Liftare i baksätet

Jag hade lämnat familjen hos min frus föräldrar i en mellansvensk stad och var på väg hem till Stockholm i familjens bil. Det var ganska trist att sitta själv så när ett ungt par plötsligt dök upp vid vägkanten med tummen i vädret så bestämde jag mig blixtsnabbt för att låta dem åka med. Jag stannade och frågade vart de skulle. De svarade att de var på väg mot Norrland och att Stockholm skulle vara en bra bit på väg.

Emilia och Alex slängde in sina ryggsäckar där bak och satte sig i baksätet.

Efter några mil tog samtalsämnena slut och jag koncentrerade mig på trafiken. Emilia och Alex satt i baksätet och småhånglade lite och själv började jag få svårt att hålla blicken på vägen. Deras lek blev allt mer avancerad och jag kunde se att Alex hade sin ena hand innanför Emilias tröja. Nu började jag bli kåt, kuken var stehård i byxorna.

När jar sänkte musiken på radion tyckte jag mig höra ett kippande som om en fitta pullades. Jag sänkte backspegeln och såg mycket riktigt att Alex smekte Emilia på fittan som hon hade blottat genom att sära brett på benen så att kjolen hade hasat upp mot höfterna.

Plötsligt frågade Emilia; -Har du något emot att vi har det lite skönt en stund i baksätet?

Neeeejj, sa jag det har jag inte.

Tankarna virvlade runt i huvudet, hur långt skulle de gå? Skulle de rent av knulla inför mina ögon?

Efter ytterligare några mil försvann Alex ur blickfånget och Emilia började stöna. Nu var min kuk stenhård och den ville ut ur mina byxor. Jag mötte Emilias blick i backspegeln och det var en grymt kåt blick kan jag säga.

Så småning om kom Alex upp igen och Emilia började intressera sig för Alex byxor. Jag sänkte backspegeln för nu var det uppenbart att de hade en uppvisning för mig och jag var VIP gäst. Emilia tog fram Alex kuk som var stenhård och började slicka på den. Hon slickade utmed hela skaftet och ned mot pungen, och Alex bara njöt.

Nu kunde jag inte stå emot längre. Jag knäppte av mig säkerhetsbältet och hasade ned byxor och kalsonger och fick fram min hårda kuk. Jag smekte min rakade pung och min sköna kuk som var sprängfylld vid det här laget.

Emilia såg vad jag gjorde och plötsligt kom hennes hand och hämtade min hand. -Jag vill att du smeker mig lite på fittan, vill du det?

Ville jag det!? Jag ville inget annat.

Mina fingrar nnådde fram till hennes helt rakade fitta och började gå på upptäcktsfärd. Jag smekte henne på ömse sidor om fittan för att göra henne kåtare, inte rakt på utan sakta smeka mig inåt centrum. Till slut kom jag innanför hennes inre blygdläppar och fann den lilla ömtåliga knappen. Jag smekte hennes klitioris, inte rakt på, utan från sidan vilket gav henne en perfekt upphetsande känsla.

Alex ville nu komma till och lyfte upp Emilia för att sedan sänka ned henne igen över sin kuk. Jag hade kvar min hand vid Emilias fitta och fick nu av spelat misstag känna på Alex unga kuk. Jag hade räknat ut att om jag höll kvar handen så kunde jag få känna lite på en ung killes kuk för att se hur han reagerade. Om han hade blivit irriterad så hade jag hävdat att det var ett misstag, men om han inte sa nåt skulle jag bli mer vågad. Jag smekte båda två medan de knullade och det var mycket upphetsande att känna hur kuken gled in och ut ur fittan.

Nu var det svårt att köra kan jag säga. Jag började leta efter en avtagsväg, och till slut fann jag en enslig väg som jag svängde in på och parkerade.

Alla gick ur bilen och ingen sa nåt. Jag fällde ned baksätet i min kombi och tog av mig resten av kläderna, Emilia och Alex gjorde lika dant.

Sedan la sig Alex bakom Emilia och trängde in sin kuk i henne bakifrån. Jag hamnade åt andra hållet varvid Emilia började smeka och suga min kuk. Hon slickade mitt kukskaft ned mot pungen och upp igen. Varje gång närmade hon sig min stjärt mer och mer. Jag höll på att få kåtslag. Jag försökte maka mig så att hon enklare skulle kunna slicka mig i stjärten, och till slut nådde hon fram. Hon var så kåt att hon borrade in sitt ansikte och lät sin tunga träng in en liten bit i min stjärt. Det var underbart.

Alex drog sig ur och lade sig ovanpå Emilia. De fortsatte att knulla och Emilia sög på min kuk. Jag låg på sidan så att Emilia kunde komma åt och det innebar att även Alex kom åt min kuk. Plötsligt hade jag även hans våta tunga på ollonet. Detta var min dröm. Nu sög och slickade båda två min kuk och pung. Alex tömde sig i Emilia och jag fick komma till och slicka hennes fitta. Den var våt av Alex sperma och det var upphetsande att smaka på en mans safter.

Emilia hade inte fått nog, -knulla mig! skrek hon och jag la mig ovanpå henne och tryckte in min kuk i hennes sköna fitta. Alex som nu låg på sidan om och pustade ut fick inte vara ifred. Jag började smeka hans kuk med ena handen och fick den snart att stå. Emilia var som besatt och hon började närma sig orgasm. När hon kom så kom jag samtidigt i henne och vi sjönk ihop i en hög. Alex kuk stod fortfarande efter min behandling och han började smeka oss där vi låg. Jag kände att jag ville göra verklighet av min dröm att få suga en mans kuk, så jag lade mig till rätta och började smeka slicka och suga honom. Plötsligt låg vi i en 69:a, jag och en man! Jag slickade och sög som en besatt, och tänkte att om jag tycker att det är så skönt att bli slickad i stjärten så kanske han också tycker det. Långsamt kom jag allt närmare hans stjärt, och till slut nådde jag fram. Han kved bara ännu mer så jag borrade in min tunga och lyckades samtidigt runka hans kuk. Vi kom samtidigt båda två och strax efter kom även Emilia en andra gång efter att ha blivit sprängkåt av att betrakta vår sexscen.

Vi åkte vidare till Stockholm, och Emilia och Alex övernattade hos mig, men det kan jag berätta om en annan gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *