Min första gång

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Jag var ung, bara 17 år men ganska välutvecklad för min ålder. Men eftersom jag spelade fotboll och var kompis tjejen, så var det ingen i min ålder som var intresserad av mig. Själv började jag känna mig nyfiken, och intresset för det motsatta könet hade vaknat. För mig var Jocke mörkt exotisk, med intensiva ögon som gjorde att jag kände mig som en söt flicka i hans närvaro. Att du var mycket äldre än mig gjorde det hela extra intressant, och ditt sätt att titta på mig fick mig att rodna. Tror du var närmare trettio, och vän till mina föräldrar.

Jag kom inte idag ihåg varför jag var ensam hos dig, men jag minns att vi satt framför TV:n och tittade på en av min första riktigt hemska skräckfilm. Så utan att jag tänkt på det satt jag alldeles nära dig. Du höll armen om mig och det kändes bra att jag slapp dela din uppmärksamhet. Du lyfte upp mig så jag hamnade i ditt knä istället, och jag kunde gömma huvudet i din hals när det blev för hemskt. Utan att det var meningen hamnade din hand under min tröja och direkt på min mage. Jag blev stel, och du drog lugnt undan den som om det inte var någon speciellt utan bara en lätt olyckshändelse utan någon innebörd, men jag slutade helt tänka på filmen, utan istället på att du luktade gott, att man kunde känna din skäggstubb fast du var ganska nyrakad.

Låtsades att jag blev rädd och tryckte mig närmare dig, och lade min arm om din hals, du lade dina armar tätare om mig och drog in mig i din famn. Jag vet inte vad du tänkte på men jag kände hur det pirrade i min kropp och att det var något jag önskade. Det hände inget mer då, men när filmen var slut och jag borstat tänderna och krypigt ner i tältsängen du gjort i ordning åt mig i TV rummet nere i gillestugan, kom du för att ge mig en godnatt kram, vi pratade en stund om filmen, och jag spädde på hur rädd jag varit. Du såg lite skyldig ut, och undrade om jag kunde sova i gillestugan själv.

Filmen hade påverkat mig, hemma hade vi ju ingen video och mamma var ganska överbeskyddande om vad vi såg, så egentligen var jag inte ett dugg sugen att sova där nere ensam, men det vågade jag inte säga, utan höll dig bara kvar, med massa prat, tills du själv förstod att det nog var så och sa att jag kunde ligga uppe hos dig i dubbelsängen. Jag vaknade efter ett par timmar och märkte att jag låg i din famn och sov, och hur du höll ena handen kupad runt mitt bröst. Du sov och hade inte själv märkt hur du låg. Men jag var klarvaken, kände din hand mot mitt bröst, och kände hur det pirrade i magen och jag kände hur musklerna arbetade lite i underlivet.

Jag makade mig lite närmare så min rumpa tryckte mot din kuk. Du suckade lite i sömnen, det var en skön känsla att ligga där med din lem tryckandes och jag kände hur jag ville något mer. Rörde häcken lite lätt fram och tillbaks hörde att du stönade till och började massera mitt bröst under din hand. Jag blundade och njöt av känslorna som började vakna i min kropp. Kände hur din kuk växte och tryckte allt mer mot min bak. Du började vakna och kysste mig i nacken, jag ryste i hela kroppen. Jag hjälpte din hand under min tröja så du kom åt mina bröst. Det var första gången någon annan än jag tog i dem, de hade börjat växa och var lite större än många av mina klasskompisars.

Du nöp i min bröstvårta, jag kände hur vårtgården styvnade under din behandling och jag började andas lite tyngre och stönade lite lätt, det var så skönt, så förbjudet och så inbjudande. Men nu vaknade du och stönade.

– Johanna det är inte rätt, vi borde inte gör så här. Men jag hörde att du var påverkad av situationen, så jag hyssade dig och kysste dig för första gången, en oskuldsfull kyss och du kunde inte annat än besvara. Jag satte mig gränsle över dig och drog av mig tröjan, och insåg att jag hade trosor med små hjärtan, så oskuldsfullt kan jag inse nu i efterhand.

Jag tände lampan vid sängen så jag kunde se något, det stack lite i ögonen och jag gömde mitt huvud i din hals. Din hand sökte mitt bröst och började återigen smeka dem så det kändes långt ner i underlivet. Du lyfte mig försiktigt uppåt så du kom åt med tungan och din lätta beröring fick mig att stöna hörbart, och du blev mer vågad och sög och slickade, att jag kände att det var något på väg att hända, du välte mig lätt i sängen, så du hamnade överst, lät din hand leka ner mot min mage medan du behandlade brösten. Smekte mig på insidan av låret och på trosorna, jag hade aldrig känt något liknande, hela min kropp besvarade dina rörelser.

Du drog försiktigt ner troskanten, och lät ett finger glida mycket lätt mot min klitoris, jag var så nära, på väg att komma, så drog du av mig trosorna och gled ner med tungan, av den intensiva beröringen kom jag nästan direkt, hela min kopp spände sig, och jag var tvungen att skrika högt. Detta var något jag aldrig hade drömt om. Du var så försiktig och väntade ut min orgasm. Men det var bara början, jag tog bestämt grepp om dina boxer och drog av dig dem, och ut sprätte din kuk, den största jag sett, hade bara sett pojksnoppar innan.

Tog försiktigt i den och du stönade lite lätt, det gjorde mig kaxigare och jag lät tungan glida lite över ollonet, och kände hur du var redan fuktig och att det smakade gott. Sög på ollonet och tittade på dig, och såg hur du blundade och njöt. Så jag sög in den längre och lite hårdare upp och ner så som jag trodde att man skulle göra. Lät tungan virvla lite runt ollonet medan jag tittade på dig. Tog lite trevande runt dina pungkulor med ena handen och du började mot jucka lite. Jag ville ha mer, så jag bröt tystandanden med att lite lågt säga: – Jag vill ha dig, jag vill ha dig i mig.

Det släppte din sista spärr, du vände på mig, så jag visade dig hela rumpan, du bad mig svanka och jag svankade, du lät tungan glida över klitoris, och jag var mer än redo, du lät ollonet reta ingången, så att jag var tvungen att be dig igen. – Kom in i mig. Och du tryckte långsamt in din lem allt längre, det gjorde inte alls så ont som jag trodde, och som alla hade sagt. Du var så försiktig, och långsamt började du jucka in och ut.

Smekte samtidigt mina bröst, jag svankade ännu mer så du skulle kunna komma riktigt långt in och jag kände hur jag var på väg igen, orgasmen kom över mig, så du var tvungen att dra ut och kom över min rygg. Sedan gick vi och duschade och jag frågade om jag fick titta nu när den var liten, tog den prövande i munnen och fick in hela, men det varade inte länge för den växte snabbt i min mun.

Du kysste mig och stack in ett finger och masserade klittan, jag kände att jag var på väg igen, men nu kunde du inte vänta du lyfte upp mig och tog mig under strålen mot väggen, du var mycket snabbare nu och jag kom direkt, och du pumpade en stund till och fick återigen dra dig snabbt ut och kom över min mage. Vad som hände sedan är en annan historia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *