Bordell i Danmark

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Danmark har en mycket liberalare syn på sex och bordeller. Det finns gott om bordeller i Danmark och det är fritt fram för en massa sexuella äventyr där. De danska bordellerna har unga mycket snygga tjejer som gör allt för att tillfredsställa dej och dina sexuella fantasier.
Här är ett exempel.

Jag blir anvisad till ett rum med en stor säng. Tak och väggar är täckta med speglar så att man kan se sängen i vilka vinklar man vill.
Tjejen heter Kristina och är en kortklippt blondin. Hennes stora tunga bröst är nedstoppade i en vin röd pushup BH. Ett par lika vinröda stringtrosor täcker precis hennes kön och de långa svarta högklackade stövlarna slutar halvvägs upp på låren.
Hon sätter sig i mitt knä och för in mitt ansikte mellan sina stora tuttar.
– Vad kan jag göra för dig då?
– Mycket säger jag och ler.
– Va drömmer du om då?
– Vad är du bra på då?
– Jag suger bra,säger hon ogenerat. Och sedan är jag trång i stjärten om du har lust med det.
Jag bestämmer mej för lite av varje och med en svensk avslutning. Vilket innebär att hon runkar av mej utan kondom mellan brösten. Man får inte spruta i ansiktet men mellan tuttarna går bra.

Hon är snabbt tillbaka den här gången helt naken förutom stövlarna. Jag tar tag i de stora pattarna och suger på vårtorna en stund. Kristina smårunkar mej tills kuken står som ett spett. Hon trär på en kodis och ställer sig gränsle över mitt ansikte. Hon suger med djupa lungna tag. Hon tar kuken helt ner till roten. Jag kan på nära håll studera hennes slätrakade fitta.
Ståendes på knä vänder hon sitt välformade stjärt mot mig. Först så kör jag kuken i hennes fitta. Hon är väldigt smidig och jag får hålla mej för att inte spruta direkt. Jag böjer mej framåt och håller henne om brösten medans jag med djupa tunga kukstötar njuter av den varma fittan.
Motvilligt lämnar jag fittan och riktar in ollonet mot hennes lilla bruna stjärtmuskel. Hennes röv är trång och jag får stöta försiktigt ett par gånger innan jag kan borra in kuken i Kristinas stjärt. Jösses va det är trångt. Jag knullar henne hårt i stjärten och hon flåsar tungt för varje kukstöt. Hennes fingrar snor sunt min pung och jag känner sperman trycka på. Snabbt rycker jag ut kuken ur hennes röv. Rullar över på rygg och nu kommer det absolut skönaste man kan vara med om.
Kristina slutar sina stora fasta pattar runt min kuk. Mitt ollon gnids fram och tillbaka mellan tuttarna samtidigt som hennes tummar snor över ollonet. Mitt kukollon är nu uppsvällt och blålilla. Jag juckar med kuken mellan brösten och fullkommligt exploderar. Min sperma pumpas ut mellan de stora välformade tuttarna. En fantastisk syn att se sin kuk pumpa stråle efter stråle med sperma mellan ett var välformade kvinnobröst. Jag är helt urlakad efteråt. Ibland om jag orkar så låter jag henne ge mig ett sprut till antingen med handen eller med munnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *