En mycket het kväll i Juni

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Jag gick in på Systembolaget för att handla några öl till helgen. Det var bara onsdag men jag ville ha ville ha det gjort så jag slapp att stå i köerna på fredagen. Innanför dörrarna slank en tjej förbi tog en nummerlapp med sin vackra gyllenbruna hand. Hon såg på mig med bus i blicken över att knyckt lappen före mig.

Jag tog också en lapp och gick bort mot ölmontern för att se vilken öl jag skulle välja. Jag blickade bort mot henne. Gud, hon var verkligen vacker. Hennes bruna hår var satt i en söt tofs och den räckte henne till hennes skuldror. Hon var otroligt färgstark. Huden var vackert solbränd, hennes ögon som var intensivt blå var omgivna av långa täta mörka ögonfransar, hennes läppar var naturligt röda och de långa naglarna var målade i rosa. Hon bar ett lila trikålinne med smala axelband som framhävde hennes ganska stora, runda bröst och hennes slanka midja. De åtsittande blå stretchbyxorna smet runt hennes välformade häck och hennes vita högklackade skor gjorde att hennes långa vackra ben såg ännu längre ut.

Jag glömde nästan bort att jag stod och tittade på henne och när hon sökte med blicken åt mitt håll tittade jag bort. När jag såg åt hennes håll igen möttes våra blickar och vi log lite mot varandra. När det blev hennes tur gick hon fram till kassan och snart hamnade jag i kassan bredvid och beställde mina öl medan hon och expediten stod och hängde över en prislista. Expediten rekommenderade viner och när jag fick mina öl och höll på att betala hade tjejen bestämt sig för vilket vin hon ville ha.

– Har du legitimation? frågade då expediten.
– Nej, faktiskt inte…jag har ingen plånbok med mig…

Det var kört för den för henne, jag tog min öl och gick.

– Men jag är tjugofem, jag svär…hörde jag bakom mig.
– Tyvärr, expediten bestämt utan att låta som hon egentligen beklagade det hela.

Utanför systemet stannade jag upp. Kanske skulle jag köpa ut den där vinaren åt henne? Jag trodde på att hon var tre år yngre än mig, dvs tjugofem. Hon kom ut och såg förlägen ut, hon såg mig inte ens och gick förbi mig.

– Vänta, ropade jag och hastade efter.

Hon stannade inte. Jag kom ikapp henne.

– Vad vill du, sa hon lite surt, fortfarande lite stött av expediten men såg samtidigt lite förvånad ut när hon såg att det var jag.

– Jag kan köpa ut den där vinflaskan åt dig, om du vill. Jag ser att du är över 20.

Hon sken upp lite, men försökte inte visa hur glad hon blev.

– Det var snällt. Man blir förbannad när man inte får ut vin när man egentligen har rätt till det.

Hon plockade fram pengar och förklarade vilket vin jag skulle köpa och jag gjorde det. Och när jag kom ut igen drog hon på munnen och sa tack. Hennes blick tittade lite gillande på mig, hon verkade gilla vad hon såg.

– Väldigt gullig av dig, sa hon. Jag bjuder dig på en kaffe om du vill. Vi går till ett kafé där man inte behöver visa inte visa leg…

Ögonen log lite listigt mot mig.

– Ok, gärna sa jag.

Snart satt vi och drack vårt kaffe och pratade om vad vi gjorde, vad vi bodde, vad vi ville göra med våra liv och allt det där. Vi hade en riktigt härlig stund med många skratt. Jag lyssnade inte alltid så noga på vad hon sa, jag satt mest och beundrade hennes vackra utseende, hennes gester, hennes vackra skratt. Jag njöt av hennes närhet, hennes sinne för humor och av att se med vilken elegans hon förde en sensuellt fallande hårslinga från ansiktet, hur hon gestikulerande som en fransyska när hon beskrev saker, hur hon drack sitt kaffe, hur hennes läppar slöt sig om kaffekoppens kant när hon drack. När vi lämnade bordet sa hon:

– Tack än en gång för att du var så gullig mot mig….

Hon tog tag om min maskulina arm och gav mig en kyss på kinden. Jag kände de mjuka läpparna mot min stubbiga kind och märkte hur gott hon doftade.

– Du borde inte kyssa min kind, du kan riva dig, kommenterade jag istället för att stå stum av chocken över att hon kysste mig så spontant

Hennes blå ögon blänkte och hon viskade försiktigt i mitt öra:

– Det är sexigt med skäggstubb, det river så skönt…

Hon kysste mig mjukt igen nära öronsnibben och jag kände hur det började resa sig därnere. Hon såg med spelat allvar på mig och sedan brast hon ut i skratt.

– Det var sexigt sagt va? Jag är en riktig clown eller hur?

Nej, det var hon inte, hon var helt underbar, så full av liv, av humor. Vi gick sida vid sida en bit och sa snart hejdå och så försvann hon åt sitt håll och jag mot mitt.

På kvällen tog jag ett träningspass på ett gym i city. Jag tränade ett riktigt hårt pass på två timmar och såg flera gånger Anna framför mig. Hennes ansikte, hennes kropp, hennes gester, jag kunde känna hennes doft… och jag förbannade mig själv att jag inte frågat efter hennes telefonnummer så vi kunde setts en kväll för en öl. Denna bitterhet över mig själv gjorde att mitt träningspass blev aggressivt och lyckat.

Efter att ha duschat satte jag på mig ett vit linne och ett par svarta jeans och kände mig trots allt belåten. Jag gick ut i den ljumma stockholmskvällen, klockan var halv elva, och bestämde mig för att gå till Skanstull för att ta tunnelbanan vidare därifrån och hem. När jag gick från Sveavägen och vidare över Drottninggatan och Gamla stan och sedan efter Götgatan såg jag många vackra kvinnor, men ingen så vacker som Anna. Folk promenerade efter gatorna och gick in på pubarna och restaurangerna på Götgatsbacken och såg glada och upprymda ut.

När jag var vid Medborgaplatsen hörde jag en bekant stämma ropa mitt namn. Jag vände mig förväntansfullt om och mycket riktigt; där stod Anna och tre tjejkompisar. Hon kom fram till mig och ställde sig på tå när hon gav mig en underbar varm kram. Jag kände hennes silkeslena armar mot min hals. Hon presenterade mig för tre ganska vackra något uppklädda tjejer. De log lite och betraktade mig. Anna bar samma kläder som under dagen. Hon var nästan vackrare än jag mindes henne.

– Här är killen som jag berättade om, han som räddade mig på systemet.

Jag växlade några ord med de salongsberusade och glada vänninorna. De hade varit ute och ätit lite och sedan tagit några extra glas vin och öl, men de skulle hem tidigt för de skulle jobba nästa dag. Vi gick alla till tunnelbanan och två tjejer åkte norrut, jag och en av Annas vänninor åkte skarpnäcklinjen. Jag bodde i Bagarmossen och Anna i Hammarby. Annas sista kompis hoppade av vid Gullmarsplan och Anna sig lite tätare och jag kände hennes fasta, runda bröst nudda min arm. ”Mmmmmm, hon doftar så gott”, tänkte jag.

Hon tog tag i min bara arm och såg på mig.

– Åååh, jag känner mig så upprymd! Sommaren är här och jag har haft en fantastisk kväll! Kan inte du följa med mig hem och ta någon öl med mig? Så kan vi lyssna lite på musik och prata, och kanske dansa? De andra skulle jobba imorgon, men jag är ledig.

Hon såg mig i ögonen och de utrålade inte erotik just nu, bara glädje…

– Låter underbart. men har du verkligen öl hemma, du som bara köpte vin idag?

– Jepp, flera stycken, men jag var på vinhumör idag… var inte orolig, jag har inte tänkt att förföra dig.

Så gav hon mig en kyss på kinden och jag tänkte; ”synd, att du inte tänker förföra mig”..

– Ok, sa jag. Men jag vill inte vara med om att du stöter på mig, tro ingenting…

Anna skrattade och det gjorde jag med och så gav vi varandra en varm kram. När vi hoppade av tog hon min hand med ett oskyldigt grepp som om jag varit en vännina.

Hemma hos henne satte vi oss i vardagsrummet i hennes plyschsoffa, den var mjuk och bekväm. Hon bjöd på varsin drink, inte öl. Vi satt ganska tät och pratade och skrattade, hon tog mig spontant på benet då och då medan vi satt och ljög och skämtade om allt möjligt.

Jag betraktade hennes vackra ansikte och jag kunde inte låta bli och se på hennes vackra bröst som putade ut under det lila åtsmitande linnet och på hennes slanka midja och vackra ben. Och hon verkade inte kunde låta bli att se in i mina också blå ögon och på min kropp. Det kändes som vi känt varandra länge, vi trivdes verkligen ihop. Hon spelade musik, mest dance och hitmusik. Det var okej och hennes favoritlåt spelades och hon tog min hand och sa att nu skulle vi dansa. Och vi dansade först utan kroppskontakt, hon dansade rytmiskt och sensuellt med roterande kroppsrörelser. Sedan tog hon tag i mina höfter och vi dansade tätt. Hon vände ryggen mot mig och tryckte sin lilla kropp mot min manliga, med häcken gnidande mot mitt underliv och jag lade armarna runt hennes midja och kysste hennes hals. Hon lät mig göra det och lät lite ”mmmmm” väldigt lågt, fattade tag i min nacke och lät mig fortsätta. Jag nafsade på hennes hals och nacke, slickade och kysste hennes skuldror. Hon andades upphetsat och vände sig mot mig och där stod vi och såg på varandra, jag med händerna runt hennes smala midja och hon hade armarna om min hals för att sedan låta händerna glida ner för att fatta tag om mina starka överarmar. Jag tryckte henne emot mig och vi kysstes djupt, djupt. Hennes läppar var underbara och hennes tunga smakade gott, hennes andedräkt var lätt alkoholdoftande. Hon drog en hand genom mitt hår. Hon kysste min hals upphetsat, andades djupt och drog upp mitt linne och nafsade på min spända bringa.

– Jag har inte älskat med någon på ett år, viskade hon i mitt öra och jag trodde henne inte.

– Men med dig känner jag lusten komma igen. Jag hade tröttnat på killar….

Jag kysste hennes mun och lät mina händer glida ner och greppade tag om hennes fasta häck. Jag hade stånd och det syntes på hennes blick att hon kände det. Vi stod länge och smekte varandra kroppar, hon greppade min häck och log. Vi kysstes och båda darrade av upphetsning. Jag masserade insidan av hennes lår genom de tunna byxorna . Hon njöt av det och andades allthögre och hon sög tag i min hals med sina läppar och stönade.

Jag lyfte upp henne med mina händer om hennes häck och hon slog benen runt mig och jag bar henne till soffan, lade henne där och drog upp hennes linne. Gud vad hennes bröst var vackra och fasta! Jag kysste, slickade och sög hennes styva bröstvårtor, hon tittade ner på mig när jag gjorde det och det verkade egga henne.

Jag drog av hennes byxor försiktigt med lagom mycket möda och fann att hon bar ett par vita stringtosor med vita spetsar och en dekorerad med en liten blomma fram. Hon var ljuvlig. Jag kysste insidan på hennes lår, slickade dem, fortsatte mot hennes ljumskar, hon började vibrera och höll tag om mitt huvud…Jag kysste fjädermjukt hennes sköte och lät min tunga beröra hennes blygdläppar upp och ner och hon ryckte till och flämtade. Försiktig särade min tunga på läpparna medan hon stönade och vibrerade av kåthet. Jag förde tungan långsamt in och ut i hennes sköte och hon började rycka lite med benen.

– Gud, du är underbar…hörde jag henne säga.

Jag lät min tunga sakta glida upp mot klitoris och slickade den varsamt, lät mina läppar lika försiktigt suga och nafsa på den, hon vibrerade alltmer.

– Kom till mig viskade hon och drog av sig linnet och jag fick av byxorna med lite trilskande och och lade ollonet mot hennes blygdläppar stående på knä och lät den glida mellan hennes läppar från klitoris och ner mot hennes öppning med min hand runt min styva ganska stora lem. Snart började jag rotera den runt klitoris och sedan förde jag den upp och ner mellan läpparna och så stack jag i den en bit och fortsatte så och hon roterade med underlivet som en kåt katt. Hon åmade sig och lät;

– Gud vad sköööönt, fortsätt så…åååå. precis så, fortsätt så…guuuud, vad skönt…ååå du är underbar….

I rena upphetsningen tog hon bort min hand och ersatte den med sin egen. Ååååå…. hennes underbart lena hand och de vackra långa fingrarna med de vackra rosa naglarna slöt sig runt kuken och jag såg det och jag var stenhård och hon tittade också ner upphetsat.

– Mmmmm, vad härligt….lät hon.

Hon fortsatte att föra kuken runt klitoris och en bit in i musen och hon var nu MYCKET blöt. Vi var hetsade till bristningsgränsen och jag hade stånd att det nästan gjorde ont och plötslig förde hon in hela mitt ollon och en bit till in i sin trånga grotta. Hon släppte greppet och fattade tag om min häck med naglarna borrande in i mina skinkor och det gjorde ont, men jag blev upphetsad. Hon drog mig till sig och jag kände hur kuken började borra in i hennes nästan sugande sköte, blött, varmt och trångt, riktigt trångt. Vi stönade båda två och jag började föra mitt underliv fram och tillbaka, sakta sakta och kuken gled in centimeter för centimeter för varje stöt och det var så härligt, jag skakade av upphetsning och Annas ansikte gjorde grimaser av njutning och det tog tid innan hela min kuk var ända inne. När mitt ollon nådde hennes botten stönade jag till och kände hur trång hon var längst därinne och för varje stöt kved hon till och när ollonet lyckades pressa in sig där längs därinne kändes som något smet åt runt det. Hon klarade nät och jämt av hela min längd. Vi ökade takten och hon flyttade händerna från min häck till mitt bröst som om hon hon ville ha mig lite på avstånd.

– Oh! Försiktig bara , lät hon och jag fortsatte och hon kved och stönade.

– Du är så underbar, lätt hon och började snart massera sin klitoris och jag såg min kuks hela längd fara fram och tillbaka mellan hennes spända blygdläppar och jag var extremt kåt och njöt av att känna hur min kuk uppfyllde hela hennes trånga grotta. Jag dunkade på snabbare och snabbare och hon höjde upp benen och lade dom runt mig och hon började låta:

– Ahhh, ah, ah, oh, ja, fortsätt såååå….

Och jag kände hela tiden hur kuken nådde ända in, hur jag stötte mot hennes venusberg, hur ollonet trycktes upp i grottans trånga slut och det var så underbart skööööönt. Och hennes fingrar masserade klitoris allt desperatare och så blev hon helt tyst medan vi höll på, hon slutade andas och jag fortsatte att dunka på, hörde hur våra kroppar slogs ihop gång på gång och hur hennes kropp fördes upp och ner på soffan, de underbara brösten skumpade och så snart;

– AAAAAAH, AHHHH, AHAHH, och hennes kropp kurade ihop sig i kramper och spasmer jag kände hur den redan trånga grottan klämde åt min kuk och pulserade, hennes naglar borrade sig in i min häck och hon låg och skakade och ryckte, vibrerade och efter en stund slappnade hon av och jag ville fortsätta men hon viskade flåsande:

– Nej, vänta lite och så höll hon om mig hårt. Jag kramade om henne hårt. Vi låg så några minuter, jag hade fortfarande stenhårt stånd och så började jag sakta jucka igen och hon lät mig göra det. Jag var nu desperat och hård och kåt och hon log mot mig med sina vackra rosa läppar och jag tänkte sa;

– Gud, vad du är vacker, vad du är vacker…

Och vi fortsatte och fortsatte och jag såg att det tändes ny kåthet i hennes vackra ögon. Jag tog tag i hennes vader och förde benen långt bak och det visade sig at hon var mycket vig. Sedan greppade hon själv tag i benen och jag körde in min händer under hennes häck och hon började rotera med underlivet och stöta emot och för varje stöt såg det ut som hon det smärtade lite hos henne men den kåta blicken försvann inte så jag fortsatte. Jag såg på hennes smala midja, såg i hennes ögon, såg hur de underbara brösten gungade fram och tillbaka under hennes tunna linne, såg hennes vackra skuldror, hennes smala armar och kände jag hur jag började komma och när jag kom kände jag hur min varma stora sats sprutade hennes mus full och jag blev yr och jag skakade och vibrerade.

– Guud, lät jag och sjönk ihop över henne och hennes kropp doftade fräscht och knullad. Jag lade mitt huvud på hennes mjuka bröst.

Mycket snart förde Anna bort mig från henne och gick ifrån soffan. Hon bäddade upp bäddsoffan och sa kom till mig och jag gick dit matt och belåten med kuken halvslak. Hon ställde sig på knä i bäddsoffan och när jag kom fram till henne tog hon tag i min lem och förde tungspetsen till ollonet och det var mycket skönt även om den var öm. Snart lekte hon med tungspetsen runt ollonets kant och lät de vackra läpparna åka fram och tillbaka efter kukskaftet och min kuk började resa sig igen, men inte fullt ut. Hon slöt sina läppar runt ollonet och förde den mjuka munnen över mitt ollon så att läpparna slöt runt ollonets kant och sedan lät hon läpparna åka fram och tillbaka över ollonet. Till och från sög hon lite och jag rös och jag njöt och kuken blev riktigt hård igen. Hon lät munnen glida allt längre ner över min stora tjocka lem, men inte längre än att hennes svalg tog emot. Hon fortsatte att suga, slicka och lät läpparna glida över kuken i en evighet och hon sög mig ren.Vi låg sedan och smekte varandras kroppar utan att börja en ny akt. Hon masserade min rygg och efter en stund var jag bara halvslak igen även om jag njöt.

Då beordrade hon mig att lägga mig på rygg och jag gjorde som hon sa.

– Nu ska vi få se om du gillar det här.

Hon satte sig grensle med benen brett isär med fötterna på båda sidor av min kropp. Hennes hand fattade tag om min halvslaka lem och jag skämdes lite och fick prestationsångest: ”stå för fan” tänkte jag. Hon förde ollonet till sin mus och in mellan blygdläpparna så att bara ollonet var inne i hennes grotta. Och så kände jag hur hennes blygdläppar slöt runt ollonet, hur de kramade åt och slappnade av , klämde igen så att jag blev riktigt kåt igen. Hon kunde verkligen knipövningar. Det kändes som om hennes mus sög min kuk, längre och längre in. Jag log med glansiga ögon och sa:

– Gud, vad du är vacker, så underbar, det är så skööönt att älska med dig. Du är så underbar…

Och så började kuken bli riktigt styv igen. Snart red hon mig uppifrån och ned, sjönk verkligen hela vägen ner över min kuk och stönade till varje gång jag nådde botten.

– Åååå du är så sköööön, din kuk är så underbar…. jag har aldrig varit med om något liknande…

Hon spelade förmodligen men det hindrade inte mig från att bli vrålkåt och hon började rida vilt, vilt och mina händer greppade hennes midja och jag såg hennes hår fladdra, brösten gunga och så böjde hon sig bakåt, satte händerna mot madrassen och vi juckade mot varandra, roterade med underliven. Vi njöt och såg på varandra med kåta ögon, hon bet sig i underläppen tittade ner på våra organ, såg på min svettiga kropp. Hon reste sig upp igen vred sig runt min lem, hamnade med ryggen åt mig, började rida mig igen upp och ner och så lutade hon sig alltmer bakåt stödde sig med armarna vi sidan om mig. Hennes häck daskade mot mitt underliv.

– Stöd mig, lät hon och jag lade mina händer på hennes rygg och hon tog sina händer från madrassen och särade vitt på benen medan jag pumpade henne och så förde hon båda händerna till sitt sköte, ena greppade hennes ljumske och den andra började massera hennes svullna klitoris och vi stönade och lät och hon kved.

– Åååå, gud, jag kommer snart, å du är så skön, fortsätt, jag kommer snart …

Jag försökte hålla inne min orgasm och så blev hon tyst igen, slutade att andas och jag förstod att om 10 sekunder kommer hon och jag dunkade hårt hårt och hon masserade febrilt sin klitoris och krökte ryggen, reste sig sittande, musen smet hårt om min kuk och så kom det:

– AHHHHHHHHHH, skrek hon hämningslöst. AAAAAHHH!

Hon skälvde och lade sig bakåt över mig flämtande. Min erektion bestod.

Hon vred sitt huvud mot mig och kysste mitt öra och viskade:

– Du får gärna fortsätta… Jag vill att du ska komma. Gör vad du vill med mig. Jag är din nu.

Jag drog mig ur henne och lyfte upp henne på soffbordet där hon nu stod på knä.

– Puta på din sexiga vackra häck, sa jag och hon gjorde det och svankade med ryggen.

Jag trängde långsamt men bestämt in i henne och hon gnydde och hon kändes riktigt trång igen och hennes mus var svullen och underbar. Jag stod på golvet och fattade tag om hennes smala midja och började föra henne fram och tillbaka över mitt stånd och blev extremt hetsad av att se min kuk borra in i hennes fina, vackra kropp och jag ökade takten och hårdheten alltmer och hon stönade och kved. Men jag visste att hon var öm:

– Gör det ont? frågade jag lite omtänksamt.

– Lite men det är skönt på samma gång…fortsätt flämtade hon…

Jag lät kuken arbeta hela vägen, från att ollonet syntes mellan hennes svullna läppar till att roten var helt inne och jag höll på att svimma av kåthet. Jag lade henne på sidan över bordet, höll tag i ena hennes ben som nu sköt rakt upp i luften och fortsatte att pumpa. Jag såg hur hon nöp, smekte och knådade sina bröst, förmodligen för att upphetsa mig och det lyckades hon med. Vi svettades, njöt och stönade, hon kved, flämtade och hennes bröst gungade och jag såg hur hon tittade på min tränade kropp, mina armar var spända och bringan glänste.

Jag lade henne på rygg, lade mina armar under hennes knäveck och lyfte henne så att skötet var i luften och hennes skuldror låg på det hårda bordet. Jag pumpade hårt och snabbt och för varje stöt drog jag hela henne till mig med armarna som om det vore ett gympass och det verkade hetsa henne. Hon blundade och lät mig helt ta kontrollen och hon andades högt mellan sin vackra rosamålade läppar och stönade.

– Fortsätt så…guuud, vad du är skööön…

Och jag fortsatte, men när jag märkte att jag knappt kunde hålla mig länge lösgjorde jag henne, tog tag om hennes häck, lyfte iväg henne med min kuk kvar i hennes sköte, tryckte upp henne mot väggen, pumpade hårdhänt och snabbt, hörde hur det dunkande i väggen för varje stöt, tittade ner på mitt svällande organ som åkte fram och tillbaka mellan de där glänsande blygdläpparna och kukskaftet berörde henne klitoris hela tiden och hon viskade:

– Sluta inte, sluta inte…fortsätt sååå…jaaa såååå….guuuud…lite till, lite till…

Och jag fortsatte svettig och flåsande och hon viskade….

– Kom nu…NUUU….

Och jag kände hur jag höll på att komma och hon blev tyst igen och vrålade snart:

– OOOOOHHHHH!!!! AHHHHH!!! rakt ut i luften och saxade sina ben runt min midja, borrade in naglarna i min rygg och skrek högt, högt och jag kände hur det gick runt i mitt huvud och kroppen höll på att sprängas av kåthet när hennes redan trånga mus knep hårt om min pulserade lem och jag kände hur satsen strömmade ur min kuk och och jag fattade krampaktigt tag om hennes lilla kropp och stönade högt och vi båda skakade i säkert en halv minut i spasmer och kramper . Vi sjönk ihop på golvet tätt omslingrade och lade sedan våra kroppar på bäddsoffan och somnade med ben och armar om varandra.

Och när jag vaknade och såg henne ligga där vacker bredvid mig förstod jag att detta bara var den första av många underbara nätter vi skulle komma att ha tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *