En kväll på krogen

Det här hände för ett par år sedan när jag var ute på krogen. Som vanligt var man ju redigt berusad efter en helkväll på stan, stället jag var på stänger klockan 5 på morgonen. När jag står och hänger vid bardisken kl 4 på morgonen, kommer det fram en kvinna som minst var 18 år äldre än mig, jag gissade att hon var runt 40-årsåldern, vi kom snart in i djupa diskussioner, hon var trevlig och såg mycket bra ut. När klockan närmade sig 5, erbjöd hon sig att skjutsa mig hem, jag hade undrat en stund varför hon inte drack något alkoholhaltigt, men här kom förklaringen, hon körde bil för hon bodde en bit utanför stan, och njöt mer av att dansa nykter, sa hon. Så nu undrade hon om hon kunde få köra mig hem som tack för trevligt sällskap. Jag var inte sen att tacka ja, jag menar här fick man ju skjuts hem av en kvinna som såg mycket bra ut, jag började få snuskiga tankar vid det här laget. Vi hämtade våra kläder från garderoben och gick till bilen, jag reagerade på att hennes bil var en liten japansk sportbil av senaste modell, wow det här var ingen vanlig kvinna. När vi kom fram till min adress frågade hon om hon inte skulle kunna få låna en telefon hemma hos mig, för hon var tvungen att ringa ett viktigt samtal. Javisst får du det sa jag blixtsnabbt, min snuskiga hjärna började genast att smida planer. Vi kom in i lägenheten, jag reagerade på att hon hängde av sig sin kappa, undrar om hon också har någon plan med detta tänkte jag, och blev snabbt medveten om att jag måste försöka nyktra till lite. Jag sträckte fram telefonen samtidigt som jag frågade om jag kunde få bjuda på lite te, gärna sa hon och började slå ett telefon nummer, jag försvann snabbt ut i köket för att göra te. När jag kom tillbaka hade hon satt sig tillrätta i soffan, dragit upp klänningen så att hennes ena lår var inbjudande blottat, jag dukade fram två koppar och hällde upp teet, vi satt en stund och pratade och drack te, när hon plötsligt la sin hand på mitt ena lår, hon fortsatte att prata som om inget hade hänt, medans hennes hand rörde sig långsamt på mitt lår. Efter en stund började hon tala om sex, och vi kom snabbt igång med ett livligt samtal, under tiden hade hennes hand närmat sig mitt skrev och gled upp över min kuk, samtidigt som hon kom in på hur hon njöt av yngre män med ett tufft utseende, som hon kunde få göra vad hon ville med. Min kuk började svälla till ett fruktansvärt stånd medans hon kramade det, plötsligt dyker hennes andra hand upp och börjar knäppa upp mina byxor. Nu måste jag få släppa ut den här busiga saken sa hon medans hon lirkade fram min kuk med vana händer, mmmmmm en sån här godsak måste jag smaka på sa hon och hennes huvud dök ner mellan mina ben, hon började att slicka min kuk uppifrån och ned och sedan tillbaka igen, jag satt som förstenad en stund innan jag fattade vad som höll på att hända, det hela hade gått så snabbt att jag inte hann med, här satt jag och vart avsugen av en underbart kåt kvinna som visste vad hon ville och tog saken i egna händer, en av mina fantasier höll på att slå in, att få bli utnyttjad av en äldre kvinna. Jag slappnade av och lät mig glida in i ett underbart kåtrus, hon fickk bestämma och göra vad hon ville med mig, Jag som var van vid att ta initiativ och styra med hård hand, detta var verkligen en upplevelse. Efter en liten stund sa hon till mig att ställa mig upp, jag gjorde som hon sa och ställde mig framför henne, hon drog snabbt ned mina byxor till anklarna så att jag stod framför henne med underlivet bart, hon sa till mig att runka min vackra kuk så att hon fick se, jag gjorde som hon sa medans hon långsamt smekte sig över trosorna som hon blottat genom att lyfta upp klänningen. Efter någon minut reser hon sig upp, drar upp min tröja så att den sitter över mitt huvud medans jag står med armarna uppåt, hon bjer sig fram mot min kuk, nu skall du få ge mig det jag vill ha säger hon innan hennes mun sluter sig runt min kuk. Hon börjar att suga min kuk med långsamma djupa rörelser som långsamt ökar i takt med hennes kåtgnyende, jag står där med armarna i vädret och kan inte se något medans en vild kåt kvinna suger min kuk för att stilla sina egna lustar, detta var som en dröm. Hon började att suga allt våldsammare medans hon runkade kuken med ena handen, kom nu låt mig få det jag vill ha, stönade hon. Jag kände att detta var droppen, jag kunde inte hålla mig längre, jag hörde mina egna stönanden som någontans långt borta, detta var en av dom kraftigaste utlösningar jag haft, det formligen sprutade ut när jag kom med ett vrål, hon liksom hynnade medans hennes mun sög och sög ut droppe efter droppe ur min kuk, jag kände hur knäna höll på att vika sig av min orgasm, jag var tvungen att slita av mig tröjan och ta stöd mot hennes huvud för att inte trilla omkull. Hon torkade sig om munnen och sa att hon inte var nöjd ännu, ta av dig byxorna också och ställ dig framför mig i soffan. Jag gjorde som hon sa, hon tog tag i min kuk och började att smeka den, till min egna förvåning började den långsamt att svälla igen, detta var otroligt, denna kåta mogna kvinna var ett sexmonster som levde på säden från unga män, rena sexvampyren stod jag och tänkte, hon får göra vad hon vill med mig. Hon började att suga frenetiskt, medans hon tog av sig trosorna och blottade sin rakade fitta genom att sära på låren brett, hon började att smeka sin fitta frenetiskt medans hon sög min kuk under gnyende kåtljud. Jag böjde mig fram över henne och tog tag i soffkanten medans hon halvlåg under mig och slagrunkade kuken medans hennes tunga virvlade runt mitt ollon, hennes ena hand smiskade min skinka medans hon väste fram, ge mig mer min lilla tjur. Hennes andra hand gled långsamt in mellan mina skinkor och jag kände att hennes fingrar var fuktiga, hon började långsamt smeka runt mitt stjärthål medans hon sög mig med djupa drag, hennes andra hand smekte mina skinkor och drog mig mot hennes mun med kraft till och från. Ett av hennes fingrar började långsamt att tränga in i min stjärt, detta var en helt ny upplevelse, visst man hade ju läst om att mannens g-punkt sitter i längs kukroten mot stjärten och att den går att stimulera genom denna, men det har ju låtit lite bögit så det hade man ju nästan glömt, men när denna kvinna gjorde just detta kändes det inte bögit, kan nog bero på att det var just en kvinna som gjorde det, det fick mig att förstå att jag nog missat nåt i den sexuella skolan. Känslan var obeskrivlig, hennes mjuka läppar mjölkade min kuk medans hennes finger långsamt gled in och ut i stjärten, det flimmrade framför ögonen på mig och jag kände hur orgasmen började byggas upp, mina stön hördes som i fjärran och jag började skaka när min utlösning formligen vällde fram genom kuken mot hennes giriga svalg, hon hngde sig fast och mjölkade kuken till sista droppen, medans jag stod över henne och skakade, detta var min absolut kraftigaste utslösning någonsin stod jag och tänkte medans jag försökte tygla min vilda andning. Nu tillhör du mig sa hon medans hon smekte min kuk efter att jag varit ute i köket för att hämta varsit glas vatten, nu vill jag ha kuk i fittan också, min kuk som vid det här laget hade hamnat helt i hennes våld var inte sen med sin reaktion, hon tog av sig sin klänning och sina trosor och lade sig i soffan med särade ben, men först skall vi skydda oss sa hon och gav mig en kondom, jag trädde snabbt på den och kröp ner mellan hennes lår, ge nu tant det hon behöver sa hon, varpå jag förde in min stenhårda kuk i hennes fitta. Det jag sen fick uppleva går nog knappt att beskriva, hennes fitta började att bete sig som om den hade ett eget liv, den ömsom kramade och ömsom drog i min kuk utan att jag inte ens behövde röra mig, det var den skönaste fitta jag någonsin hade varit inne i, jag låg helt still medans hennes fitta drog och kramade min kuk, efter en liten stund började jag långsamt att köra min kuk in och ut, medan hennes fitta kramade våldsamt runt kuken, detta var underbart jag kunde inte hålla kontroll så värst länge innan de få droppar som jag lycades få fram rusade mot kondomens insida, som tur var hann hom komma med mig så jag slapp känna mig som en skolpojke som kommit i brallan alldeles för tidigt. Men om jag trott att detta var slutet så trodde jag helt fel, när jag kom tillbaka från toaletten sa hon till mig att ställa mig framför henne igen, och långsamt smeka mig själv, denna gång tog det lite längre tid, men känslan av att stå framför denna mogna kvinna och smeka mig själv fick min viljekraft att resa min kuk av ren kåthet. När jag stått en liten stund och runkat framför henne tog hon kuken i sin mun igen och började suga, hon lät sin ena hand glida in mellan mina skinkor igen och hennes finger gled in i stjärten på mig igen, hennes andra hand runkade min kuk våldsamt, nu vill jag ha dina godsaker över mig sa hon, kom igen nu min lilla tjur spruta över mina bröst. Det hon sa och gjorde med mig fick min egna viljekraft att blekna, nu var det hon som styrde mig helt, och hon beordrade mig att spruta över henne, varpå min kuk lydde henne efter en liten stunds yterligare behandling av kuk och stjärt, till min förvåning såg jag stråle efter stråle träffa hennes bröst när min utlösning inträffade ackomanjerat av mitt djungelvrål. Hon styrde kuken med hjärnhand och lät den gnida ut hela satsen över hennes bröst. Hon bad efter en stund om en handuk, som hon torkade av sina bröst med innan hon tog på sig sin klänning igen. Hon kramade om mig och och min kuk, medans hon tackade för teet, sedan försvann hon ut genom dörren med ett leende på läpparna, och jag gick och la mig med ett leende på mina. Detta var den första och sista gången jag såg henne, jag har inte träffat henne igen när jag varit ute på krogen, jag vet inte ens hennes namn, men minnet runkar jag än i dag till. *ler brett

Det var en av mina upplevelser i livet, hoppas den gav dig tillfredställelse *ler*

En kommentar

  1. Detta var en av de häftigaste novell jag har läst. Otrolig kvinna som fick honom komma gång på gång. Hon var som ett sexmonster. Frågan om finns såna. Önskar själv jag fick vara han. Det tände mig otroligt. Ulf från Arvika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *