En riktigt skön debut

Mitt namn är Patric. Jag är 22 år fyllda, har ett bra jobb och egen lägenhet. Allt är egentligen bra, det enda som fattas, eller fattades i mitt liv fram till förra helgen, är kvinnor. Det var förra lördagen det äntligen blev en ljusning i mörkret. Jag var skam till sägandes oskuld, trots mina 22 år. Jag har varit intresserad av sex så länge som jag kan komma ihåg.

Har köpt högvis av porrtidningar och porrfilmer, men längre än så har jag aldrig haft sex. Den här lördagen hade jag tänkt följa med en kompis på bio, men han blev sjuk och ringde mig på mobilen. Men då hade jag redan hunnit komma in till stan. Där stod jag nu, och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Gick in på McDonald’s och åt en bit medan jag funderade.

Jag hade åkt buss in, så jag var ju fri att göra som jag ville. Jag bestämde mig, och knallade iväg längs gågatan. Kom fram till en pub, som brukade köra blandad dans varje helg. Det verkade vara skapligt med folk därinne, och inte så lång kö så jag gick in. Tittade mig omkring en stund, spelade lite roulett och drack några öl. Blev sittande att prata med en kille i baren. Han hade nyligen kommit tillbaka från Gran Canaria, en plats som jag också besökt några gånger, så vi blev sittande en lång stund, och jämförde våra intryck.

När han slutligen gick iväg med sitt sällskap satt jag kvar en stund ensam. Min blick fastnade på en kvinna som satt vid andra änden av bardisken. Hon var nog runt 25 och såg redigt snygg ut. Snyggt klädd, lagom kurvor, mellanblont hår. Hon verkade emellertid rätt deppig. Hon tittade sig omkring, och våra blickar möttes. För ett ögonblick tittade vi på varandra, sedan slog hon ner blicken, drack ur sin drink och beställde en ny. Eftersom jag inte hade något speciellt för mig och inget sällskap som väntade blev jag sittande, och kvinnan satt kvar vid sin ände av disken. Jag kunde inte låta bli att titta på henne. Hon verkade väldigt nere, och vad jag kunde se var hon också ensam. Jag tog mod till mig, gick fram till stolen bredvid hennes och sa:

– Är det ledigt här?

Hon såg på mig, lätt förvirrad.

– Va?

– Jo, jag undrade om det är ledigt här?

– Ja, jovisst, det är det.

Jag satte mig bredvid henne. Mitt intryck från andra sidan bardisken verkade stämma. En snygg men väldigt ledsen kvinna.

– Hur står det till egentligen? Du verkar ledsen för något.

– Äsch, det är väl livet gång, svarade hon lite kryptiskt och tog en klunk ur sitt glas. Jag gav mig inte, utan lyckades lirka ur henne hennes historia, bit för bit. Hon hette Malin, var 26 år gammal och singel sedan i går. Hon var egentligen bosatt i en annan stad, men var på besök hos en väninna för att som hon sa “försöka komma ut lite”. Nu hade emellertid hennes väninna försvunnit iväg tillsammans med en kille, utan att tänka på att det var hon som hade lägenhetsnycklarna, så Malin visste inte riktigt vart hon skulle ta vägen.

Enda chansen var väl att vänta och se om väninnan skulle dyka upp igen. Det hade tagit rätt lång tid och två drinkar för Malin att berätta sin historia, och vi började känna oss som riktigt bekanta. Klockan närmade sig stängningsdags, och Malin såg sig vilset omkring. Du kan följa med mig, erbjöd jag flott, styrkt som jag var från baren. Jag har en soffa som är riktigt bekväm. Malin såg lite tveksam ut först, men sa sedan:

– Är det säkert att det går bra? Inte för att jag verkar ha så mycket att välja på, men i alla fall.

– Visst, inga problem.

Vi hämtade våra ytterkläder, gick småpratande till busshållplatsen, och sjönk sedan ner bredvid varandra på ett säte. Det var inte så många som åkte med den här turen, så vi var nästan ensamma i bussen.

– Det var verkligen snällt av dig, sa Malin. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag skulle ha gjort annars. Jag har nog inte tillräckligt med pengar på mig för att ta in på hotell.

– Inga problem. Man måste väl kunna hjälpa varandra.

Malin belönade mig med ett leende. Vi anlände till rätt hållplats, och knallade iväg till min lägenhet. Väl inkommen i hallen drog Malin av sig sina pumps med en lättad suck.

– Åh så skönt, sa hon. Dom är nog snygga, men jag är inte så van att gå i såna skor. Går mest omkring i sandaler och gympadojor annars.

Jag plockade fram lite nattmackor som vi fikade på, så kom jag på att jag hade en halvflaska vin stående. Det blev rätt sent innan vi kom till sängs den kvällen, men trevligt hade vi. Vi pratade otvunget om allt mellan himmel och jord. Till slut bäddade jag i ordning på soffan, och vi sa god natt fast det egentligen var tidig morgon. Jag vaknade efter några timmar. Först visste jag inte vad som hade väckt mig, men så vände jag mig om och fick se Malin sitta på sängkanten. Hon tittade på mig med en underlig blick, både ledsen, osäker och frågande på samma gång.

– Tycker du att jag är ser horig ut, Patric? Sa hon med dämpad röst.

– Näe, inte alls, svarade jag lite yrvaket undrande.

– Tycker du… jag menar… jag klär ju mig lite lättklätt…

– Jag tycker att du ser jättebra ut, avbröt jag.

Hon blev sittande tyst en stund, så sträckte hon ut sin ena hand och strök mig över bröstet ovanför täcket.

– Tror du… skulle du vilja…? Jag är så deppig…

Jag satte mig upp och drog henne intill mig, kysste henne mjukt.

– Det är bara en sak, sa jag lite förläget. Jag är inte så speciellt erfaren av mig.

Hon log varmt.

– Det är ingen fara, sa hon. Du lär dig snart.

Hon drog av sig den stora t-shirt som jag lånat henne föregående kväll, under var hon helt naken. Hon kröp ner till mig under täcket. Tysta låg vi tillsammans och höll om varandra en stund.

– Är jag hemsk som gör så här? Sa hon och tittade frågande på mig.

– Nej, varför då? Alla behöver väl någon ibland.

– Tack.

Jag fick en ny kyss. Hennes bröst trycktes mot mig, och jag kunde inte motstå frestelsen att smeka dom. Efter en stund lade hon sig ner på rygg, och slöt ögonen. Jag drog undan täcket och betraktade henne. Hennes lagom stora och fasta bröst, vältrimmade mage och underbara blåa ögon. Den lockade fittan var ny ansad, men hon hade lämnat kvar en liten tofs precis ovanför fittan. Hon hade öppnat ögonen, och betraktade mig lite oroligt. Jag gav henne ett lugnande leende och la mig tätt intill henne igen. Kramade henne, smekte hennes bröst.

– Smaka på dom, bad hon med låg röst, och jag gjorde henne gärna till viljes.

I ett tillstånd av spänd upphetsning lät jag tungan utforska hennes lockande bröst. Cirklade runt vårtorna, runt på bröstens undersida, i klyftan emellan, ja överallt som jag kom jag kom åt. Som jag hade längtat efter och drömt om detta ögonblick. Malin hade sträckt ner sin ena hand och kramade mjukt min lem genom boxershortsen, så lirkade hon in sin hand i linningen och tog ett varsamt grepp. Gjorde ett försök att smeka mig, men det lyckades inget vidare med boxershortsen i vägen.

– Vänta, mumlade jag och lyfte mig lite.

Min ena hand tillsammans med Malins hjälptes åt att avlägsna hindret. Jag återvände till brösten och Malin tog ett förnyat grepp. Nu gick det mycket bättre, och med mjuka, mjölkande tag började hon runka mig. Jag slöt ögonen för ett ögonblick och njöt av känslan. För första gången i mitt liv var det någon annans hand som runkade mig! Malin kunde verkligen sin sak. Lagom hårt och lagom fort. Ibland gjorde hon lite uppehåll och drog med tummen runt ollonkanten på det mest underbara sätt. Lite försats hade sipprat fram, och Malin smetade ut det över ollonet innan hon fortsatte med sitt hantverk. Jag hade kommit av mig lite av allt det sköna, men återkallades snabbt till handlingen av Malins lågmälda önskan:

– Smek mig!

Lite trevande gled min hand ner längs hennes mjuka varma kropp, ner till den lockande fittan. Strök med fingrarna i mitten där jag visste att ingången till hennes mus skulle finnas. Fann hennes varma springa och lät fingrarna vetgirigt utforska henne. Smekte dom varma våta blygdläpparna, trängde in en bit i det lockande hålet och hittade med lite vägledning av Malin fram till hennes klitoris.

– Där, ja just där! Hon flämtade till när mina fingrar nådde fram, smek mig, åh så skönt! Det var så länge sen…

Hennes grepp om kuken hårdnade lite när jag började smeka hennes fitta, och när jag sedan samtidigt sög på hennes bröst började hon runka mig allt snabbare. Jag kände att jag inte skulle kunna hålla mig så länge till och försökte tala om det för henne, men det var som om hon inte hörde mig. Framdriven av hennes hetsiga runktag sprutade min sats ut över hennes mage medan jag fortsatte min massage av Malins klitoris. Hon fortsatte att krama min stake tills mitt flöde stillnat, sedan släppte hon mig. Hon vände sitt huvud mot mig och log.

– Tack, sa hon. Du gjorde det så skönt för mig att jag inte ville sluta.

– Det var skönt för mig också, fast jag hade ju gärna velat… och så blev du ju så sölig.

– Jag vet vad du vill. Jag vill också, men om du får komma en gång först så kan du hålla på längre sedan, och jag vill att du ska knulla mig länge, länge.

Malin tog sina händer och smorde ut min sats över magen så att skinnet riktigt glänste.

– Världens bästa hudkräm, sa hon med ett skratt. Leende slickade hon av sina fingrar

– Du smakar ju gott! Jag har aldrig varit med en så här oerfaren kille någon gång förut, herre gud. Får jag smaka lite mera? Hon sneglade ner på min söliga, halvslaka lem.

– Självklart, mer än gärna.

Hon ålade sig neråt och nalkades min kuk, som började styvna igen inför dessa upphetsande utsikter. Hon fattade tag om skaftet, sträcket ut tungan och tog en prövande slick rakt över ollonet. Så följde tungan samma sköna väg runt ollonkanten som hennes tumme tidigare tagit. Malin öppnade munnen ännu mer, och nu försvann min lem sakta in i hennes mun. Snart var den största delen uppslukad och hon började föra sin mun fram och tillbaka över skaftet samtidigt som hennes tunga smekte mig.

‘En fantastisk känsla, jag kunde inte slita blicken från den sköna kvinna som lät mig uppleva detta, såg min mandom glida in och ut i hennes mun, fukten från hennes saliv på skaftet. Jag stönade till, var nära att komma igen. Malin som märkte vad som var på gång slutade genast suga, släppte ut staken ur sin mun och tittade upp på mig med ett litet skratt:

– Tyckte du om det?

Jag kunde bara nicka.

– Skulle gärna suga av dig, jag har alltid varit svag för spermasmaken, men nu vill jag hellre att du kommer in i mig, vill du?

En ny ivrig nickning, förstummad av allt det nya, underbara. Malin kröp upp i sängen igen, la sig på rygg och särade sina ben

– Kom, sa hon.

Jag la mig över henne och började fumlande styra min lem mot hennes sköte. Malin sträckte ner sin hand och ledde mig på rätt väg, och med en återhållen suck trängde jag för första gången in i en riktig, levande kvinna. Äntligen, efter alla dessa fantasiknull genom åren. Först kände jag mig lite besviken. Jag hade föreställt mig ett supertrångt hål som man måste borra sig in i, men Malins sköte öppnade sig lätt och lät mig sjunka in i en våt varm omfamning. Besvikelsen försvann omgående inför dom starka vällustkänslorna när jag började röra mig ut och in. Snabba ovana juck, tills Malin lugnade ner mig:

– Inte så fort, ta det lugnt, så kan vi hålla på länge. Jag är också sugen på kuk ska du tro…

Jag lugnade ner mig och körde på i en skön långsam takt, men snart nådde jag ändå fram till “the point of no return”. Jag lyckades förvarna Malin om vad som var på gång.

– Kom du, du får välja själv om du vill spruta i mig eller på mig.

Ett lätt val, såhär första gången. Jag tryckte mig in så långt jag kunde komma och fyllde henne med mina varma strålar. Jag blev liggande en stund på hennes varma, mjuka mage innan jag reste mig upp på armbågen. Min lem gled ur henne och lite sats sipprade ut.

– Ledsen att jag inte kunde hålla mig längre, jag menar, det gick väl inte för dig?

– Ingen fara, jag hade det jätteskönt. Och förresten, om jag kommer ihåg rätt fel så tar det inte så lång stund för killar i din ålder att “ladda om”.

Malin hade rätt. Närheten till en varm och villig kvinna gjorde mig snart redo igen. Den här gången fick jag prova på att knulla Malin bakifrån, med henne stående på knän och armbågar. Ännu en stor upplevelse. Malin och jag fortsatte en god stund, omväxlande skön samvaro och förtroligt småprat

Vi gick upp, fixade lite att äta, skämtade med varandra, hela tiden spritt nakna. Ingen av oss kände sig det minsta besvärad, allt var bara naturligt härligt Efter frukosten nya omfamningar, på soffan, i sängen, överallt som vi fick lust till. Det hade hunnit bli eftermiddag innan jag följde henne på vägen tillbaka till hennes väninna. Vi skiljdes åt utanför hyreshuset där hon bodde. Malin skulle åka hem till sig tidigt nästa morgon. Vi har i alla fall bestämt att vi ska träffas igen, sedan får vi se vad som händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *