Analsex med gift kvinna

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Det började på en sexchatt med en tjej, Anna. Det började lite lugnt, men kom snabbt in på fantasier och saker man upplevt. Vi bytte mailadresser och snart var webbkameran uppkopplad. Vi hetsade varandra till bristningsgränsen innan de blev för mycket och båda kom. Vi bestämde ett möte, men eftersom hon var gift, skulle vi träffas på hennes jobb en söndag. Innan den första träffen bytte vi många kort, vilket gjorde mig enormt kåt.

Satte mig i bilen och tio mil senare var jag framme. Vi hade bestämt att dörren skulle vara olåst och jag skulle bara kliva in. Jag gjorde som vi bestämt, letade mig fram till rätt kontor och öppnade dörren. Där låg Anna på skrivbordet och körde med en dildo i musen. Hjälp, hon var betydligt snyggare i verkligheten än på korten. Och vilka bröst, hjälp, de måste ha varit de största jag skulle få lägga vantarna på. Jag gick fram till henne och skulle spana in hennes ansikte, hon började genast smeka min bula, eller rättare sagt min sprängfyllda kuk. Det tog inte många sekunder innan den var utsläppt i sin frihet och djupt inne i hennes mun. Hon sög min kuk som värsta mjölkmaskinen, började smeka henne på brösten samtidigt som jag hade fullt upp med att inte ge henne en rejäl portion sperma.

Drog ur kuken ur munnen på henne, och slet av mig alla kläderna, sen lade jag mig på golvet och Anna kom ner och lade sig på mig i en skön 69:a. Började slicka hennes fitta, tungan for som på en törstig hund. Anna började andas tungt och bad mig knulla henne. Bad henne lägga sig på bordet igen på rygg, drog hennes stringtrosa lite åt sidan och lät min kuk nosa lite i den våta fittan. Med ett enda tryck åkte mina 20 cm in i hennes djupa, trånga hål. Jag började knulla henne i ett lugnt tempo som ökades allteftersom vi båda kom närmare.

Jag drog mig ur henne och bad henne ställa sig på alla fyra på golvet, återigen tryckte jag kuken i botten på henne och knullade henne nu för fulla muggar. Släppte lös de jättestora melonerna. Anna skrek att det var nära nu, drog ur kuken och lät den sniffa lite på hennes bakersta hål, men då sa Anna att jag inte fick. Jag struntade i vad hon sa, pressade försiktigt ollonet mot hennes ringmuskel som försökte stänga inkräktare ute. Anna skrek nu att jag inte fick, men jag tryckte och tryckte och snart hade ollonet kommit innanför och jag fortsatte trycka ända tills nästan hela kuken var inne i hennas röv. Nu hade hennes smärta bytts mot njutning och jag knullade henne riktigt hårt nu i stjärten. Anna skrek samtidigt som hon pullade sig att hon kommer.

När hennes värsta orgasm kramper ebbat ut, drog jag ur kuken och tryckte in den i hennes mun. Hon hade aldrig sugit en rövdoftande kuk tidigare, men hon verkade gilla de i alla fall.

Kände de bekanta ryckningarna i pungen och jag kom i den skönaste orgasmen genom tiderna. Jag fyllde hennes mun med varm min varma sats, och Anna klunkade i sig så gott hon kunde, men de rann bredvid också.

När vi hade lugnat oss ett tag igen började hon suga mig igen, hon ville ha mer, men de är en annan historia. Det var det skönaste knull jag varit med om, vi träffas fortfarande på olika ställen och knullar musten ur varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *