Analsex för första gången

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

När jag förlorade oskulden till min första riktiga pojkvän i mellanstadiet var jag inte särskilt oskuldsfull och hade redan haft lesbisk sex i ett halvår. Jag ska nu berätta om kvällen då jag hade analsex för första gången i mitt liv. Lågorna dansade på stearinljusen i fönstret, mot vilket regnet smattrade som om det ville slå glaset i spillror.

Utan en tråd på kroppen låg jag på sängen i mitt sovrum, spänd av förväntan. Bredvid mig på täcket låg två dildos; en liten rosa och en lite större svart kuk i gummi. Framför mig på sängen stod min pojkvän på knä, med kuken pekande rakt ut som en kanon, redo att avfyras. Stereon stod på ”repeat” och spelade ”Take my breath away”, enligt mig århundradets bästa låt, om och om igen.

Med den vackra balladen i bakgrunden och stearinljusen i fönstret var det riktigt romantiskt. Nicke, min pojkvän, som var riktigt snygg, med kortklippt svart/blått hår och ögon lika blå som adligt blod, hade länge tjatat på mig om att vi skulle ha analsex. Och för en vecka sedan, efter mycket övertalande, hade jag gått med på att prova det med honom.

Han hade strålat som en sol och genast gått ut på Internet för att beställa glidmedel och ett par dildos som han skulle ”mjuka upp mig med”. Jag var långt ifrån lika entusiastisk som honom och väldigt motvillig till en början.- En liten klick, sa Nicke och tryckte ut lite glidmedel på handen, med vilken han spred ut det över min analöppning.

Jag låg på rygg med benen uppvikta mot mina välformade bröst och händerna runt låren i ett fast grepp.- Slappna av nu, sa han och masserade analöppningen med ett finger innan han försiktigt tryckte in det i hålet. Det gled långsamt upp i min rumpa och även om det varken gjorde ont eller var så skönt kändes det lite onaturligt.

Nicke var ett år äldre än mig, alltså 15 år gammal. Fingret kom in halvvägs i rumpan innan det tog stopp, och Nicke var tvungen att vicka och pressa på hårt för att det skulle åka in hela vägen. Efter en stund kunde han långsamt börja föra fingret ut och in.

Jag andades tungt medan jag såg det försvinna in i min rumpa för att sedan komma ut igen.- Inte så fort, klagade jag.Det sved lite när han ökade takten, men han lyssnade på mig och drog ut fingret för att smörja in det med lite mer glidmedel innan han tryckte in det igen. När fingret hade öppnat mitt trånga hål, försökte han med två fingrar.

Han pressade ihop dem och tryckte på mot analöppningen och jag bet mig hårt i underläppen medan fingrarna gled upp i min rumpa.- Gör det ont?, frågade han.- Mmmm, gnydde jag.- Slappna av bara, sa han och smekte mitt underliv med vänsterhanden medan han pressade in högerhandens fingrar i mig. Jag försökte koppla bort tankarna från smärtan och nynnade till “Take my breath away”.

Mitt trånga hål öppnade sig långsamt för fingrarna, som millimeter efter millimeter pressades in i min kropp. När de efter vad som kändes som en evighet nådde botten, vickade Nicke på dem en stund för att göra mitt hål större. Sedan drog han ut dem och körde långsamt in dem hela vägen igen. Efter ungefär fem minuter kunde Nicke börjat föra fingrarna ut och in i skaplig takt.

Det kändes obehagligt att få någonting inkört i analen, men det gick rätt bra ändå.- Tror du att jag kan ta dildon nu?, frågade Nicke efter en stund.- Mmmm, sa jag. Den rosa kanske.Han drog försiktigt ut fingrarna ur min rumpa, jag suckade av lättnad. Men det dröjde inte länge innan jag kände hur den rosa dildon tryckte mot min analöppning och långsamt gled in i mitt trånga hål.

– Slappna av, sa Nicke medan han försiktigt förde in den rosa plastkuken, som var mindre än en normalstor kuk, men större än två fingrar. Han tryckte in den hela vägen i min rumpa och började långsamt föra den ut och in, lite mer oförsiktigt än tidigare. ”Take my breath away” nynnade jag mellan flämtningarna medan sångerskan Berlin sjöng ut de kärleks fulla raderna i slutet av ”Take my breath away”.

Nicke hade maxstånd och jag såg att han verkligen njöt av att få knulla mig med den rosa plastkuken. Jag njöt inte lika mycket men ville tillfredställa honom och stönade högt som om det vore skönt. Efter en lång stund drog Nicke äntligen ut dildon ur min rumpa och lade den bredvid den stora, svarta gummikuken. Jag svalde hårt vid dess åsyn.

– Vill du testa med den här nu?, frågade Nicke och höll upp den svarta dildon.- Mmmm, sa jag tveksamt.Han förde den svarta gummikuken till min analöppning och pressade på med det stora ollonet, som långsamt gled in i min stjärt. Jag gnydde av smärta medan dildon trycktes upp i mig, och Nickevickade och juckade för att få in den hela vägen.

Snart började han knulla mitt uttänjda hål med långa, bestämda drag och jag stönade högt för att behaga honom samtidigt som jag med jämna mellanrum gnydde till av smärta. Jag hade aldrig trott att jag skulle klara av att ta den stora dildon i rumpan, men det gick riktigt bra efter att ha blivit uttänjd av Nickes fingrar och den rosa plastkuken.

Mitt stönande började långsamt övergå från spelad njutning till äkta njutning, även om smärtan inte försvann.- Jag vill ha din nu, stönade jag medan Nicke knullade mig med den stora, svarta gummikuken.Han log och drog ut dildon ur min fitta, lade den på sängen bredvid den rosa dildon och ställde sig tillrätta mellan mina ben. Därefter drog han mig till sig och tvekade inte en sekund på att köra in kuken i mitt gapande analhål. Den gled in ända till botten och han började långsamt knulla mig med långa drag.- Mmmm, skönt, stönade jag.

Efter en stund började han stöta in kuken hårdare i mig och flämtade av vällust. Jag blev kåt av att se honom njuta så mycket av min rumpa och stönade högt medan jag gungade fram och tillbaka över sängen av hans hårda stötar. Det kändes mycket bättre med en riktig kuk i analen och jag började snart njuta lika mycket som min pojkvän.

– Du e så skön, flämtade Nicke medan han knullade mig i rumpan.- Mmmm, stönade jag och kramade mina stora, mjuka bröst. Du är… mmmm… också skön.Stora svettpärlor rann nedför Nickes bröst och droppade över min mage. Jag kunde höra på hanns korta andetag att han var på väg att få utlösning och jag stönade högre för att behaga honom.- Åhhhh, måste spruta, flämtade han och stötte in kuken hårt i min uttänjda rumpa.

Får jag spruta i dig?- Mmmm, stönade jag. Om du vill.Sekunderna senare grimaserade han och flämtade högt av njutning medan han tömde sin säd i min rumpa. Jag gnydde av vällust då den varma sperman sprutade upp i min kropp.- Ahhh, vad skönt, stönade Micke.

Han fortsatte att knulla mig långsamt en stund innan han motvilligt drog ut kuken ur min spermafyllda rumpa. Analhålet gapade stort och slöt sig långsamt. Lite sperma rann ut i en tunn rännil längs springan mellan mina skinkor. Nicke var tillfredställd.

Även om det hade gjort ont, åtminstone i början, ville jag mer än gärna ha analsex igen. Det var mycket roligare än att ha vanlig sex och jag längtade redan efter nästa tillfälle då jag skulle få uppleva det igen. Mitt trånga analhål hade blivit knullat i nästan en halvtimme, först av två låtsaskukar och sedan av min pojkväns härliga kuk.

Dagen efter värkte det lite i rumpan, trots att vi använt glidmedel och varit så försiktiga, även om Nicke hade knullat på ganska hårt i slutet. Men nästa gång vi hade analsex kändes det mycket lättare och det blev bättre och skönare för varje gång vi hade det tillsammans. Nu tycker jag inte att något samlag är fulländat utan analsex. Jag bokstavligt talat älskar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *