En förtrollad afton

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Det jag nu skall berätta hände förra sommaren i min hemstad på västkusten . Jag och min sambo hade varit tillsammans ett tag och precis som allt annat blir det gammal skåpmat till sist . Slentrian var bara förnamnet . Vi hade talat om detta problem hit och dit .Men när jag kommit med förslaget att försöka med en extra man i sängen la hon locket på för det ville hon inte höra eller vara med om . Men jag ville testa till varje pris för varför inte uppleva sina drömmar och varför inte hjälpa ödet en bit på vägen .

Så en dag tog jag modet till mej och satte in en annons på en kontaktsida på Internet . Där jag beskrev situationen och förklarade att jag ville vi skulle vara gamla kompisar som inte träffats på länge och nu hade kommit till stan . Massa svar fick jag många väldigt konstiga och helt avskyvärda dessa kastade jag . Men några var kvar och särskilt en han hette Bengt och bodde inte långt från oss så jag mailade tillbaka och vi beslöt att träffas han och jag .

Vi träffades över en kopp kaffe på ett kaffe i centrum och diskuterade hit och dit . Han berättade att han också var sambo och hade samma problem så vi satt i samma båt så att säga . Bengt var en kul kille vi satt och snackade i ett par timmar om allt och jag blev mer och mer övertygad om att han skulle smälta bra in i vårt liv . Så vi bestämde att vi skulle testa redan samma helg och som Bengt sa så var det ingen katastrof om det inte blev 100% första träffen för det är ju en hel del som skall funka . Detta gjorde mej lugn . Han skulle komma till oss på fredagen så jag hade ett par dagar att förbereda min sambo eva på vad som komma skulle .

Efter denna träff gick jag hem och talade om att jag träffat en gammal kompis på stan som jag inte träffat på många år . Ock att jag bjudit hem honom på middag på fredagen. Hon verkade tycka att det var ok och hade inga invändningar till detta .

Dagarna gick och fredagskvällen kom och vår avtalade tidpunkt 20.00 närmade sej oj oj oj vad nervös jag var för hur skulle detta sluta . Ok jag sa åt eva att klä sej i något snyggt och sensuellt , för som jag sa så gillade Bengt människor med stil . Vad skulle jag säga ??? Jag satte på en go cd och satte mej ner och tog en drink så länge , Eva kom och frågade ännu en gäng vad hon skulle ta på sej och jag tipsade henne om den korta kjolen i skinn som hon visste att jag gillade och liten snygg topp till denna , Eva försvann in och efor en stund kom hon ut sminkad och fin hon såg verkligen häftig ut .

Ok signalen på dörren ringde och jag gick och öppnade där stod Bengt med en bukett rosor till Eva . Han hälsade på Eva och lämnade blommorna och kramade om henne och sa till mej att han aldrig trott att jag skulle få en sådan vacker kvinna . Vi hade gjort en enkel middag som vi tog vid vårt matsalsbord ( som är gjort av glas ) så man har full koll på allt som händer både ovanför och under detta . Som sagt var vi åt och drack och hade rent utav jättekul med andra ord vi fann varandra direkt . Jag kollade Eva lite då och då och hon verkade trivas .

Vi satte på en verklig tryckare på stereon . Bengt tog eva på en sväng om på vardagsrumsgolvet . Det var verkligen en tryckare för Evas klänning kasade upp en bit så man kunde se lite av hennes Goa rumpa och paff blev jag när jag såg att hon inga trosor hade . Bengt viskade i hennes öron och det verkade som de båda trivdes mer än väl . ok maten var slut och vi flyttande till våran soffa som var lite mer behaglig att sitta i vi drack en whiskey . Eva kom att hamna mitt emot oss så efter ett tag så kasade kjolen upp , och jag kunde ana Evas rakade sköte men bara ana vet inte om Bengt såg detta . Disskusitionen gick mer och mer över på samlevnad och sex . Jag bjöd upp Eva till en dans och vi hade en dialog om att nu hade vi chansen som vi tidigare bara talat om . Jag gav ett tecken till Bengt att komma upp han med , och nu stod vi och dansade alla tre . Bengt stod bakom eva samtidigt som hon höll om mej , jag lirkade upp kjolen lite så att Bengt hade full tillgång till evas nakna bak . Och han var inte sen att utnyttja situationen han smekte eva över hennes bak . Att hon tyckte om detta var helt klart för hon flämtade till och blundade . Vi plockade av henne kläderna och som på ett tecken flög även våra kläder all värdens väg . Jag föreslog att vi skulle fortsätta i vår vattensäng .

Eva hamnade emellan oss hon vände sej mot mej och böjde sej efter min kuk samtidigt som hon tog den i munnen ryckte hon till och när jag slog upp ögonen såg jag att hon fått en kuk i sin fitta . Vi bytte ställning och hon grenslade Bengt och jag stod bakom och bara kollade ett litet tag det var en härlig syn att se evas rumpa guppa upp och ner över Bengts kuk . Jag började smeka Eva över ryggen ner mot anus och hon grymtade skönt av denna behandling . Det var märkligt att låta tungan glida ner mot hennes anus samtidigt som man såg att hon fick vad hon tålde . Då jag vet att eva inte är speciellt intresserad av analsex fick jag en ide om man skulle försöka köra upp en till i henne och på detta knulla henne på två . Sagt och gjort så ställde jag mej bakom hennes underbara häck och satte fram min kuk , jag körde den fram och tillbaka så den skulle bli fuktig sedan pressade jag mej mot hennes upptagna hål . Det kändes märkligt att känna friktionen från en annan kuk och den märkliga känsla när fittan bit för bit även tog emot min kuk . Ja det är verkligen svårt att beskriva denna känsla och så trångt fuktigt det var , och eva var helt sanslös hon bara flämtade ooooooo gud ah ah ah sssskkkkköööööönnnttt uuuuu aaaaaaaaaaa mmmmmmmmmm . Det tog inte någon lång stund för mej innan jag fick utlösning och Bengt var inte långt efter . Jag satte mej i stolen och kollade när eva klev av och la sej på rygg med särade lår så man kunde se strömmen av sperma forsa ur henne och bilda en pöl på lakanet .

Detta var vårt första möte med Bengt och vi träffas 2 ggr i veckan och har skönt . Ibland träffas Eva och Bengt själva när hon kommer hem får jag alltid känna på hennes nyknullade fitta som brukar vara fylld till bristningsgränsen detta bruka sluta med att även jag får mitt och då är allt ok . Nu har vi börjat att planera så att vi kan få med Bengts sambo i detta . Men det är ju en helt annan historia som jag lovar återkomma med . Men jag kan ju säga så mycket att evas garderob har lite annan framtoning nu förtiden . Det är g-string stay upps och trosor med öppningar både här och där så för mej har denna annons gjort att jag har ett himmelrike och slentrian som båda egentligen har ansvar för är borta med vinden .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *