Med svärmor i natten

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Mona. Frånskild sen flera år tillbaka, vilket förvånade mig avsevärt, fast det är klart: Hon var väl kräsen, hon måste ju ha fått sin beskärda del av erbjudanden genom åren. Trots sina dryga fyrtio och två barnafödslar var hon förundransvärt fit. Jag hade förstått att hon hade varit osmidigare förr, men hade efter att ha ledsnat på sitt utseende gett sig ut i spåret och sprungit i stort sett varje dag hade hon svarvat sig en mycket vältrimmad kropp. Det blonda håret var klippt i en pagé-frisyr och håret ramade in det söta ansiktet med dom breda käkbenen och den stora, breda munnen med dom fylliga läpparna som alltid tycktes vara målade av läppstift. Jag hade dock märkt att det röda kom sig av naturen och hon således var fruktansvärt vacker även utan något smink.

Hon hade en lång smal hals och jag hade åtskilliga gånger funderat över hur det skulle vara att få stå bakom henne och kyssa den lätt med mjuka läppar och tunga, hon torde ha doftat underbart från ett så nära håll. Brösten var enorma där dom brukade gunga under de plagg hon brukade täcka över dem med. Jag hade aldrig sett dom nakna eller ens i BH, men jag antog att dom hängde en aning med tanke på att åldern borde ha tagit ut sin rätt. Höfterna var breda och rumpan ganska stor och tillsynes väldigt mjuk, jag hade flera gånger haft snuskiga fantasier om den samtidigt som jag knullade hennes dotter (min flickvän) eller runkade i min ensamhet.

Just den här dagen var jag alltså hemma hos min flickvän, Anna, och vi låg i hennes säng och tittade på TV, hennes lillasyster (som var 15 år vid tillfället) låg i den soffa som stod i Annas rum och halvsov som det verkade. Filmen som rullade var dålig och precis när jag som bäst höll på att slumra till väcktes jag till liv av den välbekanta känslan av en hand som sakta lyfter på linningen till mina kalsonger och greppar tag i den lem som gud har välsignat mig med.

”Vafan! Din syrra ligger ju två meter ifrån oss!” viskade jag med en ton som skulle fått vilken actionhjälte som helst att fly fältet. Men det var för sent. Hon hade redan smugit sig ner under täcket och hade tagit den stora kuken i munnen i samma ögonblick som mina boxers var neddragna över låren, ner över knäna och fötterna sen vidare till golvet. Jävlar vad duktig hon var, Anna, med kuken i munnen. Rädd som jag var för den pinsamma situation som kunde uppstå om hennes lillasyster vaknade samtidigt som Annas huvud guppade upp och ner under täcket bet jag mig i läppen för att inte stöna högt och ljudligt och därmed väcka henne.

Kåt, men ändå irriterad som jag var på grund av den pikanta situationen tänkte jag att jag skulle skynda mig att komma i hennes mun utan förvarning så att hon skulle bli utan kuk i fittan på några timmar än. Inga problem! När Anna stuvade ner kuken i halsen för femte eller så gången tog jag tag i hennes bakhuvud (jag visste att hon älskade när jag är lite hårdhänt mot henne) och höll henne kvar samtidigt som jag juckade med det lilla som var kvar av kukskaftet utanför munnen kände jag den välbekanta ilningen i ryggraden och jag sprutade hennes svalj fullt med kladdig sperma. När jag efter ett tiotal sekunder släppte taget om hennes huvud såg jag täcket fara upp och ljudet Anna gav ifrån sig när hon äntligen fick andas igen fick lillasyster Johanna att skruva på sig i soffan.
”Ditt jävla as!” flinade Anna när hon sedan tittade upp ur täcket. ”Jag hade ju velat smygknulla dig med Johanna i rummet, din fegis!”

”Vad ska det tjäna till?” undrade jag torrt och tillfredsställt. ”Hon är väl lite för ung för den synen, om hon skulle vakna? Dessutom vet du ju att jag vill knulla dig ordentligt. Jag skulle inte klara av att behöva smyga… Håll dig till senare istället så ska du få se på fan.”
Med dom orden nöjde sig Anna och gick upp ur sängen och fram till soffan. Hon knuffade till Johanna där hon låg i ett nattlinne med sitt blonda hår och dom små, fortfarande växande brösten, i framstupa sidoläge och snusade. Med ett ryck lyfte hon huvudet och tittade upp med kisande ögon som om hon inte hade en aning om var hon befann sig, fick sedan tillbaka fattningen och reste sig upp. Bad sin syster fara åt helvete och lämnade rummet med en smäll i dörren som fick en tavla med någon ”snygg” fotbollsspelare på att drösa i golvet.

”Satan!” tänkte jag, ”nu blir det bråk!”. Eftersom jag hade varit tillsammans med Anna ett bra tag och därmed kände rutinerna hade jag rätt. Hon rusade efter Johanna ut ur rummet och skrek att ”den lilla slynan fanimej skulle akta sig för att smälla igen hennes dörr”.

”Slyna kan du vara själv, ditt missfoster!” skrek Johanna och strax därpå följde ännu en smäll när dörren till hennes eget rum slogs igen. Jag hade sett tendenser redan tidigare hos Mona på att hon började ledsna på dessa fasoner, men nu bröt hon i det närmaste samman och gormade åt Anna att hon kunde fara åt helvete härifrån om hon aldrig skulle mogna och sluta kalla sin lyllasyster slyna. Vidare följde ett gräl som jag måste ha somnat ifrån i ren tristess, men när dörren till rummet jag låg i slogs upp igen sa min tjej att ”vi drar, jag klarar inte av en sekund till i det här jävla dårhuset”. ”Fan heller!”, svarade jag, ”Jag skiter i era töntiga bråk, jag sover ju för fan!”.

”Ska du med eller inte?! Jag drar till Filippa om vi inte drar till dig!”, sa hon argt.

”Gör vad du vill, jag reser mig inte härifrån”, svarade jag lite irriterat och självklart stängdes ytterdörren efter en stund och jag förstod att hon hade dragit. Tur, tänkte jag, att jag fick tömma pungen innan hon stack i alla fall. Strax efteråt somnade jag men vaknade efter några timmar av en smäll i köket. Jag gick upp och följde korridoren med dörrarna till toaletten, badrummet och städskrubben/garderoben, kom ut i köket och möttes av någonting som jag först inte trodde var sant. I skenet av diskbänksbelysningen stod Mona böjd framåt i stringtrosor och t-shirt och plockade upp porslinet från en krossad tallrik hon hade tappat när hon skulle ta sig en nattmacka. Synen av de stora stjärthalvorna och och tråden i trosorna som löpte däremellan fick mig att flämta till och jag kände hur nerverna fullkomligen kastade runt ett sting av kåthet genom hela min kropp.

I samma sekund snubblade Mona till av skräck över min flämtning och hon föll nästan framlänges innan hon återfick balansen, ställde sig upp och vände sig om mot mig med en blick som fick mig att vilja dö.

”Helvetes jävlar Micke vad du skrämde mig!”, sa hon med en intensiv men ändå låg röst för att inte väcka Johanna där hon låg i sitt rum, alldeles vägg-i-vägg med köket.
”Förlåt”, fick jag ur mig där jag stod som fastfrusen och bara stirrade på dom tunga brösten som hängde en aning under t-shirten, och låren som såg kraftiga och mjuka ut under den, ”Det var inte meningen, men jag vaknade av tallriken…”
Hon såg ut att ha lugnat ner sig en aning och tittade stint på mig i något som kändes som en evighet på mig där jag stod, 19 år gammal med en kropp som var vältränad av alla åtskilliga handbollsträningar och kuken dinglande mellan benen. KUKEN! Jag hade ju glömt kalsongerna från Annas avsugning och skyndat upp i mörkret nyvaken och irrig utan att ha tänkt mig för och här stod jag nu: naken framför den sexigaste av mogna kvinnor med halvstånd efter synen av hennes halvnakna kropp. Skammen slog ut kåtheten och jag skyndade mig att täcka över min stolthet och var på god väg att springa tillbaka till Annas rum när Mona tog tre bestämda steg mot mig och tog tag i min arm, lutade sig mot mig och tittade på mig med kåtheten lysande i blicken och sa:

”Fan Micke, det trodde jag aldrig att du var så välutrustad… Får man känna?”
Tankarna om otrohet rusade i mitt huvud men var snabbt besegrade av tanken på att detta var ett once in a lifetime-tillfälle så jag sa ”Ja, på två villkor”.
”Jaha, vaddå?”, svarade Mona förundrat.

”Ett, att Anna ALDRIG får reda på det. Och två, att jag får göra vad jag vill med dig, jag har fantiserat om dig massor av gånger och har fullständigt klart för mig hur jag vill ta dig.”

Uppenbart förvånad över min plötsliga självsäkerhet och kaxighet tog hon ett steg tillbaka och släppte min arm. ”Va?”, sa hon, ”har du fantiserat om mig? Vad vill du göra då?”
”Det får du se om du lovar att inte säga något till Anna”, svarade jag henne med nyvunnet självförtroende och nytt halvstånd.

Hon tittade på kuken och glansigheten som inte går att missta för kåthet i hennes ögon fick henne att lova att hålla käften, så jag gick fram till henne tryckte henne bakåt och nedåt så att hon hamnade på knä på golvet med ryggen mot golvskåpen under diskbänken. ”Gapa!”, sa jag och när hon lydde förde jag in mitt ollon i hennes mun. Jag lät henne suga upp ett påtagligt stånd och jag kunde känna varifrån Anna hade fått sin skicklighet. Hon runkade och sög kuken självmant innan jag med stränghet i rösten sa till henne att släppa taget med händerna. När hon gjort det tog jag tag om hennes huvud och stötte in kuken i munnen och ner i halsen på henne gång på gång så att kväljningarna och hostningarna blandades med ljudet från gurlglandet hon åstadkom av all saliv som hängde i trådar kring kuken och hennes haka.

Alla kväljningar hade fått hennes ögon att tåras och jag var tvungen att sluta munknulla henne för att se ifall hon verkligen grät. Det gjorde hon som tur var inte och jag stötte ner kuken i halsen på henne än en gång och höll den kvar där samtidigt som dörren till Johannas dörr öppnades och hon tittade ut i köket.

När hon hade vant sig vid ljuset fick hon se sin storasysters pojkvän stå och med långa drag stöta den största kuk hon någonsin varit i närheten av ut och in i sin mammas mun och hals. Dom hade inte märkt henne än där hon stod ,15 år gammal, i dörrspringan till sitt rum och stirrade med skräcken bultande i bröstet. Hon hade aldrig sett något liknande någonsin tidigare och förvånades över att hon inte kunde eller ville släppa scenen som spelades upp framför henne med blicken. Hon kände att det började pirra i underlivet, hon hade så smått börjat fantisera om hur det skulle kännas med en kille som trängde in mellan benen på henne. Lite petting hade hon varit med om tillsammans med nån kille på skolan, men det var varken bra eller dåligt.

Nu stod hon i vilket fall och tittade i dörrspringan på Micke som munknullade hennes mamma och hon kunde inte låta bli att föra ner händerna till trosorna och massera sin unga klitta lite grann, hon kände hur bröstvårtorna styvnade och borde ha sett ut som två tältpinnar under nattlinnet hon hade på sig. Hon såg hörde hur Micke sa till sin mamma att han ville pattknulla henne, vad nu det innebar. Hon såg hur han drog ut kuken ur munnen på henne och drog av henne den av saliv våta t-shirten för att blotta dom enorma brösten och stoppade tillbaks kuken i munnen och hon började åter gurgla och dregla. Han drog ut kuken igen och började smeta in brösten med saliven och när han var färdig sa han till henne att trycka ihop dom så att han kunde köra kuken mellan dom.

Helvete vad skönt det var, äntligen fick jag trycka kuken mellan pattarna på Mona och hennes sexiga röda mun stönade tyst när kuken gled fram och tillbaka mellan dom. Hon var verkligen sexig mona där hon stod på knä med händerna klämmandes på pattarna och tittade mig djupt i ögonen samtidigt som hon stönande frågade om jag gillade att köra min feta balle mellan pattarna på henne. Jag pattknullade henne en bra stund innan jag kände att det var dags att knulla henne i fittan. Jag drog upp henne i armen och kysste henne på munnen samtidigt som jag förde en hand över fittan utanför trosorna. Det gråa tyget i hennes trosor var nästan svart av sav och hon ryckte till när jag drog undan tyget och kände på klittan med en hand, jag började sakta massera henne och tänkte för mig själv att jag ville smaka hennes safter innan jag körde in kuken. Jag gick själv ner på knä och drog ner hennes trosor till knäna innan jag borrade in huvudet i hennes underliv och började lapa febrilt. Hon smakade syrligt och jag varierade min tungas position från klittan ena stunden för att i nästa trycka in den i hennes kåta hål.

Hon rörde sig juckande mot mitt ansikte när jag slickade henne och hade grabbat tag i håret på mitt bakhuvud och tryckte mig hårdare mot sin fitta, nu var det min tur att ha svårt att andas så jag fick emellanåt trycka mig bakåt med händerna på hennes lår för att få luft. När jag hade slickat henne halvt sanslös kunde jag inte vänta längre utan ställde mig upp och vände henne om lutade henne över diskbänken. Jag sa till henne att hon skulle svanka ordentligt så att jag kom åt att köra in kuken bakifrån. I samma ögonblick fick jag se Johanna där hon stod i dörröppningen till sitt rum och jag höll på att skrika högt innan jag noterade att hon stod där alldeles flåsande med handen febrilt arbetande innanför trosorna. Hon gillade vad hon såg, för hon log mot mig och satte pekfingret över munnen i tecken att jag skulle vara tyst, så jag tänkte att gärna för mig, gillar hon vad hon ser så blir ju inte jag mindre kåt av en tjyvtittare tillika onanerande 15-åring så jag fortsatte projektet med att föra kuken upp och ner mellan blygdläpparna på hennes mamma som ännu inte hade upptäckt henne där hon stod. När jag med en hård stöt körde in hela ballen i fittan på henne tjöt hon till av vällust och jag grep tag om höfterna och började pumpa ut och in med långa hårda stötar så att skinkorna

dallrade och smackade mot mina höfter. Pungen smiskade hennes fingrar där hon stod och masserade sin klitta med kuken farandes in och ut ur sig och hon hade verkligen svårt att vara tyst, så jag ryckte tag i hennes nackhår och böjde mig mot hennes huvud och viskade att hon fanimej skulle hålla käften annars skulle hon få se på fan. Vidare körde jag in mina pekfingrar i hennes mungipor som två fiskekrokar och böjde hennes huvud bakåt samtidigt som jag knullade henne stenhårt efter bästa förmåga.

Hon stönade fortfarande ganska högt så jag släppte min högra hand och smiskade henne på skinkorna, först lätt men sedan överraskade jag henne med en stenhård smäll och hon ylade som en hund av smärtan och njutningen. ”Nu jävlar!”, viskade jag och drog mig ur henne efter att ha tecknat åt Johanna i dörröppningen att hon skulle försvinna ur springan. Jag tog disktrasan som hängde över blandaren och förde med mig Mona in i hennes sovrum.

”Det är ju fan likt att du inte kan hålla käften!”, sa jag med sträng röst samtidigt som jag föste ner henne på sängen så att hon hamnade på rygg. Jag drog henne så att hon hamnade med stjärten vid kanten på sängen och lyfte upp hennes ben på mina axlar. Nu skulle jag knulla henne djupt hade jag bestämt så jag förde in ollonet en liten bit i hennes fitta för att sedan avvakta där samtidigt som jag vek ihop disktrasan och beordrade henne att gapa. När hon lydde tryckte jag in disktrasan i hennes mun och nästan smällde in kuken tills den bottnade i hennes sköte och hon spärrade upp ögonen av förvåning, smärta och njutning. Jag stod så och började knulla henne med långa, stenhårda stötar som varje gång kuken gick i botten genererade ett kvävt skrik från henne. Hennes enorma pattar gungade fram och tillbaka i takt med kukens vilda arbete och jag kunde inte låta bli att hårdhänt knåda dom med bägge händerna.

Efter ett tag hade Monas skrik börjat avta och mynna ut i små gnyenden då hon hade fört ner sin hand till klittan och börjat massera. Det dröjde inte lång stund innan hennes irisar for upp i skallen och hon började skaka och orma sig som besatt, jag drog ur kuken en sista gång innan jag med full kraft bottade henne med den och lät den stanna där tills hennes orgasm hade ebbat ut.

När hon så småningom kom till sans igen drog jag ur kuken som stod som ett järnspett och grenslade henne, beordrade henne att klämma ihop pattarna igen vilket hon gjorde. Åter hade jag börjat pattknulla dessa underbara bröst och jag tog ut disktrasan ur hennes mun så att hon kunde möta kuken med den när den gång på gång dök upp mellan hennes pattar. Jag kände att jag var påväg att komma men jag ville inte göra det innan jobbet var avslutat, jag hade ju fortfarande ett hål kvar att sticka min påle i. Så jag sa till henne att ställa sig på knä med stjärten i vädret och huvudet på en kudde. När hon stod så började jag fingerpulla hennes fitta bakifrån samtidigt som jag slickade henne kring rövhålet. Hon började ana oråd och bad mig med att inte göra något dumt nu, hon hade aldrig fått kuk i röven förr menade hon. Jag kunde vid min själ inte ha brytt mig mindre utan stack utan vidare in ett finger i det av saliv uppblötta rövhålet samtidigt som tre fingrar från min andra hand masserade den främre slidväggen.

Hon ylade vid min behandling så jag var tvungen att stoppa tillbaka disktrasan i munnen på henne och när det var klart bytte jag mitt pekfinger mot tummen i hennes röv och började frenetiskt knulla henne med mina fingrar i bägge hennes hål. Jag drog efter ett tag ut fingrarna ur hennes fitta och körde in kuken där samtidigt som jag stoppade in ett finger till i hennes röv. Min kuk och händer jobbade som cylindrarna i en motor och hon ormade sig och gnydde så det rådde inget som helst tvivel över att hon gillade min behandling. Jag drog ut både kuken och fingrarna efter ett tag och ställde mig upp från knästående till fötter, smiskade henne på stjärten samtidigt som jag lät ollonet nosa vid hennes rövhål. ”Det här går aldrig”, tänkte jag,

”det är ju för fan som att försöka köra in kuken i en vägg” så trång var hon, men skam den som ger sig. Efter ett tag började hon på min begäran slappna av och den trånga ringmuskeln banade så småningom väg för mitt blålila ollon. Jag började jucka försiktigt ut och in och känslan av hennes ringmuskel klämmandes kring min kuk var obeskrivlig. Hon hade åter börjat massera sin klitta med en hand och jag märkte att hon under sina kvävda gnyenden var påväg att komma igen så jag ökade takten och knullade hennes underbara anal djupare och djupare för varje stöt. Jag smiskade och knullade henne hårdare och hårdare tills jag hade fått nästan hela kuken i henne och när hon slutligen kom i ytterligare en orgasm stötte jag till kuken det hårdaste jag förmådde och lät henne skaka innan jag börjde jucka lite försiktigare.

Min egen orgasm var väldigt nära nu så jag drog ut kuken som lämnade ett gapande hål efter sig och vände henne om och tog ut trasan igen för att ge plats åt min balle som nyss hade smort innerväggarna i hennes tarm. Hon grinade lite illa och kväljde hårdare och djupare nu än förut (med tanke på var den precis hade varit) när kuken kördes in och ur hennes skallfitta. När jag äntligen lät orgasmen komma tryckte jag hela min längd ner i halsen på henne och sprutade hennes svalj fullt av kladdig sperma samtidigt som jag höll för hennes näsa och gav henne några lätta örfilar.

När jag var klar reste jag mig helt sonika upp och lämnade rummet, mötte Johanna utanför dörren flåsandes och pullandes sig själv med två fingrar från ena handen och två från den andra masserandes klittan. Hon hade tjyvtittat genom dörren som jag medvetet hade lämnat öppen för henne skull. Jag kysste henne djupt med tungan innan jag gick vidare till toaletten för att pissa. När jag var färdig tvättade jag av kuken och gick in i Annas rum och somnade som en jävla stock, jag hade bestämt att jag skulle ge Annas lillasyster Johanna en omgång också när tillfälle gavs, men det är en annan historia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *