Taxi i Turkiet

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

I somras hände nåt som förändrade mitt liv – till det bättre. Min fru och jag hade det lite struligt i vårt förhållande. Vi trivdes bra ihop som kompisar, men det fattades något, och det i sin tur ledde till att vi rök ihop i en massa frustrerade gräl. Vi hade hållit ihop i fem år så det är klart det var jobbigt. Vi är lärare på samma skola i en stad i södra Sverige. När sommarlovet började bestämde hon sig för att resa ut till hennes föräldrar i deras stuga i skärgården.

För att ha något att göra och för att komma bort lite jag också, hängde jag med tre killkompisar på grabbresa till Turkiet. Förutom jag, så var det Olle, en snart 40-årig kille med ölmage och jobbig humor, vi hade känt varandra sen vi gick på lärarhögskolan. Sedan var det Tommy, Olles motsats, en lång smal kille med tunt hår. Han är jämngammal med mig och en av mina bättre vänner. Tillsist var det Jocke – en yngre kollega till Olle. Han var bara 27 år och idrottslärare, vilket syntes på hans vältränade kropp. Jocke och jag hade inte setts förut. Han var trevlig. Lite exhibitionist, eftersom han nästan alltid gick omkring näck i lägenheten som vi delade. Själv är jag blond och vältränad med hår på bröstet, född 1964.

Staden vi kom till i Turkiet låg lite till väster på södra kusten. Den hette nåt på F… Det var bra väder, till skillnad från här i Sverige, och vi solade och badade på dagarna och på kvällarna drack vi öl och raggade brudar. Ja dom andra raggade. Jag fick visserligen en massa napp bland tjejerna men jag var ju tekniskt sett fortfarande gift. Andra kvällen följde jag trots det med en tjej till hennes hotell. Men efter ett trist tomgångsknull, tackade jag snabbt för mig och stack. Efter det orkade jag inte bry mig om brudarna.

Den näst sista kvällen var vi på ett disko i utkanten av stan som vanligt. Jag drack ett par öl med polarna, men när de började kvällens ragg, kände jag bara för att vara i fred. Jag bestämde mig för att sticka iväg. Fast jag bara på mig ett linne, slitna jeans och sandaler, var det jättevarmt ute trots att det var sent på kvällen. Utanför discot hörde jag att nån ropade efter mig.

”Hey, Swedish guy!”

Det var en taxichauffis som hade kört från diskot kvällen före. Hur han kände igen mig bland alla tusen turister fattade jag inte. Själv såg han ut att vara i min ålder – 33 år sisådär. Han var klädd i en sliten t-shirt som det stod ”Bayern München” på och ett par bomullsbyxor som troligen hade varit vita, men nu var lika bruna som hans skinn. Han var lika muskulös som jag som går på gym fem gånger i veckan.

Jag gick fram och skakade hand med honom. Han log brett bakom sitt svarta getskägg och frågade på bra engelska om jag behövde taxi. Jag hoppade in i baksätet på hans gula solkiga taxi och han styrde iväg mot vårt hotell. Han berättade att han hette Mehmet. När vi började se stadsljusen kände jag att jag inte hade nån lust att åka till hotellet och slagga. I stället frågade jag honom om det fanns nånstans man kunde bada, lite mer privat.

”You mean nude? Sure there is” sa han och log ännu bredare. Han svängde ner på en liten smal skogsväg ut mot havet. Ett par minuter senare stannade han och pekade ner till höger. Där såg jag glimtar av mörkblått vatten mellan pinjeträden.

”No one will come here” sa han ”It’s my secret place”. Han fortsatte att le och sa att han skulle stå kvar med bilen. Jag gick genom dungen till vattnet. Det var perfekt. En liten smal remsa med mörk sand och sen bara havet. Fullmånen lyste upp stranden. Jag klädde av mig naken. Situationen gjorde mig kåt. Det räckte med att jag nuddade vid kuken för att den skulle börja fyllas med blod.

Jag gick ut i vattnet som var ljummet och skönt och simmade runt lite. Då såg jag taxichauffören på stranden. Han höll på att klä av sig naken också. När han såg att jag sett honom, vinkade han och log sitt breda flin. Jag vinkade tillbaka. Mehmet drog av sina bomullsbyxor. Han hade inget under, och mellan hans muskulösa lår dinglade den största balle jag har sett. Han var verkligen en vältränad kille. Han hade inget hår på kroppen, mer än över den stora kuken. Han gick ut i vattnet och simmade fram till mig. Han sa att han blivit så badsugen att han bestämde sig för att bada han också. Efter en kort simtur gick vi upp och satte oss på ett stort tygstycke han hade haft med sig. Han placerade sig så att jag skulle ha bra överblick över hela hans kropp inklusive kuken som nu vilade tung mot sanden. Det var tydligt att han kollade in mig. Jag har som sagt också en välbyggd kropp, med svart trimmat hår på bröst och mage. Min kuk är normalstor.

Vi snackade en stund. Han berättade att han hade barn och fru uppe i Ankara.

”So down here, I dont’t look at girls” sa han med blicken fixerad vid mitt skrev.

”Only at boys?” slank det ur mig, och genast ångrade jag mig. Nu dödar han mig tänkte jag.

Men han flinade bara och kliade sig lite nonchalant mellan kuken och pungen. Uppenbarligen hade jag rätt. Han berättade att han hade jobbat som massör på ett turkiskt bad tidigare. ”Do you want to have a real turkish massage?” frågade han. Jag svarade impulsivt nej, men han stod på sig. ”Come on” sa han ”It look as you need to relax a little, turn over” Jag tänkte att ”va fan” det är skönt med massage. Så jag la mig på mage på tyget. Han tog fram en flaska olja ur en väska och började massera mina ben. Han var verkligen bra på det. Han arbetade sig sakta uppåt. När han kom till min häck, hällde han på lite mer olja och började sedan knåda mina skinkor. Det var osannolikt skönt. Hans händer gled in mellan skinkorna och snuddade vid mitt anus. Det gick som en stötvåg genom min kropp. Han fortsatte med ena handen ner mellan mina ben ända tills de snuddade vid min rakade pung. Självklart blev jag stenhård. När han kom till ryggslutet blev det visst svårt att nå, så han satte sig helt enkelt gränsle över mina lår. Jag kände hur hans tunga kuk vilade i skåran mellan mina skinkor. Den var varm och rörde sig lite medan han knådade sig uppför ryggen upp till axlarna. Jag blev förvånad över att det var så jävla upphetsande. Det var ju en kille för fan…

”Turn over” sa han när han masserat hela baksidan. Han bara flinade när jag rullade över på rygg med min kraftigt eregerade kuk vajande över magen där jag hade en blöt fläck av försats. Då såg jag att Mehmets kuk nu inte hängde tung längre utan pekade stenhårt i en vinkel snett uppåt. Den var säkert närmare 30cm. Han satte sig gränsle över mina ben så att hans kuk vajade ovanför min. Våra pungar snuddade vid varandra när han hällde olja på mitt bröst och fortsatte massera. Fortfarande utan att stressa. Han gned mina bröstvårtor så jag blev ännu kåtare. När han kom ner till skrevet, masserade han ända fram till mitt kukfäste. Jag var alldeles yr och kåtare än nånsin. Han hade mig helt i sitt våld.

-I want your hard cock up my ass, sa han medan han oljade in min hårda kuk.

Han rotade fram en kondom ur väska och rullade den över min kuk. Sen oljade han in den och satte sig på huk över mig med min kuk mot sitt hål. Sakta gled han nerför mina 21 centimeter. Hela vägen in tills hans pung pressades mot min mage. Där väntade han så att han vande sig lite. Mehmet började sedan rida mig. Det var både skitkonstigt och otroligt upphetsande på samma gång. Hans stora kuk svajade hård och röd medan han pumpade på. Han stönade högt och utan att röra vid kuken sköt han efter ett tag sin sats rakt ut i luften. Den landade i mitt ansikte och på mitt bröst. Då gick det för mig djupt inne i honom. Stönande tömde jag min tunga pung. När han gled av min kuk var kondomen full med vit sperma. Vi bara låg och flämtade i flera minuter innan vi badade av oss. Sedan åkte vi tillbaka in till stan och sa hej då. Vi ses nog aldrig igen, men jag hade definitivt fått lust att fortsätta ha sex med män. Plötsligt hajjade jag var som hade fattats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *