Den kåta horan

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Det är knappt jag tror att jag verkligen gör det här. Det finns fortfarande tid att ångra sig, men jag vill. Jag har fantiserat om det här så länge och det känns som att det är nu eller aldrig. Jag går med självsäkra steg in på hotellet och går fram till hissarna. Du har skickat ett SMS med våning och rumsnummer och jag vet att du finns där nu, bara några våningar ifrån mig.

Jag kliver in i hissen och trycker på sexans knapp, jag kan knappt hålla tillbaka ett nervöst fnitter… våning sex, ja det är ju passande. Utanför din dörr stannar jag ett ögonblick, tar ett djupt andetag och knackar på. Det dröjer en stund och jag hör någon röra sig innanför. I bråkdelen av en sekund får jag för mig att jag knackat på fel dörr och vill bara springa, men så öppnas dörren och jag förstår direkt att det är du.

Du drar in mig i din famn och ger mig en stor kram och med ens är jag lugn. Och kåtheten har redan börjat pirra i kroppen.Du är nästan tio år äldre än mig, muskulös, svart hår och grönblå ögon. Du är renrakad, doftar fräscht och ditt ansikte talar om att du är en man som är van att få din vilja fram. Jag sneglar mot bulan i dina byxor och känner hur jag blir fuktig i fittan. När dörren stängts och låsts bakom oss så tar du fram din plånbok.

Lika bra att göra upp betalningen på en gång, eller hur? Säger du med mörk röst. Jag bara nickar och det går som en elektrisk stöt igenom mig. Jag har fantiserat om att sälja mig så länge jag kan minnas och nu när fantasin blir verklighet känner jag mig knäsvag av kåthet.Du räknar upp pengarna som vi kommit överens om och jag stoppar ner dem i min handväska.

Okej, nu har du fått dina pengar, nu gör du som jag säger? Kommenderar du. Jag nickar.– Vad sade du?! Ryter du.– Ja, svarar jag snabbt med svag röst. Jag känner hur fittan blir allt våtare. Bra. Klä av dig nu din kåta hora, säger du med kåt röst. Jag lägger märke till att bulan i dina byxor blivit större.Jag klär sakta av mig, både generad och kåt av situationen.

När jag fått av mig alla kläder så blir jag stående stilla framför dig, känner hur du tittar på min nakna kropp med hungriga ögon. Du kommer nära mig, trycker min nakna kropp bakåt så att jag dunsar emot den kalla hotelldörren, du pressar din kropp hårt mot min och jag kan känna din hårda kuk genom byxtyget. Du kysser mig hårt och klämmer på mina bröst, sedan släpper du mig plötsligt och backar.

Jag känner mig utlämnad där jag står naken framför dig, du är ju fortfarande fullt påklädd. Du tar tag om min nacke och tvingar mig att böjd framåt följa med dig. Du kastar mig mot dubbelsängen och säger med hård röst:– Visa fittan för mig nu din slyna, visa vilken kåt hora du är.Jag blir vansinnigt kåt av att bli förnedrad på det här sättet men jag försöker att inte visa det alltför tydligt.

Jag kryper upp i sängen och lägger mig på rygg med lätt särade ben. Du har satt dig i en stol vid fotänden av sängen, håller på att knäppa upp skjortan.– Sära på benen nu, visa mig fittan, beordrar du. Jag särar mer på benen, kåt av att visa upp mig. Du stönar tyst till, knäpper upp byxorna och släpper ut kuken i det fria.– Du är ju redan våt i fittan din billiga kåta hora, säger du med låg och kåt röst, smek fittan för mig nu.

Jag låter ena handen glida ner till min rakade fitta, kan inte låta bli att stöna lite när jag låter ett finger glida in mellan mina plaskvåta läppar. Det klafsar till när jag börjar smeka fittan och jag njuter av att du tittar på. Du har börjat runka din ådriga kuk och stirrar rätt in i min blanka saftiga fitta. Jag ser hur din kuk sväller och blir stenhård i din hand och jag känner hur min fittsaft rinner ner mellan skinkorna, jag är kåt som aldrig förr.

Kom hit, beordrar du plötsligt, och jag drar motvilligt bort handen från mitt längtande sköte. Jag hasar mig lydigt fram till kanten av sängen och kan knappt ta ögonen från din kuk, den är inte jättelång men rejält grov och ådrig. Du släpper kuken och tar tag om min nacke igen, drar ner mig från sängen så att jag hamnar på knä framför dig, du trycker omilt ner mitt huvud mot din kuk och säger med hård röst åt mig att suga din kuk.

Det går som en stöt genom kroppen som mynnar ut i en skön pirrning i fittan… jag älskar att suga kuk!Du håller i kuken med vänster hand och trycker ner mitt huvud med din högra, pressar ollonet mot mina läppar. Jag öppnar munnen och innan jag ens hunnit smaka på din hårda kuk så har du tryckt in den ordentligt i min mun. Din kuk smakar salt och underbart och jag låter tungan virvla runt den inne i min mun, sluter ögonen och låter kåtheten övervinna alla hämningar.

Du har släppt din kuk, sitter nedhasad på stolen och håller dina båda händer på mitt huvud, den högra handen om min nacke talar om att du tänker låta mig suga djupt, den vänstra har ett hårt tag i mitt hår och bestämmer takten. Du stönar och mumlar:– Sug min kuk nu hora, det här gillar du va din slyna, sug kuken nu… Jag blir vansinnigt kåt av dina ord och hela situationen, och av smaken av din försatskladdiga kuk, min fittsaft rinner nerför insidan av låren och fittan pulserar av längtan efter beröring.

Du drar mitt huvud upp och ner över kuken, allt hårdare och fortare och djupare… min överläpp blir öm och en svag smak av blod blandas med kuksmaken, du stönar allt högre och bryr dig inte ett dugg om mina halvkvävda ljud. Jag känner hur kuken pulserar och sväller ytterligare i min mun och inser att du är nära… då sliter du upp mitt huvud från kuken, sitter stilla en sekund som för att hindra utlösningen och reser dig sedan från stolen med kuken pekande rakt ut, alldeles glansig av saliv och försats.

Du har fortfarande byxorna på dig och de halkar ner och stannar runt dina fötter. Du tar tag om min ena arm och vänder mig hårdhänt om, knuffar upp mig på sängen och tar ett hårt tag om mina höfter, lyfter upp mig i knästående utan ett ord. Sekunden efter känner jag din kladdiga hala kuk som kommer åt mitt ena lår innan den glider in mellan mina längtande fittläppar. Ett sugande och plaskande ljud blandas med våra gemensamma stönanden när du hårt kör in kuken i min fitta, ända in i botten.

Du bryr dig inte ett dugg om min njutning utan håller ett hårt tag om mina höfter och knullar mig hårt bakifrån, utnyttjar mig för din egen njutning som den köpta slampa jag är. Din kuk är nog den grövsta jag haft i mig och jag stönar högt när den fyller ut min fitta, den stöts hårt in i fittan och jag känner din pung daska mot fittan när du slår i botten. Du stönar dovt och dina fingrar gräver sig in i mina mjuka höfter när du håller ett fast tag, mina tunga bröst gungar under mig och jag känner hur jag börjar närma mig extas.

Plötsligt saktar du ner takten och låter ena handen glida över mina skinkor, håller om kukroten medan du fortsätter att sakta stöta kuken i mig… jag blir frustrerad eftersom jag var så nära orgasm, jag svankar ännu mer och juckar emot, men du håller mig i ett fast grepp och bestämmer takten. Din hand som håller om kukroten vandrar upp mellan mina skinkor och jag känner ett kladdigt finger trycka mot mitt stjärthål. Jag stelnar till, det här var inget vi hade kommit överens om.

Du trycker in ditt finger i mitt motsträviga anus och jag är alldeles stilla, lite orolig för att du ska försöka få in din grova kuk i min stjärt. I samma stund som jag tänker tanken så glider kuken ur fittan och upp i skåran mellan mina skinkor, jag känner ollonet nosa i analhålet. Jag spänner mig och tanken att använda vårt stoppord flyger genom huvudet men avbryts av din röst;– Kom igen nu, slappna av din lilla slyna… du gillar ju att få kuk, eller hur?

Du har fått dina pengar så nu ska jag banne mig ha valuta för dem också, jag äger dig nu din hora!Musklerna lyder dig eftersom jag trots allt blir vansinnigt kåt av att vara en äldre mans köpta hora och som på en given signal pressar du in kuken i min trånga stjärt. Jag drar efter andan av smärta och du blir alldeles stilla, låter mitt anus vänja sig några sekunder innan du bestämt trycker in kuken längre.

Jag är alldeles tyst och stilla, din tunga andhämtning är det enda som hörs i rummet. Till slut trycker du in kuken hela vägen i min stjärt och ger ifrån dig ett högt stön, du verkar glömma min motsträvighet och börjar jucka in och ut i analen allt snabbare. Trots att det gör lite ont så är det också jätteskönt och jag börjar ofrivilligt stöna. Visste väl att du skulle gilla det här din kåta slampa, stönar du samtidigt som du knullar mig allt hårdare, du kan väl aldrig få nog av kuk din kåta lilla horflicka!

Vi stönar allt högre båda två och jag känner hur orgasmen sköljer över mig… jag glömmer allt runtomkring och skriker ut min njutning medan jag gör våldsamma motjuck och klämmer om din kuk med mina stjärtmuskler. Du stönar allt högre och ditt grepp om mig hårdnar, du stöter in kuken hårt så långt du kan när sperman börjar pumpas ut ur dig, du drar ut kuken och sprutar över min fitta och mina skinkor i flera kaskader.

När din orgasm ebbat ut reser du dig och kliver ur byxorna som fortfarande ligger runt dina fötter, jag sjunker ner på mage och njuter av tillfredsställelsens avslappnade känsla. Du tar några kliv ut till hotelldörren, plockar upp mina kläder som ligger där i en hög, kastar dem på mig och säger med likgiltig röst:

Jag hoppar i duschen nu och när jag kommer ut därifrån ska du vara borta. Fattar du?Jag vänder mig på sidan och öppnar munnen för att säga något men du hinner före:– Gör bara som jag säger, försvinn härifrån din hora! Badrumsdörren stängs och några sekunder senare hör jag vattnet strila. Jag får fram några näsdukar ur handväskan och lyckas torka bort det värsta kladdet innan jag drar på mig kläderna.

Mina kinder blossar, både på grund av att jag känner mig härligt utnyttjad men också eftersom jag nyss blivit så hårt knullad. Jag tar handväskan och känner en ny våg av kåthet när jag tänker på pengarna som ligger däri. Jag tvekar en sekund och funderar på om jag ska gå in till dig i duschen istället och be om mer, men jag inser att det är bäst för mig att lyda och att jag kommer få mer… tids nog.

Ute på gatan känns det som att alla tittar på mig och vet… jag hoppar in i en av de taxibilar som jämt står beredda vid hotellet och när jag sätter mig påminns jag snabbt om vad jag nyss varit med om… jag lär vara öm i några dagar. Men det var det värt, tänker jag och fingrar på handväskan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *