Sexslav del 1

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Det som nu kändes lite konstigt för mig var att smärtan ökade min kåthet. Visst gjorde det ont och var obehagligt men det som kom direkt efter var obeskrivligt skönt. Jag stod och väntade på att få känna mer smärta. Det var som om smärtan gick rakt ner i mitt underliv och ut i min kåtbultande kuk. Med en lätt suck satte Christina sig ner igen och såg forskande på mig.

Jag hade i mitt sökande efter ett jobb och bostad nu hamnat hos docent Vanberg, det vill säga att jag stod framför docent Vanbergs fru Christina Vanberg. Hon förklarade att hennes man för tillfället var på en föreläsningsresa i Europa och inte skulle komma hem förrän om en vecka. Christina förklarade att det ändå var hon som skötte allt i hemmet eftersom att hennes man sällan var hemma. Christina hade en överlägsen och dryg attityd vilket jag fick för mig kom ifrån hennes höga ställning i samhället. Hon var i alla fall snygg att titta på trots att hon var i början av sextio. Jag var dessutom intresserad av att få ett jobb så att jag fick pengar att röra mig med. Hon visade mig runt på deras ägor och förklarade allt det jag skulle göra, och det visade sig snart vara nästan allt. Efter som att jag inte är rädd för att jobba så brydde jag mig inte så mycket om det. När vi gått igenom det stora huset och deras ägor så blev jag visad till det rum där jag skulle bo.

Det var ett litet rum med kokvrå som låg ovanpå garaget. Det var sparsamt möblerat men det mesta som jag behövde fanns där, så som säng och tv. Jag skulle vara den enda anställde som bodde hos dom.
Hennes husmor kom varje dag och skötte matlagningen och en städerska kom två gånger i veckan. Hon var noga med att förklara att jag inte skulle beblanda mig så mycket med dom. Jag skulle själv få sköta min matlagning av de råvaror som husmor ställde fram till mig på kvällarna. Nöjd med det jag fått reda på åkte jag iväg för att hämta mina få grejer från mitt tidigare hyresrum. Jag hade blivit uppsagd på lite konstiga grunder men sket fullständigt i det nu. Nu hade jag ett jobb och en bostad som ingick i min lön. Dagen efter att jag flyttat in började jag med att klippa gräsmattan. Jag fick noggrant förklarat för mig hur det skulle klippas. Av Christinas sätt att uppträda så förstod jag att det inte fanns någon plats för diskussioner.

Jag startade gräsklipparen av åkmodell och började mitt arbete. Det var en mycket stor gräsyta och det tog en ansenlig tid. Under hela tiden som jag jobbade så satt min arbetsgivare på altanen och kontrollerade mig. Jag gav henne några blickar då och då och kände att jag blev lite småkåt på Christina. Hon hade en grå snäv kjol som nådde en liten bit nedanför hennes knän, en vit nästan genomskinlig blus, svarta nylonstrumpor och svarta lackpumps. Hennes hår var smakfullt uppsatt i en knut i nacken och hon var lätt sminkad. Hennes utseende och vibrationerna från gräsklipparen fick min kuk att styvna där jag satt. När jag efter två timmar var klar med klippningen gick jag upp till mig för att få något kallt att dricka. Min kuk bultade i mina byxor så jag besökte toaletten först. När jag sakta runkade min styva kuk var det till bilderna av en naken Christina. Jag snyftade tysta av njutning när kuken släppte ifrån sig sin säd. Efter min runk och en kall dricka gick jag ner i garaget för att rengöra gräsklipparen.

Jag hade inte börjat förrän Christina var där. Jag fick nu en order om att efter lunch så skulle rabatterna rensas. Det skulle ta en ansenlig tid men då hade jag ju att göra resten av veckan. När arbetsdagen var slut och jag låg nyduschad och naken på min säng kom tankarna på min arbetsgivare tillbaka. Min kuk styvnade snart och jag låg lojt och smekte mig själv. Jag kom på mig själv med att gilla hennes översittarfasoner. Det var konstigt nog en tanke som inte skrämde mig. Resten av veckan fortsatte på samma sätt med den skillnaden att jag nu hade en sak att göra, rensa rabatterna och det tog hela veckan.

På helgen kom docenten hem och jag blev presenterad för honom. Han visade sig vara en förläst liten skinntorr människa som förvirrat såg sig omkring under vårt korta samtal. Det skulle inte förvåna mig om han glömde mig i och med att han vände sig från mig. På måndagen när jag började jobba igen så såg jag att han drog iväg i taxi. Jag misstänkte att ett sådant hus med en sådan tomt nog gjorde att han fick ligga i för att kunna betala. Jag hade just börjat plocka fram grejer för att rensa ur takrännorna när Christina kom ut i garaget. Hon hade dagen till ära en svart lite vid kjol som nådde nedanför hennes knän en vit genomskinlig blus som avslöjade en vit spetsbehå och ett par bröst som eggande stack upp över behåkanten. Hennes välformade ben var klädda i svart nylon och på fötterna hade hon ett par svarta lackpumps med guldspänne. Hon ställde sig tätt bakom mig och jag kunde känna en lätt parfymdoft från henne.

– Jan jag vill att du följer med mig, sa hon bestämt.
– Som du vill, svarade jag och reste mig upp.
När jag följe efter henne och såg på hennes sexigt svängande höfter kände jag en lätt kåthet. Jag eggades av hennes sätt att vara mot mig. Jag log lite över tanken på att jag gick och blev kåt på en kvinna som var mer än trettio år äldre än mig. Christina gick före mig in i huset och upp på övervåningen. Jag flämtade till när hon öppnade dörren in till sovrummet. Christina satte sig ner i en fåtölj och jag blev stående mitt på golvet. Hon studerade mig ingående samtidigt som hon lade benen i kors. Det kändes lite nervöst att bli beskådad av sin chef på det här lite överlägsna och samtidigt utmanande sättet. Jag kände till min förtvivlan hur min kuk rörde oroligt på sig där jag stod till beskådan.
– Jag tycker om när mina anställd lyder mig blint, sa hon kärvt. Men det har du kanske redan förstått.
– Ja, svarade jag och svalde hårt. Är det något som ni har att klaga på? Jag kände mig som en liten pojke som blivit påkommen med handen i kakburken.
– Nej inte alls, svarade Christina. Men jag tror att det är dags att föra det hela till en högre nivå.
– Vad menar du? flämtade jag och började ana något.
– Benjamin. Min man, hon såg forskande på mig. Vi delar inte längre sovrum. Han är impotent den stackarn och duger inte något till. Ja mer än att tjäna pengar, log hon illmarigt. Jag däremot har fortfarande en stark aptit på sex.
– Jaha, flämtade jag och förstod vart det hela var på väg. Hon ville ha en liten affär med sin anställde.
– Precis som när det gäller ditt jobb så är jag noga med lydnad även när det gäller sex, Christina log nu mycket överlägset mot mig. Jag vill ha dig som min sexslav när du inte är upptagen med jobb på ägorna.
– Jaha, svarade jag och blev lite brydd över att jag inte blev rädd för det som skulle komma.
– Jag kommer att uppfostra dig till en lydig sexslav vilket naturligtvis innebär att du kommer att känna smärta. Jag kommer att dominera dig, utnyttja dig och förnedra dig, flinade Christina.
– Jag förstår, svarade jag och kände en härlig spänning som kom i rummet.
– Det är naturligtvis du som bestämmer om det här kommer att ske.
– Och om jag inte vill det?
– Då är du inte längre anställd, svarade hon kort.
– Jag vill fortsätta att vara anställd här, svarade jag och kände hur kuken styvnade i mina byxor.
– Skall jag tolka det som att du vill vara min sexslav när min man är borta?
– Ja jag vill vara din sexslav, svarade jag och svalde hårt.

Jag hade aldrig i hela mitt liv kunnat tro att jag skulle uttala en sådan önskan. Det kändes som om jag inte ville något annat än att vara Christinas personliga sexslav. Jag ville låta mig utnyttjas och förnedras av henne. Det här var sådana saker som jag hört talas om och då rynkat på näsan åt som något perverst och sjukt. Nu stod jag här och uttalade en önskan om att få vara hennes sexslav. När jag såg på Christina där hon satt och utstrålade sin auktoritet så var hon det sexigaste som jag någonsin sett. Jag ville ha henne, jag måste ha henne till vilket pris som helst.
– Kom hit sexslav, kommenderade hon.
– Ja, svarade jag hest och gick fram till henne.
– Det första som du skall komma ihåg är att alltid kalla mig för Frun.
– Ja Frun, svarade jag och såg på henne.
Hennes hand kom smekande uppför insidan på mitt lår och upp till mitt underliv. Jag förstod att hon sett hur min kuk styvnat på den kraftiga bulan som avtecknade sig fram på mina tajta jeans. Christina log lite för sig själv och strök lätt över bulan frampå mina byxor. Jag stönade till av njutning och kände hur hennes smekning fick min kuk att styvna till fullt stånd.
– Jag tror visst att min lilla sexslav är kåt.
– Ja Frun, flämtade jag när hon prövande klämde på min styva kuk.
– Jag tror att du är ordentligt kåt, flinade Christina och lät ett finger smeka fläcken som min försats gjort på mina jeans.
– Ja Frun.
– Ta av dig tröjan, kommenderade hon och reste sig upp.
– Som Frun önskar, svarade jag och hoppades att variationen i mitt svar skulle gå hem.
– Bra min slav du lär dig, flinade hon när jag tog av mig tröjan.

Jag snyftade till av njutning när hennes mjuka fingertoppar mjukt smekte mina styva bröstvårtor. Christina log lite och lät tungan mjukt slicka min ena bröstvårta. Jag stönade tyst av njutning samtidigt som jag vred mig lätt. Det kändes både ovant och lite förnedrande när en kvinna var den som styrde det hela. Jag var van att vara den som helt tog initiativet när det kom till sex, jag förstod att det inte skulle bli något sådant alls när det gällde sex med den snygga Christina.
– Smärta, log hon mot mig. Du kommer att få uppleva smärta av olika slag.
– Ahaje, stönade jag när hon nöp i min ena bröstvårta.
– Du skall se smärtan som en väg till njutning min lilla sexslav, flämtade Christina och nöp till igen.
– J-ja Frun, svarade jag med en snyftning.

Det som nu kändes lite konstigt för mig var att smärtan ökade min kåthet. Visst gjorde det ont och var obehagligt men det som kom direkt efter var obeskrivligt skönt. Jag stod och väntade på att få känna mer smärta. Det var som om smärtan gick rakt ner i mitt underliv och ut i min kåtbultande kuk. Med en lätt suck satte Christina sig ner igen och såg forskande på mig.
– Ta av dig naken, kommenderade hon hårt.
– Ja Frun, flämtade jag och lydde henne genast.
Det kändes skönt och eggande att klä av sig naken framför sin kvinnliga arbetsgivare. Christina satt med sina ben i kors och studerade mig ingående när jag klädde av mig. När jag var helt naken och stod framför henne log hon mjukt för första gången. Hennes blick var riktad mot min styva kuk.
– Gå bort till den vänstra garderoben och hämta ett ridspö slav.
– Som Frun önskar, svarade jag och gick bort till hennes garderober med min styva kuk svajande framför mig.

Jag flämtade till när jag öppnade garderobsdörren. Därinne fanns det en hel del olika piskor, rep, remmar, bojor och mycket annat som jag aldrig hört talas om. Min hand darrade kraftigt av upphetsning när jag tog en av ridpiskorna som hängde på insidan av dörren. Jag kände en kåthet som jag aldrig tidigare känt när jag varligt bar piskan till Christina. Jag sträckte fram den så vördsamt jag kunde.
– Piskan som Frun önskade, sa jag.
– Sära på benen slav och lägg händerna bakom huvudet.
– Ja Frun.
Christina log nöjt när jag lydde henne. Hon lät piskan mjukt smeka insidan på mina lår upp till pungen. Jag snyftade till av kåthet när jag kände hur hon smekte min pung. Hon lät piskan mjukt smeka min styva kuk samtidigt som hon slickade sig hungrigt om munnen.
– Du har aldrig varit med om det här tidigare?
– Aldrig Frun.
– Hur känns det slav att domineras av en kvinna för första gången.
– De-det känns spännande, flämtade jag och såg ner mot min kuk. Spännande men samtidigt förnedrande Frun.
– Blicken rakt fram slav, röt hon och gav insidan av mitt lår ett lätt slag.
– Ja Frun, snyftade jag till och höjde genast blicken.

Svedan från slaget dröjde sig kvar en liten stund och fick min kuk att pulsera av kåthet. Jag förstod inte vad det var som hade hänt med mig. Jag njöt av den behandling och den smärta som hon gav mig, det var som om min kropp och kåthet behövde smärtan och förnedringen.
– Vad tycker du om smärtan?
– Den eggar mig Frun, snyftade jag av kåthet.
– Det var intressant, flinade hon. Du kommer att få mycket av den varan tillsammans med mig.
– Jag förstår Frun, svarade jag och kände hur piskan mjukt gled upp till mina bröst.
– Hela din kropp kommer att få känna smärta, fortsatte hon. Jag kommer att se till att inte en fläck på din kropp är opiskad.
– Ja Frun.
– Om det nu mot förmodan skulle vara så att du inte längre vill vara med, eller kanske inte står ut med den behandling du får då säger du bara röd. Då slutar vi direkt. Har du förstått det slav?
– Ja Frun jag har förstått.
– Vad var det du skulle säga om du inte ville vara med längre.
– Röd Frun jag skulle säga röd Frun om jag inte stod ut längre, flämtade jag när piskan smekte mina styva bröstvårtor.
– Bra slav. Jag gillar när mina sexslavar begriper vad jag säger.
– Ja Frun.
– Ner på knä slav.
– Som Frun önskar, svarade jag och lydde utan att sänka blicken eller ta händerna från min nacke.

Från ingenstans trollade Christina fram ett par handbojor som hon vant satte runt mina handleder. Jag snyftade till och drog prövande i handbojorna när jag kände hur det kalla stålet slöt sig runt mina handleder. Det ilade till av kåthet i hela kroppen när jag förstod att mina händer var bundna. Christina gick sakta runt mig och lät piskan mjukt smeka mina skinkor. Jag vred lite på mig för att försöka få en lite bättre ställning.
– Stilla slav, röt hon till och gav min ena skinka ett piskrapp.
– Ja Frun, stönade jag till av smärta.
– Du rör inte en fena förrän jag ger dig tillåtelse om att göra det din lilla skit, väste hon.
– Jag förstår Frun, flämtade jag och njöt av svedan som spred sig i min kropp.
Christina satte sig ner i fåtöljen och såg på mig med en blick som glittrade av kåthet och upphetsning. Med ett lite snett leende lät hon spetsen på sin sko mjukt smeka min pung. Jag snyftade till av kåthet och kände hur det stramade i mitt underliv. Christina lät skon fortsätta uppför min styva kuk. Nu kände jag förnedringen starkare i min kropp, det var en konstigt skön känsla. Känslan blev allt starkare och den var som om den behövdes för att jag skulle kunna njuta fullt ut.

– Jag kan gissa att du gärna vill att det skall gå för dig slav.
– Ja Frun, snyftade jag av kåthet.
– Jag tror att det är dags att gå vidare i din uppfostran, sa hon med bestämd röst. Slicka min sko, kommenderade hon och lade benen i kors.
– Som Frun önskar, flämtade jag och lutade mig fram utan att ta händerna från min nacke.
Det här var det mest förnedrande jag hade varit med om i hela mitt liv men jag förstod att det bara var början. Jag började med att slicka spetsen på hennes lackpumps och fortsatte sedan efter sidorna till klacken. Kåtheten rasade i min kropp när jag lät tungan slicka den vassa och höga klacken. Utan att säga ett ord bytte Christina ställning så att den andra skon kom framför mitt ansikte. Jag slickade den lika noga och njöt av den förnedring jag kände i min kropp. Jag fortsatte att slicka hennes sko efter som att jag inte vågade göra något annat utan att hon gav mig tillstånd. Jag hörde hur Christina flämtade av upphetsning när jag noggrant slickade det lilla guld spännet. Det här var den värsta förnedring jag fått utstå någon gång i hela mitt liv men den var skön och jag njöt av den.

– Nog slav, röt hon till.
– Jag satte mig upp precis på samma sätt som jag suttit innan jag slickat hennes skor.
– Bra slav mycket bra.
– Tack Frun, flämtade jag av upphetsning.
– Det här är din grundställning, sa Christina och satte upp ena foten på min axel. Den här ställningen skall du alltid inta när jag kommenderar dig på knä. Du tycks också ha fattat att du skall inta den föregående ställningen när du genomfört något jag önskat.
– Ja Frun, flämtade jag och kände hur den vassa klacken rev mot mitt skinn.
– Jag tror att du kommer att bli en lydig slav när min träning är klar.
– Tack Frun.
Christina tog nu ner sin fot och reste sig upp från fåtöljen. Hon ställde sig bakom mig och jag kände hur piskan smekte min rygg. Jag rös av njutning och önskade att få känna smärt på mitt skinn.
– Lyssna nu noga slav innan du gör något.
– Jag lyssnar Frun.
– Du skall luta dig framåt och vila din panna mot dina händer. Dina ben skall vara särade och du skall puta med din stjärt. Har du begripit slav?
– Ja Frun jag har begripit, sa jag och lutade mig framåt.
– TILLBAKA SLAV, röt Christina högt och gav min ena skinka ett hårt rapp.
– Aahhaajjee ja Frun, kved jag högt och lydde.
– Sa jag att du skulle inta ställningen?
– Nej Frun.
– Varför gjorde du då det din mesiga lilla slavjävel?
– Ja-jag är ivrig att lyda Frun, snyftade jag.
– Du skall inte göra annat än att lyda mig in i minsta detalj slavjävel.
– Jag förstår Frun. Jag, slaven skall inte göra annat än att lyda Frun in i minsta detalj.
– Luta dig framåt slav.
– Ja Frun, flämtade jag och lydde.

Jag kan inte beskriva den sköna känsla som for runt i min kropp när jag stod framåtlutad på golvet. Det var en känsla av litenhet och förnedring som jag kände, den känslan gjorde mig kåt på ett konstigt med obeskrivligt skönt sätt. Jag ville inte göra annat än att lyda minsta vink som Christina gav mig. Jag ville vara hennes underlägsne slav och få de straff jag gjorde mig förtjänt av när jag var ohörsam. Jag hade inte hunnit med i den förvandling jag genomgått men jag förstod att den börjat redan den första gången som jag stod framför Christina Vanberg. Det jag kände och det jag fick utstå var något som jag definitivt inte ville vara utan. Jag som förut varit vad man kallar för en riktig karl låg nu på golvet och kände mig liten och ynklig, det var precis så jag ville känna mig tillsammans med Christina. Jag snyftade till av kåthet när jag kände hur hon smekte min pung med piskan. Hon lät piskan sakta glida upp i stjärtskåran och sedan över mina skinkor. Min kropp darrade av upphetsning och jag längtade efter att få känna den skönt svidande smärtan.

– Din stjärt är inbjudande slav, väste Christina.
– Tack Frun, snyftade jag och kände mig glad över att min stjärt var inbjudande för Christina.
– Den inbjuder till smisk, flämtade hon och slog.
– AHHAAJJEEE, skrek jag av smärta och ryckte till.
– Du skall tacka när jag slår slavjävel, väste hon och slog till min andra skinka.
– Tack Frun, snyftade jag av smärta.
– Det var bättre slav, väste hon och slog.
– Tack Frun, kved jag och kände hur svedan och värmen från slagen spred sig på ett skönt sätt i mitt underliv.

Christina fortsatte att piska mina skinkor och jag snyftade fram ett tack för varje slag hon slog. Snart var mina skinkor heta och sved fruktansvärt. Min kuk pulserade av kåthet och det kändes som om varje slag skulle få det att gå för mig.
– Så nu har du fått en första lektion i vad ett straff kan innebära min lilla slav, flämtade hon och smekte min stjärtskåra med piskan.
– Ta-tack Frun, snyftade jag av smärta och kåthet.
– Det här trodde du aldrig när du började jobba här, sa hon flämtande och lät nu piskan smeka mitt anus.
– Nej Frun det trodde jag inte Frun, snyftade jag och njöt av att Christina lekte med mitt anus.
Jag förstod att mitt anus skulle vara en del av mig som skulle utnyttjas mycket under hennes upplärning. Mitt allra heligaste skulle utnyttjas för hennes njutning och jag hade inte mot det. Min kropp tillhörde nu Christina och hennes önskan om njutning.
– På knä, kommenderade hon hårt.
– Ja Frun, svarade jag och var snabbt uppe med händerna bakom nacken.
Christina låste upp handbojorna och satte sig ner i fåtöljen. Jag ville massera mina handleder men vågade inte göra något innan Christina hade gett mig tillstånd. Hon såg en stund på mig innan hon lät piskan mjukt smeka min styva kuk.
– Du skall få din utlösning slav, log hon mjukt mot mig. Stå upp.
– Ja Frun, flämtade jag och lydde.
– Våga inte komma innan jag ger dig tillstånd.
– Nej Frun, snyftade jag av kåthet.
Christinas varma hand slöt sig om mitt bultande stånd. Jag kved av njutning när hon mjukt började runka mig. Jag fick tillgripa alla mina krafter för att jag inte skulle spruta direkt. Det hela blev sju resor värre när hon lutade sig fram och lät tungan mjukt slicka mitt hårda och känsliga ollon. Jag kved av njutning när hon tog mitt kukhuvud i sin varma mun och sög mig samtidigt som hon runkade kuken vid kukroten. Jag vred mig kvidande och kände att jag snart inte hade mycket kraft kvar att hålla tillbaka min utlösning. Christinas sköna mun försvann från mitt ollon och hennes varma hans släppte min kuk.

– Hur kändes det slav, flinade hon.
– De-det var underbart Frun, snyftade jag. Fruns hand och mun var underbar.
– Vill du ha din utlösning slav?
– Ja Frun om Frun så vill, snyftade jag.
– Ja jag vill det, sa hon lite dröjande. På knä.
– Ja Frun snyftade jag och lydde direkt.
– Du skall runka din styva kuk och låta säden spruta på mina skor.
– Ja Frun snyftade jag, det var visserligen inte vad jag hoppats på men nu spelade det ingen roll bara jag fick min utlösning.
Den här leken skulle fortgå så länge jag jobbade kvar hos henne och tids nog skulle hon tillåta mig att knulla henne. Jag brydde mig inte om när det hände bara jag fick vara hos henne och lära mig att bli en lydig slav.
– Varsågod slav och runka din styva kuk, sa hon mjukt. Men du skall runka sakta och se till att din säd sprutar på mina skor.
– Tack Frun, snyftade jag av tacksamhet.

Jag tog tag om min kåtbultande kuk och började att sakta.runka Det stramade i mitt underliv och pirrade i min kropp när jag drog skinnet fram och tillbaka över mitt hårda och känsliga ollon. Snyftande av njutning riktade jag in mitt ollon mot hennes blanka lackpumps. Jag kände hur säden sköt fart och hur min kuk svällde lite i min runkande hand. När utlösningen kom svartnade det för mina ögon och jag kved högt av njutning. Det var en intensiv känsla av befrielse som kom i min kropp när min kuk stötvis pumpade ut säd på Christinas skor. Jag fick stålsätta mig för att klara av att runka sakta när det gick för mig. Christina frustade högt när sperman plaskade mot hennes pumps. Hon vred sig i fåtöljen och jag förstod att det gick för henne. Jag fortsatte att runka min kuk när de sista dropparna sperma landat på hennes pumps. Jag frustade högt av lycka när min kuk sakta slaknande i min hand.

– Se vad du har ställt till med slavjävel, sa Christina kärvt. Använd nu din tunga och mun för att rengöra mina skor.
– Ja Frun, snyftade jag och såg inget konstigt eller perverst i hennes önskan.
Flämtande av kåthet lutade jag mig fram och började slicka hennes skor rena från min egen säd. Smaken av min egen sperma eggade mig och jag kände hur kåtheten sakta åter kom i min kropp. Jag var noga så att jag inte skulle missa en enda fläck på hennes skor och guldspännen. Jag förstod vid det här laget att den här förnedringen var lite jämfört med vad jag skulle få utstå under min tid hos Christina.
– Nog slav. Res dig upp.
– Ja Frun, flämtade jag.
– Nu är vi klara för i dag min lilla sexslav, sa hon mjukt och strök min kind. Ta nu dina kläder under armen och gå in till dig. I morgon skall du utföra dina sysslor på förmiddagen och efter lunch kommer du hit.
– Är det tillåtet för slaven att ställa en fråga till Frun?
– Låt höra lilla vän, sa hon mjukt.
– Frun. Skall jag vara naken?
– Ja. Du klär av dig inne hos dig och kommer hit prick klockan ett, log hon. Och då skall din kuk vara styv.
– Som Frun befaller, svarade jag.
– Ta nu kläderna och gå.
– Ja Frun.

När jag på kvällen låg naken på min säng och kände svedan på mina skinkor styvnade min kuk. Jag började mjukt runka samtidigt som jag gick igenom allt det som hade hänt under dagen. Det kom ett otroligt skönt lugn över mig och det kändes som om jag hade hittat min plats hos Christina. Det som jag förut tyckt varit perverst och sjukt var nu helt naturligt för mig. Det kändes som ett måste och jag kunde för mitt liv inte begripa hur jag hade kunnat vara utan det. Jag accepterade min nya sexuella läggning utan omsvep. Nu när det här nya bjöds skulle jag utforska det som en lydig slav.

Läs Sexslav del 2 här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *