Jag älskade dina höfter

Jag har alltid varit svag för höfter. Redan på högstadiet tände jag mer på rullande höfter än något annat. Min förra tjej, Lena, hade mer av det mesta än någon annan tjej jag har haft, och det gällde även hennes bak. Hon var dessutom ganska oerfaren sexuellt och tyvärr var väl jag lite för blyg av mig för att verkligen ge henne alla de erfarenheter hon saknade.

En gång hade hon varit bortrest en vecka medan jag var hemma och jobbade. Självklart byggdes det upp en hel del kåthet under den tiden. Såvitt jag minns runkade jag inte ens nånting medan hon var borta, det var inte det jag ville ha.

När hon kom tillbaka hem sent en kväll var både hon och jag för trötta för att göra något mer än att sova. På morgonen däremot vaknade jag ganska tidigt och kände mig mer än utvilad. Jag hade legat bakom henne med mitt ena knä mellan hennes lår och det hade redan i sömnen gjort mig stenkåt att känna hennes välbekanta, lena hud mot min. Jag makade mig försiktigt tillrätta så att jag hamnade i den position jag älskade allra mest att vakna i, nämligen med mitt stånd pressat mot hennes stjärtskåra. Hon brukade sova i trosor och jag hade mina kallingar kvar, men mitt redan blöta ollon stack upp över kanten. Lena rörde sig oroligt i sömnen och jag kände hur hon omedvetet tryckte sin stjärt bakåt mot min kuk. Jag brukade ibland hetsa upp henne på samma sätt annars också. Om jag kastade ett öga på henne och var på rätt humör så kunde jag få stånd direkt. Då brukade jag smyga fram bakom henne och trycka mig mot hennes bak så att hon kände mitt pulserande stånd genom jeansen. Med ett lyckligt leende brukade hon då trycka sina höfter bakåt mot min kuk, luta huvudet framåt och åt sidan så att jag kom åt att kyssa hennes hals och nacke. Så kunde vi stå och torrknulla ganska länge tills vi inte orkade längre.

Nu började hon vakna och ändrade plötsligt ställning så att hon hamnade på mage med ena benet lätt uppdraget åt sidan. Jag följde efter och förstod nu att hon var med på noterna. Långsamt började jag smeka hennes lår. Lena var ganska mullig och skämdes för det, men jag älskade hennes former. Jag smekte henne lätt över baken, upp över ryggen och sen ner över andra skinkan och ner på låret. Handen gjorde några cirklar över hennes fylliga stjärt som fortfarande täcktes av både trosor och täcke. Stjärtskåran kändes som ett minskat motstånd under trostyget och sedan nådde jag andra skinkan. Snart började jag massera hennes skinkor och hon vred sig litegrann under mina rörelser. Jag kände hur hon spände stjärtmusklerna och trykte ner venusberget mot madrassen och jag lät så fingertopparna följa stjärtskåran ner mellan låren. Än så länge undvek jag att röra hennes blygdläppar. Några lätta kramningar av lårens insida fick henne att trycka sig hårdare mot madrassen. Det var dags att dra undan täcket, jag kunde inte hålla mig längre. Jag satte mig gränsle över henne och började målmedvetet smeka hennes lår, höfter och rygg i en följsam och sammanhållen rörelse. Mina kalsonger hade nu blivit plaskvåta frampå och jag kände att det var dags att dra av dem. Med kuken fri tryckte jag mig åter mot Lenas juckande stjärt och lät mitt stånd pressas längs skåran som jag visste att hon gillade. Lena särade lite mer på benen och lyfte höfterna lätt från madrassen så att jag kunde få in en hand under henne och smeka hennes vulva utanpå trosorna. Försiktigt lät jag fingrarna vandra in från sidan av trosornas gren och kände hennes härligt svullna blygdläppar längta efter mitt pulserande ollon. Jag drog av henne trosorna och lade mig sen med mitt bröst mot hennes bak och kramade runt höfterna samtidigt som jag kysste hennes rygg. Sen gled jag långsamt uppåt och lät kuken följa lårens insida upp mot hennes väntande kärleksgrotta. Jag stack ner en hand under henne igen och smekte hennes fitta medan mitt stånd pressades mot hennes våta blygdläppar. Lenas stjärtmuskler spändes och slappnade av, spändes och slappnade av rytmiskt under mig när hon började jucka ner i madrassen mot min hand och med min kuk glidande längs de underbart våta blygdläpparna. För att reta henne lite extra släppte jag plötsligt taget om henne och lät bara mitt ollon glida upp och ner längs stjärtskåran, jag visste att hon aldrig prövat analsex men tyckte om att bli smekt där bak. Jag drog mjukt isär skinkorna och pressade ner kuken mellan dom, lät hela kuken ligga längs med stjärtskåran medan hon började rulla med höfterna. Lena började flämta allt tyngre och även jag närmade mig orgasm oroväckande snabbt. Därför reste jag mig upp och tog tag i hennes ben och drog isär låren ordentligt. Hennes fitta var alldeles rosa och uppsvullen, och safterna gjorde så att allt glänste underbart. Jag ställde mig på knä mellan hennes särade lår och smekte henne bakifrån, långsamt med hela handen över hennes blygdläppar, upp över magen och sedan tillbaka över fittan igen. Jag stannade till när handen låg mitt över blygdläpparna och där kramade jag till, försiktigt men ändå fast, och Lena stönade och rullade allt häftigare med sina höfter.

– Kom nu, kom in i mig nu!

Det var de första ord som sagts den morgonen och det räckte. Jag lutade mig över henne där hon låg med spända skinkor och försökte jucka sig själv till orgasm mot madrassen. Jag lät ollonet försiktigt nosa mellan hennes drypande blygdläppar och sedan tryckte jag försiktigt in det. Bara ollonet först, sedan drog jag försiktigt ut det igen så att bara spetsen var kvar mellan de yttre läpparna. Lena försökte trycka upp baken mot min kuk för att få in mera, men jag höll distansen. Sedan, med ett enda hårt juck, sköt jag in hela kuken i hennes heta grotta och hon ryckte först till, flämtade, men började sedan jucka och rulla med höfterna som aldrig förr. Jag höll kuken långt in i hennes fitta hela tiden, hon spände sina fittmuskler och kramade om mitt stenhårda skaft medan hon vred sig under pålen. Jag behövde knappt röra mig, bara låta kuken glida ur henne lite grann medan hon juckade så sängen gungade. Hon höll i sänggavelns spjälor med båda händerna och mellan benen smackade det för varje tag hon gjorde med sina rullande höfter. Vi var nära nu, båda två.

Plötsligt drog jag mig ur henne och hon gnällde till besviket och tittade upp med sitt kåtrodnade ansikte.

– Lägg dig på rygg!, sa jag till henne.

Hon lydde och jag tog tag i hennes vader och förde benen uppåt samtidigt som jag särade brett på dem. Magens hull bildade två bilringar som tillsammans med de stora brösten utgjorde en underbart upphetsande syn. Jag lät händerna glida in i hennes knäveck och tryckte upp knäna ändå upp mot brösten. Hon stönade lätt och tog själv tag i sina knän medan jag började slicka hennes fitta febrilt. Andhämtningen blev allt tyngre hos oss båda och till slut var vi båda två så nära som man kan komma. Jag slutade slicka henne och satte in kuken i hennes grotta igen och efter bara några få stötar sprutade jag stråle efter stråle långt upp i henne medan jag kände hur hennes fittmuskler kramade rytmiskt om skaftet. Långsamt, långsamt släppte hon sedan taget om sina knän och slingrade båda benen runt min rygg. Jag rörde långsamt kuken fram och tillbaka inuti hennes hala och heta fitta medan våra våta blickar möttes.

– Välkommen hem, älskling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *