Hur blev det så här?

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Hur blev det så här? Tänkte jag i mitt stilla sinne. Det ömmade i underlivet så att jag hade svårt att gå ordentligt. Håret var fullt av intorkad sperma och doften av kön och kåthet var fortfarande intensiv. Jag kom in på toaletten, tittade mig i spegeln och konstaterade att jag hade torkad sperma kvar runt munnen och på halsen. Trots detta tvekade jag att gå in i duschen. Jag ville behålla känslan och njutningen så länge som möjligt!

Jag är 23 år och jobbar som markandsassistent på ett mindre företag i småland. Min uppväxt präglades starkt av att pappa dominerade familjen bestående honom, mamma, mina två äldre systrar och lilla jag. Stackars pappa! Det kan inte ha varit lätt och ha fyra kvinnor att härska över. Speciellt inte eftersom vi alltid höll ihop mot honom.

Min första erfarenhet av sex var när jag hörde min äldsta syster och hennes pojkvän genom väggen. Bäst hörde jag dock pappas illvrål när han kom in och tog Anna på bar gärning när hon sög av Thomas. Anna var väl 16 år då? Hon hade glömt att låsa dörren innan hon släppte in Thomas genom fönstret. Pappa måste ha vaknat av hans stönanden. Anna har efteråt påstått att hon hade inte svalt innan stackars Thomas befann sig på sin cykel.

Min första egna erfarenhet av sex med någon annan än mig själv var vid 14 år ålder. Jon, en kille gick i samma klass fick tillfredställa mig min sin hand. Det var väl inte någon succé. Han njöt desto mer när jag runkade honom. Efter det att det hade gått för honom tyckte jag sperman på min hand var jätteäcklig och kunde inte förstå hur Anna kunde ta den i munnen.

På en fest när jag var 16 låg jag med den första killen. Det gjorde bara ont, jätteont. Dessutom hade vi inget skydd och han kom inne i mig. Som tur var blev jag inte gravid, men jag var orolig ganska länge efteråt.

Senare lärde jag mig njuta av sex och hade ganska lätt att få orgasmer. Jag var dock konservativ. Missionären och bakifrån var helt okej. Jag tyckte om att bli slickad och kunde sträcka mig så långt att jag sög en kille. Att han skulle få komma i min mun var dock helt uteslutet. Handen fick fullborda jobbet och jag tyckte fortfarande att sperma var äckligt.

När jag var 20 träffade jag mitt livs stora kärlek, trodde jag. Mikael kom från en annan ort och jobbade på en industri på orten. Redan tredje kvällen hade vi sex. Jag tyckte då att det var det underbaraste som hänt mig. Efter två månader flyttade vi ihop, mot pappas vilja. Han försökte ofta få mig att ”prova på något nytt”. Mitt intresse för detta var svalt. Vid några tillfällen när vi båda var berusade så sög jag av honom. Varje gång sprang jag ut på toaletten, spottade, sköljde munnen och borstade tänderna.

Vi började gräla om sex. Han ville mer och jag tyckte det var bra. När jag av misstag hittade en massa porrbilder på vår gemensamma pc utbröt ett storgräl. Samma kväll när vi lugnat oss så gick vi på en fest. Vid midnatt när jag var berusad och ville hem började jag leta efter Micke. Jag hittade honom. Han var då i full färd med att knulla min tre år äldre syster Eva bakifrån mot ett träd. De var som om livet upphörde! Jag vet egentligen inte vad som hände efteråt. Jag var otröstlig och tillbringade en vecka hemma hos mamma och pappa. När pappa fick höra vad som hänt så skulle han inte bara slå ihjäl Micke, utan också Eva skulle bli ihjälslagen, åtminstone lite.

Eftersom ryktet spred sig på orten och jag kände mig utpekad bestämde jag mig för att flytta. Jag fick ganska fort jobb i en större stad inte allt för långt hemifrån. Pappa hjälpte mig att skaffa lägenhet samt betalade huvuddelen av möblerna. Äntligen skulle jag börja leva livet. Jag kunde dock inte släppa den förnedring jag hade fått utstå. Större delen av tiden ägnade jag mig åt att träna, läsa och pyssla i lägenheten.

Efter en personalfest efter cirka sex månader så hamnade jag i säng med en av försäljarna. Han var en bra älskare, men hade en jättekuk. Han var dock väldigt försiktig och slickade mig till orgasm. Eftersom han hade varit så försiktig och gett mig en orgasm kände jag mig skyldig att suga honom. Jag fick knappt in kuken i munnen. Han visade hur jag skulle göra för att det skulle bli skönt för honom. Efter bara en lite stund märkte jag att han slappnade av och njöt. Jag försökte få ned den så långt som möjligt i halsen eftersom han tyckte njuta mer ju längre sugen var. Plötsligt kom han! När kuken var som längst inne. Jag tyckte det var en jättestats. Det blev en ren reflex att svälja. Jag tyckte att jag svalde och svalde. Trots detta fick jag sperma i munnen. Han gick nästan upp i brygga och stönade högt. Eftersom jag aldrig upplevt att någon njutit så mycket av något jag gjort så ville jag inte heller sluta. När orgasmen lagt sig så drog han sig till mig och kysste mig. Att Micke någonsin skulle kyssa mig efter det att jag sugit honom var helt otänkbart.

Under veckan som gick tänkte jag då och då på sex. Jag blev till och med så kåt vid ett tillfälle att jag var tvungen att gå på toaletten på jobbet och tillfredsställa mig själv. På fredagen ringde försäljaren, Arne. Han beklaga sig att han inte kunde hälsa på mig eftersom han och hans fru och barn skulle åka till svärföräldrarna. Först var det en chock. Han hade inte sagt ett ord om fru och barn. Under helgen gick det dock upp för mig att jag inte hade ett dugg dåligt samvete. Jag var egentligen inte intresserad av Arne, men jag ville ha mer sex med honom.

På onsdagskvällen ringde det på dörren strax innan jag skulle gå och lägga mig. Utanför stod Arne med blommor och en flaska vin. Jag förvånades av att det omedelbart pirrade till i musen. Efter bara 30 minuter befann vi oss nakna i sängen. Hans kuk var om möjligt ännu större än vad jag mindes den. Jag runkade honom sakta och när jag såg att det började sippra en seg vätska ur den så slickade jag i mig den. Det smakade kanske inte så illa trots allt?
Efter en stund så ställde han mig på alla fyra och började slicka mig bakifrån. En upplevelse jag aldrig hade haft förut, och den var helt underbar. När jag njöt som mest kom nästa chock. Plötsligt började han slicka mig i rumpan. Jag ryckte nog till för han slutade och fortsatte att slicka musen. Känslan fanns dock kvar, den var inte alls oangenäm.
Precis innan jag kom så förde han in sin stora kuk i mig och knullade mig till en orgasm. När jag orgasmen lagt sig så vände han på mig och vi intog missionären. Han fortsatte att knulla mig, men drog sig ur strax innan han kom. Spontant så satte jag mig upp och runkade honom när han stod på knä framför mig i sängen. Jag hann bara dra 5-10 drag innan han kom. Även denna gång var det en jättesats. Varje pumpning sprutade ut vitt segt slem över min haka, mina bröst och min mage. Utan att tänka mig för slickade jag i mig det som hade hamnat närmast munnen. När vi lade oss ned så låg han bredvid mig och smorde in min mage och mina bröst i sin sperma.

Veckan efter var hopplös. Jag hade bara sex i mitt huvud. Jag lärde mig bl.a. att jag är allergisk mot morötter, åtminstone när jag använder dem som dildo. Helgen kom utan att Arne hörde av sig. Sent på söndagskvällen ringde han och berättade att hand fru misstänkte något, därför kunde han inte träffa mig igen. Den kvällen grät jag mig till sömns. Inte av kärlek, utan av brist på sex.

På måndagen bestämde jag mig för att göra någonting åt situationen. Det första jag gjorde var att beställa tid hos en gynekolog för att skaffa p-piller. Jag fick tiden redan på onsdagen. Helgen därefter var jag hemma och firade mammas 50-årsdag. Hela helgen gick åt till att titta surt på Eva, äta och onanera.

Nästföljande vecka gick med snigelfart. På torsdagen kom jag överens med en väninna att vi skulle käka middag ihop på fredagen för att sedan gå ut och roa oss. Mitt mål var att få kuk, det berättade jag dock inte för henne.

På fredagen ägnade jag nästan lika mycket jobb åt att onanera som åt arbetet. Det gick så långt att en äldre kvinna i växeln frågade om jag led av urinvägsinflammation eftersom jag sprang på toaletten så ofta.

Under middagen drack vi två flaskor vin och hade jättekul. När vi väl kom ut så försvann hon ganska snabbt ut på dansgolvet med en kille hon kände. Jag dansade ett par danser med olika killar, men ingen som jag kände mig attraherad av. Vid midnatt såg jag inte röken av min väninna. Dystert funderade jag på att gå hem. Då blev jag uppbjuden av en kille jag dansat tidigare under kvällen med. Vi snackade till de stängde och sedan gick vi hem till mig. Vi hånglade en del under vägen hem och när vi väl var hemma lade vi inte ned någon tid på att snacka. Han hade tyvärr samma stil som Micke. När det gått för honom, pussade han mig pliktskyldigast och somnade. Kvar låg jag! Kåt, blöt och övergiven. Jag smög in på toaletten och tillfredställde mig själv. Efteråt var min hand alldeles blöt av mina safter och sperma. Jag kunde inte motstå frestelsen att slicka av den.

Jag vaknade av att han smög ut ur lägenheten och kunde somna om utan saknad. När jag vaknade bestämde jag mig för att gå på kvällen igen. Någon väninna som ville gå ut fick jag inte tag i. Jag bestämde mig för att gå ut ensam. Jag valde kläder med omsorg. Inte allt för utmanade, snarare ganska strikt. Precis när jag var på väg ut genom dörren bestämde jag mig för att ta av mig trosorna. Jag ville känna mig lite slampig.

Väl ute hamnade jag snabbt i ett gäng roliga människor. Vi satt och snackade och drack öl mest hela tiden. Dansade en dans ibland. Ganska snart utsåg jag killen som jag ville ha. Johan hette han och var lång, mörkhårig och såg vältränad ut. Efter nästa dans såg jag till att jag hamnade bredvid honom vid bordet. Vi började snacka och han visade sig både vara rolig och underhållande. När stället stängde såg alla vilsna ut och ville fortsätta den trevliga kvällen. De bodde dock inte i staden utan i en närbelägen ort. Jag ville inte förlora min sista chans till att få sex den dagen så jag bjöd hem alla fem till mig. Johan och ytterligare två grabbar samt två tjejer.

Precis när vi skulle gå kom Alex, en svart kille, på att han hade två flaskor hemkört i bilen så han bort och hämtade dem. Väl hemma så började vi grogga och snacka skit. Jag och Johan satt lite vid sidan av de andra. Ganska snart kom samtalet in på sex och jag kände hur jag blev blöt i musen.

Efter någon timme började tjejerna tjata om att de ville åka hem. Alex fick dem att lugna sig lite. Senare var jag tvungen att kissa och blev väl kvar lite längre än tänkt på toaletten. När jag kom ut igen så hade tjejerna åkt, Alex slocknat på soffan, Peter på gästsängen och Johan i min säng. Besvikelsen var total. Jag hämtade ett par trosor och en t-shirt. Bytte om in på toaletten och gick och lade mig.

Jag vaknade av att Johan smekte mina bröst och tryckte sin kuk mot min rumpa. Omedelbart blev jag sjöblöt i musen och gnydde till högt. Jag tryckte mig mot hans stånd. Hela min kropp ropade efter kuk. Jag konstatera raskt att han var naken. Snabbt fick jag av mig trosor och t-shirt. Vi kysstes och hans hand smekte min blöta mus. Oj, oj! var hans kommentar när han kände hur blöt jag var. Hans stoppade in sina blöta fingrar i sin mun och tillade att det måste han få mer av. Han gled ned och började slicka mig. Hela min värld började gunga av njutning. Jag tryckte hans ansikte hårt mot min längtande mus. -Fortsätt, fortsätt, sa jag när jag ställde mig på alla fyra. När jag öppnar ögonen får jag se Alex stå en halvmeter framför mig och runka. Utan att tänka på det sträcker jag ut handen, tar tag i hans stora kuk, drar honom till mig och börjar suga. Hans försats smakar annorlunda. Jag njuter av att känna Johans tunga slicka mig samtidigt som jag anstränger mig för att få in så mycket som möjligt av den vackre, svarte Alex stora kuk i min mun och hals. När Johans Tunga börjar slicka mig i rumpan är inte alls reaktionen som tidigare. Tvärtom, jag trycker mig mot honom.

På något sätt lyckas Johan placera sig under mig, utan att jag behöver avbryta min behandlig av Alex stor kuk. Han trycker in kuken i mig och äntligen får jag kuk. Alex ropar till när mina tänder skrapar honom. Jag kommer nästan på en gång och slutar att suga. Johan märker knappt min orgasm utan fortsätter att knulla mig med långa drag. Samtidigt har Alex börjat slicka mig i rumpan. Känslan av att han en kuk bultande in och ut samtidigt som jag har en tunga i rumpan var otrolig. När jag öppnar ögonen ser jag Alex stora kuk som han sakta runkar bara några centimeter framför ögonen …………….. Då inser jag att det är Peter som slickar mig i rumpan. I min kåthet så tänker jag inte, utan njuter bara av att ha tre kåta män som tillfredställer sig på mig.

Plötsligt känner jag Peter börjar trycka in sin kuk i min mus han också. Efter ett par sekunder börjar de att knulla mig växelvis. Jag försöker att suga Alex, men det går inget vidare.

Johan drar sig ur och lämnar plats åt Alex. För att han ska komma in i mig är Peter tvungen att dra sig ur också. Under de få sekunder som går utan att jag har en kuk i mig så känner jag suget efter mer Alex trycker in sin stora kuk i hela sin längd. Till att börja med gör det lite ont, men den känslan försvinner snabbt när han börjar knulla mig hårt. När jag vant mig vid känslan börjar suga Johan. Jag njuter av att känna smaken av mina och hans safter. Peter gör några försök att tränga in tillsammans med Alex, men får inte plats.

Då känner jag hur han börjar trycka den mot rumpan. Jag rycker till lite, men avbryter mitt sugande och säger bara. Var försiktig!

Alex lugnar ner sig och ligger stilla medan Peter sakta, sakta trycker i sin kuk i min rumpa. Plötsligt är den inne. Jag inser att jag har två kukar som fyller upp mig, och jag njuter av det. Glupskt börjar jag suga Johan samtidigt som Peter och Alex börjar knulla mig igen. Det går inte många sekunder förrän jag kommer i en intensiv orgasm. Hela rummet snurrar och jag bara skakar av njutning. Peter och Alex fortsätter att knulla mig allt hårdare. Jag hör Peter nästan vråla och min rumpa fylls av sperma. Alex stora kuk fortsätter oavbrutet att fylla mig. Jag återupptar mitt sugande av Johan och han kommer efter bara några sekunder och jag sväljer allt jag kan. Jag hinner inte avsluta det förrän Alex, till min besvikelse drar sig hur. Han tar tag i mitt huvud och trycker ner det mot sin kuk. Villigt ställer jag mig på alla fyra och suger honom. Han börjar stöna högljutt och precis när han börjar pumpa så drar han bort mitt huvud så att jag får satsen i munnen, på ansiktet och brösten. Sedan trycker han i kuken i munnen igen och jag suger ut de sista dropparna ur honom.

Vi hinner bara ligga ned i några minuter innan Peter kommer ut från toaletten efter att ha tvättat av sig. Han går raka vägen fram till mig och nästan trycker in kuken med våld i munnen. Det behövs inte.

Jag bryr mig inte om vad jag gör. Alla hämningar har släppt fullständigt. Jag börjar suga hans slaka kuk och märker ganska fort att det ger resultat. Jag upptäcker till min förvåning att jag kan få in hela hans kuk i munnen utan problem. Jag suger honom med långa drag. Och det dröjer inte många minuter förrän känner att Alex ställer sig bakom mig. Min fitta är ivrig och villig att ta emot hans stora kuk igen. Han börjar med att knulla mig några långa djupa juck, innan han sakta och försiktigt börjar trycka sig in i rumpan. Till att börja med tror jag att jag ska spricka. Men det går. Sakta börjar han knulla mig. Vid det laget har Johan vaknat till och ställer sig bredvid Peter. Snabbt suger jag upp även Johans stånd. Två kukar i munnen klarar jag inte av utan är tvungen att växla.

Efter bara en liten stund placerar sig Johan åter under mig och återigen har jag tre kukar i mig. Jag njuter utan hämningar och vill aldrig att stunden ska ta slut.

Jag får snabbt nattens tredje orgasm. Den är mer intensiv än någon av de tidigare och jag tror att jag tappar medvetandet en stund. Jag kommer dock till sans av att Alex fyller min rumpa och jag känner sperman flöda ut och rinna nedför mina ben. Johan kommer bara några sekunder senare. När han lugnat sig så vänder jag upp ansiktet för att fortsätta att suga Peter. Precis då kommer han och jag får hans sperma i ansiktet och i håret. Jag hinner precis blunda. Jag drar en hand över ansiktet och slickar i mig det jag får bort.

Utmattad somnar jag med Johan och Peter på ömse sidor och Alex ovanpå mig. Fortfarande med kuken i mig. Jag vaknar till när han drar sig ur, men somnar snart igen.

På morgonen vaknar jag ensam i lägenheten. Jag tar mig mörbultad upp ur sängen och går sakta till toaletten. Hur blev det såhär? Tänkte jag i mitt stilla sinne. Det ömmade i underlivet så att jag hade svårt att gå ordentligt. Håret var fullt av intorkad sperma och doften av kön och kåthet var fortfarande intensiv. Jag kom in på toaletten, tittade mig i spegeln och konstaterade att jag hade torkad sperma kvar runt munnen och på halsen. Trots detta tvekade jag att gå in i duschen. Jag ville behålla känslan och njutningen så länge som möjligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *