Härligt att arbeta över

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Detta hände en kväll för några månader sedan. Jag satt och arbetade över på jobbet, arbeta och arbeta förresten – det var mest surfning på lite spännande sidor.

Tillslut var det dags att köra hem, jag slog av datorn och gick genom kontoret. Det hade varit tyst länge så jag trodde att jag var ensam. När jag gick förbi en kollegas kontor så såg jag att hon satt kvar och som klistrad vid datorskärmen, fast hon snabbt klickade bort det som varit där när hon hörde mig i dörren hann jag se att hon också ägnat sig åt nöjessurfning.

– Jasså du är kvar? Sa hon.

– Ja, men nu är det dags att dra sig hemåt, sa jag. Samtidigt kände jag att det pirrade i kroppen då jag ofta fantiserat om att jag haft sex med henne. Hon var en tvåbarnsmamma och nästan tio år äldre än jag, strax över trettio alltså, lång och smal med härligt långa spända ben som jag länge velat ta min hand längs.

Jag tänkte att man får väl vara lite fräck så jag sa:

– Gillar du att surfa på sexsidor?

– Öhh, va pratar du om? Hon försökte låtsas som ingenting så jag gick fram till dator och klickade upp Internet Explorer som var minimerad och upp kommer värsta porrsidan med unga killar som knullar damer i hennes egen ålder i alla hål – sidan hette “Mom sluts…” eller något sådant.

– Vad är det här då? Frågade jag.

– Jo, okej då jag råkade komma in på en sådan sida…

– Råkade? Det verkar som du klickat runt mycket på sidan.

– Kanske det men det är inget som du behöver bry dig om, sa hon.

Jag kände att det här får jag nog styra upp om det ska bli något.

– Du vill nog egentligen suga min kuk eller hur din gamla slyna?

– Nä vet du vad…, började hon, men hon hann inte längre förrän jag ena handen på hennes ena bara knä som stack fram under kjolen.

– Jag har iallafall länge tänkt tanken att knulla med dig, sa jag till henne. Jag såg att hon blev förvånad, hennes ögon stirrade på mig och jag tyckte mig se något av längtan i blicken.

Jag lät min hand sakta glida längs hennes ben och på insidan om hennes lår under kjolen. Hon gjorde inget för att stoppa mig. Jag förde handen vidare mot hennes skrev och tryckte fingret mot hennes trosa, det var varmt och kändes fuktigt i luften där handen var. Hon stönade till när jag drog fingret längs hennes troskant och lät ett finger glida in i hennes blöta springa. Nu kunde jag inte hålla mig längre utan reste mig upp och kysste henne där hon satt på kontorsstolen, våra tungor lekte en lång stund och jag kände hur det styvnade mellan mina ben.

– Jag vill äta upp dig viskade jag i hennes öra…

Jag hjälpte henne att glida ut lite längre på kontorsstolen och sedan drog jag snabbt av henne trosorna och tryckte upp hennes kjol så hon hade den vid midjan. Jag särade hennes ben och la upp det ena på stolens karm och det andra på skrivbordet. Nu såg jag hela hennes lilla tofs. Den verkade nyklippt och ansad. Jag satte mig ner på knä och lät mina fingrar sära på hennes blygdläppar, hon böjde huvudet bakåt och tryckte fram underlivet lite till. Nu var jag så sugen så jag bara lät min tunga glida längs hennes slidkant för att sedan cirkla runt hennes klitta. Klittan stod ut som en liten stav och jag nuddade den med tungspetsen då skrek hon till:

– Meer – slicka mig mera snälla…!

Upphetsad av hennes stönande tryckte jag hela ansiktet mot hennes underliv och sög in klittan i munnen, klämde den mellan läpparna för att sedan släppa den och blåsa på den, nu trodde jag hon skulle krevera för hon bara började skrika och trycke mitt huvud mot sin fitta och jag bara slickade och slickade ända tills hon bara skakade och jag kände hur fittsaften rann ner längs min haka.

Min kuk var stenhård och jag såg att hon bara låg med huvudet bakåtlutat och andades långsamt.

– Anders! Sa hon plötsligt, – Jag har lovat att hämtat min systerdotter på dagis och de stänger om en kvart. Förlåt men jag måste sticka direkt, men vi kan väl jobba över någon mer kväll? sa hon med ett flin.

– Visst, sa jag, – Min sambo börjar nog ändå undrar var jag blir av.

Hon sprang iväg och jag gick ut, släckte och låste och tänkte att detta kan nog bli en bra arbetsplats…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *