Första gången jag blev knullad

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Det var fredag. Igen! Jag och mina polare skulle på fest. Det brukade vi på fredagar. Alltid kom det samma människor och alltid var det lika tråkigt, men polarna skulle dit så det va la bara att hänga på för min del. Jag hade ingen pojkvän och hade aldrig haft det heller.

Enda gången jag hade kysst någon var när vi hade kört sanning och konsekvens i mellanstadiet och det var ju inte så mycket att skryta med. Jag gick i nian och visste knappt hur man gjorde när man kysstes. Vi kom till festen lite halvfulla. Redan när jag kom innanför dörren såg jag honom med stort H. Jag hade aldrig sett honom förut, men jag hade redan bestämt mig – han skulle bli min i kväll och för alltid!

Jag tittade på honom precis när han vände sitt huvud mot mitt håll och våra ögon möttes. Han log mot mig när han såg hur mycket jag rodnade. Han var så fin. Bruna ögon, mellan långt brunt hår och typ över 1.80. Han hade muskler också. Han var som en dröm! Jag kände hur kinderna hettade och hur jag blev våt mellan bena när jag tänkte på honom och mig ensamma någonstans.

Mina polar drog med mig in i vardagsrummet där alla andra var och dansade och hade roligt. Jag släppte inte honom ur blicken på ett väldigt långt tag… till slut gick han, och jag satt kvar. Festen blev tråkigare och tråkigare när en efter en av mina kompisar drog iväg superfulla med någon äcklig kille som luktade spya. Jag orkade inte med det så jag bestämde mig för att gå hem. Det var ändå inte så långt att gå. När jag kom ut så stod HAN där vid husgaveln helt själv. Jag trodde jag skulle svimma.
– Hej, Marcus, sa han och räckte fram en hand.

Jag hälsade och tänkte att när som helst skulle jag sprängas i tusen bitar.
– Vart ska du? Undrade han sen.
– Hem, lyckades jag få fram medan jag höll på att drunkna i hans vackra ögon.
– Får jag följa dig? Det är så tråkigt här och jag har inget att göra.
– Okej då. Det är roligare att gå två, sa jag.

– Jag håller med, sa han.

Vi gick under tystnad en bit, sen stannade han plötsligt. Det var mörkt ute så jag såg nästan inte vad han gjorde. Jag vände mig mot honom och då, utan förvarning, böjde han sig fram och kysste mig. Jag blev först helt paff, men sen kysste jag honom tillbaka. Efter ett tag slutade vi och började gå igen. Han tog min hand och vi fnittrade till när vi tänkte på vad vi just hade gjort. Han hade så mjuka läppar.

Jag ville bara kyssa honom igen och igen och igen, men jag vågade inte. Husen vi gick förbi var släckta. Antagligen låg alla och sov redan för klockan var över ett. Det stod en båt på vägen och utan att jag hann fatta vad han gjorde hade han klättrat upp för stegen och öppnat kapellet. Han sa åt mig att komma och jag lydde honom som en slav.

Vi kröp ner i den lilla båten. Det var mysigt och hemtrevligt. Det fanns kojplats längst fram i båten. Han gick dit och la sig. Jag följde efter, för jag ville bara vara nära honom hela tiden. Jag la mig jämte och kysste honom. Jag förstod inte hur jag vågade. Jag kunde ju inte skylla på alkohol som alla mina kompisar brukade göra för det hade runnit ut för länge sen.

Vi låg och kysstes och hade det hur skönt som helst jätte länge. Han började smeka mig på brösten. Dom blev stenhårda och det bultade i min fitta. Han började knäppa upp första knappen på mina byxor, sen stannade han upp och frågade om det var okej. Jag fick fram ett mmmm… och han fortsatte.

Han smekte mig mjukt och varsamt mellan bena, när han smekte klitoris var det som om jag skulle brinna upp. Det var så skönt. Jag blev hur kåt som helst och visste knappt vart jag skulle ta vägen. Jag kände hur hans kuk stod upp som, jag vet inte vad. Till slut fick jag min första orgasm någonsin. Det var underbart. Efter det började jag runka av honom. Han undrade om jag ville suga av honom och jag kröp ner så jag hade mitt huvud bredvid hans kuk.

Jag började försiktigt, visste inte riktigt hur jag skulle göra. Jag pussade honom på ollonet. Det dröjde inte länge innan han knullade mig i munnen. Efter ett tag sa han att det snart skulle gå för honom. Han undrade om det var okej. Jag sa inget utan fortsatte bara att slicka och suga på hans kuk. Efter bara ett litet tag sprutade han ut all sin varma sperma i min mun. Jag slickade i mig allt som rann utanför så gott det bara gick.

Efter hans utlösning kysstes vi ett tag och vilade lite, men jag var fortfarande kåt och när jag smekte försiktigt på hans kuk igen reste den sig snabbt. Jag förde hans kuk mot min fitta. Hjälpte honom in och sedan knullade vi. Det var fantastiskt. Han knullade mig först sakta och sedan snabbare. Jag stönade och aaa… bara njöt. Till slut fick jag min andra orgasm. När han sen fick sin utlösning så sjönk vi ihop tätt intill varandra och kramades och pussades ett tag innan vi till slut somnade. Utmattade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *