Min lärarinna igen

Jag hade gått och väntat på denna dag hela veckan. Jag skulle äntligen få träffa min lärarinna igen. Vi hade haft sex med varandra tre dagar tidigare och jag hade känt ett ryck i fittan varje gång jag gått förbi gympa salen efter vårat passionerade möte. När jag hade bytt om för gympan fick jag reda på att vi inte hade någon lektion denna dag eftersom att våran lärare var ”sjuk”. Jag tänkte att jag kan väll gå och hälsa på henne efter skolan för att se om jag kan få henne bättre. Jag kunde inte koncentrera mig under resten av dagen för jag kunde bara tänka på vad vi skulle göra hemma hos henne.

Efter skolan tog jag bussen hem till henne och medans jag satt på bussen värmde jag upp fittan genom att smeka den lite lätt, jag är alltid klädd i kort kjol och en tajt topp och har sällan några underkläder på mig så det var bara börja smeka när som helst. När jag kom fram till Jessicas (min lärarinnas) hus så ringde jag på dörrklockan och det var hon som öppnade. Hon var klädd i endast en morgonrock och stringtrosor och jag kände att jag blev kåtare och kåtare.

– Vill du komma in? Frågade hon

– Ja, tack. Svarade jag och kysste henne lite lätt på munnen.

– Du kan väll komma in till vardagsrummet när du har tagit av dig skorna.

– Självklart.

När jag kom in i vardagsrummet möttes jag av en härlig syn. Hon hade knutit upp sin morgonrock och brösten var i det fria.

– Varför var du inte i skolan i dag. Undrade jag.

– Jag kunde inte tänka på annat än dig och kunde därför inte hålla någon lektion.

– Jag saknade dig.

Nog med prat sa hon och frågade om jag kunde gå och tappa upp et bad åt henne. Det gjorde jag självklart, jag ville ju inte missa att se hennes nakna kropp i badkaret.

När jag hade tappat upp badet ropade jag å henne och hon kom springande. Har du lust att ta fram rakhyveln från mitt skåp. Varför inte tänkte jag och gjorde det direkt.

– Här har du rakhyveln. Sa jag

– Tack…har du lust att raka min fitta?

– Är du säker på att du vill att jag ska det…jag har aldrig gjort det förut.

– Men du har ju en rakad fitta själv.

– Ja men det var min syrra som rakade den åt mig.

– Ok. Men du kan väll försöka?

– Visst.

Jag var så kåt att jag darrade när jag darrade när jag tog av henne trosorna och jag fick se hennes tatuering som hon hade gjort dagen innan. Det var ett J, ett hjärta och ett F.

– Vad står den tatueringen för? Frågade jag. Jag önskade att hon skulle svara att det stod för Jessica älskar Frida.

– Den står för Jessica älskar Frida, tycker du att den är snygg.

– Ja visst men om vi skiljs åt en vad gör du då?

– Det får jag väll bestämma då, börja raka nu.

Jag tog rakhyveln i min hand och började dra den längs med hennes fitthår. Jag såg att hon gillade det och jag började smeka henne samtidigt. När jag bara hade lite hår kvar at raka bort så slutade jag raka…jag tycker att det är skit sexigt med en liten rand med hår. Är du färdig nu frågade hon. Japp svarade jag nöjt.

Jag böjde mig ner och kysste hennes fitta medans jag masserade hennes bröst. Hon gav ifrån sig ett litet stön när ett finger gled in i fittan för första gången. Hon frågade om jag inte ville ta av mig kläderna och göra henne sällskap i badet. Jag slet a mig kläderna snabbt och hoppade i. Hon satte sig närmare mig och började smeka mig ömt runt fittan jag ryste till och sa åt henne att slicka. Mmmm det vill jag gärna göra svarade hon. Hon kysste mig på hela kroppen medans hennes mun sökte sig ner mot min pulserande fitta. Hon slickade sakta den här gången och jag gillade det bättre. Hon ökade takten allt eftersom att jag kom närmare en orgasm. Till slut kunde jag inte hålla mig längre.

– Ååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ååhhhhh ååååååååhhh åååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

– Nu är det din tur att tillfredställa mig.

– Ok, om du väntar lite så ska jag hämta en grej ifrån min väska.

– Visst, men gör det snabbt.

Jag sprang ner och ryckte upp en kall guldfärgad dildo ur min väska och sprang upp till henne igen.

– Här är överraskningen.

– Mmmm en dildo. Det gillar jag.

Jag körde in den kalla dildon i hennes varma fitta, hon ryste till och sa åt mig att köra fort. Jag körde den in och ut så snabbt jag bara kunde och hon va tvungen att bita sig i fingret för att inte skrika…så skönt hade hon. När hon bara va sekunder från att komma tog jag ut dildon och böjde mig ner för att slicka henne. Hon ville att jag skulle massera hennes klitta med tungan och jag försökte…det var det utlösande för hennes orgasm.

– Ååååååååhhhhh åååååhhhhhhhhhhhhhhhh åååhhhh ååååååååååååååhhhhhhhhhh åååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Hon kysste mig och sa att hon va tvungen att gå till en aerobics kurs om femminuter men att hon gärna ville träffa mig igen.

– Jag ringer dig imorgon. Sa jag

– Ja, gör det. Så syns vi om några dagar.

Jag kysste henne en sista gång innan jag gick ut ifrån hennes hus.

Hela vägen hem när jag satt i bussen kunde jag inte tänka på annat än henne. När jag kommit hem så undrade min mamma vart jag varit och jag kunde inte säga att jag varit hemma hos min lärarinna så jag ljög ihop något om att jag varit hos en kompis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *