Mannen i fönstret

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Jag hade just flyttat hemifrån och fått min första egna bostad, en liten etta med ett minimalt kök. Men det var min och bara min. Jag hade just gått ut gymnasiet och börjat läsa på universitetet. Mina föräldrar ville nog egentligen att jag skulle bo kvar hemma – inte kunde väl deras ”lilla flicka” klara att bo själv! Nu bodde de ju inte så långt bort, i en villa straxt utanför stan, så de kunde ju titta till mig och se att jag åt ordentligt och så. De hade hjälpt mig att köpa en bostadsrätt som låg fint runt en gård med lite gräsmatta och gemensamma utemöbler.

Jag hade precis börjat få lite ordning och föräldrarna som hjälpt mig packa upp hade åkt hem. Jag tog en sen dusch och slog en handduk om mig innan jag gick ut i rummet. Framför mig på väggen vid köksdörren hade den som bott där före mig satt upp en helkroppsspegel. Jag tittade på mig själv en stund. Inte så illa! Det långa blonda håret som jag just kammat ut gick en bra bit ner på ryggen. Det hade varit jobbigt att spara ut, men nu var det som jag ville ha det. Ansiktet hade mognat lite och var mer vackert än flicksött, men nästippens lilla vinkling uppåt gjorde att jag trots allt såg ganska ung ut. Kroppen var det inte något fel på heller. Jag tittade på mina smala vältränade ben som stack ner under den korta handduken. Mina bröst var fylliga och fasta och magen platt och hård. Möjligen såg mina axlar lite för ”biffiga” ut. Inte riktigt som en simmerska, men lite åt det hållet. Jag vände på mig och tittade på mig själv bakifrån. Handduken såg lite ut som en mycket kort klänning och rumpan som putade ut lyfte handduken lite där bak. Jag vände mig om igen, lossade jag handduken och lät den falla till golvet. Jag stod stilla och tittade på min nakna kropp i spegeln.

Inte så illa alls faktiskt! Smala, ganska långa ben, fint rundade höfter, smal midja och fasta bröst. Jag tog brösten i händerna och kramade dem lite. Kunde vara större, men ändå rätt OK. Det var så skönt att vara ensam i sin egen lägenhet. Ingen risk att någon kom instörtande, eller att någon bankade på dörren om man var för länge i badrummet. Det var så skönt att stå där naken i rummet utan att behöva bry sig om någon annan. Jag vände mig om igen och kollade in mig själv bakifrån. La händerna på skinkorna och klämde lite, drog isär dem och ställde mig mer bredbent. Jag började bli varm i kroppen och kåt. Jag drog med ena handen i stjärtskåran, smekte anus lite och fortsatte ner mellan benen. Jag lutade mig lite framåt, putade med rumpan och svankade med ryggen. Jag började bli våt mellan benen och lät handen smeka mig själv lite. Jag satte mig på golvet mot spegeln och särade på benen. Jag såg mitt eget öppna kön och fortsatte att smeka mig själv. Jag hade gjort slut med min kille för över ett halvår sedan och inte haft sex sedan dess. Den ena handen fick smeka mitt våta kön medan den andra kramade mina bröst och nöp i bröstvårtorna. Jag tyckte om att få mina bröst knådade ganska hårt och speciellt att få bröstvårtorna nupna hårt. Jag drog i den högra bröstvårtan samtidigt som jag tryckte upp två fingrar i fittan. Nej nu var det dags att krypa ner i sängen. Jag kunde ligga helt naken utan att riskera att mamma eller syrran kom in i rummet.

Jag reste mig snabbt och släckte lampan i rummet. Det blev mörkt! Kvällarna var mörkare nu och inte förrän jag släckte lampan blev jag medveten om världen utanför. När lampan var tänd såg jag inget utanför fönstret, men jag förstod nu att det var lätt att se in, eftersom jag inte hade fått upp några gardiner ännu. Jag blev plötsligt alldeles kall. Jag hade helt klart sett en rörelse i ett av fönstren tvärs över gården. Avståndet var inte långt och eftersom fönstret var en våning ovanför min, måste han ha haft perfekt insyn, eller ha. Jag hade ingen möjlighet att dra för några gardiner och bara ett rum. Min säng var perfekt inom hans synfält. Jag visste dessutom vem han var! Jag kände honom inte, men jag hade sett honom. Han hade en balkong på gaveln där han suttit på fredagskvällen och tidigare denna dag hade jag sett honom i fönstret.

Han var kanske tio år äldre än jag, men min blick hade fastnat vid honom. Han såg otroligt bra ut! Han hade ett trevligt utseende, och verkade inte vara någon machotyp. Nu hade han alltså antagligen sett mig sitta på golvet och smeka mig själv. Jag kröp ner i sängen och drog täcket över mig. Hjärtat bultade, men samtidigt började jag känna mig lite upphetsad över tanken på att han sett mig. Det var som när jag var femton och var på lägerskola med klassen. Vi hade badat bastu en sen kväll när ingen av ledarna visste om det. Det var fem killar i klassen och jag och min kompis Anna. Vi hade bastat nakna och jag minns ännu känslan när jag klev in i bastun helt naken och alla killarna satt där. Deras blickar utforskade varenda centimeter av min kropp.

Jag fortsatte att smeka mig själv under täcket. Jag undrade om han fortfarande spanade på mig. Hur mycket kunde han se? Hur mörkt var det egentligen i rummet? Mina ögon hade börjat vänja sig. Hela situationen gjorde mig otroligt kåt. Om jag somnade skulle jag kanske sparka av mig täcket under natten och ligga helt naken i morgonsolen, så att han kunde titta på mig hur mycket han ville. Orgasmen kom som en våg som sköljde över mig. När jag lugnat mig la jag mig för att sova utan att ta på mig några sovkläder.

Nästa morgon lyste solen in i rummet. Jag hade fortfarande täcket på mig. Nästan besviken tittade jag upp mot hans fönster. Ingen där. Jag låg kvar i sängen. Det var söndag och antagligen var hans morgonsömn viktigare än en naken nittonåring. Då såg jag plötsligt en rörelse i hans fönster. Jag låg helt stilla och låtsades sova. Nu såg jag honom. Han hade en kikare! Först blev jag upprörd, men sedan kom åter den där känslan från bastun på lägerskolan. Då hade jag suttit på en lav som gick tvärs emot den där killarna satt och känt deras blickar på mig. Jag hade låtit benen glida isär lite så att de kunde se allt de ville. Jag hade sett deras kukar bli hårdare och hårdare och till slut fick de springa ut och hoppa i sjön en stund. Det var en skön känsla att bli studerad på det sättet och att påverka dem så uppenbart. Den gången hade jag gärna låtit vem som helst av dem ta min oskuld, men inget sådant hade hänt. Nu undrade jag om han i fönstret mitt emot hade haft kikare kvällen innan. Han hade i så fall kunnat se mig lika bra som killarna som suttit i samma bastu.

Känslan av att vara betraktad värmde min kropp och jag var nästan lite ledsen att jag inte hade råkat sparka av mig täcket. Nu for fan i mig och jag började krama mina bröst. Jag låtsades som att jag inte sett honom och lät täcket glida ner över magen. Mina nakna bröst var nu helt synliga gör honom. Jag kramade brösten hårdare och drog i bröstvårtorna. Så lät jag ena handen glida ner för magen och ner över skötet. Handen drog täcket med sig och jag låg nu nästan helt naken inför hans lystna blickar. Jag undrade om han gillade vad han såg, om det gjorde honom kåt. Själv var jag nu helt utom mig av upphetsning och särade på benen så att jag kunde smeka mig själv igen. Två fingrar i fittan, tre… Jag nöp i bröstvårtorna och gned min klitoris tills hela kroppen skakade i en otrolig orgasm. Omtöcknad efter extasen vände jag blicken upp mot hans fönster och tittade rakt in i hans kikare. Nu visste han att jag visste!

Jag låg kvar länge och funderade på vad jag hade gjort. Jag visste ju ingenting om denne man. Han kanske var en galen sexmördare. Jag låg fortfarande i sängen när telefonen ringde. Mamma så klart, som ville planera dagens utflykt till IKEA. Det fanns i och för sig flera fördelar med att åka med föräldrarna; dels hade jag ingen bil och dels blev det ofta så att de betalade för grejorna jag behövde. Jag steg upp och plockade bland mina saker tills efter lunch då mamma skulle komma och hämta mig. Hon ringde från mobilen när hon stod ute på gatan och jag rusade ut. Precis när jag rundade huset ut mot gatan höll jag på att springa rakt in i Honom. Pulsen for upp i 250 och jag kände hur jag började bli röd om kinderna, men jag försökte verka lugn. Det hade varit en sak att ligga i sin egen lägenhet och veta att han tittade in på mig, men en helt annan sak att stå öga mot öga med honom. Jag skulle i alla fall inte låta honom få ett övertag.

– Hej, sa han lugnt. Jag tror vi är grannar.

Tror du det, tänkte jag. Det tror jag också!

– Jag heter Mats, Mats von Steif.

Han räckte fram handen och jag tog den. Von Steif, tänkte jag, inte illa.

– Lotta, klämde jag fram, eller Charlotte.

Han höll kvar min hand och tittade mig djupt i ögonen. Knäna började kännas som gelé. Vad hade jag gjort?

– Du är otroligt vacker Lotta, sa han lugnt och du har en otroligt fin kropp.

– Tack! Fick jag fram.

Sedan visste jag inte vad jag skulle säga för att inte verka helt förvirrad av situationen. Jag ville inte förlora kontrollen. Han skulle inte få mig att visa att jag ångrat något. Då tutade mamma på mig. Räddad av gonggongen tänkte jag.

– Jag måste gå, sa jag. Jag ska få skjuts.

Jag släppte hans hand som fortfarande höll min i ett stadigt grepp.

– Vi ses! Ropade han efter mig.

Ja, du lär väl se mig i alla fall tänkte jag.

I bilen for mina tankar runt och mamma undrade varför jag var så frånvarande. Vad skulle jag göra? Hur skulle jag komma ur det här? Ville jag över huvud taget komma ur det här? Skulle jag köpa helsvarta rullgardiner på IKEA och gömma mig tills han glömt bort mig?

När jag var hemma igen hade jag planen klar för mig. Jag skulle minsann inte fega ur och dra mig undan med svansen mellan benen. Jag skulle ge honom något att titta på som han sent skulle glömma. Tankarna på min plan gjorde mig otroligt kåt men samtidigt som jag kände mig nöjd med planen, förstod jag att jag var fast i ett spel som jag skulle ha svårare att ta mig ur ju mer jag ökade insatsen. När jag kom hem ringde jag min förra pojkvän. Visst skulle han komma över och hjälpa mig. Jag var helt övertygad om att han fortfarande var kär i mig och lite taskigt var det att utnyttja honom i mitt spel, men han skulle inte lida – tvärt om! Jag fortsatte plocka lite med mina saker tills Micke kom, men jag hade väldigt svårt att koncentrera mig. Mest av allt ville jag gå in i duschen och smeka mig själv medan jag tog en varm dusch, men det var inte tid för det nu.

När Micke kom fick han kanske ett lite varmare mottagande än han räknat med, en lång kram och till och med en liten klapp på stjärten. Jag hade egentligen inga känslor kvar för honom, men han var väldigt snäll och såg bra ut. Han hade dessutom alltid varit en bra älskare och vårt sex hade det aldrig varit något fel på. Micke var nog, som sagt, ganska tänd på mig fortfarande och han tittade längtansfullt på mig och min kropp. Jag hade bara ett par träningsshorts med knyt i midjan och en vit T-shirt. Det var ganska uppenbart att jag inte hade någon BH under T-shirten och eftersom jag fortfarande var helkåt tack vare mina fantasier syntes mina styva bröstvårtor tydligt under det tunna tyget.

Micke hjälpte mig att sätta upp IKEA-hyllan som jag bett honom om på telefon och när han började bli klar kollade jag upp mot Mats fönster för att se att han var på plats. När sista skruven var på plats gick jag fram till Micke och ställde mig tätt inpå honom.

– Nu måste du få något för besväret, sa jag och kysste honom på munnen.

Han svarade omedelbart på min kyss och våra tungor virvlade runt i allt hetare kyssar. Han måste ha blivit förvånad över mitt plötsliga intresse av honom igen, men han var inte sen att ta tillfället i akt. Hans händer letade sig ner över min rygg och ner över min rumpa. Jag la min hand över hans skrev och kände genom jeansen hur han redan var halvhård. Jag gned min hand över hans kön ett par gånger innan jag drog med mig honom bakåt mot sängen. Jag satte mig på kortändan av sängen med Micke stående framför mig. Snabbt knäppte jag upp jeansen och drog ner både dem och kalsongerna till fotknölarna på honom. Hans stake stod rakt ut mot mitt ansikte, men innan jag tog honom i munnen riktade jag en intensiv blick mot fönstret på andra sidan gården. Det var långt ifrån första gången jag sög Mickes kuk. Jag visste precis vad han gillade; först sög jag på ollonet och lät tungan leka runt toppen, sedan lät jag honom pressa sig in djupt i munnen så att kuken trycktes långt ner mot svalget. Det hade varit lite obehagligt i början, men sedan hade jag lärt mig att ta honom djupt så att han kunde munknulla mig som han gillade, med ena handen bakom min nacke för att kunna pressa sig in hela vägen. När jag tyckte han fått använda min mun tillräckligt tryckte jag undan honom så att han drog sig ur. Jag sträckte på armarna och Micke var inte sen att dra T-shirten över mitt huvud. Jag flyttade mig längre upp i sängen och la mig ner på rygg. Micke drog snabbt av mig shortsen och trosorna och jag särade på benen för honom. Utan några omsvep tog han plats mellan mina ben och tryckte upp sin nu stenhårda kuk till roten i mig. Jag var så våt att det inte var några problem, trots att jag inte haft sex på över ett halvår. Micke knullade mig med snabba, kraftiga tag. Jag la min arm om hans hals och drog ner hans ansikte mot kudden bredvid mig. Jag ville inte att han skulle se att min blick hela tiden var riktad mot Mats fönster. Han brydde sig inte längre om att vara diskret utan tittade helt ogenerat på mig när jag blev knullad. Han hade sin kikare så han såg nog bra. Då upptäckte jag att det inta alls var en kikare han tittade i. Det var en kamera! Han hade en kamera som såg ut som en proffskamera med stort objektiv. Han tog bilder av mig! Han tog bilder av oss!

Orgasmen slog ner som en blixt i mig och jag ryckte till när den sköt ut från mitt underliv och spred sig i kroppen. Jag nästan svimmade av kraften i en av de bästa orgasmer jag någonsin fått. Tanken på att Mats tog bilder av mig när jag blev knullad av Micke hade drivit mig till en upphetsning som var bortom allt jag upplevt tidigare. När jag återvände till fullt medvetande märkte jag att Micke var nära. Jag kände så väl igen tecknen efter nio månaders förhållande. Säga vad men vill om Micke, men han kunde hålla ut längre än de flesta andra killar jag legat med, inte för att det var så otroligt många.

– Vänta, sa jag till Micke och vände mig om så att jag stod på alla fyra med svankande rygg och rumpan putande mot Micke. Ta mig bakifrån!

Micke var inte sen att åter sticka in sin stenhårda lem i min väntande fitta. Han tog ett stadigt tag om min midja med ena handen och stötte hårt in sitt kött i det innersta av min grotta. Den andra handen grep om mitt bröst som gungade av hans hårda stötar. Han visste att jag gillade att få bröstan ganska omilt knådade och hans behandling och tankarna på Mats med kameran gjorde att jag kände hur en ny orgasm närmade sig. Fota mig då din perversa skit, tänkte jag, men förstod samtidigt att jag var lika pervers jag som tände så otroligt på att visa upp mig inför denne helt okända man. Jag hade till och med arrangerat så att Micke skulle knulla mig inför honom. Den andra orgasmen var inte lika kraftig som den första, men otroligt härlig ändå. Straxt efter att det gått för mig sprutade Micke mig full med sin säd. Med tanke på hur mycket det kom hade nog inte heller han haft sex på rätt länge.

Jag sjönk ner på sängen och rullade över på rygg. Micke låg bredvid mig och ingen av oss sa ett ljud. Jag låg och tänkte på Mats och på vad han skulle tänka om det jag gjort, om han gillade att se mig bli knullad av Micke. Jag började mer och mer tänka på hur jag kunde visa upp mig för honom, hur han kunde få se och fotografera mig i olika situationer. Skulle jag våga låta honom komma närmare? Hur skulle det vara att klä av sig framför honom om han var i samma rum?

Plötsligt ringde telefonen. Mamma, tänkte jag. Ingen annan hade fått mitt nummer ännu. Micke passade på att smita in i badrummet medan jag svarade. Det var inte mamma.

– Hej, sa en lugn mansröst. Va otroligt vacker du är!

Jag visste direkt vem det var och hjärtat tog ett litet skutt, men det kändes bra att han ringde. Jag la mig på sängen igen med benen lätt särade och den fria armen under huvudet.

– Tack, sa jag lugnt.

– Du är extra vacker när du njuter så där.

– Är du en duktig fotograf?

– Ja, det är jag. Vill du ta ett glas vin med mig när han har gått.

– Jag vet inte, tvekade jag.

– Vi kan ses vid utemöblerna på gården om en timme.

– OK, jag ska bara snygga till mig lite.

Jag skulle träffa honom! Vad skulle hända? Hur långt skulle jag våga gå? Jag tänkte mig Mats i ett rum, som med killarna i bastun och hur jag kom in helt naken. Han skulle utforska min kropp med blicken och jag skulle ställa mig i olika ställningar så att han kunde se allt. Sedan skulle han ta upp kameran och börja fotografera.

– Ska vi käka något?

Det var Micke som kom in i rummet. Jag förklarade att jag skulle bort. Lite valhänt försökte jag förklara att det som hänt inte var någon nystart på vårt förhållande utan bara lite ”tack för hjälpen”. Nu fick han gå och fortsätta sitt liv utan mig. Han såg minst sagt missbelåten ut, men jag tänkta att han i alla fall fått ett bra knull.

Innan timmen hade gått var jag duschad, ombytt och ute på gården. Jag hade tagit på mig ett par jeans och ett svart linne, men eftersom det var lite sent hade jag en munkjacka över linnet. Jag funderade ett tag på om jag skulle ha BH under linnet eller inte, men till slut hade jag tagit på en ganska enkel vit BH med liten spetskant. Trosorna däremot var ett par röda string, nästan helt i spets och ganska genomskinliga. Mats satt redan på soffan i den gemensamma trädgårdsmöbeln. Jag sa hej och satte mig på soffan bredvid honom och han hällde upp vin i ett enkelt dricksglas. Han hade redan slagit upp ett glas till sig och vi skålade.

– Jag tycker om att titta på dig, sa han efter en stunds tystnad.

– Jag har förstått det, svarade jag och kände mig oväntat lugn i hans närvaro.

– Och du tycker om att visa upp dig.

– Ja, det gör jag.

Jag var fortfarande lika lugn. Mats var så lugn och det gjorde mig lugn. Jag var oerhört attraherad av honom och funderade på om jag skulle våga be honom följa med in till mig, när han sa något som åter igen skakade om mig med en blandning av oro och upphetsning.

– Jag har visat bilderna på dig för några kompisar och de tycker också du är väldigt vacker.

Visat för sina kompisar! Det snurrade i huvudet och hjärtat bultade. Vilka kompisar? Vilka bilder? Känslorna blandades i mig som i en mixer. Jag kände mig både generad och lite rädd, men framför allt kåt.

– Det var kul att höra, var det enda jag fick fram.

Jag förstod, när jag lugnat mig lite att han berättade detta just för att göra mig upphetsad. Han visste vad som tände mig och han ville göra mig kåt. Han ville ha mig! Skulle jag bara låta honom få som han ville eller försöka sätta stopp för detta spel som hela tiden stegrades som i en spiral? Frågan var egentligen onödig. Jag visste att jag gått så långt att det inte fanns någon väg tillbaka. Jag ville inte gå tillbaka. Jag kände åter känslan av hur det skulle vara att klä av sig inför honom. Hur det skulle vara att smeka mig själv när han såg på och kanske tog kort på mig. Kort som han sedan visade upp för sina okända vänner så att de kunde bedöma mig.

– Vill du inte se mig på lite närmare håll?

Jag kände hur min fråga trappade upp spänningen ytterligare.

– Det är klart jag vill. Jag ska bara bära upp det här till mig så kommer jag.

Jag gick upp till mig med hjärtat bultande och fittan savande. När jag kom in i lägenheten tog jag av mig jeansen, så när det ringde på dörren öppnade jag i bara linne och trosor. Jag gick före Mats in i rummet. Han hade sin kamera med sig och frågade om det var OK om han tog lite bilder.

– För att visa dina kompisar?

– Om du vill det.

– Ja, det vill jag!

Jag var nästan förvånad själv över svaret, men jag var så upphetsad att jag inte ville något hellre än att visa upp min nakna kropp för honom och hans kamera. Att han sedan visade bilderna för andra, okända män, ökade spänningen ytterligare.

– Vad vill du att jag ska göra?

– Klä av dig naken för mig, svarade Mats.

Jag stod nu mitt i rummet. Vi hade inte rört varandra när jag började klä av mig. Jag drog linnet över huvudet och knäppte upp BH:n. Jag behöll trosorna på en stund. De dolde ändå inte så mycket. Jag snurrade runt sakta och Mats tog upp kameran och började fotografera mig.

– Rör vid dig själv!

Jag tog mina bröst i händerna och pressade ihop dem framför mig. Mats fotograferade. Jag lät ena handen glida ner över magen och ner mellan benen. Så vände jag mig om och putade med rumpan samtidigt som jag drog isär skinkorna på samma sätt som jag gjort framför spegeln den första kvällen. Mats fotograferade hela tiden, men rörde mig inte.

– Lägg dig på sängen!

Jag var nu så kåt att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Jag la mig på rygg på sängen med benen särade som ett ”V” i luften. Jag drog ihop trosorna till ett smalt band i skrevet och smekte min dyvåta fitta.

– Ta av trosorna!

Jag drog av mig mina stringtrosor och låg helt naken framför honom med benen särade. Han kunde se allt! Han kunde ta kort på allt! Jag kände känslan från bastun igen när jag låg helt naken framför Mats och hans blickar åt av min kropp. Jag masserade mina bröst hårt och tryckte ihop dem, jag pullade mig själv med flera fingrar i min längtande fitta. Jag var helt berusad av kåthet och det enda jag kunde säga var:

– Ta mig!

– Det där du gjorde med munnen på den andra killen såg härligt ut.

Jag satte mig på sängkanten och Mats ställde sig framför mig. Han gjorde ingen ansats att själv knäppa upp gylfen utan lät mig öppna byxorna och dra ner dem. Kuken pressade mot kalsongtyget och ville ut. Jag drog ner kalsongerna och Mats klev ur både dem och byxorna. Hans lem var större än Mickes, inte så mycket längre, men grövre. Jag öppnade min mun så mycket jag kunde för att få in den grova kuken. Mats var inte så intresserad av det där med att få ollonet slickat och suget, utan tog på en gång ett tag om min nacke och förde sakta med bestämt in hela kuken djup i min mun. Ett tag trodde jag att den var för grov för att jag skulle kunna få in hela i mun och svalg, men det gick. När hela kuken var inne till roten började han munknulla mig med kraftiga tag. Jag smekte mig själv under tiden och kände att orgasmen inte var långt borta. Då drog sig Mats ur min mun och jag lät överkroppen falla bak mot sängen. Med rumpan på sängkanten och bena utanför sängen låg jag och bara väntade på att invaderas av Mats grova kön. Han ställde sig på knä och styrde med ena handen in kuken i min väntande fitta. Han knullade mig med djupa, hårda tag samtidigt som händerna knådade mina bröst. Han hade nog förstått hur jag ville bli behandlad, för han gav brösten en ganska omild behandling.

Så drog han sig ur och vände mig på mage. Fortfarande hade jag benen utangör sängen och stod nu med knäna i golvet och överkroppen vilande mot sängen. Snabbt var han tillbaka i mig, den här gången bakifrån och han knullade mig snabbare och snabbare. Jag var nu helt borta och vet inte hur länge han höll på, men jag vet att jag fick en orgasm som överträffade det mesta jag upplevt dittills. Mats fortsatte att knulla mig och orgasmerna sköljde över mig, den ena efter den andra. Till slut gick det för honom också och han pumpade laddning efter laddning i mig.

– Lägg dig på sängen, så får jag ta några bilder på dig när du är nyknullad, sa han när vi samlat oss lite.

Jag kände hur sperman rann ur min kropp och det måste ha varit en syn att se, mina utspärrade ben och uppknullade kön drypande av mina safter och Mats sats.

– Jag satte på videokameran där uppe innan jag kom hit. Du kanske vill se ur du ser ut när du njuter.

– Nej, spara det för dina kompisar sa jag.

Det här var början till vårt förhållande och idag bor jag mer eller mindre hos Mats. Fortfarande tar han bilder på mig i alla möjliga situationer och så har vi bildvisningar för hans kompisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *