Utan ett ljud

Vi träffades i badhus parken.

Solen sken och du satt där på parkbänken och njöt av de värmande strålarna.

Jag kom gående längs grusgången och när jag närmade mig så tittade du upp och mötte mig med ditt underbara leende.

Hand i hand gick vi in mot stan och vi sa inte så mycket, för vi visste båda vad som skulle ske.

Just i dag mådde jag bra för jag visste att din kropp skulle möta min. Med bultande hjärta känner jag dig så nära medans vi strosar fram på esplanaden. Ingenting kan mäta sig med känslan vi skapar tillsammans. Bara du och jag, en dag tillsammans. En dag som gör att livet känns härligt och allt färgas med glada färger och ljuv musik. Det bästa är att jag vet, jag vet att vi kommer ha det så här även imorgon och dagarna efter det.

Så kommer mörkret, jag har din nakna kropp liggandes här bredvid min. Lakanet känns varmt och fuktigt för vi har just älskat med varann. Täcket är ihop sparkat som en boll i fotändan och just nu känns det som en onödig sak, eftersom det är så varmt här hos oss. Min kropp är i uppror, hjärtat bankar, man känner pulsen som slår hårt allt medans vi sakta lugnar ner oss. Jag ser på dig och du ser på mig och vi möts i en kyss medans våra händer smeker varandra. Man kan inte låta bli att förundras över hur du kan få min kropp att längta så efter din, hur perfekt vi passar ihop och hur vi kan njuta så här mycket utan att ens ha sagt ett ord till varann, sen vi träffades där på parkbänken. Känslan blir för stor och lusten tar över så vi börjar om. Ingen ställning och inga önskemål känns omöjliga utan vi provar på allt, fortfarande helt ljudlöst utan ett ord från dig eller mig. Så intensiv njutning kan vi bara få av och med varandra. Äntligen kommer den känslan som för oss upp till sjunde himlen igen. Allt stannar och man vill bara vara kvar på toppen av orgasmens kurva. Tätt ihop och fortfarande förenade genom våra kön somnar vi in, drömmandes om morgondagen som kommer och längtandes efter kommande dags njutningar.

Allt utan ett ljud..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *