Semestervecka på Rhodos

Det var andra dagen på vår semestervecka på Rhodos. Jag och min flickvän hade njutit av solen och värmen. Större delen av tiden hade vi tillbringat på stranden. Vid detta tillfälle var vi båda 21 år gamla och studenter. Det var augusti och vi hade lyckats spara ihop till en resa tillsammans innan terminen började.

Den här dagen skulle vi prova på utelivet i den livliga turistorten. Efter att tillbringat dagen på stranden åt vi middag på en trevlig uteservering. Det var mycket folk i rörelse och stämningen var hög. Min flickvän Maria var klädd i en lätt sommarklänning och högklackade skor. Hon är av medellängd, har kurvig solbränd kropp och mörkt axellångt glänsande hår.

Vi delade på en flaska vin och utbytte kåta blickar över bordet. Jag visste att Maria lätt gick igång när hon fått i sig lite vin och självklart gillade jag det. Hon smekte mig lite lätt med foten mot mitt lår samtidigt som hon gav mig ett utmanade leende. Efter en stund bröt vi upp för att hitta någon nattklubb. Det fanns mycket att välja mellan och vi gick in på ett ställe som såg inbjudande ut. Klockan var runt elva och det var en kort kö. Nattklubben var snyggt inredd med grupper av soffor och bord som var placerade runt ett stort dansgolv i mitten. Dansgolvet var uppdelat i två plan. Det var halvfullt med folk i rummet och man fick känslan av att kvällen inte riktigt kommit igång ännu.

Vi satte oss i baren och beställde varsin pina colada. Medan vi satt och småpratade och tittade på folk fylldes det sakta på med fler människor. Stämningen steg sakta. Efter en liten stund kom det fram en kille och presenterade sig. Han såg typiskt grekisk ut med mörkt kort hår, och olivfärgad hy. Han såg ut att vara i 35årsåldern, var klädd i svarta byxor och vit skjorta, och såg väldigt välvårdad ut. Han presenterade sig som Nick och han var ägaren till nattklubben. Hans engelska var perfekt och han talade både artigt och avslappnat. Diskussionen föll sig naturligt och han frågade intresserat om vilka vi var och vad vi gjorde osv. Efter en stund erbjöd han oss att följa med till viphyllan. Det var egentligen en lite upphöjd alkov med väggar på tre håll och utsikt över rummet åt det fjärde. Det var ett bord i mitten och en soffa längs väggarna. Det dök upp en servitris med en flaska champagne som vi delade på. Nattklubbsägaren försäkrade att han bjöd på allt.

Jag kunde inte undvika att notera att Nicks blick lätt fastnade på Maria. Att han var intresserad var rätt tydligt även om han försökte dölja det bakom sin artiga fasad. Maria satt bredvid mig på den innersta soffan och Nick på en av sidosofforna. Jag flyttade lite närmare henne och lade handen på hennes lår som för att markera att hon var min. Nick noterade gesten nästan utan en min. Jag vet inte om Maria märkte den lilla maktkampen om hennes uppmärksamhet. Hon lyssnade intresserat på Nick och skrattade åt hans skämt. Han var väldigt noga med att inkludera mig i samtalet. Trots att han flirtade med min flickvän kunde jag inte tycka illa om honom, han var så genomtrevlig helt enkelt.

En flaska champagne till dök upp vid bordet och vi hade riktigt trevligt. Nick började mer ogenerat berömma Marias utseende, hon rodnade lite lätt men verkade ändå gilla komplimangerna. Nick berömde även hennes klänning och frågade till min och Marias förvåning om han fick köpa den? Maria svarade med en förvånad och lite misstänksam blick att hon köpt den av en gatuförsäljare igår för 10 Euro och hon kunde inte riktigt förstå hans intresse. Nick svarade lugnt att hon skulle få 500 Euro om hon tog av sig och gav honom klänningen. En lite besvärad tystnad spred sig vid bordet och jag mötte Marias blick. Hon såg både förnärmad och tveksam ut. Vi båda var fattiga studenter som sparat ihop till den här resan, 500 Euro skulle finansiera en stor del av den. Samtidigt som det kändes kränkande att han ville betala för att min flickvän skulle strippa så fanns det en känsla inom mig som ville se henne göra det. Maria tittade nervöst på Nick, sedan såg hon sig runt om i lokalen och sist mötte hon min blick. Det var ganska lättklätt på dansgolvet, det fanns flera tjejer som dansade i bikinitopp och kort kjol. Om Maria skulle ta av sig klänningen skulle hon inte sticka ut speciellt mycket, dessutom satt vi ganska avskilt. Maria var tydligen i samma tankar som jag för när Nick lade upp 500 Euro på bordet gav hon mig en lite bedjande blick. Utan att egentligen tänka efter nickade jag sakta. Maria såg lättad ut, vände sig mot Nick och tog emot pengarna. Han mötte henne med ett självsäkert leende.

Maria svepte med blicken runt rummet innan hon krånglade av sig den korta klänningen utan att resa sig upp. Hon gav klänningen till Nick som tog emot den samtidigt som hans ögon var klistrade på Marias kropp. Hon hade på sig en lila BH med matchande stringtrosor i tyg. Hon dolde sig egentligen rätt bra där hon satt i soffan bakom bordet. Jag märkte att jag hade stånd, hela situationen gjorde mig upphetsad. Även Maria verkade finna sig i situationen, hon verkade trivas med att vara åtrådd av Nick. Hon lade sin hand i mitt knä och smekte sakta min kuk utanpå byxorna samtidigt som hon gav Nick en retsam blick. Maria fortsatte diskussionen som om inget hade hänt. Nick såg för första gången lite pressad ut.

Vi fortsatte samtalet samtidigt som ytterligare en flaska champagne dök upp. Den kvinnliga servitrisen gav oss och speciellt mig en road blick. Nick såg återigen mer självsäker ut även om han inte kunde dölja ett tydligt stånd. Han var fortfarande lika oklanderligt trevlig. Tanken på att han var kåt på min flickvän gjorde att min egen kuk styvnade till ännu mer. Efter en liten stund kom den väntade frågan från Nick, han ville köpa hennes underkläder. Maria såg road ut när Nick ställde frågan. Han sköt fram 300 Euro som Maria tog emot och synade med en sammanbiten blick innan hon utan att titta på mig knäppte upp sin BH. Hon släppte ut sina fasta bröst som hon sedan smekte med händerna. Hon hade en vacker jämn solbränna som avslöjande att hon solat mycket topless. Jag satt som i trans när hon tog min hand och förde till sitt ena bröst. Jag smekte henne sakta och varje rörelse följdes av Nicks vaksamma blick.

Nick lade fram 300 till och bad om hennes string, Maria skakade på huvudet med ett retsamt leende, inte förrän Nick hade lagt fram 200 till började hon långsamt dra av sig sina trosor, fortfarande utan att resa på sig. Nick sträckte på sig för att kunna se bättre men hans sikt skymdes av bordet. Maria kastade bort BH:n och trosorna till Nick som såg lite besviken ut för att han inte fått mer valuta för pengarna. Jag kände att situationen började flippa ur, hur långt tänkte hon gå egentligen? Ändå satt jag bara där och smekte Maria långsamt samtidigt som jag spelade att allt var normalt. Maria drack upp sitt glas med champagne och det märktes att hon var lite påverkad, annars hade hon nog inte gått så långt.

Det hade nu fyllts på med ännu mer folk i lokalen och det blev en och annan nyfiken blick in mot vårt håll. Detta gjorde att Marias självsäkra leende blev lite mer nervöst. Nick satte nu in stöt och frågade om Maria kunde tänka sig att gå och hämta en flaska champagne till? Det skulle bara vara att gå ner till baren och hämta. Maria stelnade till, här satt hon relativt insynsskyddat men där ute skulle alla kunna se henne. Nick plockade fram 1000 Euro och lade på bordet. Tystnaden var total, Maria tittade sammanbitet först på mig, sedan på folket ute på dansgolvet och sist på pengarna. Plötsligt reste hon sig bestämt upp och krånglade sig förbi Nick och reste sig upp. Hon passerade precis över hans knä och måste ha känt hans hårda kuk.

Det gick ett litet sus genom rummet när Maria med bestämda steg gick mot baren. De flesta nattklubbsbesökarna märkte antagligen ingenting. Det var dock en del som oblygt beskådade Marias kurviga kropp där hon gick iklädd endast högklackat och ett pärlhalsband. Jag stirrade som hypnotiserad på henne när hon rörde sig genom folkvimlet. Nästan framme vid baren blev hon stoppad av ett gäng yngre killar med afrikanskt utseende. De började prata med henne och jag kunde se hur hon log lite besvärat när deras blickar oblygt svepte över hennes kropp. De slutade med att två av killarna ställde sig på varsin sida om henne och den tredje tog några kort. De stod tätt intill och jag såg hur den enes hand kramade hennes fylliga skinka. Efter några kort och några uppskattande kommentar fortsatte hon till baren, hämtade champagnen och gick tillbaks. På vägen tillbaks var det ytterligare någon fotoblixt som lyste upp rummet.

Maria satte sig lättad ner i soffan när hon var tillbaks. Hennes lilla utflykt hade dock väckt lite uppmärksamhet, det stod ett gäng killar och tittade rakt mot oss. Nick hade beskådat alltihop med en road min, han såg verkligen ut att njuta. Jag lade armen om Maria när hon satte sig ner igen. Jag av Maria en djup kyss och höll om henne. Nick berömde henne och tyckte att det var starkt gjort. Jag var fortfarande fruktansvärt kåt och även Maria verkade lite tänd nu när hon var tillbaka.

Nick lade nu fram 2000 euro på bordet och undrade vad han kunde få för det? Återigen blev det lite spänt och jag höll Marias hand hårdare. Tankarna flög genom mitt huvud, Vad ville han ha? Hur långt kunde Maria tänkas gå? Maria tittade mig djupt i ögonen en stund innan hon vände sig mot Nick och sade: För 3000 euro kan jag suga av dig! Jag kände mig återigen paralyserad, jag kände att jag borde protestera, men innerst inne ville jag se henne göra det. Nick lade utan minsta tvekan fram 1000 euro till. Maria flyttade sig sakta närmare honom och nu såg han väldigt spänd ut.

Maria satte sig på huk på golvet framför honom och började knäppa upp hans skjorta. När hans skjorta var uppknäppt hällde Nick en skvätt champagne över sitt bröst. Maria förstod vinken och börja slicka längs hans champagneglänsande bröst. Hon började rätt snart knäppa upp hans gylf och dra ner hans byxor. Rätt som det var dök hans väntande kuk upp, den var kort och tjock och han var helt rakad. Maria slickade längs skaftet några gånger innan hela den grova pålen försvann in mellan hennes läppar. Nick stönade högt. Utan att ha tänkt på det hade jag själv tagit fram min egen kuk och börjat runka sakta. Jag satt precis bredvid när min flickvän sög en annan mans kuk. Jag kunde se varenda detalj, vartenda ansiktsuttryck, jag mötte även hennes blick Jag tror inget någonsin har gjort mig kåtare.

Hennes glänsande axellånga mörka hår slängde fram och tillbaks i takt med att hennes huvud guppade upp och ner över hans sprängfyllda kuk. Nick satt tillbakalutad med händerna bakom huvudet och följde liksom jag varenda rörelse hon gjorde. Han tittade självsäkert och lite hånfullt åt mig. Jag kände svartsjukan komma över mig och blev lite förbannad över att han verkade så nöjd över att ha lyckats få en avsugning av min flickvän. Han berömde hennes behandling. Efter en stund såg jag att hon satt lite mer bredbent och att hennes ena hand letat sig ner mellan hennes ben. Jag mötte hennes blick och jag kunde se både kåthet och skam.

Det hade nu samlats ett litet gäng åskådare som försiktigt närmade sig. Det var mestadels killar som med nyfikna blickar ville se vad som var på gång. Nick noterade publiken och verkade glad över uppmärksamheten. Maria däremot var fullt upptagen med att pulla sig själv och att suga Nicks kuk. Plötsligt tog Nick sina båda händer på Marias huvud samtidigt som han reste sig upp. Maria fick sträcka på sig för att följa med, hela tiden med kuken kvar i munnen. Hon såg nu det växande gänget av åskådare som fick mycket bättre överblick. De stod i en halvcirkel runtom, och Maria ryckte till när en fotoblixt lyste upp scenen. Hon tvekade och tittade sig nervöst omkring. Nick började då sakta röra höfterna fram och tillbaka samtidigt som hennes huvud var i hans grepp. Hans kuk gled med en allt snabbare takt in och ut mellan hennes läppar. Nick verkade mycket upphetsad över uppmärksamheten, han log stolt när han munknullade henne inför allt folk. Maria verkade finna sig i att vara i centrum för allas uppmärksamhet, då hon ändå inte kunde göra något åt det. Hon fortsatte att smeka sig själv.

Medan jag satt och runkade och ansträngde mig för att hålla ut såg jag hur någon i publiken hade en videokamera. Han gick runt och filmade energiskt från olika vinklar. Kameran var alldeles vid hennes ansikte när Nicks grova kuk gång på gång försvann i hela sin längd in i hennes mun. Hennes näsa nuddade hans mage. Det fullkomligt lyste om Nick när han med ett självsäkert leende njöt framför kameran.

Efter en stund minskade Nick på takten och drog ut kuken ur hennes mun, kuken glänste av saliv. Han tog hennes hand och hjälpte henne upp. Han vände på henne så hon stod med ryggen mot honom samtidigt som han tecknade åt hennes att böja sig. Hon stod nu vänd mot mig där jag satt i soffan. Maria tog stöd med sina händer på mina knän samtidigt som hon putade med rumpan mot Nick. Det dröjde inte många sekunder innan han börja knulla henne bakifrån. Jag såg henne rakt i ögonen när hon gungade fram och tillbaks och med Nick som frenetiskt pumpade bakifrån. Hon hade en frånvarande blick och verkade helt besatt av kåthet. Jag runkade nu min kuk precis framför hennes ansikte och till min stora glädje tog hon den i munnen. Hon han precis nudda den med sina läppar när jag det gick för mig. Det första sprutet träffade hennes kind, resten runkade jag ut över min mage. Maria verkade knappt märka att det gick för mig, hon blundade och stönade högt när hela hennes kropp spändes inför orgasmen. Plötsligt var det som om luften gick ur henne, hon föll ihop över min nedsprutade mage. Maria hölls endast upp av Nicks stadiga grepp om hennes höfter, där han fortfarande pumpade henne. Efter några flämtande andetag hämtade hon nya krafter och reste sig upp. Nick drog sig då ur henne och tecknade åt henne att sätta sig i soffa. Hon satte sig tillbakalutad ner i soffan medan Nick satte sig grensle över henne med kuken framför hennes mun. Han strök sig sprängfyllda kuk över hennes läppar och hon lät kuken glida in utan protest.

Efter bara ett par tag fram och tillbaks stönade Nick till och kastade huvudet bakåt. Sekunden efteråt hostade Maria till när hennes mun fylldes av varm sperma. Nick pumpade stönande sats efter sats in i Marias mun. Hon kunde inte spotta ut där hon satt, så hon försökte lugnt svälja så gott det gick. Det rann vita rännilar av sperma från hennes mungipor innan Nick hade tömt allt. Nick runkade ut de sista dropparna och lät de falla ner i hennes mun. När Maria lyckats svälja den sista sperman slickade hon lydigt rent Nicks kuk.

Nick klev nu ner från soffan, ställde sig upp och mötte publiken med ett bländande leende. Folket mötte honom med ett livligt jubel. Ett par fotoblixtar lyste upp rummet. Han betedde sig precis som någon artist som just gjort sitt nummer. Med en överdrivet artig gest tog han Marias hand och ledde henne upp ur soffan. Maria verkade lite frånvarande men reste sig långsamt upp.

Själv satt jag som i trans och runkade sakta min kuk. Jag såg hur Maria och Nick nu poserade framför kamerorna. Nick hade sin arm runt hennes höft och de båda vände sig mot den ivriga publiken. Ett försiktigt leende hade letat sig fram på hennes läppar. Hon vände på huvudet och gav mig en öm kärleksfull blick. Jag kunde se hur den vita glänsande sperman avtecknade sig mot hennes solbrända hy. Det hade runnit från hennes mjuka läppar, ner över de välformade brösten ända ner till hennes underliv.

Jag knäppte upp byxorna och reste mig sakta upp. Maria lade sin arm om mig och gav mig en blöt kyss på kinden. Hon log mjukt och vände sig om för att ta sig handväska. Nick sträckte fram sin hand mot mig och vi skakade hand. Han gav mig en blick som verkade uppriktigt tacksam. Jag och Maria gick obekymrat därifrån genom folkvimlet ut från nattklubben. Att folk tittade på hennes nakna kropp bekymrade oss inte det minsta. Vi promenerade lugnt och sakta hem till hotellet genom den ljumma natten utan att säga ett ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *