Knullad av kåt gubbe

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

En kväll satt jga på den lokala puben. Efter ett antal öl kände jag mig lite på snussen. När jag funderade på att gå hem då satte sig en äldre man bredvid mig. Vi började att prata och han presenterade sig som Göran. Efter att ha pratat ytterligare ett tag och samtidigt tagit några fler öl så sa jag att det var dags att gå hemåt. Detsamma gjorde Göran. Utanför puben frågade han om jag vill hänga med honom hem och ta en sista öl. Eftersom jag inte hade något särskilt för mig så tackade jag ja.

Väl hemma hos honom berättade han att han var 57-år och bodde för sig själv. Efter ytterligare ett par öl så frågade han om jag ville kolla på nån porrfilm. Själv ville han det eftersom han hade blivit kåt. När han sa det så började min kuk svälla innanför byxorna och jag tackade snabbt ja.

När porrfilmen väl var igång så visade det sig att han satt på en bisex-film vilket gjorde mig mycket kåt, mycket kåt. Eftersom jag var klart berusad glömde jag bort mig efter en stund. Jag drog därför ner mina byxor och började runka min kuk. Utan att jag hade sett det hade Göran gjort detsamma när han såg att jag tog av mig mina byxor.

Där satt vi nu bredvid varandra och runkade. Efter en stund kände jag Görans hand emot min kuk. Jag var så påverkad att jag inte riktigt märkte vad som höll på att hända. Göran tog min hand och förde den emot sin kuk. Snart satt vi och runkade varandra utan att jag tänkte på det. Efter en stund tryckte Göran ner mitt huvud emot sin kuk och trängde in i min mun. Det var första gången jag tog emot en kuk i min mun. Jag hade visserligen drömt om det, men aldrig vågat prova på det. Sakta tryckte han ner mitt huvud över sitt kukskaft och snart hade jag hela kuken i munen. Olonet pressade på långt ner i min hals. Jag började sakta att suga av honom medan han runkade min kuk. Det var ganska skönt att suga och bli runkad samtidigt. Olonet var alldeles glatt och härligt, kukskaftet var alldeles ådrigt och svullet och pungen var stor med två välfyllda pungkullor.

Efter en stund drog han ut sin kuk ur min mun och vräkte omkull mig i soffan. Full som jag var kunde jag inte sätta emot utan fick finna mig i att han drog isär mina ben och pressade sin stora grova kåtglänsande kuk emot min oknullade analfitta. För att kunna få in den sprängfulla kuken i mig tog han lite saliv och smörjde in kuken innan han lyckades föra in den i mig. Det gjorde rätt ont eftersom jag alldrig tidigare blvit påsatt.

Sakta gled kuken djupare och djupare in i mig. Till slut hade den fullt upp mig helt och då började han att sakta knulla mig. Efter ett tag började det att kännas skönare och jag kunde inte låta bli att jucka emot. Wow, vilken känsla det var att bli knullad som en tjej. Underbart helt enkelt. Jag blev kallad hora, slyna och fitta medan jag blev påsatt. Efter ett tags knullade hörde jag en fråga som gjorde mig lite konfunderad.

Jag fick en fråga om jag ville ta på mig lite tjejkläder. Visst hade jag fantiserat om det men aldrig prövat det. Eftersom han knullade mig skönt kunde jag inte låta bli att svara ja. Han hämtade därför en bunt tjejkläder medan jag låg kvar i soffan och runkade. Ganska snart hade jag på mig stay-ups, strumphållare, trosor, kjol, behå, blus och pumps. Iförd tjejkläder ville han att jag skulle se mig själv i spegeln.

När jag såg mig själv blev jag förvånad över hur bra kläderna passade mig. Jag såg helt enkelt ut som en kåt billig hora redo att bli påsatt ordentligt. Ståendes framför spegeln kände jag hur Göran drog upp kjolen och ner mina trosor. Sedan särade han mina ben och började att knulla mig ståendes emot spegeln. Jag kunde då se hur Göran knullade mig bakifrån.

Efter en stund vräkte han omkull mig på golvet och fortsatte att knulla mig hårt och bestämt. Jävla fitta, din satans hora, jag skall råknulla dig och spruta din fitta full sa han medan han knullade mig. Liggandes på rygg och med Göran mellan mina ben fick jag nu känna på ett knull som heter duga. Jag hade ingen chans utan fick till slut ta emot en enorm laddning sperma i analfittan.

Göran tvingade mig även att slicka av kuken innan han var nöjd och sa åt mig att lägga mig i hans säng. Väl i sängen förde han in kuken i mig igen innan vi somnade.

Dagen efter började vi om att knulla men nu sög han också av mig och lät mig spruta min sperma i sin mun. Efter den här dagen knullade vi var och varannan vecka. Jag fick då lära mig både det ena och det andra, men fick också vara med om att bli gängknullad flera gånger.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *