Emma ville ha två män

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Det var ett tag sedan Emma och jag träffades och därför blev jag förvånad när jag trött efter en lång arbetsdag blev omfamnad helt plötsligt när jag står och låser upp min dörr. När jag vänder mig om står Emma framför mig, lika glad och pigg som vanligt. Hon följde efter mig in när jag låst upp dörren och vi småpratade en lång stund om allt möjligt, varför träffar jag inte denna underbart härliga kvinna betydligt oftare så kul som vi faktiskt har med varandra. När Emma lämnar mig efter några timmar avslutar hon med en lätt puss och säger att hon gärna vill ha en trevlig kväll med mig igen. Jag svarar givetvis att det vill jag också och då blinkar hon till mig och viskar att nu är det min tur att överraska.

När jag går till sängs den kvällen börjar jag fundera på vad jag ska hitta på för Emma och drar mig till minnes en av de drömmar hon berättat om för mig. Min planering börjar jag med direkt och det tar en lång stund innan jag lyckas somna den kvällen. Nu är du säkert nyfiken på vad min överraskning kommer att bli och det kommer du snart att förstå.

Nästa dag (en lördag) ringer jag på dörren hos Emma och frågar om hon har nått för sig till kvällen. Hon svarar att hon faktiskt inte har det så jag bjuder in henne till mig och berättar för henne att vi blir fyra, Micke en kompis till mig och hans date kommer också (oops en liten nödlögn!). Resten av den dagen blir hektisk. Jag handlar hem mat och tillagar den. Jag tänker bjuda på en lättare förrätt med melon och skinka med ett Moselvin, till varmrätt blir det inbakad fläskfilé med mycket vitlök och ris som avnjutes tillsammans med ett lättare soligt Riojavin. Jag avslutar sedan med en chokladmousse med en färsk jordgubbe och lite vispgrädde på toppen.

Det ringer på dörren och Emma står där lika vacker och inbjudande som man alltid är van att se henne. Micke som tror att vi ska ta några öl och sen gå till puben blir förvånad när han ser att Emma är hos mig. Jag slänger snabbt ur mig att vi visst bara blir tre till kvällen och jag ser ett stort frågetecken i Mickes ansikte. Jag lotsar Emma till bordet och ber Micke hjälpa mig i köket där jag snabbt berättar min plan för honom, han är inte sen att nappa på min idé kan jag lova.

Middagen blir en hit hos alla som tur är efter allt mitt arbete och stämningen börjar bli allt högre och den är på topp när vi sjunker ner i soffan efter maten. Vi fortsätter att prata och jag lotsar i samtalet på sex som alltid brukar bli ett bra samtalsämne när nykterheten lämnar kroppen. När vi blir själva en kort stund flyttar Emma sig intill mig och kysser mig. Hennes hand hamnar av en ”slump” i mitt skrev och hennes hands beröring skapar en härlig reaktion hos mig. Vi börjar hångla rejält och blir allt vågligare. Jag märker att vi är iaktagna så jag avbryter vår sysselsättning och när Emma ser Micke som verkar ha ett rejält stånd sträcker hon bara ut handen till honom och ber honom komma till oss. Han sätter sig sidan om Emma och nu börjar hon smeka våra bulor mellan benen. Hon njuter av att känna oss bägge tittar bedjande på oss när hon ber oss ta av våra byxor. Vi är inte sena att lyda henne och jag ser hur hennes ögon lyser när hon sätter sig på knä framför två rejäla stånd.

Hon börjar kyssa min hårda kuk samtidigt som hon sakta runkar Mickes, efter en stund byter hon och smakar på honom när hon runkar mig. Vi sitter bara och njuter av hennes lek med våra lemmar. Hennes tunga som utforskar varje del av våra kukar. Hennes sug som känns ända ut i ryggraden. Micke och jag tittar på varandra och reser oss hastigt upp och drar sakta av Emma hennes klänning. Jag kysser henne och knäpper samtidigt upp hennes bh. Micke drar av hennes små stringtrosor. Mina händer utforskar hennes bröst och hennes hårda bröstvårta samtidigt som Mickes mun och tunga smakar på Emma. Jag som känner Emma märker att hon njuter ordentligt av att bli smekt av två män.

Vi går tillsammans nakna in till min säng och där lägger vi Emma ner och börjar utforska hennes kropp med våra tungor. När jag hittar till hennes sköte märker jag hur blöt och kåt hon är. Jag ber Micke hjälpa mig sen lägger jag E på sidan, jag börjar leka med tungan vid hennes blöta hål och Micke slickar hennes stjärt och anus. Min tunga smakar hennes blöta hål och mina fingrar retar hennes klitoris, jag låter tungan glida långt in i henne och det blir så mycket för E med två tungor att hon kommer i en kraftig orgasm.

Nu är ju jag och Micke rejält kåta så vi vill ha vår njutning. Jag ställer henne upp på alla fyra och tar tag om hennes höfter och för långsamt in min hårda kuk i hennes hål. Jag känner värmen från henne kramandes om mitt ollon och glider allt djupare in i henne. Micke har ställt sig framför Emma så hon kan suga honom. Vi fyller två av hennes hål och hon börjar gny av lust. Jag hör nästan hur det plaskar till varje gång jag stöter djupt in i henne och det är en härlig känsla som byggs upp inom mig.

Gnyende ber Emma oss komma i bägge hennes hål och man kan ju inte undvika att låta en sån kvinna som Emma få som hon vill. Vi drar oss sakta ur henne och Micke lägger sig på rygg så att E kan komma över honom. När han är långt inne i henne börjar jag mjuka upp hennes anus med hennes safter och jag märker hur hon blir allt mjukare. Jag tar min sprängfyllda kuk som är alldeles våta av hennes safter och trycker försiktigt mot hennes hål som ger med sig långsamt. Mitt ollon är nu inne och hon ligger alldeles stilla med Mickes kuk långt inne i sig när jag sakta för in min kuk så långt jag kan. Vi stannar i denna ställningen en liten stund och Emma kan knappt vara stilla eller tyst av njutningen hon känner med två kukar som fyller henne. Vi börjar långsamt röra oss o takt och ökar den successivt. Det tar inte särskilt lång stund förrän vi kommer i en gemensam orgasm alla tre.

Vi sjunker ihop i en hög alla och bara ligger och njuter av vår lilla lek som var så härlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *