Min tjej gillar gruppsex

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Min tjej Louise och jag var och hälsade på hos hennes gamla studiekamrat. Hon hette Veronica och var precis nygift med en kille som hetta Stefan. Vi festade i många timmar men när vinet var slut och jag gick hem för att hämta lite hemmagjort vin som blivit klart veckan innan, följde Veronica med.

Jag tog fyra flaskor vin från skåpet och ställde på bänken. När jag vände mig om fick jag en kram och en kyss av Veronica. Jag märkte att hon var kåt.

Själv blev jag väldigt överraskad av denna plötsliga vändning av situationen. Men stärkt av vinet och mallig för att någon mer än min tjej ville ha mig, lyfte jag upp Veronica, sprang in i sängkammaren och slängde henne på rygg i sängen.

Jag drog av henne byxor och trosor i ett svep, lyfte lite på tröjan och blottade brösten. Behå hade hon ingen. Veronica var rejält blöt och svullen i fittan och jag hade aldrig tidigare eller senare, sett en så stor klitoris.  Själv hade jag stenhård ståkuk, så det var bara och ta henne utan krusiduller.

Hon låg på rygg med benen utanför sängen, så jag böjde mig bara lite över henne, höll kuken mot fittan och tryckte på. Vi knullade bara i tre, fyra minuter innan jag sprutade satsen i henne. Men det hade inte gått för Veronica och hon föreslog att jag skulle knulla henne när hon satt på handfatet.

Sagt och gjort, Veronica hoppade upp på handfatet och jag ställde mig mellan hennes lår och lät kuken, som fortfarande stod rätt upp för andra gången på en kort stund, glida in i hennes fitta. Den var väloljad av hennes kåtsafter och min spermaladdning. Det tog bara ett par minuter så var det Veronicas tur att komma.

Hon rev mig på ryggen så att blodet rann och gjorde sådana motjuck under orgasmen att handfatet sprack i två delar. Kuken slaknade på mig när jag fångade upp Veronica i fallet.

Det var inte lönt att fortsätta. Vi gjorde oss i ordning, tog vinet och gick över till Louise och Stefan.
Stefan förstod vad vi gjort och Louise också när hon fick se att min skjorta var blodig på ryggen.

Vi festade i ett par timmar till. Sedan var det dags att lägga oss. Louise och Stefan lade sig i bäddsoffan i vardagsrummet och jag och Veronica gick in i sängkammaren. Men tji fick jag. Veronica hade fått nog och somnade, och där låg jag snopet med kuken i näven och runkade.

Det var då jag hörde stönande från det andra rummet. Jag smög upp försiktigt och kikade in lite genom dörren som stod lite på glänt Där låg Louise med ansiktet mot dörren och Stefan knullade vilt bakom henne. Hon såg mig inte för hon var så uppe i knullet Hon blundade och stönade. Att jag inte fick hjärtinfarkt.

Det är fortfarande det mest uppkåtande jag vet att se min egen tjej med en ananan killes kuk i sig.

Jag öppnade lite till på dörren så att jag kunde se dem i helbild. Louise låg med ett ben i vädret för att ge plats åt Stefan kuk. Det var ingen manskuk – det var ett underben. Jag hade aldrig sett en så stor kuk i verkligheten och då också borrande ut och in i min tjejs fitta.

Nu fattade jag varför hon stönade. Herre Gud tänkte jag, hon kommer aldrig att märka min kuk i fortsättningen. Min har ju en alldeles vanlig storlek.

Jag runkade som besatt där jag stod bakom dörren. Och när det gick för dem sprutade jag ut en halv liter sperma på tapeten och mattan. En sådan orgasm jag fick.

I flera minuter var jag borta och när jag kikade in i rummet så hade Louise vänt sig om och låg och kysste Stefan. Hennes sexiga röv och rödhåriga mus låg blottade för mina ögon. Hon var så uppknullad att jag tyckte jag såg långt in i henne. Blöt varm och svullen.

De hoppade till när jag kröp ner till dem. Ingen hade märkt när jag kom in i rummet. Min kuk hade rest sig igen och jag lade mig till rätta bakom Louise och styrde sakta in den i hennes fitta. Döm om min förvåning när den som vanligt var trång, varm och blöt. Och jag som trodde att Stefan hade fördärvat henne.

Alla synintryck och händelser under natten gjorde att jag var fruktansvärt kåt Och trots att jag fått många orgasmer så var det första gången denna natt som jag knullade min egen tjej. Att hon var kåt det märktes tydligt. Att bli knullad bakifrån är det bästa hon vet, och samtidigt kyssa en annan kille.

Plötsligt slutade hon kyssa Stefan, reste sig sakta upp och sade till mig att följa efter.

Sakta utan att kuken lämnade fittan, snurrade vi runt så att Stefan och Louise blev liggande i en 69:a.
Jag låg på sidan bakifrån och knullade henne.

Då tog hon Stefan kuk i munnen och sög och runkade den. Ja, Louise fick bara in en del, så tjock och lång var den. Samtidigt kände jag den lilla högerhanden komma ner mellan våra ben. Louise älskade att runka sin klitoris medan jag knullade henne bakifrån. Fyra gånger gick det för Louise innan jag sprutade i henne.

Stefan var för full för att orka komma i munnen på henne. De timmar som var kvar av natten sov vi, men innan vi smög hem på morgonen tog jag Louise stående bakifrån mot toalettdörren.

Ja, detta var vår första kontakt med gruppsex och partnerbyte, och det håller vi på med än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *