Min första trekant

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Detta jag nu skall förtälja inträffade på min semester på Rhodos.

Efter att ha landat tidigt på morgonen så begav jag mig till hotellet som låg en liten bit utanför Rhodos stad. Närmare bestämt i Ixia.

Jag checkade in och gick upp och la mig på rummet. På vägen upp stötte jag ihop med den sötaste och sexigaste hotellstäderska som finns. Hon kunde väl vara i artonårsåldern. Tröttheten var som borta så jag kunde inte somna men efter ett tag så slummra jag i vilket fall till.

När det började nalkas middag så gick jag i väg till hotellrestaurangen och åt. Där var i stort sett fullsatt så när som på ett tvåmans bord. Jag slog mig ner och beställde in moussaka. Efter en stund så kom det in en tjej i från Norge och frågade om hon fick slå sig ner eftersom det inte fanns plats någonstans. Jag sa att det gick bra. Jag undrade om hon också hade åkt själv på semester precis som jag. Det hade hon. Hon var rödhårig och hade en väldigt stor byst. Mina tankar började snurra runt och jag tänkte på hur skönt det hade fått vara och smeka dessa underbara bröst. Efter några glas Retsina så gjorde vi sällskap upp till mitt rum där jag bjöd på en liten stänkare. Vi började bägge två bli lite varma i kläderna så vi började sakta ta av oss. Vi började kyssa och smeka varandra och jag började bli ordentligt kåt. Hon hade också blivit det för ett tu tre så hade hon börjar att suga på min hårda kuk. Hon sög som en gudinna. Efter en liten stund när vi höll på som bäst så knackade det på min dörr. Vem stod där om inte den sexiga städerskan. Hon hade glömt att städa på toaletten så hon undrade om hon skulle göra det nu eller komma tillbaka senare. Jag sa att hon var välkommen in. Hon gick in på toaletten och började med sitt och jag till sovrummet och fortsatte med mitt. Norskan och jag fortsatte att egga upp varandra. Tydligen hade vi blivit lite väl högljudda för helt plötsligt kände vi oss iakttagna. Där stod städerskan och smekte sig själv och tittade på oss. Hon hade nog blivit kåt av vad hon hade sett. Rätt som det var så hade den grekiska gudinnan hoppat ner i sängen till oss. Tydligen så var både hon och norskan BS för dem började att slicka varandra. Vilken underbar syn det var. Efter en stund så kom båda fram till mig och började att suga min kuk. Jag ville smaka grekfitta så städerskan grenslade mitt ansikte samtidigt som norskan började att rida mig. Jag sa till dem att ställa sig på alla fyra för jag ville knulla dem bakifrån. Jag började sakta knulla den grekiska fittan och sedan så fortsatte jag med norskan. Jag kände att jag inte hade långt kvar men jag ville ändå knulla grekiskan i röven som avslutning. Jag förde in kuken i hennes bakre håll och började jucka som besatt. Jag fyllde hela hennes röv med min säd.

Det var det skönaste jag har varit med om. De resterande 13 dagarna hade vi sex nästan varje kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *