Sexslav del 2

1

Hitta heta sexkontakter i ditt grannskap! 100% gratis Registrering!

Jag såg på hur Christina snabbt drog upp sin kjol till sina höfter och att hon var utan trosor. Det var första gången som jag såg hennes fitta. Jag blev ännu mer upphetsad när jag såg att hennes fitta var helt renrakad. Hon lutade sig bakåt i fåtöljen med ridpiskan i sin hand och lade upp sina ben på fåtöljens armstöd. Jag såg rakt in i hennes fitta som glittrade av fittsås.

Jag hade hoppats att rensningen av takrännorna skulle hålla mina tankar borta från Christina och det som hände igår. Ack vad jag bedrog mig. Jag våndades hela förmiddagen där jag stod på en stege och grävde och rotade i rännorna. Jag såg inte till Christina på hela förmiddagen vilket gjorde mig ännu mer okoncentrerad och kåt. Det verkade som om förmiddagen aldrig skulle ta slut så att jag fick gå upp till Frun och få det jag ville ha. Den nya upplevelsen tillsammans med henne hade helt raserat min syn på sexuell njutning.

Så äntligen var klockan halvtolv och jag gick upp till mig. Jag klädde genast av mig naken och tog en uppfriskande dusch. Jag fick verkligen anstränga mig för att inte ta tag om min styva kuk och runka. Hennes krav på att min kuk skulle vara styv när jag kom till henne skulle inte bli något problem att uppfylla. Jag fixade i ordning en lätt lunch men hade ingen större matlust. Jag petade i mig lite mest för att det skulle göras. Fem minuter i ett lämnade jag mitt rum och gick naken över gården. Jag slängde en tanke på husmor och städerskan hur dom skulle reagera om dom såg mig. Det var nog inget problem med det efter som att jag antog att jag inte var den första som jobbade åt Christina Vanberg. Jag väntade utanför hennes sovrumsdörr tills klockan var prick ett. Jag knackade på och öppnade dörren när jag hörde henne ropa in mig. Hon satt i sin fåtölj med benen i kors. Christina var för mig den absolut sexigaste och snyggaste kvinnan som fanns. Hon hade i dag röda lackpumps, ljusa nylonstrumpor, en svart vid kjol och en vit jumper som framhävde hennes härliga byst. Min kropp började genast skaka av kåthet och längtan efter att bli dominerad av henne.

På ett litet bord bredvid henne låg diverse sexleksaker för honom. Dom flesta hade jag bara sett på bild. Jag kunde snabbt dra den slutsatsen, när jag såg grejerna att i dag skulle hon koncentrera sig på min anal.
– Se där har vi ju min lilla slav, log hon. Och prick på klockslaget.
– Ja Frun jag är helt till er tjänst, svarade jag och såg ner i golvet.
– Kom hit din kåta sexslav så får vi se på din styva kuk.
– Ja Frun, svarade jag och gick fram till henne.
Jag lade händerna bakom nacken och sänkte min blick mot golvet. Jag flämtade till av njutning när hennes mjuka fingrar lätt smekte undersidan på min styva kuk. Hon lät ett finger mjukt smeka ut försatsen som hade trängt fram. Det ilade härligt i hela kroppen när hennes finger masserade mitt känsliga ollon. Jag hörde hur hon flämtade lätt av upphetsning och kåthet.
– Hämta piskan slav, kommenderade hon hårt.
– Som Frun önskar, svarade jag lydigt och gick fram till garderoben.
Min hand darrade kraftigt när jag öppnade dörren till garderoben. Jag såg allt som hängde där och önskade att min tid hos Christina skulle bli lång. Jag tog ridpiskan och gick fram till henne med min styva kuk gungande framför mig. Med en värdig min sträckte jag fram piskan till min dominante arbetsgivare.
– Piskan ni önskade Frun, sa jag flämtande.
– Tack slav, svarade Christina och tog den.
Min kropp darrade av upphetsning när Christina lät piskan sakta smeka insidan på mina lår. Jag spände mig lite i väntan på ett svidande rapp. Hon lät nu piskan sakta glida upp till min pung och styva kuk. Åter igen snyftade jag av njutning när hon lät piskan smeka min kåtpulserande kuk.
– Vänd dig om slav och luta dig framåt, kommenderade Christina.
– Ja Frun, svarade jag med kåtdarrande röst.
– Ta tag i dina skinkor och dra isär dom.
– Ja Frun.
Jag kände hur hennes varma hand mjukt smekte mina skinkor. När jag slappnade av lite kom det snabbt en dask. Jag grymtade till och vred lite på min stjärt.
– Så min kåta lilla slav tycker om när han får smisk, flämtade Christina.
– Ja Frun. Slaven njuter när Frun smiskar honom, snyftade jag.
– Vi skall i dag gå igenom njutningen av analsex, sa Christina och lät ett finger mjukt smeka mitt anus.
– Som Frun önskar, snyftade jag och kände hur den sköna förnedringen kom i min kropp.
– Har du varit med om analsex förr, mer än när du knullat dina små horor i röven?
– Nej Frun, snyftade jag och njöt av hennes smekning.
– Då kommer jag att öppna en helt ny värld för dig min kåta lilla sexslav, viskade hon hest och tog bort sitt finger. Jag skall bara ta lite glidmedel så att det glider lätt när jag undersöker ditt inre.
– Tack Frun, snyftade jag när jag kände hur ett halt finger började smeka mitt anus.
– Hur känns det här min lilla sexslav? Flämtade Christina och lät sitt finger tränga in en liten bit i mitt trånga rövhål.
– Skö-skönt Frun, snyftade jag när jag kände hur hennes finger trängde allt djupare in i mig.
Jag stönade av den ovana men sköna känslan som uppstod när Christina sakta lät sitt finger pulla min trånga anal. Jag hade aldrig förr upplevt en så skön och intensiv kåthet. Hon lät sin andra hand mjukt smeka min pung och styva kuk.
– Jag gillar egentligen inte män med håriga kukar, sa hon i förbigående. Men det får vi ta hand om vid ett senare tillfälle.

Jag förstod att jag skulle rakas, en tanke som jag hade lekt lite med ibland men aldrig genomfört. Christina drog nu sakta ut sitt finger ur min röv och jag snyftade till av saknad när det sköna försvann. Jag behövde inte vänta länge innan nästa nyhet uppenbarade sig. Jag hörde hur en massagestav startades och jag snyftade till när den började vibrera mot mitt anus.
– Jag tror att du aldrig kunnat tänka dig en kuk i röven, fnittrade hon.
– Nej Frun aldrig, flämtade jag och njöt av dom sköna vibrationerna.
– De enda kukar du kommer att få i din röv här är av gummi, sa hon förklarande. Som den här latex staven.
– Oh ja Frun, snyftade jag till när jag kände hur latexollonet pressades lite hårdare mot mitt rövhål.
– Jag har aldrig kunnat föredra sex mellan män, sa Christina och skruvade lite på massagestaven. Det är annat med sex mellan kvinnor, suckade hon. Sex mellan kvinnor är så ren och vacker eller hur min lilla slav?
– Ja Frun den är ren och vacker Frun, snyftade jag när jag kände hur mitt rövhål började vidgas.
Jag kände nu att latexollonet var grovt. Det smärtade i min ringmuskel när den vibrerande staven trängde på. Christina frustade av kåthet när hon ökade trycket ännu mer. Jag kved till av smärta när det grova och vibrerande ollonet trängde in i min anal. Christina pressade på och jag kände hur den kukformade massagestaven trängde allt djupare in i mig. Det spände och smärtade samtidigt som jag kände vilken skön njutning som vibrationerna gav.
– Slappna av slav så går det lättare, sa Christina mästrande.
– Ja Frun, kved jag och gjorde vad jag kunde för att slappna av.
– Så min kåta lilla slav, flämtade hon och började knulla min röv med den vibrerande latexkuken.

Efterhand som hon knullade min röv så släppte spänningarna i min anal och byttes mot njutning. Jag kunde känna hur den grova massagetstaven vidgade mitt rövhål och hur det grova ollonet masserade min tarm. Njutningen blev starkare och min styva kuk började pulsera av kåthet mot min mage. Christina snyftade av kåthet när hon rövknullade mig med den grova latexstaven.
– Jag tror att min lilla slav njuter av att få sin röv knullad.
– J-ja Frun ja Frun, snyftade jag av njutning och kände hur säden bubblade i mig.
– Jag tror att det är dags för pluggen, hörde jag henne säga.
– Ja Frun det är nog dags för pluggen.
Det här var något jag bara sett på bild och på film. Jag fasade lite inför att få den grova och droppformade tingesten införd i min anal. Men samtidigt som jag kände fasa och förnedring så kände jag en stark längtan efter att låta Christina leka med min kropp på det sätt som hon fann bäst. Den grova och sköna massagestaven försvann ur min röv och jag kände hur mitt rövhål sakta slöt sig. Jag frustade till av njutning när jag kände hur Christinas fingrar smorde in mitt rövhål med mer glidmedel.
– Nu min lilla slav skall din röv trängas ut.
– Ja Frun. Träng ut min röv, snyftade jag av kåthet.
Jag kände hur spetsen på buttpluggen pressades mot mitt anus och hur den sakta gled in. För varje millimeter som gled in i mig desto mer vidgades mitt rövhål. Det stramade och smärtade när den grövsta delen av pluggen pressade på. Christina visade ingen mildhet utan ökade trycket. Jag stönade högt av smärta när pluggen gled på plats. Det kändes obekvämt att ha den grova och droppformade pluggen inträngd i min anal men jag förstod att det inte gick att komma ifrån. Christina vickade lite på pluggen och jag hörde henne skratta nöjt.
– Nu skall vi stata den här sköna saken, sa hon mjukt.
– Ja Frun, stönade jag ansträngt.
Jag grymtade till när jag kände hur buttpluggen började vibrera i min anal. Jag märkte att Christina lutade sig bakåt i sin fåtölj och jag kände hur hon smekte min pung med piskan.
– Nu skall den där vara kvar i din trånga röv, sa hon hårt. Den får under inga omständigheter glida ur.
– Ja-jag förstår Frun, snyftade jag och knep runt den vibrerande pluggen som nu började kännas skön.
– På knä vänd mot mig, kom hennes kommando rappt och hårt.
– Ja Frun, snyftade jag och lydde.

Jag fick verkligen knipa med röven runt pluggen så att det inte skulle glida ur min anal. Njutningen ökade för varje sekund och jag kunde känna hur vibrationerna ökade min kåthet mer och mer. Jag satt med särade ben, händerna bakom nacken och såg ner i golvet. Det ända jag kunde sa var Christinas röda lackpumps som fick hennes fotryggar att välvas på ett vackert och eggande sätt. Hon förde fram ena foten och lät skons spets smeka min styva kuk. Jag frustade av njutning och kände hur längtan efter en skön orgasm växte. Jag brydde mig inte om Christina hjälpte mig fram till orgasm eller om jag var tvungen att runka, det ända jag ville var att spruta ut min bubblande säd. Christina satte nu den sylvassa klacken mot min kuk och vred den lite. Jag snyftade av njutning när jag kände hur klacken rev mot undersidan av min styva kuk.
– Lyssna noga nu slav så att det inte blir fel.
– Ja Frun jag skall lyssna noggrant, snyftade jag.
– Du skall, när jag säger till ditt lilla kräk, luta dig bakåt och ta tag om fotlederna. Och se för fan till så att inte den sköna pluggen glider ur din anal. Har du fattat slavjävel.
– Ja Frun. Er underlägsne slav har förstått.
– Bra. Luta dig bakåt.
– Ja Frun.
När jag satt som hon ville lät hon klacken smeka min styva kuk. Jag snyftade när jag nu mycket tydligare kände hur pluggen vibrerade i min anal. Min blick var riktad mot min kuk eftersom att Christina inte gett mig tillstånd att se på henne. Jag såg i ögonvrån hur Christina tog fram ridpiskan. Med ett brett leende på sina läppar smekte hon min styva kuk med piskan. Jag snyftade av kåthet och hade en liten aning om vad som skulle hända. Hon smekte mjukt mitt känsliga ollon innan hon gav min kuk ett lätt slag. Min kuk hoppade till och jag stönade till när smärtan spred sig i min kuk. Christina fnittrade till när min kuk rörde sig och gav mig ett snabbt slag. Jag kved av njutning när nästa slag kom.
– Du gillar smärta slav, flinade hon drygt.
– J-ja Frun slaven gillar smärta, snyftade jag.
– Det är så jag vill ha mina unga slavar, flämtade hon och slog till.
Spänningen, förnedringen och njutningen ökade hela tiden. Jag kände att jag inte skulle klara så mycket länge till innan min kuk sprutade. Christina fortsatte att ömsom smeka kuken med piskan och ömsom piska till den. Det var som om mitt ollon blev hyperkänsligt och det minsta lilla vinddrag skulle få min kuk att pulsera av orgasm. Jag förstod att Christina märkte det eftersom att hon nu lät piskan smeka mitt ollon. Jag kved och vred mig av njutning samtidigt som jag gjorde allt för att hålla tillbaka min orgasm.
– Jag vet att du är nära en orgasm min kåta lilla slav, flinade hon. Men du vågar inte komma innan jag ger dig tillstånd.
– So-som Frun behagar, snyftade jag.
– Res dig upp slav, kommenderade hon och gav min kuk ett hårt slag.
– Jahaa Frun ja, snyftade jag till av smärta och lydde.
När jag stod upp lutade sig Christina fram mot min kuk och lät tunga mjukt glida på undersidan. Jag vred mig snyftande när hennes sköna tunga lätt slickade kuksträngen. Hon lät tungan mjukt slicka mitt hyperkänsliga ollon innan hon lät tungan sakta glida ner för undersidan av kuken. Hennes tunga vandrade åter uppför kuken och till mitt ollon. Hon log och lapade i sig försatsen innan hon lutade sig bakåt. Det här var en obeskrivligt skön kontrast till hennes smiskande av min kuk. Jag kände att det var kontrasten som eggade mig.
– Tycker du om när jag slickar din kuk slav?
– Ja Frun ni slickar underbart, snyftade jag.
Christina tog upp ett läderhalsband med öglor från sitt bord och reste sig upp. Jag flämtade till när hon snabbt satte det runt min hals. Hon såg på mig och flinade nöjt innan hon satte sig ner igen.
– Nu är du märkt slav, sa hon leende. När du bär halsbandet så tillhör du mig och bara mig. Jag får nu göra precis det jag vill med dig, hon lade sina ben i kors. Du skall från och med nu alltid bära det där halsbandet. När du jobbar ute på gården och när du är här hos mig. Jag kan nu utnyttja dig precis när jag vill och hur jag vill.
– Ja Frun, snyftade jag till.

Min kropp fylldes med en underbar känsla. Jag var nu Fruns ägodel. En ägodel som hon kunde göra precis vad hon ville med. Jag kan inte minnas att jag någonsin hade känt mig så trygg och säker som nu. Christina reste sig upp och fäste ett koppel i halsbandet. Jag följde lydigt efter när hon gick fram till fönstret.
– På knä slav, väste hon.
– Ja Frun, svarade jag och lydde.
– Nu skall du vänta här medan jag går ner och kontrollerar Ines, log hon och fäste kopplet i en krok som satt fast på elementet. Du skall sitta i den positionen hela tiden min lilla sexslav.
– Som Frun önskar, flämtade jag.
Jag satt kvar i min utgångsställning och vågade inte titta efter Christina hur än mycket jag ville. Den vibrerande pluggen kändes nu allt tydligare och påverkade min kåthet. Jag förstod att Ines var husan som jobbade åt henne. Min hjärna gick nu igenom det som hade hänt under eftermiddagen. Jag kunde inte annat än känna mig glad över att Christina hade väckt den här delen av min sexualitet. Jag funderade lite över hur Ines blev behandlad av Christina, om även hon var under Fruns kontroll. Ines kanske var en slavinna som utnyttjades när jag inte fanns där. Jag försökte att göra mig en bild av hur Ines såg ut, jag hade aldrig sett henne och i dag var första gången som jag hörde hennes namn nämnas. Jag gav snart upp efter som att det var omöjligt att bara på ett namn få fram en bild av husan. Nu började min enformiga ställning att göra sig på mind. Det började att värka i mina muskler men jag vågade inte röra mig. Jag var rädd att Christina hade något sätt att övervaka mig. Jag vet inte hur länge jag suttit när dörren öppnades och jag förstod att Christina kom in. Snart såg jag dom röda lackpumpsen framför mig. Hon lossade kopplet från kroken och ledde mig krypande fram till fåtöljen.
– Nu skall jag belöna dig för att du har varit så lydig min lilla slav, sa Christina mjukt.
– Tack Frun, flämtade jag och hoppades att jag äntligen skulle få min orgasm.
– Som belöning över din lydighet skall jag låta dig slicka min fitta.
– Tack Frun, snyftade jag till lite besviken över att det inte skulle få gå för mig än.
– Se på mig slav, kommenderade hon.
– Ja Frun, svarade jag och lyfte min blick.
Jag såg på hur Christina snabbt drog upp sin kjol till sina höfter och att hon var utan trosor. Det var första gången som jag såg hennes fitta. Jag blev ännu mer upphetsad när jag såg att hennes fitta var helt renrakad. Hon lutade sig bakåt i fåtöljen med ridpiskan i sin hand och lade upp sina ben på fåtöljens armstöd. Jag såg rakt in i hennes fitta som glittrade av fittsås.
– Jag ser att du gillar min fitta slavjävel, väste hon hest och smekte sig lätt över fittläpparna.
– J-ja Frun jag gillar det jag ser, snyftade jag.
– Du skall nu börja med att slicka mina skor och sedan uppför mitt ben till min fitta, snyftade hon och smekte sig lite hårdare.
– Ja Frun, flämtade jag och väntade på att få börja.
– När du når upp till mitt underliv så slickar du insidan på mina lår tills jag ger dig tillåtelse att smaka min fitta.
– Ja Frun.
– Börja slicka slavjävel, väste hon.
– Som Frun behagar.

Jag lutade mig fram mot hennes ena fot och började slicka hennes högklackade pumps. Jag flämtade till och fick knipa med min röv när jag kände hur den vibrerande pluggen rörde sig i min anal. Jag slickade nu noggrant hennes ena sko och bytte sedan. Jag hörde en nöjd suck från Christina när jag lät tungan slicka den vassa klacken. Jag började nu att sakta arbeta mig uppför hennes nylonklädda ben. Det eggade mig att slicka hennes snygga ben upp mot fittan. Christina smekte sin fitta med ena handen och mina skinkor med ridpiskan. Jag förstod att ett litet misstag skulle rendera i ett piskrapp. Jag nådde snart upp till hennes strumpkant och började slicka insidan på hennes nakna lår. Hennes härliga fittdoft slog emot mig och gjorde att min kuk pulserade av kåthet. Jag såg hur hon pullade sin kåta fitta med två fingrar.
– Sug mina fingrar rena från min kåtsaft, flämtade hon och drog ut sina fingrar ur fittan.
– Ja Frun, snyftade jag och öppnade villigt min mun.
Christina förde in sina fittsåskladdiga fingrar i min mun och förde dom ut och in när jag sög henne ren. Det var underbart att få en försmak av hennes fitta. När hon bedömde att fingrarna var tillräckligt rena drog hon ur dom ur min mun.
– Nu slav skall du slicka mig tills det går för mig, log hon. När jag ger dig ett slag så vill jag att du skall slicka mig hårdare.
– Ja Frun jag skall slicka er underbara fitta fram till orgasm, snyftade jag och såg på hennes renrakade fitta.
– Slicka slav.
– Ja Frun.

Min kropp vibrerade av upphetsning när jag lät min tunga mjukt slicka hennes fittsåsblöta fittläppar. Min tunga trängde in mellan hennes fittläppar och till hennes kåtångande fitthål. När jag lät tungan mjukt slicka fitthålet kom första slaget. Jag kved till av smärta och började slicka henne hårdare. Christina snyftade till av njutning när jag lät tungan tränga in en liten bit i hennes fitthål. Jag knullade hennes fitta med tungan innan jag lät den glida upp till hennes svullna clitoris. Ett nytt slag förkunnade att Frun ville att jag skulle slicka henne hårdare. Jag lät min tunga hårt arbeta med hennes clitoris. Christina snyftade av njutning när jag lät min tunga lekande vandra mellan hennes clitoris och fitthål. Hennes stön och snyftningar talade om för mig att det snart skulle gå för henne. Två snabba slag på vardera skinkan fick mig att slicka henne så hårt jag någonsin kunde. Christina började att snyftande jucka med sitt underliv och jag kände hur hon tog ett hårt tag om mitt nackhår. Hon gned nu kvidande mitt ansikte mot sin fitta. Christinas kropp stelnade till och hon pressade min mun hårt mot sin fitta. Jag borrade in min tunga i hennes orgasmpulserande fitthål och knullade henne hårt. Med en tung suck slappnade hon av och drog mitt ansikte från sin fitta. Jag såg upp på henne där hon satt med slutna ögon och flämtade av tillfredställelse.
– Oh gud slav oh gud, snyftade hon. Ditt tungarbete är det inget fel på.
– Tack Frun, flämtade jag och kände mig mycket glad över att Frun var nöjd.
– Vänd dig om och luta dig framåt.
– Ja fru, flämtade jag och lydde.
När jag stod med pannan vilande mot mina händer kände jag hur Christina tog tag i buttpluggen. Hon skruvade lite på den innan hon började dra i den. Det spände och smärtade när hon snabbt drog ut den vibrerande pluggen ur min röv. Hon smekte mjukt mitt anus som sakta slöt sig efter den grova pluggen.
– Jag ser verkligen framemot att få knulla din röv, sa hon flämtande.
– Det skulle vara en ära för Fruns underlägsna slav Frun, snyftade jag av kåthet.
– Vill du att det skall gå för dig nu slav?
– Om Frun vill att jag skall komma så lyder jag Fruns önskan, svarade jag och njöt av hennes smekning.
– Du skall runka din kuk och spruta på min fitta slav, sa hon och daskade till min ena skinka. Sedan skall du slicka min fitta ren från din säd.
– Som Frun önskar, snyftade jag glad över att det skulle få gå för mig.
– På knä framför mig och runka, kommenderade hon hårt.
– Ja Frun.
Jag var snabbt på plats och började sakta runka min styva och kåtvibrerande kuk. Det började genast strama skönt i mitt underliv och jag kände att jag inte hade långt kvar. Jag behövde bara några drag innan kuken ryckande började pumpa ut sin säd på Christinas renrakade fitta. Det var härligt att se hur sperman stötvis pumpades ur min kuk och landade på hennes hårlösa underliv. Christina kved av kåthet och vred på sitt underliv när min kuk sprutade. Det var härligt att känna hur trycket av min bubblande säd släppte. Jag fortsatte att snyftande runka min kuk tills den var helt slak i min hand. Jag såg hur min säd sakta rann nerför Christinas fitta.
– Slicka mig ren slav, kommenderade hon hårt.
– Som Frun önskar, flämtade jag och började slicka hennes fitta ren från min säd.
Åter igen eggades jag av att känna smaken från min egen säd. Den var denhär gången kryddad med Christinas underbara fittsås. Jag slickade hennes hårt och njöt av att tvingas till underkastelse av den äldre Christina. Hennes stön blev högre och jag förstod att hon hade en ny orgasm på gång. Jag slickade henne hårdare för att ge henne en ny orgasm. Christina grymtade till och hennes kropp stelnade. Jag märkte nu hur hennes kropp skakade under hennes orgasm. Jag fortsatte att slicka hennes fitta när hon slappnade av i sin fåtölj.
– Nu räcker det slav, kommenderade hon.
– Ja Frun, flämtade jag och intog min grundställning.
Christina tog av kopplet och lade det på bordet. Hon satte upp sina fötter mot mina axlar så att dom vassa klackarna rev mot mina styva bröstvårtor.
– Var det skönt att få spruta din säd på min fitta slav?
– Ja Frun det var underbart, snyftade jag av den eggande smärtan i mina bröst.
– Tyckte du om min fitta slav?
– Ja Frun jag älskar er fitta, stönade jag.
– Bra slav, flinade hon. I morgon kommer du hit vid samma tid. Du skall vara naken förutom för halsbandet. Din kuk skall naturligtvis vara styv när du kommer in hit.
– Ja Frun.
– Jag kommer att knulla dig i röven i morgon, flinade hon. Min lilla slav skall få latexkuk i röven, vad tycker du om det?
– Det är en ära för mig att Frun vill knulla min röv med en latexkuk.
– Ja bra. Så skall det låta min kåta lilla slav, hon tog ner sina fötter. Nu är jag trött lämna mig slav.
– Ja Frun, svarade jag och reste mig upp.
När jag gick genom huset kände jag mig stolt över att bära halsbandet som Christina hade satt på mig. Jag hoppades att Ines skulle se mig där jag gick naken från min arbetsgivare.

Läs Sexslav del 1 här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *