Första gången med mogen kvinna

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Jag är en 20-årig kille som har varit med om det mesta, och skulle vilja berätta hur jag kände när jag första gången träffade en äldre mogen kvinna, första gången jag träffa dig.

När jag var ute förra veckan och spelade biljard så var det ett gäng tjejer i ålder 40-50 som stod jämte oss och spelade, det såg så härligt ut. Många var lite runda och härliga, och jag kunde inte låta bli att tänka på att du var med dom. Att jag gick fram, tittade menande på dig… du följde med mig och vi bokade ett bord i ett privat rum. Hur mina händer känner över hela din kropp, kryper upp längst med låren, du känner min unga friska vältränade kropp tryckas mot, min andning ökar av upphetsningen. Jag lyfter upp dig på bordet, drar av dig tröjan, låter tungan genast möta dina bröst, fingrarna letar sig innanför dina byxor, trevar mot trosorna. Snart av vi båda nakna där, du ser min unga släta kropp, så spänd av upphetsningen, känner hur den trycker mot dig när jag lägger mig över dig. Du funderar på att säga nej, men har inget att sätta emot när du känner min stenhårda lem pressa mot dig, så gärna den vill in. Vi båda stönar till när jag glider in, min värme inne i dig… Har inte tid att avsluta denna berättelse, men ville bara låta dig veta att du fortfarande finns i mina tankar, min släta kropp som så gärna pressas mot dig, hud mot hud, när vi delar värme. Se din njutning när du känner min ungdomliga energi pressas in i dig, min äkta åtrå när jag kommer djupt inom dig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *