Sex med Sveriges sexigaste studierektor

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Jag brukar omväxlande kallas för Sveriges sexigaste studierektor omväxlande för Sveriges snyggaste. Jag tar båda som komplimanger. Det är också sant att jag har ett ovanligt vackert ansikte som utstrålar livsglädje. Jag brukar få blickarna på mig i vilka sällskap jag än vistas i och tycker enbart att det är angenämt. Att jag dessutom har en kropp som en ung kvinna trots att jag fyllt 42 är inte heller något jag skäms över. Tvärtom. Jag är stolt över mig själv och tacksam för de gener naturen utrustat mig med. Att de gjort mig gudomligt vacker och djävulskt sexig är förstås bara att tacka för.

Min förmåga att attrahera män och killar i alla åldrar har dock inte enbart varit till min fördel i mitt liv. Ibland händer saker som man inte har kontroll över. För ett par år sedan höll det på att gå riktigt illa. Jag höll t o m på att förlora jobbet för att jag haft sex. Efter skoltid. Under sommarlovet. Vad det handlade om? Jag lät mig förföras av en sistaårselev på skolans avslutningsfest.

Nej, jag vet att sådana händelser inte kan viftas bort som en petitess. Men jag ångrar mig inte det minsta, trots komplikationerna det ledde till. Jag töjde bara på gränserna, brukar jag förklara det hela med när jag berättar om händelsen i förtroende för någon väninna och lägga till, det kanske inte var helt lämpligt, men det var mycket skönt, för oss båda,

Det hela började med att jag blev bjuden på sistaårselevernas stora avslutningsfest. Kvällen var ljummen och jag drack kanske ett par glas vin för mycket. När somliga av gästerna börjat gå hem kommer en av killarna i sista ring, vi kan kalla honom för Jonas fram till mig för att småprata om sina betyg och hur tacksam han var för den uppbackning skolan gett honom när han tillfälligtvis spårat ut i amfetaminmissbruk.

Jag berättde hur storartat jag tyckte det var att han lyckats lägga av mitt sitt missbruk och förbättrat sina resultat så anmärkningsvärt sista terminen. Trots att jag ibland tänder på unga killar som Jonas brukar jag inte knulla med dom. Men det var något speciellt med Jonas som jag inte kunde sätta fingret på. Och då menar jag inte bara hans vältränade kropp. Den satte jag gärna fingrarna på. Det var också hans sätt att prata och lyssna.

Trots att jag tyckte det kändes fel kunde jag inte motstå frestelsen att föreslå att vi kanske skulle fortsätta att prata lite mer avskilt. Och kanske inte bara prata…

Det finns en plats här i huset, följ med sa Jonas.
Vi smög iväg bakanför serveringslokalen och en trappa ner
Jonas öppnade dörren till källaringången som leder in i en stor foajé och vidare till ett biljardrum .Jag tittar mig runt och ställer mig leende och med fötterna brett i sär framför Jonas som förstod viken direkt och omedelbart började knäppa upp min klänning. Från halsen och neråt.
Fortsätt ända ner till midjan, fick jag uppmana honom när han plötsligt stannade upp efter att ha sett mina bröstvårtor puta fram genom öppningen i knäppningen.

Jag njöt av hans blick men sa ingenting. Konstaterade bara att det börjat puta rätt ordentligt under hans gylf. Det visade på rätt inställning, tänkte jag och kände en värmevåg sprida sig genom kroppen.

Klänningen lät jag fortsätta falla långsamt ner över min kropp. Kanske var mina långsamma gester lite överdrivna, men jag var så nyfiken på hans reaktion. Många män eller killar brukar nästan tappa hakan ner dom ser hur vacker och sexig jag är utan kläder. Många kvinnor blir däremot avundsjuka har jag märkt.

Jag behövde inte vara orolig när det gällde Jonas heller. Hans pupiller växte för varje centimeter som jag lät klänningnen leta sig ner över min kropp och mot golvet. Plötsligt stod jag där iklädd enbart ett par sexiga stringtrosor. Jag sparkade till klänningen så den flög iväg över biljardbordet och njöt av Jonas smeksamma rörelser med ögonen.
Duger jag, sa jag lite provocerande och snurrade runt med tummen under trosans övre kant..
Om, svarade hans. Och så la han till. Vet du egentligen om hur vacker du är Stefani. Du är läckrare än världens främsta fotomodeller. Du har utstrålning som ingen annan Du är vackrare än en juvelbutik vid julskyltningen, la han till efter att ha låtit blicken vandra runt min kropp flera gånger.

Det sista har ingen sagt till mig tidigare men Jonas träffade precis rätt. Det var så jag oftast kände mig. Sexig, självsäker och värdefull. Som en diamant. Men också beredd att skära djupt i den som missbrukade mitt förtroende.

Jag ställde mig lite nonchalant med ryggen mot bordskanten och handflatorna bakåt mot spelbordet för att ge Jonas en ännu sexigare bild av mig, Så hissade jag mig upp mig på bordskanten, En kort stund satt jag bara där och lät benen dingla medan jag tittade på Jonas och beundrade hans kropp, sedan lyfte och särade jag en aning på benen, som fortfarande var bland de läckraste i stan.

Ska du inte ta av mig dom, sa jag till Jonas och pekade på trosorna.
Jonas tog ett par steg fram till mig och drog trosorna ner över mina lår, vader och över skorna. Sedan kastade han dom över sin ena axel sedan böjde han sig mot mig så att våra läppar kunde mötas i en lätt kyss. Det kändes bra och det gjorde det också när han lät sina händer glida ner för insidan av mina lår, så upp igen, över min fitta. Jag njöt av hans mjuka känsliga fingrar.

Så upptäckte han min tatuering strax ovanför fittan. Ett stort F med en pil under. Han skrattade när han såg det och frågade hur jag vågade.

– Vill jag inte visa den kan jag ha hel baddräkt. Men många gillar rättframheten. F för Fuck och pilen mot det allra heligaste. Ingen ska kunna missta sig om att jag verkligen gillar sex, svarade jag rättframt.

Så strök jag med ena fingret över min fitta och tittade på Jonas med den där trånande blicken som kan göra en snögubbe kåt, ett bra uttryck som en kille en gång sagt till mig.

Jagt og ett steg närmare och kysste mig på munnen igen innan han satte sig ner på ena knät och sträckte på sitt huvud så att ansiktet nådde min midja. Han kysste min vagina mjukt och innerligt innan sträckte ut tungan och lät den börja dansa runt blygdeläpparna.
Känns det bra, frågade han försiktigt.
Ja, så bra som det kan kännas, helt gudomlig, viskade jag efter en stund och lät de första vågorna av lust börja skölja genom kroppen på allvar, något som jag som jag lärt mig styra riktigt bra på senare år. Det var som om små, små orgasmer spred sig ut över kroppens alla erogea zoner när rät kille rörde mig på rätt sätt. Med växande sexuell erfarenhet hade jag också blivit en mästarinna på att göra små känslor stora och njuta ännu intensivare i en sexuell relation. Jonas var en man som jag skulle kunna ha en sådan med.

Efter att Jonas lekt med sin tunga runt blygdeläpparna en lång stund lät han den glida in i min fitta, sakta och mjukt. Snabbt hittade han min clitoris som han sög och slickade på tills jag började glida iväg bortom alla kontroll, hela tiden sökte han ögonkontakt med mig genom att titt snett uppåt. Jag njöt att han var så mån om att se min lust uttryckas i ögonen och kände hur det bidrog till att jag inte längre kunde kontrollera mina känslor som jag brukar.

Mina spärrar släppte en efter en och jag gled in i den värld som är min största njutning – utan fallskärm..När Jonas märkte hur det började rycka i min kropp och mina små stönande in och utanandningar höras allt mer förstod jag att han njöt nästan lika mycket av att se mig kåt och utan inre kontroll som att själv vara det.

– Försiktigt nu bara, viskade jag och så kände jag hur jag förlorade fotfästet och bara svävade i de känslor som Jonas lockade fram med sin ekvilibristiska tunga. För första gången på länge kändes sexet lite farligt för mig. Jag var inte kaptenen på skutan. Det var Jonas och tvingad att följa hans bana.

Jonas händer fanns överallt på min kropp. Jag var helt i hans händer både bokstavligt och bildligt.
medan orgasmen rullade från fittan och ut över kroppen. Jag tjöt av all lust som vällde fram under flera sekunder. Det är åtminstone vad Jonas sa efteråt.. Han hade aldrig sett någon få en så utdargen orgasm. Så reste han sig tog tag i mina vader, höjde dom mot axlarna och jag förstod att han ville knulla mig sittande på bordskanten Jonas sa ingenting när jag placerde vaderna på hans axlar och sköt fram underlivet mot hans kuk. Våra läppar möttes åter med samma starka begär och jag kände hur hans tunga sökte sig in mot min. Vi fortsatte att kyssas, gång på gång och medan kyssarna fick mig att snabbt bli upphetsad igen sträckte jag ner mina händer och mot hans massiva kuk som jag runkade lätt medan jag förde den upp mot fittan..

– Jag vill känna hur stor den är, viskade jag och runkade Johans kuk. Först nästan för intensivt. Sedan så mjukt som jag kunde.

– Min kuk är så stor att du kan använda bägge händerna när du smårunkar mig. Det känns bara skönt och jag svarade på uppmaningen innan han efter bara en kort stund förde jag slida penis mot min slida och försiktigt lät den glida in.

– Försök att följa min rytm, viskade jag när hans ivrigt lät kuken glida in i mitt underliv. Han fattade direkt, kukrörelserna var djupa och och penetrerande mig så det först nästan gjorde ont, sedan kom han med långsamma kraftfulla rörelser precis som jag önskat. Och jag såg Jonas i ögonen att han njöt med stark lust när jag stönade av lust.

I bakgrunden kunde jag höra sorlet från festen, som en svindlande ljudkuliss långt borta, men ändå uppfattde jag faran strax innan den slog till, dörren öppnades och ett par av Jonas klasskamrater stormade in.

– Jonas och studierektorn, vad var det jag sa, skrattade den ena medan han svängde en mobiltelefon fram och tillbaka framför oss. Det här blir nånting att visa för mamma och pappa det och så skrattade dom båda två.

Störningen, eller intrånget, gjorde att jag tappade fokus för några ögonblick, något som Jonas uppfattade och kompenserade genom att knulla mig hårdare och hårdare. Med kraftiga stötar kändes det som om han hela tiden tränger djupare och djupare i min fitta. Han ökade kukrörleserna och det kändes nästan som om han försökte tränga igenom mig. Jag kved av både smärta och välbehag. Plötsligt var det om om jag svävade iväg över biljardbordet,och ut över rummet, trots att jag balanserde bakåt med mina handflator mot spelbordet.

– Jag kan knulla dig till månen, hörde jag Johans säga samtidigt kom orgasmen återigen rullande med full kraft Jag skrek så det måste ha hörts upp till festlokalen och njöt som jag nästan aldrig gjort tidigare. Jag var nästan helt omtöcknad av alla känslor men kunde ändå urskilja hur Jonas kysste och smekte mina bröst för att förstärka mitt lustfyllda tillstånd.

– Fortsätt lyckades jag jag kvida fram mellan orgasmvågorna.

Och Jonas lyssnade, han fortsäatte att stöta sin kuk med full kraft genom hela min orgasm. När han själv var på väg att komma kände jag hur alla hans muskler börjar spännas för att sedan slappna av när sperman sprutar in mellan mina ben med all sin härliga kraft. Efter en stund tog han ut kuken, fortfarande lika styv som när vi började för någon timma sedan. .Jag gled ner från bordet och satte mig på knä framför honom å började jaf suga och slicka runt det stenhårda ollonet. Jag sökte ögonkontakt och fick kontakt med hans ögon somn blixtrade av kåthbet. Det räckte för att Jonas skulle komma igen. Han stönade högt och intensivt några tiondelar sedan sprutade den varma sperman sperman över mitt ansikte och mina bröst med kraftfulla kaskader.

Efter sin utlösning böjde han sig ner och kysste mig ömt,
.
Jag svarade med att smeka Johan över ansiktet för att han skulle förstå hur underbart jag tyckte det var. Samtidigt kunde jag inte låta bli att tänka på killarna som stört oss. Vilka jävlar. Dom visste om det. Och dom filmade till och med delar av samlaget.

Jag tittade mot Jonas och sa att jaf kunde få problem om killarna började snacka.
– Kommer filmsnutten ut kan det bli riktigt besvärligt. Det här skulle ju vara vår lila hemlis.

– Vi kanske ska klä på oss, sa han så försiktigt, en smula sorgset, som om han plötsligt förstod att problem skulle dyka upp. Jag ville aldrig att det skulle ta slut Det var ju så bra, och du är den mest fantastiska kvinna jag älskat med, viskade han i mitt öra. Bara ingent obehagligt händer dig.

Jag ställde mig upp och kysste Jonas igen.

– Du måste upp och kolla vem som var här i rummet och filmade.

– Jonas kastar snabbt på kläderna och sa att han är tillbaka inom ett par minuter. Själv satte jag mig helt utmatatd i soffan. Med en pappersservett försöker jag torka upp den sperma som rann längs insidan av mina lår. Jag log när jag tänker på vilken underbar sexig kväll jag haft.

När Jonas kommer tillbaka berättade han att alla vet, killarna som filmade har redan mailat klippet till flera klasskamrater. Då är det är bara en tidsfråga innan det når rektorn, tänkte jag och undrade vad som kommer att hända.

Tidigt på morgonen efter festen fick jag svaret. Det fanns i ett sms i min mobiltelefon. Jag ska infinna mig på rektorsexpeditionen klockan 8 prick. Efter en snabb frukost gick jag de tre hundra metrarna från lägenheten till skolan. Vad som möter mig på rektorsexpeditionen var en handfull dystra kollegor, män och kvinnor, som ömsom tittar argt på mig och men ändå rätt nyfiket på TV-skärmen till vilken en mobiltelefon var kopplad.

Jag rodnade lätt när jag såg de utlämnande samlagsbilderna på bildskärmen, med närbilder på mina styva bröstvårtor och hur Jonas gigantiska kuk gled ut och in och ut ur min fitta till ackompanjemang av mina lustfyllda skrik. Men egentligen var det bara vackert. De objudna gästerna lyckades till och med få med en av mina orgasmer på videoklippet där jag skriker så ljudet spricker i högtalarna. Jag kanske borde skämmas. Men jag njöt av att se mig själv göra det mest förbjudna, knulla skamlöst med en snygg, kåt 18-årig kille som inte kunde få nog av mig.

Så slog rektorn av TV-skärmen.

– Vi kanske sett nog av spektaklet nu. Men det är alltså sånt här du sysslar med på din fritid. Spelar in porrfilmer, ironiserade rektorn.
Jag kände hur förbannad och kränkt jag blev igen och stirrade tillbaka på rektorn

– Dom där bilderna togs olovligt medan två människor, jag och Jonas hade sex med varandra, det fanns inget ont uppsåt med att vi knullade i festlokalen. Och nu kränker ni mig igen genom att spela upp den där inspelningen. Det är ett övergrepp.

– Grova ord Stefani, sex och knull, det är alltså inte kärlek mellan er, muttrar rektorn ironiskt.
– Bara sex, svarade jag tydligt. Sex, sex, sex, Det är fullt möjligt att bara vilja ha sex med någon och ingenting annat Han är ju en vuxen man. I alla fall myndig. Det räcker för mig.
– Men han är ju elev, säger en av lärarna.
– Var säger jag. Den officiella avslutningen var i förrgår, replikerar jag snabbt och träffsäkert.
– Må så vara men du har ändå visat dig klart olämplig för jobbet, Vet du inget om etik och moral, Stefani, man har inte sex med sina tidigare elever, säger rektorn.

Jag svarade
– OK jag accepterar att vissa tycker det är omoraliskt. Men det var inget brott. Det var en underbar stund och det ska jag straffas. Sanningen är att vi hade så bra sex i går som två hetrosexuella människor kan ha och jag njöt av varenda sekund. Gör ni det här till en skandal kopplar jag in facket. Jag lämnar inte mitt jobb. Jag vet tt jag är populär bland alla eleverna och att dom vill ha mig kvar.

– Du får en kraftfull varning i alla fall Stefani. Sedan får du själv tänka igenom din situation under sommaren. Det kanske inte blir så lätt tt vara kvar när nya elever kommer och sveriges seexigaste studierektor får ett nytt namn, Sveriges knulligaste studierektor,

Hellre det än sjunka ner i den mossa där ni befinner er tänker jag när jag vänder mig om och går.
Jag vände mig om och gick. När jag stängde dörren bakom mig hör jag djupa suckar och ord som
– Vilken skandal. Gud bevare oss för henne. Har hon ingen moral alls. Och hennes gelikar lägger någon till.

Jag log och lämnade doften av ruttna ullstrumpor efter mig. Jag hade rubbat mina kollegors cirklar. För dessa människor var sex mera skamligt än njutningsfullt. Och jag hade högst oavsiktligt visat hur härligt det kan vara.

Om jag kallas för Sveriges knulligaste studierektor efter kvällen med Erik. Jo, jag har hört det ryktesvägen. Men rykten bryr jag mig inte om. Och ja, jobbet har jag kvar. De trånande blickarna från alla killar i korridorerna stör mig inte alls. Tvärtom. De är faktiskt lite stimulerande och har gett vardagen en ny krydda. Tack för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *