Shopping med tjejen

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Jag har ett alldeles underbart förhållande med min flickvän, det bästa är att hon underkastar sig mig totalt och låter mig behandla hennes kåta kropp precis som jag vill.

Till exempel som när vi skulle handla trosor till hennes rakade horfitta. Det viktigaste när man köper trosor till en sådan liten slyna är att trosorna skall vara lätta att föra åt sidan i grenen, så att man när som helst kan stoppa in en kuken.

Nåväl, det var en varm sommardag och Maria hade givetvis inga trosor som dolde hennes läckra häck och rakade fittläppar.

På väg till H & M gick jag hela tiden med armen runt hennes midja, men vad hon inte visste var att jag ideligen drog upp hennes korta kjol så att de som gick bakom fick se hela hennes blottade skinkor.

När vi kom fram till H & M ledde jag genast fram Maria till en manlig yngre expedit och frågade:

– Har ni några billiga trosor till en sån här billig fitta?

Killen blev helt paff när jag drog upp Marias kjol i fram så att han såg hennes välansade venusberg och skymtade en bra bit av hennes rakade blygdläppar.

– U… u… underkläder har vi där borta, fick han fram och pekade.

Maria gick runt bland trosorna och tittade, eftersom jag och min kuk inte hade tid att stå och vänta på henne hela dagen beordrade jag henne att sitta ned så skulle jag leta på ett par trosor åt henne. Hon satte sig på en pall och jag fortsatte leta.

När jag kommit till andra ändan av underklädes avdelningen såg jag att Maria satt helt vanligt.

– Sära på benen och visa fittan! Ropade jag till henne. Plötsligt stirrade hela butiken först på mig, sedan på Maria, och sist på Marias läckra fitta.

Jag hittade några schyssta stringtrosor som nog skulle fylla kravet på att vara “lättknullade”. Jag gick tillbaks till Maria som nu hade en smärre skara män som smög omkring framför henne och låtsades titta på “Barnkläder 10-13″ fastän deras blickar egentligen var fastnaglade mellan hennes särade våta blygdläppar. Jag körde in ett finger i fittan för att kolla läget, och nog märktes det att den lilla horan hade suttit och pullat sig ett tag, fittan var helt enkelt knullfärdig.

Jag gav Maria trosorna och sa åt henne att ta på sig dom, hon lydde genast och när hon böjde sig ned för att ta på dom lyfte jag upp kjolen så att “publiken” fick en titt på både fitta och rumpa.

Maria lyfte självmant upp kjolen för att titta hur trosorna satt, själv var jag inte så mycket intresserad av hur dem satt som hur funktionella dom var, så jag sa helt enkelt åt henne att böja sig framåt, hon gjorde som jag sa medan jag plockade fram min kuk. Jag provade att dra trosorna åt sidan och märkte att dom lade sig perfekt mellan ena låret och den yttre blygdläppen, fittan var nu öppen.

Jag tryckte självklart in kuken i henne för att prova om resåren i trosorna skavde. Det var vad jag sa i alla fall, egentligen sket jag fullständigt i vilka trosor hon hade, när hon är med mig är hon ändå troslös när vädret tillåter.

Jag pumpade kuken in och ut i hennes våta hål. Eftersom de röda trosorna matchade dåligt mot hennes hudfärgade skinkor beslöt jag mig för att “färga” skinkorna röda, med fasta hårda slag gick jag till attack och började smiska hennes mjuka skinkor med mina händer. Upphetsningen av att aga mitt luder gjorde att jag kom närmare orgasm, eftersom det inte finns något skönare än att få släppa en stor sats i munnen på en kåt tjej beordrade jag henne att gå ned på knä och suga av mig.

Efter att ha gett henne munnen full av sås drog jag av henne de kladdiga trosorna, hängde upp dom på väggen igen, och tog ett nytt likadant par. Jag slet tag i min spermadrickande hora och gick och betalade trosorna.

När vi kommit ut från affären sa jag att vi skulle gå till en videobutik och hyra en smaskig porrfilm, men Maria den slynan hon sa att hon hellre ville gå hem och knulla direkt. Jag gav henne direkt en hård klatsch under kjolen på skinkan, sedan drog jag in henne i en gränd och tryckte upp henne mot en container.

– Hur vågar du säga emot mig? Frågade jag. – Ska man behöva knulla dig i röven för att du ska förstå va? Sade jag och pressade in ett finger i hennes bak, som vid det här laget var insmetad i fittsaft.

– Det var inte meningen, jag var bara så kåt, jag behöver ingen porrfilm för att knulla, svarade hon.

– Du vet mycket väl vad som händer olydiga flickor, sa jag och gav henne en hård smisk på skinkan och en ännu hårdare kuk i stjärtskåran.

– Nej snälla, knulla mig inte där bak, protesterade hon.

Jag styrde ner kuken mot fittan istället och tryckte in den med en fast stöt. Sedan följde en vild straffknullning med mycket smisk.

– Kan du lära dig nu att lyda mig? Frågade jag och tryckte in tummen i baken på henne.

– Ja, jag lovar jag ska aldrig mer vara olydig, försäkrade hon. Att det var ren och förbannad lögn det visste jag, det var bara min goda vilja som skyddade den olydiga horan från den slutgiltiga bestraffningen, kuk i röven. Men denna gång nöjde jag mig med att spruta ut hela satsen över hennes kläder så att alla vi mötte på vägen hem skulle se att hon blivit knullad, och jag skulle nog se till att de som gick bakom fick en god skymt av hennes bak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *