Nina, Hanna och jag

Jag ska berätta hur jag tog min flickväns oskuld. Hon har brunt hår, bruna ögon och ett otroligt sött ansikte, ganska stora och välformade bröst och en fin rumpa som han nästan alltid har stringtrosor på sig. Jag har blont hår och blå ögon och en kuk på 20 cm.

Nina var ensam hemma och vi satt och myste i hennes soffa. Klockan närmade sig tolv och efter lite smek och kyssningar ”råkade” jag slå på tv 1000 och jag såg hur kåt hon blev av att se porrskådisar knulla varann.

Jag blev inte så dåligt kåt jag heller så jag satte mig över henne och gav henne en lång kyss. Sedan vandrade jag ner och började slicka och pussa på hennes piercade navel. Jag ställde mig på knä på golvet och knäppte upp knappen på hennes byxor och drog långsamt av dom. Hon hade röda stringtrosor på sig och jag började slicka utanpå dom. Efter ett tag drog hon ner sina trosor och jag började istället slicka hennes fina, nyrakade fitta. Hon stönade högt och tryckte mitt ansikte mot hennes sköte. Jag tryckte in två fingrar i henne och efter ett tag blev det för mycket för henne och hon skrek ut sin orgasm och hennes blygdläppar drog ihop sig.

Jag drog mig uppåt och lät henne få smaka på sina fittsafter. hon tyckte om det, det såg man på henne. Nu va det hennes tur och jag drog av mina byxor och boxer shorts och lät henne suga av mig. I början sög hon på mitt ollon och arbetade sig sedan nedåt. Hon svalde nästa hela min kuk och jag hade aldrig fått en bättre avsugning. Efter ett tag sugande sprutade jag allting i hennes lilla fina mun och hon svalde alltihop. Jag kysste hennes bröst och frågade sedan om hon ville rida mig.

Hon satte sig gränsle över mig och började rida. Hon var väldigt trång och det var svårt att få in den i början men sedan gick det fint. Hon kved när hon satte sig på hela min kuk men ökade farten och hon var riktigt duktig på att rida. Jag gjorde några motjuck och kände att hon var nära. Jag tryckte så mycket jag kunde och hon kom i en orgasm som varade i säkert 1 minut längre än hennes första.

Men jag var inte nöjd eftersom inte jag hade fått spruta än så jag sa åt henna att vända mig om. Hon stog med rumpan mot mig och jag smekte hennes stjärthål. Sedan förde jag in den i hennes stjärt. Jag tryckte på och hon hjälpte till att trycka. tillslut fick jag in den och jag började köra henne allt snabbare och snabbare. Nu skrek hon som aldrig förr och jag var rädd att någon skulle höra oss.

-Jag kommer nu, sa jag
-mmmmmmm, spruta i mig svarade hon bara

Jag sköt in allting i hennes stjärt och inte långt efter kom Nina med.

Vi sjönk ihop i soffan och kysste, smekte och slickade på varandras kroppar. Plötsligt ringde det på dörren och Nina drog på sig en morgonrock och öppnade. Det var hennes kompis som ringde på mitt i natten och frågade om hon kunde komma in. Hon hette Hanna och hade lite mer utvecklad kropp än Nina med var inte lika söt. Vi satte oss alla tre i soffan och pratade och efter 20-30 minuter frågade Nina om inte Hanna kunde strippa för oss. Först tvekade hon men vi fick upp henne ur soffan och hon satte på lite musik. Hon började med sin tajta tröja och sedan B-H:n. Hon hade stora fina bröst och hennes bröstvårtor stod rakt ut. Hon knäppte upp byxorna och lirkade av dom. Även hanna hade stringtrosor. Hon ställde sig framför mig och jag drog bet tag i hennes trosor och drog av dom med tänderna. Hon hade behållit en liten tofs längst upp men var för övrigt helt rakad.

Jag frågade Nina om det var okej om jag knullade Hanna och Nina svarade att det inte skulle vara några problem. Jag började slacka hennes fitta och knullade henne med tungan. Hanna var inte oskuld, det kände jag när jag tryckte in 2 fingrar i henne. Jag tryckte in en till och sedan fick jag in hela handen. Det blev för mycket för henne och hon kom i en våldsam orgasm. Jag vet inte var jag fick det från men jag letade upp två rep och band fast Hanna över köksbordet. Hon gjorde inget motstånd så det var inga svårigheter att få henne dit. Jag gav henne en kyss och började sedan knulla henne. Hon stönade inte lika mycket som Nina eftersom hon inte var så trång. Jag körde då lite hårdare med Hanna och hon kom efter bara några minuter. Jag drog mig ur och la min kuk mellan hennes bröst och började bröstknulla henne. Hon slickar på ollonet varje gång jag var högst upp och jag sprutade allting i ansiktet på henne.

Jag tog loss repen och vi gick alla tre in i duschen där vi hade en skön trekant. Sedan la vi oss i Ninas föräldrars säng och somnade.

Hanna kom ofta över och knullade och vi brukar ha alla möjliga, perversa lekar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *