Kåta Malin på pizzerian

Det var en kväll för ca en månad sen när jag hade suttit hala dagen framför datorn, jag hade bara käkat frukost så jag var ganska hungrig. Jag bestämde mig därför för att beställa hem en pizza, sagt och gjort, jag ringde Pizzerian och beställde en Venezia med vitlök. Klockan var 21. 50 så de skulle snart stänga.

Väl nere vid pizzerian, såg jag att det var en ny tjej som jobbade, jag hade iaf inte sett henne där förut. Och snygg var hon, långt ljust lite lockigt hår hår hade hon, och små uppnosiga bröst.

-Pizzan blir lite sen, jag hade inga räkor tinade, sa hon.

-Det gör inget, jag har ingen brådska, sa jag. Jag satte mig ner och tände en cigarett medan hon slängde in pizzan i ugnen.

-Vill du ha en kopp kaffe medan du väntar?

-Åh, ja tack det hade smakat gott, sade jag.

Hon kom till bordet med två koppar.

-Du har inget emot att jag sätter mig ner va?

-Nejdå inte alls, sade jag.

Vi pratade lite medan pizzan låg i ugnen, hon hette Malin och var 18år, och hon jobbade extra på pizzerian, annars så gick hon restaurang och storhushåll på gymnasiet.

-Pizzan är nog färdig nu, sa hon medans hon reste sig upp. Du vill kanske äta den här?, jag skall ändå käka en kycklingsallad.

-Javisst, varför inte.

Vi satt och småpratade medans vi åt, och när vi ätit färdigt sa hon:

-Har du någon tjej?

-Nej, sade jag, jag gjorde slut med henne för ett par månader sedan.

-Jaha, samma här, jag gjorde slut med min kille för tre månader sen, men man saknar det trots allt ibland.

-Hmm, jo det är klart man gör ibland sa jag. Sedan kom det helt utan förvarning.

-Kan jag inte få smaka på din kuk?, det var så länge sedan jag kände smaken av kuk i min mun.

När jag flera gånger frågat mig om detta var sant, så fick jag fram att det gick fint, om jag fick slicka hennes fitta.

-Klart du får, det vill jag gärna att du gör, plus lite till, sa hon med ett leende och kåthet i blicken.

Hon tog mig i handen och ledde mig in i personalrummet, hon gick och hämtade en filt, bredde ut den på golvet och kom sedan fram till mig.

Hon lade armarna om min hals och började pussa mig lätt på munnen, men det dröjde inte länge innan de blev till kyssar. När vi kysst och smekt varandra ett tag så sa hon att nu kunde hon inte bärga sig längre. Hon gick ner på knä och knäppte upp mitt skärp, sedan knapparna i mina jeans, jag var nu omåttligt kåt och hade nog det hårdaste ståndet jag haft på i mitt 22åriga liv. Malin hade nu fått av mig både jeans och boxershorts. Hon tittade på den bultande kuken, öppnade munnen och slöt den sedan runt mitt ollon. Jag stönade högt och det var nära det gick för mig. Jag var tvungen att hålla hennes huvud stilla tills jag lugnat ner mig. När jag sedan släppte taget om det började hon instinktivt virvla runt med tungan över hela ollonet samtidigt som hon sög kuken in och ut.

Hon var en riktig mästare och detta var den godaste avsugningen i hela mitt liv. Nu höll det på att gå för mig så jag drog mig lite undan från hennes mun men det gick hon inte med på. Jag förstod att hon ville ha satsen i munnen och jag hade inget emot detta, jag slöt mina ögon och kände den där känslan komma längs ryggraden och jag sprutade min sperma in i hennes mun. Hon försökte att svälja allt men lyckades inte riktigt. Lite av satsen rann ut ur hennes högra mungipa.

-MMmm det var så gott, sa hon och slickade sig runt munnen. Men nu vill jag att du slickar min fitta, jag är så kåt, kom här.

Hon lade sig på filten och drog av sig de vita byxorna, jag lade mig på henne och vi kysstes medan jag famlade med att få av henne T-shirten. Mycket riktigt hon hade fina toppiga och lite uppnosiga bröst, inte så stora, de passade precis i min hand. Jag flyttade mig lite nedåt och sög in hennes bröstvårta i min mun medan jag masserade den andra med tummen och pekfingret.

Hon suckade djupt när jag tog bröstvårtan i munnen, och jag kände hur hård den blev i min mun.

-Slicka min fitta, jag är så kåt.

Jag övergav hennes bröst och sökte mig längre ner, utforskade varenda millimeter av henne med min mun, till jag kom ner till troskanten, då fortsatte jag att kyssa insidan av låren på henne. Jag kände doften av kvinnokön och såg den våta fläcken på de vita bomullstrosorna. För att retas lite så bara nafsade jag lite på hennes blygdläppar från utsidan av trosorna och detta gjorde henne nästan vansinnig av kåthet. Hon tog tag i mitt huvud och tryckte det hårt emot sitt sköte och riktigt gnuggade mitt ansikte emot hennes fitta.

Och den här gången var det jag som inte kunde hålla mig längre jag drog av hennes trosor illa kvickt, lade mig tillrätta emellan hennes ben med mina händer under hennes röv.

-MMmm, det här ser gott.

-JAA!, slicka den, kved Malin

Det hade hon iofs inte hehövt bett om, jag nuddade Malins fitta med tungspetsen,

-Uhmm, Jaaaa, kved hon, jag tryckte in tungan i hennes fitta och förde den sedan uppåt i skåran upp till hennes clitoris som jag sög in i munnen och lät tungan spela sakta över den. Malin stönade tungt, hennes fitta smakade så gott. I takt med att jag ökade tempot med min tunga slutade hon stöna och flämtade nu istället. Jag förde in två fingrar i hennes fitta och rörde dem sakta in och ut.

-Kör in ett finger i andra hålet oxå flämtade Malin. Hmm tänkte jag, detta har jag inte testat innan, men blev samtidigt upphetsad över det hela, och beslöt mig att följa hennes befallning. Jag tog min andra hand och körde in ett av mina fingrar i hennes fitta för att enklare komma in i hennes röv. Jag kände lite på hennes rövhål med fingret och tryckte in det en bit. Det var ju inte så farligt tyckte jag och började öka takten med både händer och tunga. Malin verkade närma sig en orgasm nu med tanke på hennes stön och andhämtning. Jag körde in ett finger till i hennes röv, och ökade tempot ännu mer.

-UUMMMMmmm, det får för mig kved hon, och skalv till i hela kroppen och höjde sitt sköte mot min mun. Hon fick en lång orgasm, hon darrade i hela kroppen och jag smekte henne lätt över låren medans hon hämtade sig.

-Kom in i mig nu sa Malin medans hon ställde sig på alla fyra, jag ställde mig instiktivt bakom henne och Malin sträckte bak sin hand mellan sina ben och styrde min nu igen stenhårda påle mot sin fittöppning. Jag började sakta att trycka på, och det kändes att hon inte haft så många killar i sina dagar för hon var ganska trång. Det var en underbar känsla när ollonet slank in i hennes öppning och båda stönade till.

-Åhh, det är så skönt sade Malin, och tryckte sig emot mig och hela min längd var inne i henne, jag drog mig sakta ut, och kunde inte fatta att det var sant, och in igen, det var helt underbart, jag ökade succesivt takten SLAPP, SLAPP, SLAPP lät det när hennes skinkor mötte min kropp.

-Snälla, sa hon, stick in ett par fingrar i andra hålet, jag som nu var van att pulla henne i röven var inte sen att lyda, jag blötte ner mitt pek och långfinger med fittsaft från kuken och masserade hennes anus lite medans jag började knulla henne igen. Det var enklare att komma in i henne denna gången, jag hade ju redan töjt ut henne innan, och jag kom på mig själv med att jag blev rejält upphetsad av att se mina fingrar i hennes rövhål. Malin sträckte bak sin högerarm och började massera sin clitoris i cirkulära rörelser, hennes andhämtning blev snabbare.

Jag hade nu blivit djärvare och beslöt mig för att försöka med ännu ett finger i hennes anus, det var lite trögare men jag tog det försikigt och Malin verkade inte ha nogot emot det alls, tvärtom så blev hennes stön bara högre och snabbare. Då kom jag på tanken, tänk att för första gången testa analsex, jag måste erkänna att förut hade analsex inte tilltalat mig mycket, men just nu kunde jag knappt bärga mig, jag drog ut min kuk och mina fingrar ur hennes kropp och satte mitt ollon vid hennes rövhål.

-Jaaa, kom in i mig, men ta det försiktigt.

-Ja det skall jag, säg bara till om det gör ont, sade jag.

Malin återvände till att massera sin clitoris, medan jag började trycka på hennes fina rövhål, jag särade på hennes skinkor för att se så mycket som möjligt. Hon spände sig lite i början men slappnade snart av, halva mitt ollon var nu inne i hennes röv och plötsligt så bara slank hela in. Malin ryckte till lite och jag frågade om det gjorde ont. Lite, sa Malin, men det gjorde inget, det var skönt ändå. Jag tryckte till lite till, och lite till och snart var jag nästan helt inne i henne, jag började sakta dra mig utåt, och sedan in igen. Jag har legat med nogra oskulder i mitt liv men inget kan jämföras med detta, det var som att vara i himlen, och det verkade Malin också tycka för att det var nära för att gå henne, precis som för mig. Malins rövhål verkade ha anpassat sig ganska fint till storleken på min kuk och jag kunde öka tempot till bådas njutning. Malins andhämtning var mycket snabb nu och hon växlade mellan att köra in tre av sina fingrar i sin fitta och att massera sin clitoris.

-ÅÅHHhh, jag kan snart inte hålla mig längre kved jag till Malin.

-VÄNTA!, jag kommer snart jag med, ÅHH det är så skönt, snabbare, MmmMmmMM, ÅÅÅÅÅHHHHHH! DET GÅR FÖR MIG, skrek Malin rakt ut, och jag behövde inte hålla tillbaks längre, just som Malins röv spändes gick det för mig, den mjölkade all sperma ur mig, och Malin skakade i hela kroppen, och bara föll ihop på golvet och jag efter, jag lade nästan hela min tyngd på hennes röv och pressade in min kuk så långt jag kunde i henne medans spruten började dö ut. Jag var helt slut och föll ner över Malin.

Jag vet inte hur länge vi låg där, men det var nog en halvtimma, vi hade lagt oss på sidan och vi pratade om hur skönt det hade varit. Vi klädde sedan på oss och bestämde att vi skulle göra om detta någon dag, men under lite bättre förhållanden, tex med en säng, eller varför inte en gräsmatta, båda hade ont i knäna efter det hårda golvet, men det var det ju värt trots allt.

Vi bytte telefonnummer och skildes åt utanför pizzerian.

Nu idag ringde hon, hon ville träffas, och jag anar att det kommer att bli minst lika skönt. Jag får väl visa henne lite sexnoveller och lite heta bilder bilder på datorn det gillar hon nog.

Men men, jag får återkomma med den historien en annan gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *