Fika i parken

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Klockan var strax efter fem på eftermiddagen och jag visste att jag var lite sen till min fika med dig. Vi hade aldrig träffats förr men pratat i telefon några gånger och nu var det alltså dags att träffas.

Det var en otroligt varm sommardag och jag hade precis jobbat färdigt. Vi hade bestämt träff på ett café i centrala stan där vi visste att det fanns luftkonditionering. Jag steg in i lokalen och omställningen från ljus till mörker gjorde att det tog ett tag för mina ögon att vänja sig. Ingen verkade bry sig om min ankomst där jag stod och kisade i dörröppningen.

Problemet var att ingen visste hur den andre såg ut, men du visste hur jag var klädd och jag räknade med att du, om du var här inne, skulle göra dig till känna.

Jag beställde en kopp kaffe och satte mig ner i en hörna av caféet. Det dröjde inte länge förrän mina ögon träffade en blick som var nyss inkommen på caféet, du log brett och ditt hår glänste lockande i ljuset. Du bar en tunn ljus sommarklänning som slutade i lårhöjd. Du hade en tunn väst över axlarna som var öppen i mitten vilket gjorde att jag ganska omgående fastnade vid dina bröst. De var utan bh och gungade taktfast när du gick.

Jag måste ha slickat mig om munnen för när du kom fram till mig frågade du om jag sett något som förhöjt aptiten. Jag skrattade till lite nervöst och sade att jag kände mig utsvulten, jag reste mig upp för att krama om dig, vi möttes i en varm kram och vi kunde känna varandras kroppar mötas och pressas emot varandra. Du var varm och klistrade din kropp emot min, du kände nog min reaktion direkt för du ställde sig på tå och viskade i mitt öra:

– Jag skall nog kunna tillfredställa din aptit.

Det kändes som om jag skulle falla baklänges, blodet nådde inte upp i huvudet längre… inte i det huvudet där det behövdes i alla fall.

Vi beställde in en kopp kaffe till och fortsatte att prata där vi hade slutat igår. Borden var ganska små och jag kunde känna dina ben mot mina, de rörde sig fram och tillbaka mot mina och jag hade svårt att koncentrera mig på samlaget… samtalet.

Dina ögon var livliga när du pratade och du använde hela kroppen i processen. Jag tittade på dig med helt nya ögon nu, “vilken otroligt trevlig och samtidigt sensuell tjej” tänkte jag för mig själv där jag satt med ett stånd, stort som Värmland, som antagligen hade vällt omkull bordet om jag inte hade suttit lätt framåtlutad.

Du tog av dig västen och brösten under den mjuka bomullsklänningen rörde sig i takt med dina rörelser.

– Tycker du om dem? Frågade du plötsligt.

– De ser så mjuka och sensuella ut, sade jag, jag skulle gärna vilja upptäcka om de är det också.

Du log ännu bredare och reste dig och tog mig samtidigt i handen.

När vi kom ut i solen och fått på oss solglasögonen tog vi återigen varandras händer och bestämde oss för att gå en sväng in i parken. Där var mycket folk som solbadade och barnen lekte på lekplatser och i gröngräset. Jag sneglade på dig och kunde se vattnet såväl som kåtheten speglas i dina ögon. Du tog ett par steg fram och jag tyckte mig skönja ett par ränder av din saft rinna ner längs dina lår. Nu medan jag tänkte på det så påminde du mig om en lärarinna jag hade i femteklass som jag konstant var kåt på.

Din baksida doldes endast av den tunna sommarklänningen du bar. Din rumpa vickade från sida till sida när jag tittade på den. Jag blev omedvetet kåt på fröken Lena jag hade i femman. Hur många gånger jag fantiserat om att hon kom på mig med att fuska på ett prov och låtit mig stanna kvar efter ett prov vet jag inte. Men det var inte tillräckligt många, det vet jag. När jag nu såg samma syn som jag en gång runkat till blev jag våldsamt kåt. Jag kunde inte hjälpa det men jag smög upp bakom dig och tryckte dig mot ett träd.

Din rumpa kändes fast och fin mot min kuk som stod rakt ut från mina byxor. Du flämtade till och stötte emot mig som om du ville komma loss från greppet jag hade om dina höfter och armar. Du ville, bad och bönade om att få komma loss från mig. Jag vägrade släppa taget och flyttade mina händer från din linning ner i dina trosor. Du flämtade till när jag snuddade vid ditt våta plagg som vid det är laget önskade att de låg på marken.

Jag var helt bedövad av känslan av att knulla dig och glömde att vi faktiskt befann oss i en allmän park, när jag vid ett tillfälle tittade upp bakom trädet där vi stod och såg en kvinna i 30 års åldern med ena handen under blusen smekandes ett stort bröst blev jag utom mig av ruset av att ha sex.

Jag sneglade på kvinnan samtidigt som jag förde upp mina händer till brösten som jag länge hade väntat på att få ha i mina händer. De var mjuka och fina och trots mina ansträngningar att få loss dem så satt de kvar på samma ställe. Kvinnan som jag en gång tittat på hade vänt sig om och nu såg jag bara hennes rumpa sticka upp ett par meter framför mig. Jag slet av trosorna på kvinnan framför mig och tryckte min kuk mot ditt underliv, du kastade dem med foten ut i skogen och ett lyckligt träd står fortfarande med ett par trosor i kronorna.

Nu stod jag där helt naken med min kuk i vädret och mitt på dagen denna varma sommardag ville jag inget hellre än att trycka in min kuk i denna ouppnåeliga fitta som jag hade framför mig. Men ödet ville annorlunda, du hade upptäckt en barnfamilj i gräset tjugo meter framför oss och jag var tvungen att släppa taget om dina höfter för ett tag.

Men kjolen på höfterna så började du röra sig djupare in i parken. Jag kunde, trots att jag gick många meter bakom dig, höra dina andetag. Du var som ett rådjur som skulle fällas och erövras av min bössa som stod beredd att avfyras när som helst. Jag ville kasta mig på dig bakifrån, dra upp kjolen och föra in min kuk i dig utan att bry mig om vad du ville.

Vi hittade en undanskymd plats, du lade dig ner på rygg och väntade på att jag skulle släppa ut min kuk. Men istället för att föra in den i din längtande fitta tryckte jag in den i din mun. Du blev förvånad men började suga som en liten bebis. Dina läppar for fram och tillbaka över min glänsande kuk, jag lade en hand över din fitta som skälvde till av beröringen och jag var tvungen att svälja till för att inte spruta i din mun.

Vi lade oss i en 69:a och jag kunde känna din doft rinna ner längs mina kinder. Samtidigt sög du min kuk för allt vad du var värd. Din mun var hungrig och dina läppar sög frenetiskt på min svällande påle, jag kunde känna ett par fingrar smeka mitt anus och ett finger letade sig in i mitt innersta. Jag kunde i den stunden, tillfälligt men dock, känna hur du känner dig när jag för in min långa kuk i din pulserande fitta.

En känsla av att vara “ett” med en annan människa kom över mig och jag ville inget hellre just i den stunden att få känna lite mer av det som vi killar fyller er med. Min fantasi avbröts samtidigt som du reste dig upp. Du var min och bara min i detta tillfälle. Jag visste vad jag skulle göra och jag visste mer än väl vad du ville att jag skulle göra.

Din klitta satt som en hårt virkad avig mitt i spindelnätet av en väl virkad rätsida, din fitta var ingen labyrint som jag upplevt fittor var när jag var ung. Det vill säga som ett sammelsurium av kött. Din fitta var ren, väldoftande och i denna stund… bara min. Jag kunde höra dina andetag där jag låg under dig med min tunga på upptäcktsfärd i ditt innersta väsen. Den hårda bulan jag kände var utan tvekan den som du ville att jag skulle koncentrera mig på, varje gång jag rörde vid den flämtade du till och jag visste att jag skulle komma att få dig att skrika. Du började sakta att resa dig upp och ner och jag var tvungen att vika kudden under mig dubbelt för att kunna komma åt njutningen av dina safter som jag hade börjat vänja mig vid.

Det är svårt att beskriva vad du smakar men tänk dig en blandning av vaniljsås och laken från kräftorna du äter till hösten. Jag har aldrig mått bättre när jag nu tänker tillbaka på mitt liv av sex. Jag har legat här många gånger förr, på samma kudde ett par gånger men aldrig… jag säger aldrig smakat och doftat vad jag gör nu. Du är en vision av upplevelser samlat i ett, jag kan inte få nog där jag ligger fastklistrad med din mus i mitt ansikte. Det är en upplevelse som måste just DET, upplevas.

Jag slickar dig upp och ner längs din punkt, klittan svävar mellan tunga och tänder, jag ömsom suger och ömsom biter nätt i den. Den är porten för njutning, det vet jag och jag skulle göra allt för att ha den i min ficka så jag kunde få dig att komma när jag hade en stund över. Men just nu lever jag för stunden, du skall komma, och gärna i mitt ansikte. Jag för min lediga hand upp längs din kropp och landar på ditt högra bröst som tar emot mig men en sammandragen hälsning, det känns som om det fyller min hand och jag kramar det hårt.

Du suckar till och jag ökar frekvensen i ditt underliv, du lyfter och sänker ditt underliv snabbare och landar hårdare än tidigare. Jag hinner knappt med men mina händer smeker båda dina bröst medan jag frenetiskt slickar allt jag kommer åt i ditt underliv. Du böjer huvudet bakåt och öppnar munnen, inget kommer ut men jag vet att det är på väg. Dina lungor arbetar för fullt, luft in och luft ut, stön i höga toner väller ut, ditt ansikte förvrids såsom av smärta och ditt sköte sänks ner som om du vill ha en slutgiltig konfirmation på att det som händer faktiskt händer. Du landar på mig och passformen är utan fel.

Min tunga körs rakt in i dig och jag tränger förbi spärren som skyddar din mus. Du ger ifrån dig ett ljud som jag bara har hörts konstrueras på film tidigare och jag virvlar runt den korta tid jag har där i din fitta, du vrider dig bakåt och drar nästan ut min tunga men i sista stund för du höfterna framåt och jag landar i dig igen. Fittsaften ligger runt mina kinder och jag vill ha… vill ha lite till. Jag landar tungan på din klitta och hör att du fortfarande har lite till att ge. Jag vräker omkull dig och lägger mig bredvid dig, min högerhand är genast nere ovanpå din mus för att leta in mitt långfinger i dig.

Jag hittar rätt och för in mitt finger i din fortfarande skälvande fitta, jag ger mig inte utan fortsätter med cirkulerande rörelser försöka utvidga din öppning. Ett par centimeter i på framväggen finner jag din G-punkt, den är orörd av min kuk och den känns stram mot mina mjuka fingertoppar. Jag pullar dig på punkten samtidigt som jag vill föra in ett finger in i din mjuka rumpa. Du hejdar mig i mitt försök och viskar att du vill ha bamsekuken där om en liten stund. Den skall vara orörd och trång för mig.

Mitt ivriga pullande ger resultat och samtidigt som jag suger på ditt högra bröst skälver det till i ditt underliv och du sprutar ut en sats på sängen. Ditt ansikte förvrids och du håller andan återigen. Dina ögon försvinner under ögonlocken och allt jag kan se är ryckningarna i ditt vackra ansikte.

Vi ligger båda och tittar upp i himlen… det finns inget som att ligga och mysa tillsammans med en kvinna man tycker om. Ord är överflödiga och blickar är allt vi behöver. Vi sätter oss upp och våra läppar möts i en passionerad kyss. Jag ställer mig upp naken och min stolthet har rest sig av bara tanken på dig. Min kuk är i precis rätt höjd för dig och utan att tveka tar du den i munnen och dina händer letar sig runt till min rumpa. Du klämmer hårt och dina naglar borrar sig in i mitt kött. Jag skriker till av smärta och känner att jag är i ditt våld. Ju mer jag rör mig desto djupare in i min kommer du. Smärtan gör att jag upplever en sensationell känsla av dominans och kan inte låta bli att spruta en sats över ditt ansikte.

Dagen efter ringer telefonen och jag svarar med min mjukaste stämma. Det är du och du vill tacka för dagen som varit. Du vill träffas igen och jag följer min kuk, den pekar mot dig. En fitta som din glömmer man inte bara i en handvändning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *