Min bästa sexupplevelse

Jag har hela mitt liv bott i en småstad där det inte händer mycket. Det är klart att det finns tjejer och att det knullas som på alla andra ställen, men det där lilla extra tycks i varje fall inte jag uppleva här. Jag hade alltid drömt om ett knull med två tjejer på en gång, men sånt var ju otänkbart här.  Jag ser inte illa ut och har en relativt snygg kropp, så jag behövde aldrig gå utan fitta, men det där riktiga blev aldrig av.

Jag sparade pengar så att jag kunde kosta på mig en riktigt lyxsemester.
Jag tog ut min semester och for till Rotterdam, som jag hade hört så mycket om.
Jag bodde på ett av stans flottaste hotell och åt på toppenfina restauranger.
Varje kväll gick jag på sexshow och annat läckert.
Det bästa sparade jag och det var massageklinik. Jag tittade igenom tidningarna för att leta upp den bästa tänkbara. Jag föll för en annons där tjejerna utlovade en lesbisk triangel.
Det var något som tilltalade min smak.

Jag ringde upp och fick en tid.
Tjejen som svarade hade en sexig röst och jag tände på direkten. Kanske jag äntligen skulle få uppleva det jag drömt om, visserligen med köpta tjejer men i alla fall.

Jag kom dit vid tiotiden och togs emot av en tjej som höll på att få mig att smälla av i entrén. Hon var klädd i en svart midjelång korsett, riktiga strumpor med söm – svarta förstås – långa svarta lackstövlar som gick upp ovanför knäna.
Det var knappt att korsetten kunde hålla styr på hennes stora fasta bröst och mina ögon for över henne.
Jag fick stånd redan innanför dörren. Tjejen som var mycket mörk såg det och log mot mig och sa:

– Du har visst bråttom men här tar vi tid på oss. Vill du inte ha en drink och ett bad först?

Hon förde in mig in i en liten sauna där en naken, välväxt blondin tog emot mig och pysslade om mig. Jag fick en iskall drink och slog mig ned på britsen och njöt. När jag tömt drinken kom tjejen in igen och hämtade mig till ett badrum där hon duschade av mig och tvättade mig noga.
Jag fick ett sånt stånd av tvålmassagen att jag trodde kuken skulle spruta rakt upp i ansiktet på tjejen.
Hon såg ut att vara belåten med kukens storlek, för hon sade att för det mesta kom det gubbar med små impotenta kukar så det var riktigt skönt att se ett riktigt exemplar.

Naturligtvis sa hon likadant till alla, men hon fick mig att brösta mig.
Sen fördes jag in i ett sovrum där den mörka tjejen låg på en stor säng. Hon hade tagit av sig den långa korsetten och hade bara på sig en minimal strumphållare, ett par svarta strumpor och ett par högklackade skor. Precis så som varje kille vill se en tjej.
Sängen hon låg på var säkert 2×2 meter.

Hon klappade på sängen bredvid sig och jag lade mig bredvid henne och den nakna blondinen la sig på andra sidan om henne. De passade bra ihop, en svart och en blond.
Utan vidare började de smeka varandra och gick verkligen upp i det. Jag såg att blondinen blev alldeles glansig i fittan av fukt.

Den mörka var den ledande och började kyssa och slicka blondinens bröst. Hennes bröstvårtor styvnade direkt under kyssarna. Efter en stund började hon slicka sig nedför blondinens härliga kropp och slutade inte förrän hon låg och slickade sin kompis fitta. Blondinen särade sina ben helt så att jag kunde se hur tungan for runt i hennes vidöppna fitta.

Efter en stund vände den mörka sig om så att hon låg i en perfekt 69 med sin fitta över blondinens huvud. Nu var de bägge helt uppe i varandras fittor.
Det syntes att dom gillade det, antagligen var dom bisexuella eller kanske helt lesbiska, mig spelade det ingen roll vilket de var, för jag gillade vad jag såg, dom knullade fint ihop, var enormt samspelta.
Efter en stund gick det för den blonda tjejen och sedan den andra.

När de lugnat ner sig lite, sa den mörka till mig:

– Kom och var med, du får göra som du vill!

Och jag var inte sen att vara med. Jag kysste bröst, slickade fittor, kelade med härligt blöta fittor, och sedan knullade jag den mörka tjejen bakifrån medan hon låg över sin kompis ansikte och fick fittan avslickad.
Att jag samtidigt fick kuken avslickad gjorde det hela ännu mer skönt.
Jag tror att den mörka tjejen fick en orgasm för hon stönade och gick på och hela hennes fitta drog ihop sig kring kuken och blev ännu våtar än förut.
Jag vet inte var jag fick ork ifrån men jag kände att jag kunde hålla på och knulla hur länge som helst.

Sen var det tjejerna som tog över kommandot.
De la mig på rygg och den blonda tjejen kröp på mig med ryggen mot mitt ansikte, den mörka tjejen tog tag i kuken och förde in den i kompisens hala fitta. Blondinen var mycket trängre än den mörka. Hennes fitta slöt tätt till omkring kuken. Det hela var toppen.

Jag kunde inte se den mörka men snart fick jag känna av henne, för hon började slicka kuken som for ut och in ur blondinens fitta. Samtidigt slickade hon upp över blondinens kittlare och fick det till att gå för henne.
Det blev för mycket för mig. Jag blev så kåt att jag inte kunde hålla igen utan jag la av satsen inne i blondinen.
Det var en fantastisk orgasm. Jag hade aldrig upplevt något liknande. Den var utdragen och varade länge genom att den mörka hela tiden stimulerade kuken med sin tunga. Säkert var att hon fick munnen full med sperma för det forsade ur mig, men hon var inte rädd för att slicka upp det hela.

När kuken blev slak och halkade ut så började bägge tjejerna att slicka kuken så att jag fick ett nytt stånd på nolltid. Det var skönt att se hur kuken än var i den enas mun och än i den andras.
Nu ställde tjejerna sig på alla fyra i sängen med stjärtarna vända mot mig.

– Knulla oss som du har lust, sa den mörka som verkade bestämma.

Jag fick lust att knulla dem i stjärten, för det hade jag aldrig gjort förr. Jag kunde ju inte bli mer än utslängd från stället.
Jag doppade kuken i den blondas fitta så att ollonet blev blött och körde därefter in den i den mörkas rövhål. Det var trångt och skönt och gav mig en hel del.
Efter en stunds knullande bytte jag och knullade blondinen i stjärten tills det gick för mig, det var en ännu skönare orgasm än den första.

Sen hade jag tydligen fått för hela slanten för tjejerna lämnade mig att tvätta av mig själv. Jag vågar nästan inte tala om vad kalaset kostade, men dyrt var det, och säkert var att jag var där nästa kväll igen.
Det var en semester som gav något!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *