I min ensamhet

Ville bara berätta när jag går ensam hemma och min man inte är hemma.

Ofta startar det på kvällen då jag känner saknad av min man. Jag funderar på vad man ska hitta på för att ersätta honom

Jag går upp i badrummet och tappar upp ett varmt bad i bubbel badkaret. Häller i lite väldoftande olja och kryper ner i det. Fördelen med ett bubbelbad är att det masserar hela kroppen och man kan koncentrera massagen till små punkter.

Nu ville jag inte komma direkt utan gå och vara lite småkåt hela kvällen. Det är mycket skönare att få orgasm när man drar ut på det. Trots det så kunde jag inte låta bli att sätta mig så ett av utblåsen masserade klitoris och fittan. Jag kände att det här barkar iväg åt en situation jag vill ha mycket senare.

Jag hoppade upp ur badet och torkade mig. Hittade lite cremé jag kunde smörja in kroppen med. Med mjuka cirkulerande rörelser smörjde jag in hela kroppen. Jag kände att jag var väldigt mottaglig av mina egna smekningar.

Jag gick in i dressingroomet och letade reda på något väldigt tunt i trosväg. Sedan tog jag på mig en silkesmorgonrock. Det är en så härlig känsla att känna silket mot kroppen. Lyxigt liksom.

Hungern gjorde sig påmind, så jag gick till köket och tog fram lite gravad lax, rostade två brödskivor och öppnade en pickolo skumpa. Jag njöt av maten och tyckte jag hade det väldigt bra, saknaden av min man var det enda som irriterade mig.

Nåväl, efter maten så var jag tvungen att göra något åt min kåthet. Jag tänkte, vad skall jag hitta på. Jag kom för tillfället inte på något radikalt så jag gick till sovrummet och hämtade mina japankulor. Jag visste att ju kåtare jag blir ju fantasifullare blir jag. Stoppade i japankulorna och drog upp trosorna igen.

Det är en skön kännsla att gå runt med kulorna i slidan. Trots att man inte knullar så känns det som fittan blir bearbetad. Det gjorde mig ännu kåtare.

Jag ville hitta på något så jag fick en härlig orgasmn, men jag visste inte riktigt vad. Efter som jag gillar att visa mig så kollade jag alla fönster om någon tjuvkikade, men icke. Det verkade som jag var ensam i hela kvarteret.

Då såg jag vår digitalkamera, det är en relativt bra kamera med fjärrkontroll. Tänk om jag skulle överaska gubben med lite nya bilder. Sagt o gjort, jag kopplade in den på våran 42 tummare tv så jag såg vad jag skulle fotografera i storbild. Satte upp kameran på stativet och riktade in den på soffan.
Jag satte mig på soffan och tittade på tv-n med fjärrutlösaren i handen. Smekte mig lätt över brösten samtidig som jag lät blixten gå. Varje gång man har tagit en bild så liksom stannar bilden på skärmen några sekunder så du kan granska den direkt. Att se mig smeka brösten på tv gjorde mig lite extra kåt. Jag nöp lite lätt i bröstvårtorna som var under min silkiga morgonrock. De reagerade direkt och blev styva och markerande under tyget.

När jag tittade på tv-n så måste jag säga att jag gillade vad jag såg. Jag lät morgonrocken glida isär och jag satte upp fötterna bredbent på bordet. Jag titade i tv-n och såg mina tunna trosor som gjorde allt för att dölja fittan men totalmisslyckades. Jag såg även hur fitthåren letade sig ut på sidan om troskanterna.

Jag lät handen glida ner mellan benen och smeka den nu fuktiga fittan utanpå trosorna. Tog tag i fjärrutlösaren och tog en bild till. Ser skönt ut i tv-n.

Jag drog ena troskanten åt sidan och plockade ut japankulorna som nu hade gjort sitt. Jag kunde inte låta bli att slicka av dem. Jag gillar smaken från fitta, min egen och även andras fitt smak.

När jag hade trosorna på sidan passade jag på att ta en bild till på fittan som nu var blotad. Jag tittade till på tv-n och såg min hårbeklädda fitta i hela sin prakt. Jag kunde inte låta bli att smeka fittan och stoppa in ett finger. Jag sköt en bild till.

När jag tänkte på vad min man gillar för bilder så drog jag av mig trosorna och lade dem bredvid mig på soffan. Något häftigt måste jag hitta på åt honom. Jag smekte fittan och funderade samtidigt som kameran blixtrade till ännu än gång.

Jag gick efter min dildo (modell större). satte mig på soffan igen och lät den sakta men säkert glida in i fittan. Tog en bild, men tänkte gud vad fantasilöst. Vad ska jag hitta på åt honom. Då såg jag vårt biljard bord och därmed även en biljard kö. Jag gick efter den och tog fram lite olja som jag smörjde in den tjocka ändan med.

Jag lät den glida över fittskåran fram och tillbaka ett par gånger innan jag tryckte in den. Den var inte tillräckligt kraftig men trots det skön. Jag tog en bild med kön i fittan.

Försökte hitta något annat att leka med och samtidigt föreviga på bild. Jag tittade runt i rummet och min kåthet hade inga begränsningar på föremål eller utförande.

Då såg jag att vår son hade glömt sitt “vatten gevär” i köket. Jag vet inte om ni vet vad det är så jag beskriver det. Det är c.a. en meter långt och har en pump som man pumpar upp trycket med och en behållare med vatten som går längs med geväret.

Nåja, jag tittade på pumphandtaget och smörjde in det med olja så det blev glatt och kladdigt. Tittade på det och förde det sakta mot fittan. När pumpen låg på venusberget sköt jag en bild till. Därefter vände jag det så att jag kunde trycka in pumphandtaget. Det var stort och fyllde hela fittan till bredden. Jag lät det glida in o ut några gånger samtidigt som jag lät kameran gå.

Jag tittade runt lite och letade efter alternativa dildos då jag märkte att grannen hade kommit hem. Det är ett par i 45 års åldern med en son som är 21. Jag såg hur det rörde sig i gardinen så antingen var det mannen eller sonen i huset som stog och småtittade på mig. Ja, mig gör det inget.

Jag lade mig så fittan var i riktning mot grannen och tog ett par bilder på fittan från sidan. Smekte min nu oljiga, kåta, våta fitta. Kände bara hur skönt det var då det ringde på dörren.

Där stod till min förvåning grann frun. Hon harklade sig och var synligt generad men sa.
-Ursäkta, men jag har inte undgått att se vad du gör. Det är så att min man har alltid bett mig att han skall få filma mig när jag onanerar. Det har aldrig blivit av, fast han fyller år till helgen och jag hade liksom tänkt att jag skulle ge honom en födelsedagspresent.
-Jaha, vad skulle det vara. Sa jag.
-Jo, jag har vår videokamera med och jag tänkte…..
-Kom in sa jag.

Jag såg att hon märkbart generad och förlägen. Jag frågade om hon ville ha ett glas vin för att lätta stämningen lite.
Ja tack, sa hon
Vi sätter oss i soffan med varsitt glas vin och jag hade totalt glömt att jag hade min korta silkesmorgonrock och thats it.
Hennes blick gled över min kropp och stannade på brösten och riktigt fastnade på min fitta. Då sa jag till henne.
-Om du fixar lite bilder på mig åt min man så ska jag videofilma dig när du onanerar.
-Ok, sa hon om än tveksamt.

Jag visade hur kameran fungerade med zoom och hur man knäppte av en bild. Då frågade jag henne om hon hade gjort sånt här förr. -Nä sa hon. Hon kompleterade med att hon var lite blyg att ta sådana steg.

Jag bad henne att ta av sig lite för att det skulle bli lite mer lättsamt. Hon ställde sig upp och drog av sig sin tröja över sin kortklippta svarta kaluffs. Fram kom ett par härliga bröst som inte var upplyfta av en Bh utan de var fasta och runda med en mörk vårtgård och en styv mörk vårta. Jag märkte att hon redan var kåt.

Hon sa att hon tittat på mig lite innan hon tog sig mod till att komma över. Sedan drog hon av sig kjolen och hon hade ett par bommullstrosor på sig. Trots det kunde man se den mörka triangeln under trosorna.

Jag hällde upp ett glas vin till och bad henne ta tag i kameran. Jag ställde mig framför henne och bad att hon skulle ta ett par bilder. När hon gjorde det så sa hon att jag hade en vacker kropp. -Tack, sa jag. Jag frågade henne vad hon tyckte bäst om. Hon sa att min mage var så fin men hon gillar rumpor men den ser jag ju inte, sa hon.

Jag tog av morgonrocken och var nu helt naken framför henne. Hon darrade lite på handen när hon skulle ta bilder. Jag vände mig om och frågade, -Nå vad tycker du om rumpan. Hon svarade inte utan tog en bild. Då böjde jag mig framåt och visade skinkorna i sk utsträckt läge. Mina fitthår syntes säkert mellan skinkorna

Kameran gick hela tiden. Jag vände mig om och lade mig på soffan mitt imot henne. Jag smekte brösten och lät handen glida ner över magen till fittan. Tittade på henne och hon var nu så distraherad att jag var tvungen att påminna henne om att ta bilder. Jag smekte fittan, klitoris var hård som ett litet lingonkart.

Jag frågade om hon sett en annans kvinnas fitta så nära. Hon svarade, -Nej inte på det här sättet. Gillar du vad du ser frågade jag. Mmmmm fick jag till svar.

Sätt dig på golvet framför mig befallde jag. Hon satte sig på golvet mellan mina ben som jag hade satt upp på bordet bakom henne. Nu var hon bara ett par decimeter från min fitta.

Jag tog dildon från soffan och smekte fittskåran med den upp och ner, bara några centimeter från hennes ansikte.
-Ta dildon sa jag till henne. Hon tog den och smekte fittan med den då jag befallde att hon skulle köra in den. Hon körde in dildon i fittan och lät den glida ut och in, sakta sakta. -Slicka av den sa jag. Hon körde in hela dildon i sin mun och jag frågade, -Hur smakade det. -Gott sa hon. Kör in den igen sa jag och hon lät den glida in i slidan igen. -Slicka min klitoris också bad jag. Hennes tunnga började med cirkelrörelser att glida över min klitoris och jag kände att nu kommer jag. När orgasmn kom kunde jag inte hålla mig utan skrek rakt ut medan kroppen bågnade i kramprörelser.

När jag lugnat ner mig så tittade jag på henne och hon var helt glansig i ögonen av kåthet.
-Ska vi fixa födelsedagspresenten nu, frågade jag.
Hon reste sig upp och skulle ta av trosorna när jag sa. -Nej vänta lite. Förklara hur den här funkar sa jag och tog tag i video kameran. Hon visade och det var ungefär som våran, så det gick snabbt att lära sig.

Jag sa till henne att gå runt lite i trosorna medan jag filmade henne. Hon gick runt och började att dansa med underlivet. Hon var väldigt mjuk i höfterna så det var långa cirkulerande rörelser med underlivet. Varje gång hon förde fram höfterna såg jag att hon hade ett välutvecklat venusberg.

Hon drog lite i sidorna på trosorna så man såg lite av hennes fitthår. Det gjorde mig störtkåt igen. Hon vände sig om och dansade med rumpan mot mig. Ställde sig bredbent och böjde sig framåt. Fitthåren växte lite ner på insidan av låren och det såg jätteläckert ut. Jag zoomade in kameran på hennes fitta och filmade. Hon ställde sig nu med framsidan mot mig och drog sakta, sakta ner trosorna. Hennes buske vart svart och tät av fitthår. Hon lät trosorna glida ner på golvet och smekte sig lätt över venusberget.

Hon var underbar i dubbel bemärkelse. Hon satte sig på bordet framför mig och smekte brösten. Samtidigt som hon lät handen vandra neråt lade hon sig på bordet. Jag såg hur handen närmade sig det markerade venusberget. Lät händerna glida över venusberget och fram till de rosa fylliga blygdläpparna.

Hon lät handen massera blygdläpparn och klitoris medan jag filmade hennes sköte. Hon stönade högt och bad att jag skulle ta fram dildon och knulla henne med den. Jag reste mig och ställde kemeran så den kunde filma allt. Tog fram dildon och lekte med den i hennes fittmynning.

Hon stönade högt och bad att jag skulle stoppa in den. Jag körde in dildon så långt det gick och lät det glida ut och in några gånger. Jag drog ut den och stoppade in tre fingrar istället, hon gnydde av välbehag. Jag försökte då få in fem fingrar men det tog imot. Då tog hon min hand och hjälpte till att trycka. Sakta sakta gled min hand in och hon skrek av smärtsamt välbehag. Knulla mig med din hand skrek hon rakt ut. Jag kände att hon är på väg och knöt handen i fittan och bökade om. Nu spändes hela kroppen och hon kom i en våldsam orgasmn. Jag drog ut handen och tittade på hennes vidöppna fitta.

-Får jag ta några bilder på din vackra fitta frågade jag.
-Jo, men bara för dig då.

Jag tog fram kameran och började fota hennes fitta. Den var fuktig, svullen, nyknullad och röd. Helt underbar alltså. Hon lät handen glida ner till fittan och smekte lätt klitoris. Sedan tog hon andra handen och särade på fittan så mycket det gick. Hennes mörka fitthår ramade in den djupa kärleksgrottan som nu var vidöppen så jag såg rakt in. Jag tog några bilder och bad henne att lägga sig på sidan i soffan. Jag lade mig från andra hållet och hade mitt sköte mellan hennes ben mot hennes fitta.

Det var underbart att ligga där och känna hennes våta fitta mot min samtidigt som vi rörde lite på underliven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *