Min flickväns lillebror

Efter bara någon minut hade hon sugit upp min kuk till sina modiga 18 cm. Hon satte sig upp, vek undan täcket och satte sig grensle över min halvhårda kuk. Sedan började hon rida mig samtidigt som hon bearbetade sin klitta med båda händerna. Hon höll på ganska länge i en jämn takt och började sedan studsa som en galning. Sara kan dessutom vara lite högljudd, och nu gnydde hon så att hela kvarteret måste ha hört det. Jag blev genast generad över hur det skulle vara att möta de andra vid frukosten i morgon.

Jag heter Micke och är 28 år. Det jag ska berätta är det märkligaste och mest fascinerande jag varit med om alla kategorier, och det är helt enkelt för bra för att inte dela med sig av. Jag brukar tänka för mig själv att det var precis som en sexnovell, så därför skriver jag nu ner denna sanna historia.

Detta hände 1999, då jag var 26 och min flickvän Sara var 24 år. Vi hade redan då varit tillsammans i två år och kände varandra mycket väl, liksom våra respektive föräldrar/ familjer som brukar umgås med jämna mellanrum. Jag och Sara hade varit hemma hos Lasse och Anne, dvs hennes föräldrar, på en trevlig lördagsmiddag.
Det var regnigt och trist ute, så vi satt inomhus trots att det var en junikväll och ganska varmt. Det var vi fyra samt Saras lillebror Hampus vid bordet, och efter middagen satt vi kvar och spelade monopol och drack vin till långt efter midnatt. Även Hampus fick smaka lite vin för sina föräldrar, trots att han bara var 16 år och bodde hemma fortfarande, men han ville inte ha så mycket.

Han är för övrigt familjens stolthet, ortens mest lovande fotbollspelare och redan ordinarie i klubbens division 3 A-lag. Han är, som så ofta med dessa atleter, mycket attraktiv och vältränad men oerhört blyg och tystlåten. Efter två glas rödvin kom han dock igång och skrattade högt och delade ut syrliga kommentarer till oss andra när vi hamnade på hans gator.
Efter ett tag hade han spelat ut både mig och Lasse och då gav Anne och Sara upp. Hans stolthet visste inga gränser, för om det är något som Hampus kan så är det att tävla. Vi drog oss tillbaka allihop och jag och Sara till hennes gamla flickrum, som nu hade gjorts om till gästrum. Jag var mycket trött av allt rödvin så jag ville bara sova. Sara, däremot kände sig småkåt och började tafsa mig på kuken så fort hon kommit ner i sängen.
Jag orkar inte, protesterade jag.

Du behöver inte heller, jag kan klara mig själv sa hon och dök ner under täcket. Efter bara någon minut hade hon sugit upp min kuk till sina modiga 18 cm. Hon satte sig upp, vek undan täcket och satte sig grensle över min halvhårda kuk. Sedan började hon rida mig samtidigt som hon bearbetade sin klitta med båda händerna. Hon höll på ganska länge i en jämn takt och började sedan studsa som en galning. Sara kan dessutom vara lite högljudd, och nu gnydde hon så att hela kvarteret måste ha hört det. Jag blev genast generad över hur det skulle vara att möta de andra vid frukosten i morgon. Så kastade hon sig bakåt och kvävde ett skrik av vällust när det gick för henne. Hon flämtade utmattad när hon kröp upp och lade sig vid min sida.

Där ser du, sa hon, jag klarar mig själv. Sedan tvärsomnade hon och började snart sussa nästan lika högt som hon just hade gnytt av välbehag.
Själv låg jag nu med ett praktstånd som vägrade att gå ned. Måste gå ut på toaletten och runka av den, tänkte jag. Försiktigt tassade jag upp och iväg till dörren. Det var då, i mörkret som jag såg att dörren inte var riktigt stängd. Typiskt tänkte jag, som om inte oväsendet varit tillräckligt ändå. Precis när jag puttade upp dörren, fullkomligt flög Hampus upp på benen där utanför. Han hade tydligen stått på knä och kikat in medan han runkat och nu var situationen extremt pinsam. Sara snarkade och där i den övre hallen stod jag och hennes 16 åriga lillebror nakna och med varsitt praktstånd. Lillebror, förresten, hans kuk var betydligt större än min, minst 21-22 cm och enormt grov. Han var blodröd i ansiktet och jag stammade fram;

– Va fan gör du här mitt i natten? Han log generat och såg på min hårda kuk.
– Samma sak som du, nästan tillade han.
– Ja, fan jag måste gå in på toa och runka av den sa jag förbryllat. Sedan vet jag inte vad som kom över mig, förmodligen den sent uppvaknade kåtheten och åsynen av lilla Hampus stora kuk, för jag fortsatte;
– Eller vill du att vi går in på ditt rum istället? Hampus var om möjligt ännu mer generad, men nickade försiktigt. Tysta smög vi in till honom och stängde dörren. Vi lade oss i hans smala säng tätt intill varandra och jag tryckte min kuk mot hans mage. Hampus stönade lätt och tryckte sig hårt mot mig. Då han är mycket kortare än jag, hamnade hans ansikte i mitt bröst och han började suga mina vårtor som ett litet barn. Han såg mycket söt ut, som en bebis nästan, där han låg och lapade på mitt håriga bröst. Jag sträckte ned handen och greppade om hans oväntat stora kuk. Den var varm och nära utlösning kändes det som. Så ålade han sig ner och började suga mitt ollon. Då sprutade han själv en jättesats, den kom säkert i fyra eller fem långa strilar över hela sängen och tapeten.

Han stönade lika högt som sin syster och jag tänkte, det skulle bara fattas att Lasse och Anne kom in och hittade oss så här! Han klämde ovant på min pung och just när min kuk var som längst ner i hans hals sprutade även jag en ordentlig sats i munnen på honom. Han svalde allt och kröp upp och lade sig på mig igen. Det kändes skönare än jag någonsin kunnat föreställa mig och plötsligt hörde jag honom snyfta lite svagt.
– Vad är det? frågade jag, ångrar du dig?.
– Nej, tvärtom snyftade Hampus.
– Det är bara så typiskt att det ska ta slut så fort när det var så skönt. Här låg jag med en vältränad, gråtande 16 årig kille på mig, i en doft av spermier som nog skulle ta sin tid att vädra ur tänkte jag.
– Lugn viskade jag, vi hinner flera gånger till i natt! Hampus sken upp och tittade på mig med glansiga ögon. Jag rullade bort honom och kröp ner for att suga upp den unga pojkkuken. Det var snabbt gjort, och efter fem minuters intensivt sugande från min sida, stoppade jag in ett kladdigt finger i hans anus. Då, sprutade han igen och denna gång var det min tur, för första och enda gången i mitt liv, att svälja sperma. Jag spottade ut lite i min hand och smörjde in min egen kuk. Sedan sa jag åt Hampus att vända sig om och försiktigt pressade jag in min egen kuk i hans trånga anus.
Efter ett tag knullade jag våldsamt och tog tag om hans släta och vältränade pojkben och lyfte upp dem på mina axlar sedan jag rullat över honom på rygg igen. Jag dunkade min kuk hela vägen in i hans anus och hans 22 cm svajade redan igen framför mig.

Hans pungkulor slog mot min mage, när han plötsligt spände sin kropp i en båge och sköt av sin tredje sats, denna gång bara en lång stråle men den hamnade i hans egen mun, trots att varken jag eller han hade rört hans kuk! Då sprutade jag min andra sats, långt upp i hans tarmar. Vi låg och kysstes ett tag och Hampus var åter som en liten bebis i min famn. Han snyftade och snörvlade och viskade kärleksförklaringar i mitt öra. Efter ytterligare en halvtimme började solen gå upp, och jag smög in på toaletten för att tyst tvätta av mig. Sedan gick jag in till Sara och kröp ner igen. Tyvärr var skuldkänslorna för stora för både mig och Hampus varför vi aldrig kunde tala om det efteråt. I dag har han egen flickvän, men det är ändå så att vi undviker att prata med varandra. Men det var en oförglömlig upplevelse!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *