hennes höfter och ökade tempot en aning. Det var så skönt i hennes stjärt. Hon juckade bakåt mot mig och tittade då och då bak mot mig och bara log.

– Slicka min fitta, Anna. Fortare. Jag är så kåt, pulla min stjärt, stönade Lina.

– Gillar du mitt finger i stjärten, Lina? Frågade Anna och juckade bak mot min kuk.

– Jaaa, stönade Lina.

– Jag har hans kuk i min trånga stjärt nu. Vill du prova, Lina?

– Åh jaaa. Låt mig få känna hans kuk i min stjärt. Sade Lina och reste sig upp. Hon ställde sig bredbent framåtlutad med händerna mot väggen.

Anna satte sig under henne och gned hennes fitta och smörjde in hennes bak med Linas safter. Anna tittade på mig och sade:

– Knulla henne i stjärten.

Jag var inte sen att lyda och satte mitt stånd mot hennes rosett. Sakta tryckte jag in kuken i stjärten och Lina stönad högt:

– Åååh jaaa! Jag gillar det!

Anna stack in ett finger i hennes fitta och sög på klittan medan jag ökade tempot med min kuk i Linas trånga stjärt.

– Mmmm. Slicka mig, Anna. Jag är så nära!

Jag fortsatte att knulla Lina. Jag ökade tempot och kände att jag var nära också.

– Nuuuuu! Stönade Lina. Underbart!

Anna slickade henne genom orgasmen. Jag fortsatte knulla Lina men när Anna började smeka min pung kunde jag inte längre hålla mig. Jag stönade högre och högre och just när jag skulle till att komma drog Anna ut min kuk ur Linas stjärt.

– Aaaaah! Stönade jag och sköt hela min sats i Annas ansikte.

Jag sprutade med långa strålar över hennes kinder och det rann nerför hennes haka när hon slicka i sig de sista resterna av satsen. Anna reste sig upp med sitt glänsande ansikte så hon hamnade i jämnhöjd med Lina och sade:

– Kyss mig.

Lina kysste Anna djupt och min sats kladdade lite mellan deras ansikten. Jag tittade på dem ett tag och började reflektera över vad jag varit med om. De vände sig mot mig med sina glänsande ansikten och log. Sedan frågade Lina:

– Visst måste vi duscha efter en sådan här aktivitet också, Martin?

– Självklart svarade jag och tog deras händer och ledde in dem i duschen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *