Trekant med ett par vänner

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Jag och Åse var ute på promenad runt Haga då vi mötte en person som Åse kände igen som Henrik. Han stannade och pratade en stund innan han bjöd in oss till en kompis som bodde i området. Vi tackade ja och när Åse gick med Henrik passade jag på att betalade parkeringen och gick sen till kiosken för att handla lite godis. Det tog lite längre tid än jag trodde och innan jag hittat rätt adress hade det gått en lång stund.

När jag kom in i lägenheten satt Åse i en soffa tillsammans med männen och såg ut att trivas. Jag förvånades över att Åse tagit av sig sin tröja (hon frös jämt) och bara satt där i jeans och t-shirt, men hann inte fundera närmare på det eftersom Henrik snabbt drog ut mig i köket. Han berättade att han velat knulla Åse länge och nu verkade hon inte alldeles omöjlig. Han påstod också att Åse verkade intresserad av både honom och kompisen som hette Alexander. Först blev jag en aning chockad av hans öppenhjärtlighet men till slut lyckades jag fråga vad det egentligen var fråga om.

Jag vill bara veta vad du skulle säga om jag och Alexander försökte övertala Åse att ha sex med oss.

Jag är väl inte jätteförtjust men om Åse vill har jag inget emot det. Vi har pratat om sex med andra och vill hon med er så kanske det är ett bra tillfälle att prova.

Vi gick ut till dom andra och jag blev bjuden på någon sorts starkt att dricka. Det kunde behövas ifall situationen skulle bli allt för jobbig, men kvällen var trevlig och vi tittade på en film som innehöll en del sexscener. Jag blev allt kåtare och till slut önskade jag att något skulle hända.

Henrik kanske inte var den skönaste varelsen i världen men han gjorde intryck på Åse, det syntes helt klart. Alexander var mer tillbakadragen men å andra sidan hade han utseendet för sig. Alexander satt i en fåtölj mittemot. Han skruvade på sig och man kunde ana att han hade vissa problem att få vissa kroppsdelar i rätt position. Henrik erbjöd Åse att sitta med honom i soffan och jag kände instinktivt att det var lugnast för mig att finnas i bakgrunden. Jag sa att jag måste ut och betala parkeringen, men jag kommer snart tillbaka, men istället för att gå ut gömde jag mig i ett angränsande rum där jag hade bra koll över vad som skulle hända, utan att för den sakens skull synas själv.

Henrik pratade förtroligt med Åse som småskrattade emellanåt. Alexander verkade mest intresserad av henne sexuellt eftersom han obesvärat rättade till kuken genom byxorna. Att han var kåt var lätt att se, hans ögon vandrade ogenerat över Åses kropp och stannade ofta till vid hennes skrev. Åse som märkte hans blickar särade lite på benen för att ge honom extra fantasier.

Henrik la armen över Åses axlar samtidigt som han viskade något i hennes öra. Åse tittade på honom och såg generad ut. Jag undrade vad dom pratade om för det verkade som om Åse blev lite orolig. Hon reste sig ur soffan och gick fram till fönstret. Henrik gick efter och ställde sig bakom. Han fortsatte viska i hennes öra och Åse var märkbart påverkad. Han tog tag i hennes midja och drog henne nära intill sig. Han böjde sig fram så att dom stod kind mot kind och jag såg att han tryckte sitt underliv nästan omärkligt mot henne och hon verkade inte ha något emot det. Hon fick en kyss på kinden och log och protesterade heller inte när han tog på hennes bröst. Han smekte dom försiktigt och Åse tryckte sig bakåt mot honom för att han skulle komma åt bättre. Alexander drog fram sin mandom men jag tror inte Åse märkte det och hon såg inte när han sakta runkade den, med blicken riktad mot henne. Henrik fortsatte smeka henne och när han nöp hennes bröstvårtor började hon att gny litet. Mera, sa hon. Han knäppte upp hennes byxor och lät handen glida ner mellan benen på henne och hon kände vällusten spira. Hon särade på benen och Henrik smekte hennes fitta. Han stack in ett finger i skåran och masserade hennes clitoris. Jag hörde henne stöna av välbehag och när han drog upp hennes t-shirt, hjälpte hon villigt till. Han tog ett rejält tag i brösten och knådade dem hårt. Åse fortsatte att ge ifrån sig nöjda små grymtanden och jag hörde henne säga att hon ville bli knullad.

Alexander tittade på och smekte sin pung samtidigt som han runkade kuken. Åse som nu fått syn på vad han höll på med, stirrade på den glänsande styva kuken som var den största hon sett. Kåtheten lyste i hennes ögon och det pirrade i musen när hon tänkte på att han snart skulle föra in den vackra manslemmen i henne. Hon försökte samtidigt få tag i Henriks kuk genom byxorna och han förde hennes hand rätt. Hon fick tag i hans kuk som redan var styv och knådade den hårdhänt. Henrik började skruva på sig av upphetsning.

Han drog av henne t-shirten helt och smekte hennes bröstvårtor som styvnade. Hon var redo att knulla båda männen och jag såg på henne att det inte fanns någon återvändo.

Jag kände mig själv oerhört kåt och tog fram kuken och började runka. Bara tanken att Åse inför min åsyn skulle bli påsatt av två främmande män gjorde mig oerhört upphetsad.

Nu hade dom gått fram till bordet, han lutade henne framåt över bordet och drog trosan åt sidan så han skulle komma åt att slicka hennes fitta. Hon la sig tillrätta och lät honom väl smaka hennes könssafter. Hon hade aldrig varit så här kåt och hon uppmuntrade killarna alltmera. Henrik sög begärligt in fittsaften innan han försiktigt lät tungan glida in i hennes allra heligaste. Han öppnade försiktigt blomman för att komma in bättre. Hon kände hur han kom långt in med sin tunga och hon tryckte emot för att han skulle nå ännu bättre. Hon kände att det skulle gå för henne och tryckte hans huvud mot sitt kön. Tungan virvlade runt hennes clitoris och till slut skakade hennes kropp av en enda lång och utdragen orgasm. Henrik sa att det var längesedan han sett en fitta som längtade så efter en kuk. Det var blött och kladdigt, Åse blev allt kåtare och när Alexander till slut gick fram till henne med mandomen, öppnade hon munnen och lät den sakta glida ända in till roten.

Det var en härlig känsla att se Åse med en kuk i munnen och en tunga slickandes hennes svullna fitta. Henrik fortsatte sin behandling av Åses intimiteter och trots att hon redan haft en orgasm ville hon ha mera. Han stack in ett finger i stjärten på henne samtidigt som han smekte hennes clitoris, Åses andhämtning hade ökat och hon gav ifrån sig små grymtningar alltmedan hon nästan svalde Alexanders lem.

Nu vill jag knulla dig, sa Henrik och riktade in den stora styva kuken mot fittskåran. Jag hörde Åse fråga efter kondom, men Henrik sa att han inte använder kondom eftersom det förstör allt det roliga.

Åse protesterade lite men när han lät kuken löpa upp och ner i slidöppningen var kondomen redan glömd. Hon bad att han skulle stoppa in den och efter att ha retat henne en stund gled han sakta in i kärleksgrottan. Åse ryckte till och jag såg hur hennes fittläppar töjdes isär när den stora pålen penetrerade henne. Nu hade hon två kukar i sig och knullade som hon aldrig gjort något annat.

Hon ställde sig på alla fyra med båda männen i sig. Jag kunde tydligt se Henriks kuk fylla hennes fitta. Den stora styva lemmen sögs in i den rosa springan som pulserade av varje drag kuken gjorde.

Jag såg Alexanders kuk drunkna i Åses mun och Henrik penetrera henne hårt bakifrån. Jag såg kåtheten lysa i Åses ögon och undrade hur länge hon skulle orka. Hon skrek och gnydde samtidigt som dom tog henne allt hårdare och snart måste det gå för dem.

Åse kände smak av sperma i munnen och förstod att det snart skulle gå för Alexander. Hon sög honom allt intensivare och när den första kaskaden sprutade in i munnen kände hon hur gott det smakade men sedan drog han snabbt ut kuken och lät resten av sperman spruta över hennes ansikte. Jag kunde riktigt se hur hon njöt av att bli nedkladdad av sperma. När Alexanders orgasm var fullbordad drog Henrik ur sin kuk och viskade att han ville byta ställning. Han satte sig i soffan med ett rejält stånd och han bad Åse att komma fram till honom. Vänd dig om, jag vill att du rider mig med ryggen mot mig, man kommer längre in då, sa Henrik. Åse vände sig om och skulle sätta sig på hans kuk då hon fick se mig. Hon stannade till en sekund och log mot mig. Hon satte sig sakta grensle över hans mandom. Jag såg hur Henriks penis sakta gled in ända till botten innan Åse började rida honom. Det var underbart att se den styva lemmen vandra in och ut i den rosa grottan som flödade av juicer. Det doftade sex i hela rummet och jag runkade min kuk tills det gick för mig. Åse log skälmskt mot mig och jag såg att hon fortfarande hade sperma i ansiktet. Jag tyckte det var riktigt upphetsande. Henrik fortsatte att knulla henne och han viskade vackra ord i hennes öra samtidigt som han smekte hennes clitoris och bröst. Deras samlag varade i evigheter och jag såg att dom hade det skönt. Det var som dom aldrig ville sluta. Henrik gnuggade hennes fitta och clitoris tills hon fick en orgasm som skakade hela hennes kropp. Hon sjönk ihop på soffan och Henrik fortsatte att intensivt knulla henne och till slut tryckte han in kuken så långt han kunde och jag förstod att det gick för honom. Han stönade ljudligt när han fyllde fittan med sperma. Han lät kuken vara kvar i Åse tills den slaknade och gled ur henne. Hans mandom glänste av knullsås och fittsaft och sperman rann sakta ur hennes fitta.

Dom låg stilla en lång stund med kladdiga kön. Till slut böjde sig Åse fram över killarna och slickade rent deras kukar från kärlekssafterna och sedan gick dom in och duschade innan vi bestämde oss för att åka hem.

Efteråt undrade jag hur det hade kunnat bli så här. Hur kunde jag låta de ske och dessutom ha glädje av det? Det var i alla fall inte sista gången det hände och varje gång har varit lika skön.

Capo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *