Blåst av granntjejen

För några månader sedan hade jag lyckats komma över en gammal trävilla i utkanten av stan. Än så länge har jag inte flyttat dit på allvar då huset var i behov av en upprustning.

I köpet ingick turligt nog även förmånen att få trevliga grannar. I huset närmast bor en familj med två döttrar i tonåren. Flickorna har hjälpt mig med att göra ordning i trädgården. En sen sommarkväll i augusti när jag var på hemväg träffade jag en av dem, Alexandra, på trottoaren, ett hundratals meter hemifrån. Hon verkade vara tämligen berusad

Alexandra är en väldigt söt och trevlig tjej. Välutvecklad för sin ålder. Har en sådan där härligt ungflickskropp samtidigt som den är vältränad. Hade hon bara varit ett par år äldre, än sina 15-16 år, så hade jag säkert försökt fånga henne.

Vanligtvis har hon lätt för att skratta men nu stod hon här med gråten i halsen och såg bedjande på mig.

– Hej, är det du. Tur att du kom. Får jag sova över hos dig, för jag vågar inte gå hem morsan slår ihjäl mig, frågade hon sluddrande, när hon fick syn på mig.

Jag måste bara hjälpa henne och tog henne i armen och sa.

– Kom då, vi går omvägen genom parken. Då kan inte dina föräldrar se oss från ert hus, svarade jag.

Alexandra vinglade iväg bredvid mig på ostadiga ben, kunde knappt gå rakt.

– Bär mig, bad hon till slut.

Jag lyfte upp henne och jag bar henne sista biten. Alexandra slog armarna om min hals och la sitt huvud mot min axel, det kändes skönt. Så jag bar inne henne i köket och la ner henne på den bäddsoffa, som jag brukade sova i, och svepte ut en filt över henne. Hon somnade nästan med en gång. Hämtade en extramadrass, kudde och en filt och bäddade åt mig på golvet nedanför henne. Det var svårt att somna. Jag tänkte på “lammköttet” i soffan.

Vid femtiden på morgonen väckte jag henne försiktigt. Först visste hon inte riktigt var hon var men så kom hon ihåg och slog generat ner blicken. Jag satte mig hos henne i soffan.

– Du kanske måste gå hem nu, så dina föräldrar inte saknar dig i morgon, sa jag.

– De kommer inte att sakna mig. Förresten måste jag tacka dig ordentligt först för att du var så snäll, svarade hon.

Och så slog hon sina armar om min hals och gav mig en kyss mitt på mun.

– Är du inte tacksammare än så, frågade jag mest på skoj men hon tog det allvarligt.

– Jo, jättemycket mer, svarade hon.

Hon såg mig rätt in i mina ögon. Nu fick jag ingen puss, hon kysste mig med öppen mun och med sin tunga roterande i min mun. Jag blev helt paff och innan jag han besinna mig besvarade jag hennes kyss. Hon tog tag om min ena hand och förde den upp till hennes runda, fasta bröst. De var sköna att krama.

Då vaknade jag till och undrade vad jag egentligen sysslade med stod och tafsade en ung flicka på brösten.

– Det här är nog inte någon bra ide, är det inte smartare att du går hem, innan det händer något vi får ångra, undrade jag med en grötig röst.

– Nej, protesterade hon häftigt, jag vill att du knullar mig. Jag har aldrig legat med någon på riktig och vill att du ska vara den första.

Vad gör man när en ung villig tös, dessutom med en läcker kropp, ber en att ta sin oskuld. Det går bara inte att säga nej. Och mycket riktigt, jag kunde inte behärska mig länge. Jag kröp in till henne under filten. Alexandra släckte sänglampan. Det blev alldeles svart i rummet.

Vi kramades, våra läppar möttes i en lång kyss och hennes händer vandrade över min rygg. Våra tungor utforskade varandras munnar. Jag tryckte henne mot mig och hon pressade sig mot mig och gnuggade sitt underliv mot mitt. Våra höfter gungade mot varandra. Mina händer trevade under hennes tröja och knäppte upp behån baktill.

Strax hade jag händerna fulla med ett par underbara flickbröst. Jag kände på bröstvårtorna och märkte att de styvnade. Jag överöste hennes ansikte med kyssar, min mun vandrade ner mot halsen. Sedan tog jag av henne tröjan och började suga och slicka på bröstvårtorna. Efter en stund fortsatte jag neråt och slickade navelgropen, samtidigt som jag knäppte upp hennes jeans och drog ner dom och trosan till knäna och medan Alexandra själv sparkade av sig både jeans och trosor den sista biten, slet jag av mig mina boxershorts.

Hon låg på rygg och särade oblygt på benen. Jag halvlåg över henne. Vi låg naken hud mot hud. Gud vad skönt.

– Smek mig på musen…, bad hon.

Min hand gled ner till, det kändes vått och hett där. Så jag lät ett finger glida in försiktigt i fittan på henne. Drog det sedan sakta upp och ner ett par gånger längs fittläpparna, smekte hennes klitta. Jag kröp ner under filten och särade på blygdläpparna med fingrarna och tryckte munnen mot fittans lena, våta skinn. Det doftade och smakade härligt. Jag nafsade och sög på klittan, dök in med tungan i slidan så långt jag kunde. Alexandra andades allt snabbare. Jag fortsatte att slicka henne och hon låg inte still en sekund, utan hävde underlivet upp och ner, så det var svårt att ha tungan kvar på plats.

Det var länge sedan jag var så upphetsad och kåt. Jag kunde inte vänta längre, kuken ville in. Jag kröp upp mellan hennes särade ben, ställde mig på knä och lät min kuk nosa försiktigt på Alexandras unga oknullade fitta. Alexandra var nu väldigt kåt smekte mitt ansikte och viskade, lockande, i mitt öra.

– Knulla mig… Kom, ta mig…

– Jag vill knulla dig nu, får jag, ar du säker…? stönade jag

– Ja… ta mig… knulla mig…, kved den lilla kåta tonårstjejen under mig.

Jag körde in kuken lugnt och försiktigt i Alexandras vidöppna våta fitthål, trots att jag bara ville vräka in den. Hon var ljuvligt trång. Kuken den trängde ner i botten på första stöten med ett saftigt ljud. Den gled helt in i henne utan att möta något märkbart motstånd. Jag låg dock kvar helt stilla över hennes kropp tills jag märkte att hon ville ha mer. Då började jag knulla henne hårdare och vildare och redan efter ett par minuter kände att det snart skulle gå för mig och tänkte dra ut min kuk och tänkte släppa satsen på hennes mage. Hon märkte det och låste fast mig med en bensax.

– Jag vill att du kommer i mig… Spruta i miig, spruta fittan full…, sa hon.

Jag försökte hålla igen. Låg nästan stilla en stund, rörde mig bara långsamt fram och tillbaka, försökte dra ut på det sköna i det längsta genom att tänka på allt annat än att kuken var till roten begravd i en trång tonårsfitta. Alexandra kramade mig fortfarande hårt med sina ben. Tryckte med hälarna mot min bak och mötte mina stötar genom att höja sitt underliv i takt med mina juck.

Tempot i mina juck ökade igen och hon svarade med kraftigare motjuck och slingrade sig som en orm under mig. Hon gick upp i brygga och jag kände hur hennes fitta blev ännu våtare och det liksom började rycka i den. Hon hade mot alla odds fått en orgasm. Det blev för mycket för mig, med en sista djup stöt in i hennes heta fitta sprutade jag henne full.

Jag låg tungt kvar över henne. Min kuk var fortfarande kvar inne i henne. Hon såg på mig och sa:

– Jag vill ha mer… Knulla mig igen… Nästa gång kan du väl ta mig bakifrån… Det ska vara skönt har jag hört…, fnittrade hon lyckligt.

– Nästa gång? undrade jag. Du måste väl gå hem nu?

– Nej. Varför det. Mina föräldrar är bortresta över helgen, svarade hon

Alexandra kröp kelsjuk tätt intill mig. Vi låg sida mot sida, nojsade, berättade historier. Jag har aldrig känt mig så här avslappnad med en flicka förut.

– Får jag en kram? bad jag, la armen och henne och hon kröp närmare och gav mig en.

Hon öppnade sin mun och kysste mig. Medan hennes tunga spelade med min, kände jag hennes underliv pressades mot mig. Hon såg in i mina ögon, tog kuken med sin vänstra hand och började runkade.

– Är det skönt?

– Mmmm…, svarade jag.

Min kuk höll med och svällde mot hennes mage. Jag smekte hennes klitoris. Snart hörde jag hur hennes andhämtning blev allt snabbare. Hon kunde inte längre hålla sig lugn, utan roterade med sitt underliv mot min hand. Hon smågnydde hela tiden. Hon lade upp ena benet över mina. Föste bort min hand och styrde in kuken i sig. Även om inte ställningen var den bästa så jag kom åt att knulla henne riktigt bra.

– Aååhhh, knulla mig bakifrån, nu snälla…, kved hon.

– Nej, rid mig i stället…, befallde jag.

Hon satte sig på mina lår, riktade in kuken och sjönk ner. Sakta gled kuken in i hennes sjöblöta vagina. Trots att det fortfarande var mörkt i köket kunde jag ana hur de underbara brösten gungade upp och ner, jag kunde inte motstå att krama dem. Hennes stjärt studsade upp och ner mot mina lår i ett allt snabbare tempo.
Samtidigt som jag gjorde motstötar. Jag hörde mig själv stöna högt, utlösningen var på väg igen. Grep tag i hennes höfter och tryckte henne så hårt ner på kuken jag kunde samtidigt som jag kände hur sperman pumpades in i henne. Alexandra smekte sig själv med ett finger, för att även hon skulle få sin orgasm, medan jag var kvar i henne och småjuckade med alltmer slaknande kuk.

– Gud, vad skönt jag hade det… det var bättre än jag hade hoppats…, sa hon och log.

Med en suck sjönk hon ihop över mig och kysste mig. Då, utan förvarning, erkände hon att hon spelat mer berusad än hon var. Hon hade blivit kär i mig för någon månad sen men inte vågat göra något åt det. Idén, att spela full, hade kommit som en blixt från klar himmel, när hon såg mig kvällen innan. Och jag hade reagerat och gjort precis som hon trott. Vilken tjej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *