Ungt par förlorar oskulden

En liten droppe glittrade i toppen och den var Lena snabbt framme och slickade bort, varpå hon lät hela kuken sakta glida in i sin mun och börja suga på den. Efter en stund ställde sig dock Maria upp framför Lena och knäppte upp sin blus och böjde sig framåt så att brösten dinglade framför ansiktet på Lena. Hon viskade hest – Ta mig…

Den här episoden som jag tänker berätta för er utspelades för ett par år sedan då jag fortfarande var tillsammans med Maria, en söt färgad tjej som hade stora fasta bröst och en underbar kropp som pryddes av ett sött ansikte inramat av ett stort svart hår.

Hon hade en otrolig aptit på sex och hon fick aldrig nog, helst ville hon ha sex minst en gång om dan! Vi hade det gemensamma intresset att vi både tände på snygga tjejer med stora bröst och vi brukade ofta fantisera om att ha med ytterligare en tjej, eller flera.

Vi hade bjudit hem en gammal barndomsvän till Maria. Hon heter Lena och var mer än bara en vän till Maria. Hon var blond och söt, hade de blåaste ögon jag sett och en perfekt välformad och generöst tilltagen kropp.

Vi satt och småpratade och drack en balja te och stämmningen var lite smånervös eftersom vi aldrig varit tillsammans alla tre förr och alla visste varför vi hade samlats… Jag satt i mitten och småsmekte de båda flickornas lår och avan- cerade sakta med handen upp mot deras sköten medan Lena smekte min mage, och Maria mitt lår.

Båda mot samma mål, bulan som växte i mina byxor. Jag tittade på Maria, hennes ögon var dimmiga och kåtblanka när jag försiktigt lirkade in ett finger under troskanten och kände på hennes savande fitta. Maria drog ner gylfen på mig och lirkade fram kuken.

En liten droppe glittrade i toppen och den var Lena snabbt framme och slickade bort, varpå hon lät hela kuken sakta glida in i sin mun och börja suga på den. Efter en stund ställde sig dock Maria upp framför Lena och knäppte upp sin blus och böjde sig framåt så att brösten dinglade framför ansiktet på Lena. Hon viskade hest
– Ta mig…

Snabbt åkte alla Marias kläder av och Lena och jag kysste, slickade och sög på hennes bruna jättebröst så att bröstvårtorna ställde sig rakt ut. Maria klädde snabbt av Lena hennes kläder och lade sig mellan hennes ben och började slicka hennes klitoris samtidigt som hon körde upp sin vibrator i hennes fitta.

Samtidigt smekte och kysste jag Lena över hela kroppen och lekte med hennes stora bröst. När jag nafsade lite försiktigt i bröstvårtorna ställde dom sig rakt ut och hon stönade till och greppade själv brösten och pressade hårt ihop dem om mitt ansikte.

Plötsligt släppte hon brösten och böjde kroppen i en vid båge när hon skrek ut sin första orgasm. Maria och jag fortsatte vår behandling men nu fick Lena suga på min hårda kuk medan Maria körde i ett högre tempo. Efter en mycket kort stund började Lena flämta och det började gå för henne och som en blixt från en klar himmel gav hon ifrån sig ett djuriskt vrål när nästa orgasm for genom hennes kropp.

Nu var Maria störtkåt och vände inbjudande häcken mot mig med benen brett isär så att jag kunde se rakt in i henne. Fittsaften rann nedför hennes lår, så blöt var hon. Jag tog ett stadigt tag om hennes höfter och tryckte sakta in kuken med små, små rörelser. En liten bit i taget ända tills jag hade hela kuken inne i hennes trånga fitta. Så drog jag ut kuken igen, hon jämrade sig och sa åt mig att komma in igen. Försiktigt lät jag kukhuvudet nosa i fittöppningen och hon rörde hela kroppen i roterande rörelser då hon försökte få in den i sig.

Plötsligt tryckte jag in hela kuken med hård kraft och med snabba juck knullade jag henne hårt bakifrån. Nu hade även Lena kvicknat till och ville vara med, hon lade sig på rygg under Maria och gav hennes klitoris en skön behandling samtidigt som hon körde löskuken ut och in i sin egen plaskvåta fitta.

Jag knullade Maria med långa drag och njöt av att höra hur det smaskade varje gång jag körde kuken in och ut och hur det klatschade när brösten gungade ihop. Så drog jag ut kuken och pressade hårt ut skinkorna, och körde sakta in den i röven i stället, en liten bit i taget. Maria stönade högt och vred sig som ett vilddjur. Med ett gemensamt tjut exploderade hela rummet när jag pumpade hela hennes röv med varm sperma. Utmattade och svettiga föll vi ihop i en hög.

När alla kvicknat till och kåtheten kommit tillbaka gick vi och duschade tillsammans. Lena och Maria stod tätt omfamnade och smekte varandras kroppar. Så vände sig båda mot mig och plötsligt hade jag fyra händer och fyra stor mjuka bröst överallt på kroppen, utom där jag helst ville ha dem. De smekte mig på magen och låren utan att vidröra min kuk som växte sig större och större. De fnittrade glatt när de såg vad deras behandling gjorde med mig. Lena ställde sig plötsligt på knäna och slukade min påle ända ner till roten. Hon sög med långa sugande drag, samtidigt som hon roterade med tungan över kukhuvudet.

Precis när jag började känna de välbekanta ilningarna slutade hon lika tvärt som hon började, lutade sig bakåt och pressade ihop brösten och höll inbjudande upp dem mot mig. Jag var inte sen att reagera och jag lade snabbt kuken mellan hennes jättepattar, hon pressade ihop dem så att den blev helt täckt. Sakta körde jag kuken mellan brösten och varje gång kukhuvudet tittade fram så var Maria där och slickade allt vad hon kunde.

Maria ville också känna min kuk mellan sina stora bruna bröst så de båda bystdrottningarna pressade ihop alla fyra och mitt bland dem körde jag in kuken. Det var underbart skönt att få känna fyra mjuka och varma jättebröst runt skaftet och redan efter ett par juck kunde jag inte hålla tillbaka längre utan sprutade en jättesats över deras bröst och ansikten, som de girigt slickade av varandra.

Så fortsatte hela helgen med knull hela dagarna i alla tänkbara ställningar och kombinationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *