Fantasin som blev verklighet

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Vi ska berätta om en kväll där hennes fantasi blev verklighet…

Vi hade pratat mycket om att ha sex med fler och hennes dröm var att bli på satt av flera killar samtidigt. Men vi hade inte hittat någon bra kille. Ann som är min flickvän är inte direkt blyg av sig och brukar vara ute och porrsurfa. Många gånger har jag hittat henne framför datorn med handen innanför trosan.

Denna kväll skulle hon gå ut med några väninnor och jag skulle jobba över på jobbet. Innan hon gick så pratade vi i telefon och jag sa att jag inte ska följa med ut. Mest på skoj så sa jag, ta nu inte med dig för många killar hem. Hon skrattade och sa nja vi får se… Du vet att jag alltid blir tokig när jag är på lyran.

Senare på kvällen så gick jag hem och duschade, för jag visste att hon ville ha sex när hon kom hem. Hon blir alltid vrålpilsk när hon har druckit. Vid 12-tiden på kvällen så fick jag ett sms där det stod;
– Är det okej att ta hem några på efterfest? Jag svarade;
– Ja, om det inte blir för sent. Jag kanske sover, säg till när ni kommer. Kl. 01.30 fick jag nästa sms, vi kommer om 20 min. Det är jag och två killar. Jag tänkte inte så mycket på det eftersom jag låg i sängen och halvsov. Utan jag hör väl när dom kommer.

Hon berättar:

När jag hade pratat med Martin innan jag gick till mina väninnor. Vi var ca 5 stycken tjejer som skulle gå ut. Efter vi hade förfestat tog vi en taxi till stan och gick in på en nattklubb. Ganska snart så kom det fram ett killgäng till oss tjejer. Dom bjöd oss på en hel del sprit och var mycket trevliga killar. Två av killarna var mycket söta och en av dom bjöd upp mig. Vi dansade och hade jäkligt skoj. Mina väninnor försvann och jag var ensam med dessa killar, som hette Johan och Lars. Vi satt och pratade i ett bås och vi kom in på sex. Jag kände att min mus vakande till liv. När Johan berättade om att han och hans ex en gång hade haft en extra kille i sängen så kände jag hur mina bröstvårtor drog ihop sig. Eftersom jag hade en liten topp på mig så syntes det ganska tydligt, jag såg Johans blick och han log. Eftersom jag är spontan så sa jag direkt att det skulle vara mysigt att testa någon gång, och skrattade och berättade att jag och min kille hade annonserat efter en extra kille någon gång. Efter en stund så kände jag Lars hand som smekte mitt lår. Han kom längre och längre ner mot min mus. Eftersom jag hade en kortare kjol och inga trosor så var det inte så svårt att se min mus när jag satt ner. Dessa killar hade fått min fantasi att skena iväg. Jag undrade bara vad Martin skulle säga om jag släpade hem två killar och hade sex med dom. Jag skickade ett sms och frågade han om det var okej att ha en efterfest. Märkte på hans svar att han inte var så pigg på det. Men jag tänkte att någon gång så ska jag få till det med fler killar. Efter en stund så frågade jag Johan och Lars om du var sugna på en efterfest hemma hos mig. Dom sa: Men vad skulle din kille säga om du tog hem oss mitt i natten. Ja han får väl vara med om han vaknar. Båda skrattade och sa ja varför inte.
Vi beställde en taxi och jag skickade ett sms till Martin att vi var på väg. Men just när vi skulle åka, så sa Johan att han var tvungen att tacka nej för han skulle upp tidigt nästa dag. Vi försökte övertala han men det gick inte. Så Lars och jag åkte iväg. I taxin på väg hem så kände jag Lars hand som letade sig upp mellan mina ben. Jag var ordentligt pilsk och särade lite på mina ben. Lars log och pillade försiktigt på min blöta mus. Jag var mycket nervös för vad Martin skulle säga om jag sa att jag villa ha trekant. Men det får bära eller brista.
När vi kom hem så sa jag till Lars att han kunde gå och sätta sig i soffan så skulle jag hämta lite vin. Vårat sovrum låg mittemot vardagsrummet och jag smög försiktigt in till Martin. Jag såg att han inte hade somnat utan han låg och halvsov. Jag sa att jag hade med mig en kille hem och han hette Lars. I samma mening så sa jag att jag vill ha sex för Lars har kåtat upp mig. Han tittade på mig och sa okej jag ska gå upp om en stund.

Martin berättar:
Jag vaknade att Ann kom hem. Det var en del fnitter och en mansröst som pratade och snubblade i hallen. Ann kom in till mig och satte sig i sängen, hon sa att hon hade en kille med sig hem. Jag tänkte, va fasen nu då, och sen så sa hon att hennes mus var blöt. Jag tänkte, hon vågade trots allt. Hon gick ut till Lars och jag hörde henne säga att jag skulle komma upp om en liten stund. Jag gick in i vårat badrum för att tvätta av mig snabbt och för att vakna till. Vårat badrum har en dörr till sovrummet så jag behövde inte gå ut till Lars och Ann. När jag gick in i sovrummet och kikade ut genom dörrspringan kunde jag se att Lars hade handen mellan Anns ben och satt å smekte Ann på musen. Ann njöt såg jag för hon hade böjt sig bakåt i soffan och skrevade. Jag blev lite svartsjuk men samtidigt så blev jag kåt. Jag stängde badrumsdörren så dom hörde och med ett ryck så satte dom sig upp. Jag gick ut och hälsade på Lars som var en mycket trevlig kille. Jag frågade Lars om han ville ha en whiskey istället för vin, och han tackade ja. Jag gick ut i köket för att hälla upp en stadig till mig och en till Lars. Ann kom ut och kråmade sig lite för mig. Jag sa att jag hade sätt vad dom hade gjort i soffan. Ann blev röd och bad om ursäkt. Men jag sa till henne att det är okej. Gå du ut och skreva för Lars lite så kommer jag om en minut. Jag gick ut till Ann och Lars. Ann satt bredvid Lars med benen isär så han hade full insyn i Anns mus. Jag satte mig mittemot. Jag märkte att Lars hade en ordentlig bula i byxan. Jag log och sa till Lars;
– Har Ann kåtat upp dig. Lars harklade och sa jo med en sån söt tjej så är det inte så svårt att bli kåt. Jag sa till Lars att det är helt okej att du leker med Ann mus. Ann tittade på mig och jag sa ja du vill ju ha två killar som kan leka med dig samtidigt så varför inte ta tillfället i akt. Du vill ju det är okej. Jag trodde att Ann inte skulle våga men hon tittade på mig och ställde sig upp. Hon slank ur sin kjol och tag av sig sin topp. Okej slicka mig sa hon till Lars. Lars var inte sen att lyda utan tog tag i Anns höfter och började slicka. Jag tog fram min kuk och började runka lite lätt. Det tog inte lång stund för den att resa sig. Jag gick fram till Ann och medan Lars slickade henne så sög hon mig. Det var en härlig syns att se sin flickvän njuta av en annan kille. Efter en stund så tog Lars fram sin kuk och lekte med klittan med kuken Ann stönade och njöt för fulla drag. Lars använde sin kuk som en dildo och stoppade in den bara en cm i Anns mus för att sen leka med klittan igen. Jag hörde att Ann var nära på att komma hennes kropp spändes och hon stönade högt. Just som hon kom tryckte Lars in hela sin kuk i hennes mus och vrålade till och skrek ”knulla mig” Lars knullade Ann som en hingst och hon hade glömt av mig och min kuk. Efter en tag så vände Lars på Ann och tog henne bakifrån. Jag smög mig in under och slickade Ann. Jag blev kåt som ett odjur när jag såg på tre cm håll hur Lars kuk for ut och in i Anns mus. Ann sa Gud va skönt sluta inte. Ann kom en gång till och jag kände hur det rann från hennes mus. Samtidigt så hörde jag hur Lars stönade högre och högre, och jag märkte att det var nära för hann. Jag ville se när han sprutade musen full med sperma och ställde mig upp så Ann kunde suga mig samtidigt. Jag tittade på henne och hon bara log och sa snart vill jag ha din i mig. Lars kunde inte hålla sig utan sprutade Anns mus full med sperma. Det var en härlig syns att se Ann få kuk från en annan kille. Ann vände sig om och låg på rygg och sa nu är det din tur att knulla mig. Jag såg hur det rann sperma från musen och stoppade in min kuk i Anns mus. Jag kände Lars varma sperma och det gjorde mig tokpilsk. Det tog inte många minuter för Ann att komma igen. Strax därefter så kom jag och fyllde på i Anns mus.
Vi höll på hela natten och turades om att ta min flickvän. När klockan var sex på morgonen så gick Lars. Ann och jag träffade inte Lars igen. Utan vi fick kontakt med ett par som vi träffar ibland och har hämningslös sex tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *