Jessica på efterfest

Jag heter Jessica, och är 46 år gammal nu. Jag skriver noveller på den här sidan om sexiga händelser jag upplevt sedan jag var 15 år och hade sex för första gången. Jag ser ungefär ungefär likadan ut nu som när jag var yngre, några kilo till har jag, men inte alltför många, och jag har en del ’streck i ansiktet’ också numera, men inte heller de är alltför många.

Jag är 168 cm lång, halvlångt mörkt hår, smal med en ganska fast och fin rumpa, och långa, slanka ben. Små, men inte helt oävna bröst, och en ganska platt och fin mage.

Jag har hela mitt liv varit mycken öppen vad det gäller sex, och också hela tiden valt partners som varit lika öppna, och det har givit mej ett mycket fint och varierat sexliv.

Den här novellen handlar om ett äventyr som hände mej och Anna förra vintern, just innan jag fyllde 45.

Anna och jag hade beslutat oss för att gå på en av de mer populära krogarna vid Stureplan en fredag kväll. Vi hade tagit fredagen ledigt från våra jobb, och tillbringade dagen inne stan. Vi shoppade på NK, fikade på Sturekatten och hade en riktigt skön dag.

Sent på eftermiddan gick vi hem till Anna, badade i hennes bubbelpool, trimmade bikinilinjen och fräschade upp oss i största allmänhet.

När vi hade hjälpt varandra med bikinilinjen, som denna dag innebar helt rakat för Anna, och liten välansad rektangel för mej, gick Anna in i duschen.

Jag satt kvar i bubbelpoolen och tittade på min sexiga väninna. Hon är 170 cm lång, 2 cm längre än jag, och en redhead med stort burrigt hår. Hon är kurvig, men med smal midja och ganska stora, fasta bröst. C-kupa, alltså betydligt större än mina tuttar.

Hon var så sexig när hon stod i duschen och tvålade in sig sakta. Jag smekte mej själv sakta och njöt av hur sensuellt hon behandlade sin kropp. Det började pirra mysigt i min kropp, och mina smekningar blev mer och mer intima. Jag slöt ögonen och började smeka min clitta medan jag fantiserade om Anna, om hennes sexiga kropp, om hur jag slickat henne medan hennes särbo Johan knullade mej bakifrån några veckor innan.

När jag öppnade ögonen igen såg jag att Anna stod lutat mot kakelväggen med en hand mellan benen och den andra som masserade ena bröstet medan hon tittade på mej.

Jag blev överraskad och slutade smeka mej själv.

– Nej, nej. Fortsätt, fortsätt smeka dej, du är så sexig, viskade hon till mej.

Jag såg hur hon började pulla sig själv, och fortsatte mina smekningar. Jag såg kåtheten i hennes ögon, och smekte mej snabbare och snabbare. När Anna började nypa sin ena bröstvårta exploderade jag i en stark orgasm. Jag smekte min clitta tills orgasmen ebbat ut.

Anna pullade sig själv fortfarande, och jag steg upp ur bubbelpoolen och gick in till Anna i duschen. Hon tog mej i sina armar, och kysste mej djupt. Jag tog över behandlingen av hennes fitta, och pullade henne på samma sätt som hon pullat sig själv. Hon var riktigt nära, och gnydde kraftigt av det min hand gjorde med henne.

Det dröjde inte länge innan hon greppade min hand samtidigt som hon kom med ett skrik och armarna runt mej. Vi stod tätt tillsammans medan hennes orgasm skjöljde över henne, och mitt ena lår letade sig in mellan hennes ben, och hon tryckte sitt sköte mot låret.

Vi klädde oss och gjorde oss klara att ta oss till Stureplan. Jag hade köpt vit höfthållare, bh och string av mitt favoritmärke Aubade på NK, och tunna passande strumpor. Jag tog på det nya setet, valde en kort snäv kjol och ljus blus, och höga klackar.

Anna klädde sig i en sexig svart klänning, jättesexig blå bh och string från Chantelle och stay-up strumpor. Även Anna hade naturligtvis höga klackar som fulländade henne.

Vi tog en taxi till Stureplan, och snart stod vi i baren och sippade på varsin Marguerita medan vi tittade oss omkring i lokalen. Anna skulle träffa Johan dagen därpå, och var inte speciellt inställd på ragg, men jag hade inte haft sex med en man på nästan en månad, och var mer uppmärksam på de män som fanns i lokalen.

Men det var ändå Anna som fick den första inviten, en äldre man som viftande med ett American Express Platinum card ville bjuda på Champagne. Anna tackade nej, och mannen styrde vidare mot nästa offer.

Strax efter kom en kollega från Anna’s kontor fram till oss och bjöd oss över till sitt bord. Anna jobbar på huvudkontoret till ett av de större försäkringsbolagen i stan, och kollegan var chef för en av rådgivningsgrupperna. Han var riktigt läcker, kanske 30 år gammal, lång och smal, så när Anna frågade mej svarade jag att jag gärna accepterade inbjudan.

Kollegan, som hette Peter, förde oss till bordet, där fyra andra män och två kvinnor satt. Peter presenterade de andra vid bordet. Två av männen, Olov och Tobias, kom från samma kontor som Anna och Peter, medan de andra två, Micke och Jesper, var kompisar till de tre männen från Anna’s kontor.

En av tjejerna, Lisa, var också från kontoret och var assistent till Olov. Den andra tjejen, Monika var kompis till Lisa. Lisa och Monika verkade vara runt 25, och var vackra och fnittriga. Lisa var ljus och storbystad, Monika mörk och smal.

Alla männen verkade vara runt 30, och åtminstone Peter, Tobias och och Jesper var riktigt läckra. Olov och Micke var också attraktiva, men inte riktigt på samma sätt som de andra tre.

Vi pratade och umgicks, Peter bjöd oss på Margueritas, och vi hade en riktigt mysig kväll. Jag pratade en hel del med Peter, och efter ett tag blev vi ganska flirtiga med varann. Jag kände hans knä lätt beröra mitt, och det började pirra ordentligt i mej.

Anna verkade trivas bättre med Tobias än jag förväntat mej med tankte på att hon skulle träffa sin Johan dagen efter. Olov och Lisa satt tätt tillsammans, och Monika uppvaktades av både Micke och Jesper.

Strax efter midnatt hade Peter sin arm runt min midja, och jag vilade min hand på insidan av hans lår. Peter verkade lika inställd på en fortsättning som jag var. Plötsligt fick Lisa ett samtal på sin mobil, och hon och Monika försvann strax efter.

Olov verkade väldigt snopen, Micke och Johan tystnade också och festhumöret sjönk påtagligt. Anna var den som rädda stämningen genom att ta Olov i handen och flytta honom närmare sig. Jesper kom och satte sig intill mej, och Micke anslöt sig till Anna och hennes två kavaljerer.

Jesper var riktigt trevlig, och snart kände jag hans knä mot mitt på samma sätt som Peter gjort tidigare. Peter såg att Jesper stötte på mej, men log bara sexigt och trissade mej att svara Jesper. Jag hade druckit ett par Margueritas, var lätt onykter och härligt småkåt, och snart flirtade jag ganska friskt med både Peter och Jesper.

Efter ett litet tag hade jag Peters hans på mitt högra lår, och Jespers hand på mitt vänstra. Jesper smekte mej högre på låret, och nådde kanten på mina strumpor.

– Har du riktiga strumpor på, viskade han i mitt öra.

– Mmm, och höfthållare, viskade jag tillbaka och smekte hans lår oskyldigt.

– Oh my god! svarade han.

Peter upptäckte också samma sak, och uppmärksamheten båda gav mej var riktigt upphetsande.

Jag var just på väg att bjuda hem dom båda två, när Olov högljutt deklarerade att det var efterfest hemma hos honom. Det blev en hel del uppskattande kommentarer, och snart satt jag i en taxi på väg hem till Olov. Tyvärr var Jesper i den andra taxin med Anna och Olov, men jag satt i baksätet i min taxi med Peter på ena sidan och Tobias på den andra. Micke satt i framsätet och fick ta konversationen med taxichauffören.

Peter kysste mej i taxin, och jag la min hand på hans lår. Jag märkte att tyget i hans gren spändes när jag smekte hans lår sakta. Tobias lår var tätt intill mitt, och min hand hamnade efter ett tag på hans lår också.

Jag kände kåtheten stiga, och tänkte att om Anna blev intim med Jesper i den andra taxin skulle Tobias inte vara någon dålig ersättare i min planerade trekant.

Vi kom fram till Olovs hus, och vi tumlade in alla sju. Jag la märke till damkläder och damskor i hallen, så det var uppenbart att Olov inte bodde ensam i huset, men huset verkade vara tomt förutom vi nyankommna.

Så fort vi kom in i huset tog Anna med mej in i badrummet. Vi fräschade upp oss och Anna berättade att hon hånglat grovt med Olov och Jesper i taxin, men att Jesper frågat mycket om mej på väg från taxin till huset.

– Och Peter verkar ju ganska kåt på dej, tillade Anna med ett lurigt leende.

När vi kom ut ur badrummet satt alla killarna i vardagsrummet, och skön soulmusik spelades i bakgrunden. Anna tog några danssteg, och Jesper var snabbt framme och började dansa med henne.

Peter kom fram till mej. Egentligen skulle jag vilja slita kläderna av honom och knulla all sans och vett ur honom, men tänkte att dans passar ju bra som förspel åtminstone. Men Peter tog min hand och förde mej åt sidan, fram till fönstret i vardagsrummet.. Han ställde sig snett bakom mej, och vi tittade ut i natten tillsammans. Han smekte mina armar, mina höfter och kysste mej i nacken och på halsen.

Jag var överraskad men samtidigt kåt, och tänkte att det spelar inte så stor roll om de andra ser på när vi hånglar. En tanke gick genom mitt huvud där jag hoppades att Jesper inte skulle ge upp, jag hade fortfarande förhoppningen att lämna huset med både honom och Peter.

Peter’s högra hand börjar smeka mitt högra bröst, och hans vänstra hand letar sig ner över mitt vänstra lår. Han för upp min kjol försiktigt, och börjar smeka insidan av låret. Han når upp över strumpkanten, leker lite med höfthållarens ena straps, och smeker den nakna huden ovanför strumpkanten.

Jag låter min högra hand treva sig bakåt och hittar bulan på Peters byxor. Jag masserar hans kuk genom tyget, och känner hur hans kuk växer under min hand.

Peters vänstra hand når än högre och når min ljumske, och strax efter min fitta som täcks av min nya string. Jag är redan blöt, och rör mitt underliv för att möta hans smekningar. Peters kuk sväller ytterligare, och han pressar kuken mot min hand.

Peter tar tag om mina axlar och vänder mej om. Han kysser mej hungrigt och greppar mina höfter. Han trycker sitt underliv hårt mot mina höfter och mage, och jag svarar på hans kontakt.

Plötsligt känner jag ytterligare ett par händer på min rumpa, och ser att Tobias står bakom mej, och börjar smeka min rumpa. Han drar upp min kjol, smeker baksidan på låret och upp på mina nakna skinkor. Hans hand glider in mellan benen och skinkorna, och han smeker min fitta och mitt anus genom det tunna trostyget.

Jag tittar åt Anna’s håll, och ser att Jesper just drar ner dragkedjan på hennes klänning, och jag förstår att vi förmodligen kommer att stanna kvar här. Det tänder mej än mer, dels för att jag tycker om att ha sex tillsammans med Anna, men också för att det inneär att jag också förmodligen kan ha sex med Tobias som just smeker min rumpa riktigt sexigt, och Peter, och kanske också Jesper.

Annas klänning ligger på golvet kring hennes fötter, och hon försöker få av både Olov och Jesper deras kläder samtidigt. Jesper smeker hennes sexiga bröst, och Anna stönar upphetsat.

Jag knäpper upp Peters skjorta, samtidigt som Tobias bakifrån knäpper upp min blus. Vi blir klara ungefär samtidigt, och Tobias drar ner dragkedjan, och tar av min kjol samtidigt som jag får av Peter hans bälte och knäpper upp hans gylf.

– Herre jävlar vad sexigt, stönar Tobias bakom mej när både blusen och kjolen är borta.

Han smeker rumpan hetsigt, berömmer min sexiga string som har en utmanande rosett mitt bak, och berättar hur tänd han blir av min höfthållare.

Jag får av Peter hans byxor och kalsonger, och hans kuk är stenhård direkt. Jag tar den i handen och runkar den ett par gånger, och Peter stönar upphetsat.

Jag vänder mej om, och Tobias har redan fått av sig skjortan så jag koncentrerar mej på att få av hans byxor. Han har många och krångliga knappar, och han hjälper till och snart är han helt naken och med lite hjälp av min hand också han helt stenhård.

Anna sitter i en av sofforna och runkar Olov och Jesper, medan Micke står på alla fyra och slickar henne. Det tar vanligtvis ganska lång tid innan Anna kommer, men nu ser hon ut att redan vara riktigt nära.

Jag känner mej sexig i mina underkläder och strumpor, och tar en kuk i vardera handen och leder oss till den andra soffan. Jag sätter mej på soffkanten, och Peter och Tobias sätter sig bredvid mej. Jag får en hård kuk i vardera handen, och kysser Peter och Tobias omväxlande.

Jag känner Tobias hand leta sig in mellan mina ben samtidigt som han kysser mej djupt, Han smeker min fitta genom det tunna trostyget, och jag njuter ljudligt av hans smekningar. Peter knäpper upp min bh, och jag släpper kukarna tillfälligt så han får av mej bh:n helt.

Peter smeker mina bröst, och bröstvårtorna är stenhårda. Tobias hans glider in innanför min string och börjar smeka min blöta fitta. Jag runkar kukarna hårdare, innan Peter reser sig upp och ställer sig framför mej. Hans kuk är stor, hård och vacker. Jag smeker kuken sakta, och Tobias ställer sig också upp framför mej, även han med en vacker och hård kuk.

Jag runkar en kuk i vardera handen, medan Peter börjar fumla med en kondom. Jag ser att han tycker att det är krångligt, och jag erbjuder mej att hjälpa honom.

– Ge mej den, jag fixar det åt dej, säger jag tar den ifrån honom.

Han har redan rivit upp förpackningen, så jag tar ut kondomen och stoppar in den i munnen. Jag vänder den rätt i munnen, innan jag sätter min mun mot hans ollon, och med hjälp av läpparna rullar den över ollonet och så långt upp på skaftet jag når. Jag suger honom sakta medan jag rullar upp den den sista biten med handen.

– Vad var det? utbrister Peter förvånat. Fan va sexigt!

Tobias vill ha samma behandling och ger mej sin kondom. Jag river upp den, stoppar den i munnen och sätter på den på Tobias kuk på samma sätt. Hans kondom har jordgubbssmak, som jag vanligtvis tycker är lite avtändande, men nu känns det bara gulligt på något vis.

Anna skriker ut sin orgasm, som Micke med sin tunga givit henne på rekordtid.

Peter vänder mej om så att jag kommer att stå på alla fyra i soffan, med armarna och huvudet vilande på ryggstödet. Peter för stringen åt sidan, och tränger in i mej bakifrån. Jag ber Tobias komma runt och ställa sig bakom soffan framför mitt ansikte. Jag suger in Tobias kuk i munnen och börjar suga honom, med jordgubbssmak och allt, medan Peter knullar mej hårt bakifrån.

Att suga en fin kuk samtidigt som jag blir tagen bakifrån är rejält upphetsande för mej, och jag känner att jag blir kåtare och kåtare. Peter drar sig ur för att inte komma för tidigt, och jag säger åt Tobias att knulla mej. Jag är nära, och märker på Tobias rytm att han också är väldigt nära. Jesper står plötsligt framför mitt ansikte med en stenhård och kondomklädd kuk som jag suger in i munnen direkt. Jag hinner märka att Anna sitter i Olov’s knä och rider honom med ryggen mot honom samtidigt som hon suger Micke.

Peter har också kommit runt soffan och jag runkar hans kuk sakta.

Tobias knullar mej hårt och bra, och jag kommer närmare och närmare min första orgasm. När Tobias börjar massera mitt anus med sitt långfinger kommer jag över gränsen och skriker ut min orgasm. När han märker att jag kommer börjar Jesper stöta sin kuk allt snabbare i min mun, och efter bara ett par stötar stönar han till och sprutar med kuken långt inne i min mun. Jag hinner känna att kondomen fylls av hans stötar, innan också Tobias trycker in sin kuk djupt i min fitta och kommer kraftigt även han. Han stöter inte, utan trycker bar sin kuk så djupt in i mej han kan.

När Tobias glider ur mej vrider jag mej runt och hamnar på rygg i soffan, och ser Peter stå med stenhård kuk framför mej.

– Vill du knulla mej, eller ska jag suga dej? frågar jag.

– Får jag ta dej först, och sen suger du mej tills jag kommer? frågar han bedjande.

– Hemskt gärna, svarar jag och fuktar min fitta innan jag lägger mej tilltätta för honom.

Han ställer sig på knä på golvet, drar av min string och tar tag i mina höfter. Jag leder hans kuk till mina blygdläppar, och han tränger in i mej. Han knullar mej hårt, och fast jag nyss kommit blir jag direkt kåt igen. Jag börjar smeka min clitta och märker till min förvåning att jag kommer att komma igen.

Orgasmen är helt överraskande och väldigt kraftig, och jag vrider mej som en mask på hans kuk medan han pumpar hårt i mej. När jag kommer till sans igen har han dragit sig ur mej och trycker nästan våldsamt in sin kuk i min mun. Han börjar fylla kondomen så fort hans kuk är inne i min mun, och jag suger honom så länge han stöter kuken i min mun.

Anna ligger på rygg i den andra soffan, och både Micke och Olov har dragit av sina kondomer och sprutat över Anna bröst och mage.

Jag och Anna ligger kvar i sofforna och låter killarna fräscha upp dig först, innan vi går in i badrummet, och jag hjälper Anna tvätta sig. Vi kysser varandra, kelar och blir mer och mer upptända. Vi smeker varandras clittor, jag är på väg att komma igen när Anna avbryter.

– Nu vill jag ha kuk igen, säger hon bestämt, och vi går ut ur badrummet.

När vi kommer in i vardagsrummet sitter alla fem killarna uppradade i sofforna med breda leenden, och var och en håller en kondomförpackning i ena handen.

Jag och Anna tittar på varandra, jag kysser henne snabbt och glupskt innan vi skrattar och går till varsin ände av sofforna.

Olov är den som sitter längst ut på min sida. Han är bara knappt halvhård, men har ett leende fullt av självtillit i sitt ansikte. Jag kysser honom samtidigt som min hand leter upp hans kuk, och jag känner hur kuken växer medan vi kysser varandra. När han är helt hård ger han mej sin kondom, och jag trär på den med min mun likadant som jag gjorde med Peter och Tobias.

Micke är näst på tur, och han är redan stenhård, så jag trär på hans kondom med munnen nästan direkt. Anna har fått på kondomerna på Peter och Tobias redan, och har börjat med Jesper när jag är klar med Micke. Jag runkar Olov och Micke medan vi väntar på Anna och Jesper, men Anna och Jesper drar ut på det hela, och när hon äntligen är klar kysser hon Jesper hungrigt, men grenslar sen Peter som sitter bredvid med världens stånd, och börjar rida honom lugnt men rytmiskt.

Jag är ordentligt kåt och lägger mej på rygg med benen isär på en rygglös divan som står bredvid sofforna. Olov är direkt med på noterna och ställer sig på knä mellan mina ben och börjar knulla mej hårt. Jag ser att Jesper och Tobias ställt sig bredvid oss, och dom runkar sakta med dom tittar på Olov och mej.

Olov drar sig ur när han kommer alltför nära, och Jesper är direkt framme och tränger in i mej. Han knullar mej långsammare än Olov, men måste ganska snart dra sig ur ändå. Tobias kommer som nästa och han knullar lika hårt som Olov. Jag börjar smeka mej själv, och bygger långsamt upp min orgasm. Jag ser att de andra står alldeles intill mej och runkar. Micke är också där, och när Tobias drar sig ur tar Micke över.

Han knullar mej ganska länge och när han drar sig ur är jag framme vid min nästa orgasm. När Jesper tränger in i mej kommer jag, och jag slår mina ben runt hans rumpa och håller honom kvar inne i mej. Jag kommer starkt, och Jesper kan varken hålla emot eller dra sig ur, så han kommer nästan samtidigt med mej, och fyller sin kondom djupt inne i mej.

Jag släpper honom när jag är redo igen, och Tobias börjar knulla mej. Han knullar mej snabbt och kraftigt, och även han sprutar med kuken djupt inne i mej.

Efter Tobias är jag lite öm, och jag sätter mej upp på divanen och börjar suga Olov och Micke. Jag suger dom omväxlande, runkar den jag inte suger för tillfället och får dom båda till gränsen.

– Nu kommer jag, stönar Olov.

Jag drar av hans kondom och runkar av honom mot mina bröst. När Olov sprutar sin första stöt över mina tuttar drar Micke av sin kondom och sprutar över brösten från det andra hållet
Båda två sprutar hela sina satser över mina bröst, och jag blir riktigt härligt kladdig.

I den andra soffan rider Anna fortfarande Peter, men hon har vänt sig om så att hon har ryggen mot honom. Hon tittar på mej med kåtblanka ögon, och jag förstår att hon vill att jag ska smeka henne.

Jag går över till hennes soffa, och ställer mej på knä i soffan. Jag kysser henne ömt, smeker hennes bröst och hennes mage.

– Jag är nära, nära, viskar hon. Smek mej, snälla…

Jag kysser henne en sista gång, glider ner och börjar istället suga och slicka på hennes bröst. Min hand glider vidare nedåt, och hamnar till slut på hennes clitta. Jag smeker clittan, först med bara två fingrar, sakta och sensuellt.

Hon lutar sig bakåt och ligger mot Peters bröstkorg.

– Ja, ja, ja, mumlar hon, och jag märker att hon snart är på väg.

Jag fuktar min hand, börjar smeka henne snabbare och snabbare med alla fingrar och snart kränger hon kraftigt med hela kroppen i en kraftig orgasm. Peter glider ur henne, och jag drar av hans kondom och masserar hennes vulva med hans kuk medan han sprutar en jättesats över hennes vulva och mage.

Både Anna och jag är kladdiga, och måste än en gång in i badrummet för att frascha upp oss. Jag tar av mej höfthållaren, strumporna och skorna och går in i duschen. Anna är redan naken och står i duschen. Vi duschar tillsammans, men är båda ganska nöjda, och nöjer oss med att kyssas och smeka varandra lätt. Anna går ur duschen när vi tvättat varandra, men jag vill vara kvar och njuta av vattnet ett tag till.

Anna går ur badrummet, och jag sluter mina ögon och spelar upp allt det sexiga som hänt under kvällen. Efter ett tag hör jag badrumsdörren öppnas, och antar att det är Anna som kommer tillbaka. Men när jag öppnar ögonen ser jag att det är Peter som står utanför duschen.

Han är naken och ler mot mej och jag kan bara le tillbaka, och vinka åt honom att han ska komma in i duschen till mej. Han är vackert halvhård när han kommer in, och när vi kysser varandra och jag tar hans kuk i min hand stynar han snabbt. Han vänder mej så att jag står med ryggen mot honom, och han pressar sin kuk mot min rumpa samtidigt som han masserar först mina bröst, och sedan ochså min vulva.

Jag blir kåt igen, och jag stänger av duschen och tar med Peter ut ur duschen. Jag hitter den kondom han tagit med sig på handfatet, och trär på honom den, den här gången bara med handen medan jag kysser honom. Jag ställer mej vänd mot handfatet, lägger upp ena knät på handfatet och svankar med rumpan så att han kan ta mej bakifrån. Jag känner snart hans kuk mot mina blygdläppar, han tränger sakta in i mej och börjar knulla mej sakta. Jag ser i spegeln hur han smeker min rygg, min rumpa och mina bröst, men snart sätter han händerna stadigt på mina höfter och ökar takten.

Jag älskar att bli tagen hårt bakifrån, och njöt av hans fasta behandling. Han knullar mej snabbare och snabbare, och drar sig till slut ur, sliter av kondomen och sprutar över min rumpa.

Jag hinner inte riktigt med, men är ändå helt nöjd med kvällen. Peter tvättar dessutom av mej sensuellt i duschen efteråt, och visar sig vara en riktigt behaglig man.

Peter följer mej hem på morgonen, vi sover tillsammans några timmar innan jag rider långsamt till den orgasm jag missade i badrummet tidigare.

Peter har en sambo, och vi har inte träffats någon mer gång. Men vi har telefonsex ett par gånger de följande veckorna, och sista gången är faktiskt han sambo med på telefonen också.

Men det är en annan historia.

Pussar och krammar i massor,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *