Middag med spänning

Jag hade visst somnat ovanpå täcket, mitt på eftermiddagen i den värsta hettan. Du var både vaken och pigg förstod jag ganska fort. På något sätt hade du fått av mig mina kalsonger utan att väcka mig och sög nu av mig, djupt och fort. Innan jag riktigt hann komma till sans och förstå vad det var som hände, märkte du att jag vaknat och tittade upp på mig. Under ett par magiska sekunder tittade du mig djupt in i ögonen medan min kuk försvann och dök upp i din mun. Jag slöt ögonen för att koncentrera mig på njutningen, och för att inte spruta i dig för fort, men så fort vår blickkontakt bröts slutade du suga och gick ut. Lite snopen var det bara att finna sig i hur det gått och hoppas på mera senare.

Vi skulle ha gäster idag, så när jag hittade dig igen var det i köket. Du låtsades inte om något utan skickade istället iväg mig till affären med en lång inköpslista. Det tog rätt lång tid att hitta allt och det var ett himla jobb att bära hem alltihopa i värmen, men inte dämpade det min upphetsning efter din behandling. Jag tror inte ståndet gick ner en enda sekund ens bland mellanmjölk och Skogaholmslimpor. Du hade redan börjat laga maten när jag kom hem, så jag fick packa upp allt själv medan vi småpratade lite om allt möjligt. Din häck var dold bakom din svarta kjol, det var naturligtvis medvetet eftersom du vet hur kåt jag blir av att se dig i den. Jag gick fram till dig, satte mig på knä bakom dig och lyfte upp kjolen – förvånad blev jag, men knappast besviken på att du var naken under kjolen. Precis då, vilken fantastiskt tur!, var du tvungen att böja dig framåt, vilket blottade dina blygdläppar åt mig. Det var bara att sträcka ut tungan. Försiktigt slickade jag dig, men du särade på benen misstänksamt fort, och strax märkte jag hur våt du var redan. Du hade bara gått och väntat på att jag skulle komma tillbaka och ge tillbaka med samma medicin. Glupskt lapade jag i mig av dina safter medan de första njutningssuckarna hördes uppifrån din mun. Jag lät min tunga cirkla runt din klitta en sista gång innan jag reste mig och fortsatte packa upp varorna. Vi låtsades båda som om inget hade hänt, dessutom hade vi ingen tid för sånt eftersom Erik och Elin skulle komma snart. Jag hjälpte dig med det sista och dukade bordet och prick klockan 8 var vi klara. Nu kunde de komma. För att göra det bästa av tiden smög jag upp bakom dig där du stod och tittade ut genom fönstret för att se om de kom, och förde in kuken under din kjol. Du visade inte med en min att du märkt nåt, men böjde dig lite framåt så att bara ett lite tryck räckte för att jag skulle glida in i dig. Det var inte bara jag som drivits till vansinnets gräns, du var så härligt våt att det smaskade när jag plöjde mig väg in i dig. Våt och varm och trång och uppenbarligen helt likgiltig, bortsett från de små små kvävda flämtningarna, var du trots att jag var inne i dig och nu knullade dig för glatta livet. Jag var precis på väg att komma när Elin glatt knackade på fönstret och du utan ett ord gick för att öppna dörren. Inget annat att göra än att kvickt försöka stoppa in min sprutfärdiga stake i byxorna och se glad ut.

Hej och välkomna och hallå och kul att se er utbyttes innan vi direkt gick och satte oss vid bordet. Vi korkade upp vin och åt gott och hade det trevligt som alltid. Sen förra sommaren, då vi vid ett liknande tillfälle blivit stupfulla allihop och haft sex i deras badrum, var det lite svårt att vara helt avslappnad med dem. Ingen annan än jag verkade känna detta, men jag kunde hela tiden se Erik pumpa din mun full med sperma och höra hur du njöt av hans kuk när han tog dig. Å andra sidan mindes jag ju hur det kändes att spruta i Elins mun, så det gick kanske på ett ut. Men svartsjuka är inte logisk, och det var så jag kände. Allt eftersom kvällen gick blev denna känsla värre, alkohol brukar ju på nåt sätt renodla känslor och göra dem starkare, och knappast blev det bättre av ständiga antydanden från både din och Eriks sida om den där kvällen. Bara Elin verkade inte tycka det var så kul, hon hade säkert varit helt tyst i 20 minuter. Så plötsligt känner jag hennes hand försiktigt smeka över bulan – ok, jag blev ju inte mindre kåt av alla sexantydningar runt bordet – i mina byxor. Varken du eller Erik verkade märka nåt, inte heller när hon fiskat ut min kuk och sakta runkade mig under bordet. Försiktigt, medan jag började prata om vadsomhelst med henne, stack jag in handen innanför hennes kjol och fann snart vad jag sökte. Elin var minst lika våt som du förut, och alldeles hårlös, precis som för ett år sedan. Jag tänkte på hur jag slickat hennes hårda klitta rakt framför dina ögon, hur jag slickat henne till orgasm en gång och hur jag nu ville smeka henne till en till. Hon verkade ha ungefär samma tankar som jag, för hennes rörelser runt min kuk blev allt oförsiktigare och ryckigare. Jag började precis bli rädd för att ni skulle märka nåt, detta var ju verkligen inte planerat och nåt annat än om alla är med på det. Senast när hon gav mig orgasm skulle det onekligen märkas nåt, jag var laddad till tänderna efter vår lek under kvällen. Men mina problem löste sig rätt fort, hon drog undan sin hand och sekunden efter kände jag hur hennes fitta drog ihop sig under mina fingrar och började pulsera kraftigt. Lika tydligt som hennes orgasm kändes i min hand, lika lite syntes på hennes ansikte, och när hon var färdig fortsatte kvällen som om ingenting hade hänt. Igen, tänkte jag när jag åter försökte trycka in staken i sitt fängelse.

Det märktes att både du och Erik gärna upprepat vår badrumsupplevelse, men både jag och Elin gjorde klart att det inte skulle bli idag i alla fall. Elin föreslog att vi skulle åka upp till sjön och bada, det var i vilket fall som helst inte långt, kvällen var varm och det var på väg hem till dem. Jag tyckte det verkade vettigt, svettig var jag ju, och Erik var väldigt positiv, han hoppades väl på en chans att få dig naken och på nåt sätt lyckas övertala oss andra att gå vidare. Du verkade däremot inte så glad i idén, så det slutade med att Erik och Elin tackade för sig och åkte iväg på sina cyklar. Jag gick ut till bordet igen och började bära in disk, men när jag såg dig stå där ensam i köket beslutade jag mig för att äntligen slutföra det som påbörjats. Bestämt gick jag fram till dig och lyfte upp dig på diskbänken, särade dina ben och började slicka dig. Du var lika våt som förut, om inte ännu våtare, och din klitta hade styvnat till en liten liten ärta. Plötsligt sa du:

-Gick det för henne?

Jag blev så förvånad att jag inte förmådde svara, dessutom visste jag inte vad ag skulle säga. Du upprepade frågan, och jag tittade dig i ögonen och svarade att ja, jo visst gjorde det det. Det blixtrade till i dina ögon, ett sekund var jag tveksam till om det var ilska eller upphetsning, men när du med båda händerna förde ner mitt huvud till din fitta igen var det klart.

-Erik hade fingrarna i mig också, viskade du mellan dina flämtningar. Han smekte mig så skönt och jag var verkligen nära. Jag ville så gärna ha kuk i mig, en stor jävla kuk, och hans har ju varit bra innan. Men jag ville ha dig i mig när det gick för mig, han hade bara dugt i nödfall, men nu var ju du där. Så jag tog bort hans fingrar innan jag kom.

Jag slutade slicka dig och ställde mig upp och styrde enkelt in kuken i dig medan min tunga sökte din. Vi knullade hetsigt och hårt i några sekunder tills jag stannade upp. Jag tänkte just säga att jag älskar dig, när du log finurligt och sa:

-Ska vi åka upp till sjön och se om vi hittar dem?

Jag svarade inte, utan drog mig ur dig och vi slängde oss på cyklarna och cyklade iväg så fort vi kunde i mörkret. Det var en vacker natt, månen lyste upp skogen så att man såg en hel del även om det var alldeles för mörkt för att cykla så fort som vi gjorde. Den första bryggan var tom, den andra också och inte heller på badstranden kunde vi se nån. De hade väl hunnit bada redan, eller så hade de åkt direkt hem. Lite besvikna beslutade vi oss för att åtminstone bada när vi cyklat oss alldeles svettiga, så vi slängde av oss kläderna och du ledde ut mig med ett fast grepp och min stake i vattnet. Vi var båda två så kåta nu att det inte fanns någon återvände, det gick inte att leka vidare, vi skulle få varsin orgasm där i vattnet. Du ställde dig framför mig och lät min kuk glida ett par gånget upp och ner mellan dina skinkor innan du styrde in den i dig igen. Vi stönade till högt bägge två när jag kom in i dig, det ekade mot klippväggen vid den ena bryggan och vi fnissande till. Jag smekte dina bröst som gungade sexigt i takt med att jag körde staken in och ut i dig. Det var så skönt, jag hade väntat i så många timmar på att få knulla på riktigt och nu var det här! Du vände snabbt på dig och jag lyfte upp dig och trädde på dig på mig igen. Det var som om du var tyngdlös där du hängde kring mina axlar, uppspetsad på mig. Plötsligt stannade du till.

-Jag har hittat dem, viskade du. De står uppe på klippan.

Jag vände mig försiktigt om så vi kunde se båda två. Där uppe på klippan, mitt i månskenet stod Elin på knä framför Erik och sög av honom. Sakta började vi knulla igen medan vi iakttog skådespelet. De var bara 15 meter ifrån oss men verkade inte ha upptäckt oss där i vattnet, för bara våra huvuden stack upp. Du tittade storögt på hur Eriks kuk åkte in och ut ut Elins öppna mun medan jag gled in och ut ur dig.

-Gillade du hans kuk? Frågade jag tyst. Gillade du att suga honom, gillade du när han sprutade först i din mun och sen i din fitta?
-Gillade du att slicka henne, att slicka henne till orgasm och känna hur hon pulserar? Gillade du att ge henne orgasm vid middagsbordet? Svarade du. Det är väl klart jag gillade att suga honom. Ja! Jag gillade att suga honom och jag gillade när han kom i min mun, och jag gillade det jävligt mycket när han sprutade mig full med sperma!

Med ett utdraget stönande hörde vi hur Erik kom, hur han stönade i takt med att han pumpade sig tom i Elins mun. Din blick var som fixerad vid skeendet på klippan medan du juckade allt hetsigare mot mig.

-Hade du hellre velat ha hans kuk än min, viskade jag. Hellre honom i dig än mig?
-Nä. Men hellre dina fingrar på min klitta än dina fingrar på hennes. Och helst vill jag ha din kuk i mig och jag vill att du ger mig en orgasm och att du kommer i mig, väste du tillbaka och strax efter stelnade ditt ansikte när din fitta drog ihop sig. Med en djup suck kom du, ryckningarna i dig fick mig att tömma min sats inne i dig också. Som i trance ryckte vi, krampade och pulserade vi om och i varandra medan vi njöt av våra egna och den andras orgasmer. Det kändes som om jag vrängde mig ut ochin, som om jag skulle spränga dig med min sperma, men tillslut var det över och du hängde slött runt mina axlar medan jag slaknade i dig.

Och uppifrån klippan vinkade Erik och Elin glatt innan de försvann in i skogen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *