Värnplikten kan vara härlig

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Detta utspelar sig för sex år sedan när jag gjorde lumpen som fallskärmsjägare långt upp i norr. Det var ju en hel del festande och varje torsdag så var det utgång på ortens “disco”. Där fanns det alltid villiga flickor som ville ha en riktig soldat, så man behövde inte ragga.

Jag hade permis men jag lovade grabbarna att följa med ut så efter att vi värmt upp på “luckan” och ortens pizzeria så bar det iväg. Man börjar alltid med att spana in vad det fanns för “kött”. Det gamla vanliga såg det ut som. Efter att vi suttit ett tag och tankat lite mer, så kommer den mest underbara varelse jag sett fram till mig.

Hon var ca: 1.60 lång, långt blont hår och stora fasta pattar klädd i tight topp och kort-kort kjol. Hon frågade om hon fick slå sig ner, det kunde jag ju inte neka henne. Vi satt där och småpratade och drack. När DJ:n satte på “Take my breath away” från Top Gun tog hon tag i min hand och slet upp mig på dansgolvet. Vi hann knappt dit innan hon började trycka sig emot mig och gnida sitt underliv mot mitt lår. Jag kände att det började växa innanför byxorna och det gjorde hon också. Hon började gnida sig mot min växande kuk och jag var inte sen att trycka emot. Sen börjar hon smeka mig och runka mig genom byxtyget. Viskar i mitt öra:

– Jag har inga trosor på mig. Jag förde ner min hand och kände en slätrakad fitta, det riktigt plaskade när jag började fingerpulla henne. Innan jag hann reagera så hade hon släppt ut min stora bultande kuk och runkade den frenetiskt och stönade:

– Jag vill ha den i mig. NU! Där stod vi mitt på dansgolvet och hon började lirka in kuken under kjolen den nådde fram till hennes blöta fitta och hon försökte trycka in den. Det var lite trångt men efter mycket knixande så gled den in. Vi stod alldeles stilla en stund innan hon började småjucka och jag tänkte:

“Shit, här står man mitt på ett dansgolv med kuken uppkörd i fitta som verkade ha ett eget liv” Det var verkligen aktivitet där nere. Vi rörde oss bort till ett av hörnen av dansgolvet. Hon hoppade upp och slog benen runt mig och började hoppa som en tokig, jag var inte sen att haka på. Det dröjde inte länge innan vi kom båda två i en lång skön orgasm. Hon skakade i hela kroppen och mina ben höll på att vika sig under mig.

– Jag vill ha mer…, viskar hon i mitt öra.

“Vad göra”, tänkte jag snabbt.

Det ända jag kunde komma på var herrtoaletten, det är aldrig någon som reagerar om det kommer in flickor där. Jag sa till henne att komma med och så tog jag hennes hand och började gå mot toaletterna. Väl därinne så fanns det ett ledigt bås där vi smet in. Jag hann knappt låsa dörren innan hon plockade ut min halvslaka kuk och böjde sig ner och började suga. Hon sög som gudinna och det dröjde inte länge innan den stod i hela sin prakt igen.

– Jag vill att du knullar mig bakifrån, sa hon. Jag var inte svårbedd. Hon ställde sig framåtlutad och höll sig i stolen, jag ställde mig bakom och började leka med min kuk mellan hennes härliga fittläppar innan jag lät den glida in. Hon skrek till när jag körde in den för långt.

– Ta det försiktigt…, gnydde hon. Efter ett juck så hade hennes fitta vants vid min kuk. Så där stod jag körde som en tokig, det var lite dåligt med utrymme så min bak slog i dörren varje gång jag drog ut den. Där stod man bakom en sådan underbar välskapt bakdel. Jag tittade på hennes fina härliga “rosett”. Kunde inte låta bli att pilla och försökte köra in ett finger men det var så trångt, jag smekte henne runt fittan så att jag fick fullt med våra safter på handen och började smeka hennes anal igen. Nu gick det bättre jag körde in ett finger och hon stönade till.

– Ja, fortsätt…,stönade hon. Jag började tänja lite körde in ett finger till försiktigt samtidigt som jag knullade henne. Nu hade jag fått in tre fingrar i hennes underbara anal.

– Jag vill ha din kuk röven! Skrek hon.

“OK”, tänkte jag vi gör väl ett försök. Drog några sista drag i hennes blöta uttänjda fitta och flyttade upp staken “en trappa”.

– Försiktigt…, kved hon. Jag siktade och började försiktigt pressa in min grova kuk i hennes röv.

– Ja! Ja! Skrek hon. Känslan när ollonet glider in i hennes tighta röv är helt underbar. Jag börjar försiktigt knulla henne med min bultande kuk, pressar in den lite längre varje juck. Till slut så fick jag in den nästan till roten. Hon njöt i fulla drag liksom jag. Nu var jag så kåt så jag började jucka som en vettvilling. Hon stönade och skrek:

– Ja! Ja knulla mig hårt! Jag var nog inte helt tyst själv. Kände att det började kila i pungen.

– Jag kommer! Skrek jag.

– Inte än…, stönade hon, lite till bara.

Sen kände jag att det inte gick längre utan släppte av hela satsen långt upp i hennes tarm.

– Härligt! Vrålade vi båda två. När vi stod där och pustade ut bankade det på dörren.

“Fan”, tänkte jag. Vi måste ha fört ett djävla liv. Det bankade igen innan dörren bröts upp. Där stod Militärpolisen och undrade vad i helvete vi höll på med. Den underbara flicka som jag haft det härligt med visade sig vara mitt befäls dotter. Så min permis blev indragen och det blev en hel del marktjänst efter det. Men det var det värt. Vi har träffats fler gånger men då på lite mer lämpliga platser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *